accu_proc Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 μολις περασα την official ρομ απο sd card. αυριο το πρωι να ειναι ετοιμο για το courier. ευχαριστω παιδια και καλο βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Όπως προείπα... είναι θέμα χρόνου. Μακαρι! Κανω το σταυρο μου! Ειναι απιστευτα τα νεα WP7!Πραγματικα δεν θα εχω να ζηλεχω τιποτα απο iphone! (οχι οτι τωρα ζηλευω...λιγο μονο τα εφε ζηλευω...) :) Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Μακαρι! Κανω το σταυρο μου! Ειναι απιστευτα τα νεα WP7!Πραγματικα δεν θα εχω να ζηλεχω τιποτα απο iphone! Ούτως ή άλλως όπως έχουμε ήδη πει, στην αρχή δεν θα υπάρχει υποστήριξη για την χώρα μας όσον αφορά το market, ελληνικά πληκτρολόγια κτλ. Ας κυκλοφορήσουν με το καλό και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Μακαρι! Κανω το σταυρο μου! Ειναι απιστευτα τα νεα WP7!Πραγματικα δεν θα εχω να ζηλεχω τιποτα απο iphone! (οχι οτι τωρα ζηλευω...λιγο μονο τα εφε ζηλευω...) :) Η αληθεια ειναι οτι απορω λιγακι με το σχολιο σου. σε ποιο σημειο εχεις δει και εχεις συμπερανει οτι τα wp7 ειναι απιστευτα ? Εδω ολος ο κοσμος λεει οτι μοιαζει με λειτουργικο βγαλμενο απο την εποχη των...windows 95 στα pc !!!! Χωρις παρεξηγηση φιλε μου απλα οσα review εχω δει, και οσα σχολια εχω διαβασει, δεν εχω δει πολλους να τους αρεσουν τα wp7. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Η αληθεια ειναι οτι απορω λιγακι με το σχολιο σου. σε ποιο σημειο εχεις δει και εχεις συμπερανει οτι τα wp7 ειναι απιστευτα ? Εδω ολος ο κοσμος λεει οτι μοιαζει με λειτουργικο βγαλμενο απο την εποχη των...windows 95 στα pc !!!! Χωρις παρεξηγηση φιλε μου απλα οσα review εχω δει, και οσα σχολια εχω διαβασει, δεν εχω δει πολλους να τους αρεσουν τα wp7.συμφωνω φιλε αντωνη και εμενα δεν μου αρεσουν τα 7 σαν σχεδιασμος.εχω δει μερικα βιντεακια με wp7,ειχα βαλει καποια στιγμη και το theme που κυκλοφορει με το style των 7,αλλα δεν μου φανηκε καθολου εργονομικο. μπορει να εχουν καποιες βελτιωσεις βεβαια που δεν φαινονται αν δεν το δουλεψεις το λειτουργικο. και απο την αλλη μολις κυκλοφορησουν,θα αναλαβουν οι xda και θα δημιουργησουν διαφορα καλα! ας περιμενουμε και πιστευω οτι οι εξελιξεις παντα κατι καλο θα φερουν:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Καλησπέρα.Το rom πως θα το περάσω ρε παίδες αφού όταν βάζω το serial λέει "Σας ζητούμε συγνώμη, το λογισμικό αυτό δεν σχεδιάστηκε για τη συσκευή σας." Το τηλέφωνο είναι με ελληνική έκδοση φυσικά :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Καλησπέρα.Το rom πως θα το περάσω ρε παίδες αφού όταν βάζω το serial λέει "Σας ζητούμε συγνώμη, το λογισμικό αυτό δεν σχεδιάστηκε για τη συσκευή σας." Το τηλέφωνο είναι με ελληνική έκδοση φυσικά :worry:ποια ρομ προσπαθεις να κατεβασεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Η αληθεια ειναι οτι απορω λιγακι με το σχολιο σου. σε ποιο σημειο εχεις δει και εχεις συμπερανει οτι τα wp7 ειναι απιστευτα ? Εδω ολος ο κοσμος λεει οτι μοιαζει με λειτουργικο βγαλμενο απο την εποχη των...windows 95 στα pc !!!! Χωρις παρεξηγηση φιλε μου απλα οσα review εχω δει, και οσα σχολια εχω διαβασει, δεν εχω δει πολλους να τους αρεσουν τα wp7. συμφωνω! αν κρινω απο video και θεματα, τοτε θα μεινω με αυτα που εχω! παρολα αυτα, η φημη νομιζω πως βγηκε οχι για την αισθητικη τους, αλλα μαλλον για τη σταθεροτητα και την ταχυτητα καθως εχω καταλαβει.. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Χωρις παρεξηγηση φιλε μου απλα οσα review εχω δει, και οσα σχολια εχω διαβασει, δεν εχω δει πολλους να τους αρεσουν τα wp7. Αυτό είναι αλήθεια αν και τείνει πολύ πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα να το συνηθίσει ο κόσμος και το αρνητικό κλίμα δείχνει να έχει αρχίσει να αντιστρέφεται. Καλησπέρα.Το rom πως θα το περάσω ρε παίδες αφού όταν βάζω το serial λέει "Σας ζητούμε συγνώμη, το λογισμικό αυτό δεν σχεδιάστηκε για τη συσκευή σας." Το τηλέφωνο είναι με ελληνική έκδοση φυσικά :worry: http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1046 συμφωνω! αν κρινω απο video και θεματα, τοτε θα μεινω με αυτα που εχω! παρολα αυτα, η φημη νομιζω πως βγηκε οχι για την αισθητικη τους, αλλα μαλλον για τη σταθεροτητα και την ταχυτητα καθως εχω καταλαβει.. Ναι αλλά εν έτη 2011, είναι λογικό οι απαιτήσεις να έχουν να κάνουν και με το αισθητικό κομμάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Φίλε είναι θέμα που αντιμετωπίσαμε οι περισσότεροι. Η λύση που έχει βρεθεί, μέχρι τουλάχιστον η HTC να διορθώσει το πρόβλημα, είναι η εξής: Ρυθμίσεις > Μενού > Περισσότερα > Προσωπικά > Τηλέφωνο > Υπηρεσίες GSM/UMTS > Συγχρονισμός ώρας > Λήψη ρυθμίσεων > Ξετικάρεις την ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' Καλημερα εχω να πω οτι και με την πιο πανω επιλογη δεν διορθωνετε γιατι δημιουργη το προβλημμα με την ενημερωση καιρου και του gps μετα απο καθε ενημερωση την μ@μ@η την ωρα και ετσι το πρωι το μ@μ@μενω το ξυπνητηρι μας σκιζη :mad: Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Ναι αλλά εν έτη 2011, είναι λογικό οι απαιτήσεις να έχουν να κάνουν και με το αισθητικό κομμάτι. Φυσικα! συμφωνω απολυτα Γιαννη! γι αυτο ειπα καλυτερα να μεινω με αυτα που εχω, γιατι προσωπικα, βλεποντας τα WP7, μονο καλαισθητα δεν τα βρηκα! ευελπιστω οταν κυκλοφορησουν επισημως, να απεχουν απ αυτα που εχουμε δει σε videos/reviews.. :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Η αληθεια ειναι οτι απορω λιγακι με το σχολιο σου. σε ποιο σημειο εχεις δει και εχεις συμπερανει οτι τα wp7 ειναι απιστευτα ? Εδω ολος ο κοσμος λεει οτι μοιαζει με λειτουργικο βγαλμενο απο την εποχη των...windows 95 στα pc !!!! Χωρις παρεξηγηση φιλε μου απλα οσα review εχω δει, και οσα σχολια εχω διαβασει, δεν εχω δει πολλους να τους αρεσουν τα wp7. συμφωνω φιλε αντωνη και εμενα δεν μου αρεσουν τα 7 σαν σχεδιασμος.εχω δει μερικα βιντεακια με wp7,ειχα βαλει καποια στιγμη και το theme που κυκλοφορει με το style των 7,αλλα δεν μου φανηκε καθολου εργονομικο. μπορει να εχουν καποιες βελτιωσεις βεβαια που δεν φαινονται αν δεν το δουλεψεις το λειτουργικο. και απο την αλλη μολις κυκλοφορησουν,θα αναλαβουν οι xda και θα δημιουργησουν διαφορα καλα! ας περιμενουμε και πιστευω οτι οι εξελιξεις παντα κατι καλο θα φερουν:) συμφωνω! αν κρινω απο video και θεματα, τοτε θα μεινω με αυτα που εχω! παρολα αυτα, η φημη νομιζω πως βγηκε οχι για την αισθητικη τους, αλλα μαλλον για τη σταθεροτητα και την ταχυτητα καθως εχω καταλαβει.. Μπορείτε να μου πείτε ΤΙ δεν σας αρέσει ΕΣΑΣ στο νέο λειτουργικό της Microsoft ? γιατι κι εγώ διαβάζω τί γίνεται στον κόσμο και μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για το νέο WP7. Λείπει κάτι απο το νέο λειτουργικό και δεν το έχω καταλάβει? Τί θέλετε να έχει για να πείτε πως είναι καλό? Μήπως να μην είναι Microsoft? :) Μιλάω με χιούμορ έτσι? Μην παρεξηγηθώ... A, και απο interface είναι ΚΛΑΣΗΣ ανώτερο απο άλλα λειτουργικά.. Είναι εντελώς personalized για τον καθένα απο μας, πράγμα που το κάνει ευέλικτο και βολικό (κατα την δική μου άποψη φυσικά..) ;) Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 προσωπικη αποψη παντως.μετα το sence με cht του hd2 ΟΛΑ τα υπολοιπα ui μοιαζουν απλες οδοντοκρεμες. δυσκολα θα ξεπεραστει αυτος ο συνδυασμος πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Μπορείτε να μου πείτε ΤΙ δεν σας αρέσει ΕΣΑΣ στο νέο λειτουργικό της Microsoft ? γιατι κι εγώ διαβάζω τί γίνεται στον κόσμο και μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για το νέο WP7. Λείπει κάτι απο το νέο λειτουργικό και δεν το έχω καταλάβει? Τί θέλετε να έχει για να πείτε πως είναι καλό? Μήπως να μην είναι Microsoft? :) Μιλάω με χιούμορ έτσι? Μην παρεξηγηθώ... A, και απο interface είναι ΚΛΑΣΗΣ ανώτερο απο άλλα λειτουργικά.. Είναι εντελώς personalized για τον καθένα απο μας, πράγμα που το κάνει ευέλικτο και βολικό (κατα την δική μου άποψη φυσικά..) ;) Να σου πω εγώ κάνα 2 πραγματάκια γιατί γράφω από κινητό και δεν μπορώ να το αναλύσω. Πρώτα από όλα θέλουμε ελληνικά. Μετά θέλουμε πρόσβαση στο market γιατί στην ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στην συνέχεια θέλουμε οπωσδήποτε εγκατάσταση εφαρμογών μέσω εκτελεσιμων αρχείων. Χωρίς μάρκετ και χωρίς αρχεία εγκατάστασης εφαρμογών τι να το κάνω το μπρίκι; Να συνεχίσω; Θέλουμε copy paste Θέλουμε υποστήριξη flash Αλλά και silver light μιας και σε αυτό είναι γραμμένος ο κώδικας του και ούτε καν αυτό υποστηρίζει. Τέλος όσο αναφορά το ui θέλουμε το ui του να χωράει σε μία οθόνη του κινητού και όχι να πρέπει να κάνεις slide τις οθόνες αριστερά δεξιά και να βλέπεις κομμένες λέξεις-τίτλους όπως MICR OSOF T OFF ICE... Σου φτάνουν αυτά για αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 προσωπικη αποψη παντως.μετα το sence με cht του hd2 ΟΛΑ τα υπολοιπα ui μοιαζουν απλες οδοντοκρεμες. δυσκολα θα ξεπεραστει αυτος ο συνδυασμος πιστευω Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πιστεύω ότι την ευχρηστία αυτού του συνδυασμού δεν μπορείς να την βρεις πουθενά. Αν και το Android (δούλεψα για 2-3 μέρες το Galaxy S) πλησιάζει πολύ. Είναι όμως θέμα προσωπικού γούστου. Υπάρχει κόσμος που δεν εξυπηρετείτε με today screen. Θέλει να ανοίγει μια εφαρμογή, να παίρνει τις πληροφορίες που θέλει και να την κλείνει. Εμένα προσωπικά αυτό δεν με βολεύει. Αυτό το “πάρτα όλα με μια ματιά” που προσφέρει το TF3d + CHT, για μένα, είναι all the money. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Αν συνεχίσουμε το off-topic δεν γλιτώνουμε την διαγραφή των σχετικών post. Για το windows phone 7 υπάρχει σχετικό thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasK66 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) Να σου πω εγώ κάνα 2 πραγματάκια γιατί γράφω από κινητό και δεν μπορώ να το αναλύσω. Πρώτα από όλα θέλουμε ελληνικά. Μετά θέλουμε πρόσβαση στο market γιατί στην ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στην συνέχεια θέλουμε οπωσδήποτε εγκατάσταση εφαρμογών μέσω εκτελεσιμων αρχείων. Χωρίς μάρκετ και χωρίς αρχεία εγκατάστασης εφαρμογών τι να το κάνω το μπρίκι; Να συνεχίσω; Θέλουμε copy paste Θέλουμε υποστήριξη flash Αλλά και silver light μιας και σε αυτό είναι γραμμένος ο κώδικας του και ούτε καν αυτό υποστηρίζει. Τέλος όσο αναφορά το ui θέλουμε το ui του να χωράει σε μία οθόνη του κινητού και όχι να πρέπει να κάνεις slide τις οθόνες αριστερά δεξιά και να βλέπεις κομμένες λέξεις-τίτλους όπως MICR OSOF T OFF ICE... Σου φτάνουν αυτά για αρχή; Εν μέρη με βρίσκεις σύμφωνο. Μην ξεχνάμε όμως ότι αυτά (τα πρώτα που αναφέρεις) είναι προβλήματα τοπικού κυριώς χαρακτήρα και πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου θα λυθούν.Είναι νομίζω άδικο να κακοχαρακτηρίσουμε ένα νεο λειτουργικό εξαιτίας των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσει αρχικά ο Έλληνας χρήστης. Η αισθητική του UI είναι υποκειμενική και εμένα προσωπικά αυτό που έχω δεί από τα διάφορα Videakia μου αρέσει. Αλλά και πάλι θα πρέπει να πάρουμε το νέο λειτουργικό στα χέρια μας για να το αξιολογήσουμε σωστά. Επίσης πιστεύω ότι είναι άδικο να συγκρίνουμε το UI των WM7 με το Sense UI που "φορά" το HD2.Η σύγκριση θα έπρεπε να γίνεται με το πολύ απλοικό UI των WM6.x. Ναι τα WM 7 έχουν ελλείψεις αλλά μήπως τα WM6.x που χρησιμοποιεί το HD2 δεν έιχαν; Ας έιναι καλά τα δίαφορα forum και κυρίως οι XDA Developers. Και κάτι ακόμα. Πόσοι νομίζεται από τους συνολικούς χρήστες smart phones έχουν την όμορφη "τρέλα" που έχουμε εμείς που γράφουμε στο forum. Οι περισότεροι κάτοχοι του HD2 που έχω γνωρίσει δεν γνωρίζουν ούτε τις μισές από τις δυνατότητες του κινητού τους. Αυτοί πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα είναι καλοί πελάτες για τα νέα τηλέφωνα. Τέλος κακά τα ψέματα η Microsoft είναι κολοσσός και ήδη η προσπάθεια που κάνει για να στηρίξει το νέο λογισμικό της είναι τεράστια. Στα πλαίσια αυτά ήδη έχει στο πλευρό της συντεταγμένους μεγάλους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων. Και μην ξεχνάμε ότι και εκείνοι έχουν όφελος από αυτή την ιστορία. Έχω την εντύπωση ότι δύσκολα το εγχείρημα των WM7 θα αποτύχει. Εδώ είμαστε όμως. Προσωπικά λατρεύω το πόσο παραμετροποίησημα είναι ακόμα τα WM6.x και ειδικά πάνω σε μια συσκευή σαν το HD2 θα με συντροφεύσουν για αρκετό καιρό ακόμα. Όταν τα WM7 περάσουν στο επόμενο βήμα πιθανώς θα είναι η επόμενη επιλογή μου. Φιλικά ! Sorry athanαso 77 τώρα είδα το μύνημα σου. Δεν επανέρχομαι στο θέμα .... Edited November 9, 2010 by AndreasK66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Κάθε φορά που επαναφέρω τα μηνύματα με το pimp backup, αυτά εμφανίζονται ανακατεμένα και όχι με τη σειρά που μου τα έχουν στείλει. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Κάθε φορά που επαναφέρω τα μηνύματα με το pimp backup, αυτά εμφανίζονται ανακατεμένα και όχι με τη σειρά που μου τα έχουν στείλει. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?δεν πιστευω οτι μπορεις να κανεις κατι... και οι φωτογραφιες επαφων στο people tab δεν επαναφερονται με την ιδια σειρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Κάθε φορά που επαναφέρω τα μηνύματα με το pimp backup, αυτά εμφανίζονται ανακατεμένα και όχι με τη σειρά που μου τα έχουν στείλει. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? κι εγω το ιδιο προγραμμα χρησιμοποιω για το backup των sms αλλα δε μου τα επαναφερει ανακατεμενα! περιεργο...:confused: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) Ξέρεις τι γίνεται όμως... δεν το έχω με όλες τις rom αυτο το θέμα. Και στο xperia που είχα σε άλλες rom εμφανιζονταν κανoνικά και σε άλλες όχι!!! Στις περισσότερες ήταν ανακατεμένα. Για παράδειγμα στην προηγούμενη rom που είχα, αυτή που έχει ο dimikord στην υπογραφή του, δεν το είχα αυτό το θεματάκι. Στην τελευταία του enengy που φλασαρα σήμερα το έχω. Απο την άλλη αν κάνω κλικ πάνω σε ένα μήνυμα στο sense εμφανίζεται η συνομηλία κανονικά με τη σειρά που πρέπει, αλλά όχι και στην native εφαρμογή των windows. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο αν πάρεις backup με το pimp ή και με όλες τις εφαρμογές backup? Edited November 9, 2010 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Για παράδειγμα στην προηγούμενη rom που είχα, αυτή που έχει ο dimikord στην υπογραφή του, δεν το είχα αυτό το θεματάκι. Στην τελευταία του enengy που φλασαρα σήμερα το έχω. παντως εγω αποψε θα φλασαρω την τελευταια,δεν αντεχω στον πειρασμο,και ας εχει αυτο το ασημαντο για μενα προβλημα. εκεινο που ενοχλει εμενα ειναι οταν μου ερχεται νεο sms και πηγαινω στο messages tab,μου δειχνει το προηγουμενο διαβασμενο μηνυμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Κάθε φορά που επαναφέρω τα μηνύματα με το pimp backup, αυτά εμφανίζονται ανακατεμένα και όχι με τη σειρά που μου τα έχουν στείλει. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Γιατί δεν επαναφέρεις με συγχρονισμό με το pc; Εκεί δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Γιατί δεν επαναφέρεις με συγχρονισμό με το pc; Πως συγχρονίζεις τα μηνύματα σου με το PC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Παιδια καλησπερα! Ξερετε καποιο τροπο με τον οποιο θα μπορουσα να παρεμβω στην δονηση του κινητου? Θεωρω οτι ειναι αρκετα δυνατη και ειδικα στην δουλεια μου κατανταει κουραστικο! Ειδικα οταν ειμαι σε meeting και ερθει mail τοτε με ακουνε ολοι!!! (γνωριζω οτι δεν γινεται μεσω ρυθμισεων αλλα μηπως ξερετε καποιο προγραμμα που να κανει αυτη την δουλεια?).Επισης εψαξα και στο xda αλλα δεν βρηκα κατι.. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts