Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Παράξενο! Δοκίμασες να το τρέξεις με κάποιο άλλο customRUU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Καλημερα! Μετα απο βλακεις με το clean temp αναγκαστικα να αλλαξω σημερα για πρωτη φορα rom. Αντι να βαλω την μαμα παλι να στρωσει εβαλα την νεα omega. Εχω ομως μια ερωτηση. Επειδη τις επαφες μου δεν τις εχω εδω στο Pc του γραφειου πως μπορω να βρω την εφαρμογη της Microsoft που εχει με την μαμα rom και εχω ανεβασει εκει τις επαφες μου ,να την κατεβασω στην καινουργια rom και να κατεβασω τις επαφες μου στο τηλεφωνο? Το βρηκα, ευχαριστω! Edited November 16, 2010 by derizio Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 το δοκιμασα και αυτο αλλα τιποτα..μολις βρηκα τι εφταιγε. οπως συνηθως συμβαινει μια λεπτομερεια ηταν υπευθυνη. το αρχειο της radio για καποιο λογο ηταν RUU_Signed.nbh ενω επρεπε να ειναι με s (μικρο και οχι κεφαλαιο) μολις το μετονομασα δουλεψε οπως επρεπε. σορρυ για την αναστατωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Καλημερα! Μετα απο βλακεις με το clean temp αναγκαστικα να αλλαξω σημερα για πρωτη φορα rom. Αντι να βαλω την μαμα παλι να στρωσει εβαλα την νεα omega. Εχω ομως μια ερωτηση. Επειδη τις επαφες μου δεν τις εχω εδω στο Pc του γραφειου πως μπορω να βρω την εφαρμογη της Microsoft που εχει με την μαμα rom και εχω ανεβασει εκει τις επαφες μου ,να την κατεβασω στην καινουργια rom και να κατεβασω τις επαφες μου στο τηλεφωνο? Μιλάς για την εφαρμογή Microsoft MyPhone; Κάνε μια αναζήτηση στο internet, υπάρχει σχετικό site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Εγώ μέχρι τώρα, επειδή δεν με βόλευε η αυτόματη περιστροφή, χρησιμοποιούσα χειροκίνητη ως εξής: Πάς με έναν registry explorer στο HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation\HideOrientationUI και αλλάζεις την τιμή από 1 σε 0. Αυτό το κάνεις για να εμφανιστεί η επιλογή “Περιστροφή Οθόνης” στις ρυθμίσεις των κουμπιών. Μετά την επέμβαση την registry και χωρίς soft reset πάς Ρυθμίσεις – Μενού - Περισσότερα – Προσωπικά – Κουμπιά. Εκεί επιλέγεις το End button και το αντιστοιχείς με το “Περιστροφή Οθόνης”. Έτσι σε οποιαδήποτε εφαρμογή και αν είσαι, κρατώντας πατημένο το end key θα περιστρέφεται η οθόνη όποτε εσύ θέλεις. Το θέμα μου είναι το εξής: με την τελευταία επίσημη, ΔΕΝ υπάρχει soft button στην λίστα!!! :cry: Έτσι δεν μπορώ να κάνω την ρύθμιση!!! :lost: Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Κατά ένα περίεργο λόγο αυτή τη ρύθμιση στην registry την είχε ήδη το κινητό μου. Δεν θυμάμαι αν το είχα κάνει παλιότερα! Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν κατάφερα να αντιστοιχίσω κουμπί, από τα ελάχιστα που έχει βέβαια το κινητό! @topet ένα προγραμματάκι λέγεται PLToggle.cab αν θυμάμαι καλά αλλά και μέσα από το bsbtweaks γιατί όχι ; Σε ευχαριστώ! Το BSBTWEAKS το είχα βάλει για αυτόν το λόγο, αλλά μάλλον δεν δούλεψε επειδή το κουμπί αριστερά που είναι για το τηλέφωνο το έχω ήδη ρυθμισμένο για φωντικές εντολές. To PLToggle δούλεψε πολύ ωραία, αλλά μου κατήργησε τις φωνητικές εντολές, μια που δουλεύει κρατώντας πατημένο το πλήκτρο του τηλεφώνου και δεν βρήκα να έχει κάποια ρύθμιση για να αλλάξω κουμπί, οπότε και το κατήργησα. Τι πιο απλό από το να υπήρχε μια ρύθμιση ή ένα προγραμματάκι για αυτόματη περιστροφή!! Ευχαριστώ πάντως παιδιά!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Τι πιο απλό από το να υπήρχε μια ρύθμιση ή ένα προγραμματάκι για αυτόματη περιστροφή!! Υπάρχουν διάφορα (θα τα βρεις με μια απλή αναζήτηση στο internet) αλλά έχει αποδειχθεί ότι αποτελούν περισσότερο μπελά παρά εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 με το bsb εγώ δουλεύω το office και είμαι complet,γυρνάει αυτόματα μόνο τα προγράμματα που θα ορίσεις εσύ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Αντίστοιχη δουλειά κάνει και το καινούργιο Touch Tools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Αντίστοιχη δουλειά κάνει και το καινούργιο Touch Tools.πολυ καλο αυτο φιλε γιαννη δεν το ειχα προσεξει! το σημαντικο ειναι οτι κανει και export-import settings! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Το ανεφερα και καμια 10αρια σελιδες πριν αλλα δεν πηρα απαντηση. Οποτε ξαναρωταω :) Εχω ενα θεμα με το TCPMP οταν ειχα την original rom και ακουγα μουσικη οταν εσβηνε η οθονη (παραλληλα επαιζε μουσικη) δεν ειχα κανενα προβλημα. Με οσες omega και αν εχω δοκιμασει ακομα και με την 18 που εχω τωρα οταν ακουω μουσικη με το που σβηνει η οθονη κολλαει το τραγουδι. Μπορω να κανω κατι γι αυτο? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Καλησπέρα παιδια, Ισως ειναι λιγο χαζη η ερωτηση αλλα μπορει το HD2 να δεχθει 3G Video-κληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Το ανεφερα και καμια 10αρια σελιδες πριν αλλα δεν πηρα απαντηση. Οποτε ξαναρωταω :) Εχω ενα θεμα με το TCPMP οταν ειχα την original rom και ακουγα μουσικη οταν εσβηνε η οθονη (παραλληλα επαιζε μουσικη) δεν ειχα κανενα προβλημα. Με οσες omega και αν εχω δοκιμασει ακομα και με την 18 που εχω τωρα οταν ακουω μουσικη με το που σβηνει η οθονη κολλαει το τραγουδι. Μπορω να κανω κατι γι αυτο? To TCPMP είναι περισσότερο για video (η γνώμη μου), για μουσική σου προτείνω το PocketMusic Player Bundle v.5.3.5 Καλησπέρα παιδια, Ισως ειναι λιγο χαζη η ερωτηση αλλα μπορει το HD2 να δεχθει 3G Video-κληση? Δυστυχώς δεν γίνετε. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Καλησπέρα παιδια, Ισως ειναι λιγο χαζη η ερωτηση αλλα μπορει το HD2 να δεχθει 3G Video-κληση? Αφού δεν έχει μπροστινή κάμερα... δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 καλησπερα! απενεργοποιησα το htc sense, αλλα και το windows default και ενεργοποιησα μονο το date. σε αυτη την τεραστια κενη οθονη, γινεται να προσθεσω εγω κανενα εικονιδιακι? (πχ τα sms) μου θυμιζει οψη κλασικου κινητου και θα το κρατησω ετσι λιγο γι αλλαγη:lol: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-easy-today-launcher.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 καλησπερα! απενεργοποιησα το htc sense, αλλα και το windows default και ενεργοποιησα μονο το date. σε αυτη την τεραστια κενη οθονη, γινεται να προσθεσω εγω κανενα εικονιδιακι? (πχ τα sms) μου θυμιζει οψη κλασικου κινητου και θα το κρατησω ετσι λιγο γι αλλαγη:lol: Εάν χρησιμοποιείς Resco Explorer τότε έχεις και το today plugin του το οποίο είναι αρκετά εύχρηστο και παραμετροποιήσιμο... :happy: . Θα το βρείς στις ρυθμίσεις της Αρχικής Οθόνης... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Εάν χρησιμοποιείς Resco Explorer τότε έχεις και το today plugin του το οποίο είναι αρκετά εύχρηστο και παραμετροποιήσιμο... :happy: . Θα το βρείς στις ρυθμίσεις της Αρχικής Οθόνης... http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-easy-today-launcher.html ευχαριστω! θα τσεκαρω τι απ τα 2 με βολευει καλυτερα! (μια αλλη πνοη στο leo) :lol: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Βάλε και τα δυο. Ο Resco explorer βάζει στο today εικονίδια του συστήματος, το άλλο εικονίδια προγραμμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Βάλε και τα δυο. Ο Resco explorer βάζει στο today εικονίδια του συστήματος, το άλλο εικονίδια προγραμμάτων. το resco today plugin προσθετει και εικονιδια προγραμματων! μολις το διαπιστωσα! ;) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 ...αλλά είναι μεγάλα και πιάνουν πολύ χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 ...αλλά είναι μεγάλα και πιάνουν πολύ χώρο. το αναποδο γινεται! εγω εψαχνα πως να τα κανω μεγαλυτερα αλλα δε γινεται! :blink: παντως κι ετσι ομορφο ειναι! κατι το διαφορετικο! περασα και το προγραμμα που μου συστησες να κανω και με αυτο δοκιμες!:thanks: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Έχει επιλογή "Large icons". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Έχει επιλογή "Large icons". δεν την βρηκα.. θα ψαξω εκτενεστερα αλλα λεω να μη συνεχισουμε το offtopic γιατι...:O:X Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Υπάρχει στο κάτω μέρος tab με το όνομα "Layout". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 το resco today plugin προσθετει και εικονιδια προγραμματων! μολις το διαπιστωσα! ;) Ανέβασε αν δε σου κάνει κόπο ένα screenshot με το πως το έκανες όταν τελειώσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts