Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την παρακάτω Micro SDHC?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553993

'Ασχετα με το class που φαίνεται στην φωτο (class 2), αν πάει κάποιος στο site της Kingston, στο product με τον ίδιο κωδικό (MRG2+SDC4/16GB) η κάρτα είναι class 4.

http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=gr&LinkBack=http://www.kingston.com/grroot&ktcpartno=MRG2+SDC4/16GB

Θεωρώ πως είναι συμβατή και δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα

-----------------------------------------

Γιάννης

Που εμφανίζεται η γραμμή στον καιρό; Εννοείς στο κάτω μέρος ότι κόβονται τα σύνεφα απότομα; Λογικό είναι αυτό μιας και το weather animation έχει φτιαχτεί να εμφανίζεται όταν υπάρχει η μπάρα των tabs.

Το CHT lockscreen συνιστώ να μην το χρησιμοποιείς. Και το δικό του μια χαρά κάνει δουλειά.

Ναι τελικα γι'αυτο κοβονται τα συνεφα πισω απο την softkey bar κραταει σταθερο το wallpaper!

To locksreen το απενεργοποιησα,αυτο που θελω τωρα ειναι να βαλω στο softkey 1 εκει που ειναι το ιντερνετ τα μηνυματα, γινεται??

Οκ.Τότε δες για το airport mode και κάτσε με το κακό 3G.Όχι δεν το έλαβα, αν θες κάνε μια σούμα και στείλε ένα pm.A και θέλω και διάφορα άσχετα σχόλια :lol:

Κακό; Πλάκα κάνεις; Ευτυχώς που υπάρχει το 3G/HSDPA και συσκευές όπως το HD2 πραγματικά "απογειώνονται" σε ό,τι αφορά το internet. ;)

'Ασχετα με το class που φαίνεται στην φωτο (class 2), αν πάει κάποιος στο site της Kingston, στο product με τον ίδιο κωδικό (MRG2+SDC4/16GB) η κάρτα είναι class 4.

http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=gr&LinkBack=http://www.kingston.com/grroot&ktcpartno=MRG2+SDC4/16GB

Έχω τη μεγαλύτερη αδελφή της (16GB, Class 10) και δουλεύει απροβλημάτιστα με το HD2. Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. :)

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

καλησπέρα σε όλους και καλή χρόνια με υγεία.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω κάποια προβληματάκια με το hd2 με την οθόνη του. γίνεται αχνή και δεν φαίνεται καλά λες και έχει από επάνω μια λεύκη μεμβράνη ή κίτρινη άλλες φορές... επίσης απο την μέση και κάτω έχει κάποιες κηλίδες σαν να "φωτίζει" περισσότερο σε κάποια σημεία ενώ φαίνονται και κάποιες χοντρές τελείες (2-3). Αυτό γίνεται αντιληπτό (οι κηλίδες) μόνο όταν η οθόνη είναι μονόχρωμη και περισσότερο όταν το χρώμα είναι ανοιχτόχρωμο σε μαύρο η σκούρο δεν φαίνεται τίποτα.

Αυτό γίνεται ανεξάρτητα με όποια ρομ (ή win ή android) και να έχω...

ξέχασα να πω ότι όλα ξεκίνησαν μια μέρα που το είχα στην πίσω τσέπη και οδηγούσα την μηχανή για αρκετή ώρα....(το τζιν μου ήταν και λίγο τσίτα...)

αν το στείλω για σέρβις θα βγάλω τίποτα η θα μου πουν τα "δικά" τους

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (κολλημένα/καμμένα pixels στην οθόνη). Αν το έχεις πάρει από επίσημο εισαγωγέα (δλδ έχει αυτοκόλλητο ACE Hellas) πηγαινε το στην ACE για αλλαγή οθόνης/digitizer. Αν το έχεις πάρει από άλλο κατάστημα (παραεισαγωγή) πήγαινέ το στο κατάστημά σου καθώς στην ACE δεν θα σε εξυπηρετήσουν. Έτσι την είχα πατήσει εγώ. Είχα αγοράσει το κινητό από VNP (ελληνικό κατάστημα) το Δεκέμβριο του 2009 και τελικά ήταν παραεισαγωγής και προοριζόταν για την αγγλική αγορά, με περασμένη επίσημη ελληνική ROM. Βέβαια είχα γλιτώσει αρκετά λεφτά τότε, απλά δεν με κάλυπτε η εγγύηση της ACE. Το πήγα στο κατάστημα που το πήρα και αυτοί το έστειλαν Κρήτη στη NortonLine (εξουσιοδοτημένο service της HTC : http://www.htc.com.gr/customercare.html) η οποία μου άλλαξε την οθόνη σχετικά γρήγορα. Ενώ οι καραγκιόζηδες της ACE έπρεπε να κρατήσουν τη συσκευή 20 μέρες απλά για να δούνε ότι το IMEI δεν προοριζόταν για Ελλάδα και ότι δεν θα με εξυπηρετούσαν... Edited by Candlemass
HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

φιλέ μου ευχαριστώ για την απάντηση

το έχω πάρει από expansys και είναι αγγλικό, δεν μου καλύπτει θέμα hardware η ελληνική αντιπροσωπεία???? ήξερα ότι δεν καλύπτει θέματα software...

δηλαδή θα πρέπει να επικοινωνήσω με expansys???

παντα φιλικα

πανα ω της

το έχω πάρει από expansys και είναι αγγλικό, δεν μου καλύπτει θέμα hardware η ελληνική αντιπροσωπεία???? ήξερα ότι δεν καλύπτει θέματα software...

φιλε μην ασχολεισαι με την ace ,γιατι και απο αυτους να της ειχες παρει τη συσκευη ,παντα κατι βρισκουν για να μας τα παρουν! επικοινωνησε τηλεφωνικα με το expansys και θα σε εξυπηρετησουν πολυ πιο καλα
[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις απαντήσεις ελπίζω να βγάλω γρήγορα άκρη γιατί το συγκεκριμένο τηλέφωνο μου είναι απαραίτητο στην δουλεία (μιας και δεν χρειάζεται Ποτέ να ανοίξω pc για κανένα λόγο...)

παντα φιλικα

πανα ω της

Αυτό τους έλεγα κι εγώ, τι σχέση έχει το ελαττωματικό hardware (οθόνη) με το από που πήρα το κινητό, αφού η εγγύηση έγραφε μέσα ότι ισχύει κανονικά σε όλες τις χώρες που πωλείται το κινητό και το αγόρασα νόμιμα από ελληνικό κατάστημα. Για να με κάλυπτε η ACE θα έπρεπε να περάσω την αγγλική ROM και να τους πάω την αγγλική απόδειξη αγοράς (ουσιαστικά το τιμολόγιο που είχε παραγγείλει το VNP τα κινητά που θα διέθετε στην Ελλάδα). Αλλά επειδή αυτό θα ήταν χειρότερο μπλέξιμο, έκανα τη δουλειά μου με τον τρόπο που είπα παραπάνω.

Το εκνευριστικό είναι που μου κράτησαν το τηλέφωνο 20 μέρες μέχρι να μου πούνε ότι δεν μου το διορθώνουν τελικά, ότι μου παρουσίασαν έναν εριστικό τύπο σαν product manager που μίλαγε αγγλικά και δεν δεχόταν τίποτα από αυτά που του εξηγούσα (σ' αυτό φταίω και εγώ που δέχτηκα να μιλήσω μαζί του) και ότι σε αναγκάζουν να αγοράσεις μόνο από αυτούς και μόνο στην τιμή που θέλουν αυτοί για να σε καλύψουν στην εγγύηση...

Καραγκιόζηδες ξαναλέω.

Edited by Candlemass

Εχω βαλει σε ενα soft key στο CHT 2.0 τα μηνύματα και θελω να δειχνει και το εικονίδιο τους γιατι τωρα δειχνει ενα λευκο τετραγωνο.

Σε πιο φακελο των windows βρίσκονται τα εικονιδια αυτα?

Ευχαριστώ!

• Administrators

Μια χαρά σε καλύπτει η ace Hellas και για τις συσκευές από expansys. Ο φίλος πήρε πειραγμενη συσκευή από το κατάστημα που ανέφερε με παράνομη Rom και ορθώς δεν το δέχτηκε η αντιπροσωπεία.

Modpic.gif

Μια χαρά σε καλύπτει η ace Hellas και για τις συσκευές από expansys. Ο φίλος πήρε πειραγμενη συσκευή από το κατάστημα που ανέφερε με παράνομη Rom και ορθώς δεν το δέχτηκε η αντιπροσωπεία.

δηλαδή επαναφέρω το τηλέφωνο στην αρχική κατάσταση και το στέλνω για σέρβις?

ποιο spl πρέπει να εχω?

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

παντα φιλικα

πανα ω της

Φίλε αν μπορείς συγκεντώσου και διάβαζε καλύτερα, δεν μίλησε κανείς για παράνομη ROM... Δεν το δέχτηκαν γιατί το IMEI της συσκευής προοριζόταν για αγγλική αγορά. Νομίζω ήταν πασιφανές, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να το κάνω πενηνταράκια. Η συσκευή είχε περασμένη την ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM 1.48. Καλύτερα τώρα;

Edited by Candlemass

φιλε εχει ανφερθει εκτενως αυτο απο εμενα περυσι...το vpn ειναι απατη γιατι απλα παιρνει συσκευες τις ξεκλειδωνει και μετα βαζει ελληνικα.οταν ειχα παρει τηλεφωνο και ζητησα εξηγησεις τοτε μου τα μασαγαν και ελεγα μια ετσι μια αλλιως..ποια επισημη εννοεις???την ελληνικη οχι την αγγλικη,
Samsung Galaxy S8 plus.....

φιλε εχει ανφερθει εκτενως αυτο απο εμενα περυσι...το vpn ειναι απατη γιατι απλα παιρνει συσκευες τις ξεκλειδωνει και μετα βαζει ελληνικα.οταν ειχα παρει τηλεφωνο και ζητησα εξηγησεις τοτε μου τα μασαγαν και ελεγα μια ετσι μια αλλιως..ποια επισημη εννοεις???την ελληνικη οχι την αγγλικη,

Όπως τα λες είναι,έχει τύχει και σε φιλο μου,και προφανώς το παιδί παραπάνω εδώ δεν έχει καταλάβει ότι απ τη στιγμή που το imei τουδεν είναι για ελληνική συσκευή τα ελληνικα που έχει μέσα είναι με μαγείρεμενη ROM μάλλον εν άγνοια του δυστυχώς...οπότε ο Γιάννης είχε απόλυτο δίκιο(όπως πάντα σχεδόν):)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλησπέρα, Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημέρα σε όλους,

Σκοπεύω να αλλάξω την "μαμά" micro sd κάρτα και να πάρω μια μεγαλύτερη micro sdhc 16gb (class 2 ή class 4).

Ψάχνοντας και διαβάζοντας αρκετά στο net και ειδικά στο xda, έχω βρει αρκετά posts που αναφέρουν ότι οι κάρτες της Sandisk Class 2, είναι πιο "αποδοτικές" σε θέμα performance σε σχέση με κάρτες άλλων κατασκευαστών ίδιας ή μεγαλύτερης ταχύτητας (π.χ. Kingston Class 4). Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, μου φαίνεται λίγο οξύμωρο αυτό, αλλα μου έχουν κάνει εντύπωση τα εξής ως προς την παραπανώ παρατήρηση.

1) Οι κάρτες της Sandisk είναι δυσανάλογα ακριβές (αν και class 2) σε σχέση με κάρτες άλλων κατασκευαστών ακόμα και με μεγαλύτερες ταχύτητες (π.χ. Kingston class 4 ή Transcend class 4).Μήπως δηλώνει κάτι αυτό? (Είμαι της άποψης ότι το καλό το πληρώνεις, από λίγο εώς και πολύ παραπάνω).

2) Ψάχνοντας στο site της Sandisκ για να βρω συμβατές κάρτες για το κινητό, μου βγάζει μόνο κάρτες με "class rating" 2, δηλαδή class 2. Δεν είναι λίγο "κουφό" ή παράξενο, ενώ όλοι οι κατασκευαστές κάνουν πόλεμο για υψηλότερες ταχύτητες, η Sandisk να επιμένει σταθερά σε class 2 κάρτες? (Παραθέτω το link από το site της Sandisk).

http://pct1.sandisk.com/ProductList.aspx?DeviceID=3439

Για να μην κουράζω, με ενδιαφέρει η χωρητικότητα, μια σχετικά γρήγορη ταχύτητα καθώς και η "σταθερότητα" αλλά και η αξιοπιστία της κάρτας (έχω διαβάσει, και ειδικά στο xda, πως πολλές φορές κάποιοι χρήστες αντιμετώπισαν αδικαιολόγητα κολλήματα σε περιπτώσεις αλλαγής καρτών σε μεγαλύτερες ταχύτητες). Αν πραγματικά, το class υποδηλώνει πραγματικές ταχύτητες και όχι απλά ονομαστικές, θα με ενδιέφερε να πάω σε class 4. Αν πάλι, οι class 2 της Sandisk είναι το ίδιο "γρήγορες" ή ακόμα γρηγορότερες σε σχέση με τις class 4 της Kingston, θα προτιμούσα τις class 2 φυσικα.

Θα ήθελα να απαντήσουν και να μου πουν εντυπώσεις, κυρίως τα μέλη που έχουν "παίξει" με τους 2 συγκεκριμένους τύπους καρτών (Sandisk 16gb Class 2 & Kingston 16gb Class 4).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα

-----------------------------------------

Γιάννης

εγω εχω sandisk 16γιγα class2 και ειναι αργη σαν το θανατο σε συγκριση με τις αλλες 2 καρτες μου transcend 8gb class4 και kingston 4gb class4

Μακρια απο class2 , οτι κι αν ειναι....

αν αυτη που εχει ο φιλος στο λινκ ειναι οντως kingston 16gb 4αρα , τη χτυπας με κλειστα ματια

Φίλε αν μπορείς συγκεντώσου και διάβαζε καλύτερα, δεν μίλησε κανείς για παράνομη ROM... Δεν το δέχτηκαν γιατί το IMEI της συσκευής προοριζόταν για αγγλική αγορά. Νομίζω ήταν πασιφανές, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να το κάνω πενηνταράκια. Η συσκευή είχε περασμένη την ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM 1.48. Καλύτερα τώρα;

Σύμφωνα με το IMEI έπρεπε η συσκευή σου να έχει Αγγλική rom για να ισχύσει η Eυρωπαική εγγύηση (φυσικά και στην ACE HELLAS) .

Είχα μια περίπτωση πριν λίγες μέρες με ένα HD MINI όπου είχε την 1,482 Ελληνική rom .

Πληκτρολόγησα το s/n της συσκευής στο site της htc (για να δω και τι παίζει παραπέρα) και η μόνη rom που με άφηνε να κατεβάσω ήταν η Ισπανική Vodafone .

Σε επικοινωνία μου με την ACE HELLAS μου επιβεβαίωσαν πως ισχύει η Ευρωπαική εγγύηση στο service τους , αλλά η συσκευή όταν την παραλάβουν πρέπει να φοράει την επίσημη για το s/n της , Ισπανική rom και μάλιστα της Vodafone .

Edited by kosmous

Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία με αλλαγή LCD στο τηλέφωνό μας...

καλημέρα καλή χρονιά

(αν και σου μπήκε μάλλον άσχημα)

η οθόνη-τζάμι-lcd αποτελείται από τρία κομμάτια

για εμάς τους ΜΗ γνώστες οι πιθανότητες να τα αλλάξουμε μόνοι μας είναι μάλλον απίθανο

και επιπροσθέτως το κιν σου είναι αμερικάνικο άρα φοράει διαφορετικό<<τζάμι>.

Φοβάμαι οτι έχεις 2 λύσεις η μία είναι να παραγγείλεις ολο το πακέτο τζάμι+ζελατίνη +την LCD ΑΦΟΥ ομως το ψάξεις καλά και να το δώσεις εδω σε service

ΑΛΛΑ ολο αυτό πάει στα 250-300 ευρω.

και η δεύτερη αγόρασε ένα μεταχειρισμένο

εμένα αν ΞΑΝΑσπάσει αυτό θα κάνω

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Σύμφωνα με το IMEI έπρεπε η συσκευή σου να έχει Αγγλική rom για να ισχύσει η Eυρωπαική εγγύηση (φυσικά και στην ACE HELLAS) .

Είχα μια περίπτωση πριν λίγες μέρες με ένα HD MINI όπου είχε την 1,482 Ελληνική rom .

Πληκτρολόγησα το s/n της συσκευής στο site της htc (για να δω και τι παίζει παραπέρα) και η μόνη rom που με άφηνε να κατεβάσω ήταν η Ισπανική Vodafone .

Σε επικοινωνία μου με την ACE HELLAS μου επιβεβαίωσαν πως ισχύει η Ευρωπαική εγγύηση στο service τους , αλλά η συσκευή όταν την παραλάβουν πρέπει να φοράει την επίσημη για το s/n της , Ισπανική rom και μάλιστα της Vodafone .

Μισό λεπτό γιατί και εγώ αγόρασα το κινητό από ελληνικό κατάστημα στο ιντερνετ το οποίο ήρθε ΣΦΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ & ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ με γερμανική συσκευασία (και με βάση το imei είναι Γερμανική συσκευή όπως μου απάντησε η HTC) αλλά ήρθε με την τελευταία ελληνική ρομ χωρίς φυσικά hspl... Επίσης πίσω η συσκευή έχει ένα αυτοκόλλητο με τις χώρες στις οποίες επιτρέπεται η διάθεσή του συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Πάντως από την άλλη και εμενα δεν μου επιτρέπει να κατεβάσω την ελληνική ρομ όταν βάζω το imei...

• Administrators

Βρίσκεσαι σε σύγχυση και το καταλαβαίνω. Θα στο ξεκαθαρίσω λοιπόν. Όταν μια μη ελληνική συσκευή φοράει ελληνική επίσημη Rom αυτό σημαίνει ότι παρανόμως έχει ξεκλειδωθει και η Rom που φοράει θεωρείται παράνομη. Τα παράπονα σου εκεί που το αγόρασες λοιπόν. :)

Modpic.gif

παιδια υπαρχει καμμια εφαρμογη για twitter για το hd2?ειδα μια καλη http://touchtwit.net/en/home/ αλλα ενω λεει οτι ειναι για windows phone(mobile) 6 or higher λεει οτι πρεπει να την αγορασω απο to αμερικανικο marketplace πραγμα αδυνατον.αυτην μπορω να την βρω αλλου η καποια αλλη?

υποψιν δεν χρησιμοποιω sense :)

Edited by ilka71

παιδια υπαρχει καμμια εφαρμογη για twitter για το hd2?ειδα μια καλη http://touchtwit.net/en/home/ αλλα ενω λεει οτι ειναι για windows phone(mobile) 6 or higher λεει οτι πρεπει να την αγορασω απο to αμερικανικο marketplace πραγμα αδυνατον.αυτην μπορω να την βρω αλλου η καποια αλλη?

Φηλε μου για δες εδω http://www.panoramicsoft.com/mobileapps/motweets/moTweets.php αυτη χρησιμοποιω εγω

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

• Administrators
Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία με αλλαγή LCD στο τηλέφωνό μας...

καλημέρα καλή χρονιά

(αν και σου μπήκε μάλλον άσχημα)

η οθόνη-τζάμι-lcd αποτελείται από τρία κομμάτια

για εμάς τους ΜΗ γνώστες οι πιθανότητες να τα αλλάξουμε μόνοι μας είναι μάλλον απίθανο

και επιπροσθέτως το κιν σου είναι αμερικάνικο άρα φοράει διαφορετικό<<τζάμι>.

Φοβάμαι οτι έχεις 2 λύσεις η μία είναι να παραγγείλεις ολο το πακέτο τζάμι+ζελατίνη +την LCD ΑΦΟΥ ομως το ψάξεις καλά και να το δώσεις εδω σε service

ΑΛΛΑ ολο αυτό πάει στα 250-300 ευρω.

και η δεύτερη αγόρασε ένα μεταχειρισμένο

εμένα αν ΞΑΝΑσπάσει αυτό θα κάνω

http://translate.google.co.uk/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pdacenter.ru%2Frazborka%2Fhtc_max_4g%2F&sl=ru&tl=en&hl=en&ie=UTF-8

http://mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTCHD2Dismantling.doc

Modpic.gif