Jump to content

AndreasK66

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AndreasK66

  • Ημ. Γέννησης 25/10/1966

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

AndreasK66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα φίλοι του Forum. Έχω το HTC HD2 με την ακόλουθη Rom : Omega v28 WWE και radio version 2.15.50.14 . Το πρόβλημα είναι το Wi-fi ανοίγει και κλείνει μόνο του. Υπάρχει καμία λύση για αυτό ? Ευχαριστώ !
  2. Καλημέρα φίλοι του Forum. Έχω το HTC HD2 με την ακόλουθη Rom : Omega v28 WWE και radio version 2.15.50.14 . Το πρόβλημα είναι το Wi-fi ανοίγει και κλείνει μόνο του. Υπάρχει καμία λύση για αυτό ? Ευχαριστώ !
  3. Καλημέρα ! Τελικά πήρα το Back Up αλλά πριν προχωρήσω σε flash νεας Rom είπα να προσπαθήσω να το συνδέσω και σε ένα Netbook με windows 7 και ως εκ θαύματος το Netbook είδε το κινητό και άνοιξε και το windows Mobile center. Όταν δοκίμασα να το συνδέσω και στο PC με Windows XP το τηλέφωνο επικοινώνησε με το PC αλλά δεν έκανε συγχρονισμό.Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι το Enable faster data synchronization ήταν χωρίς τσεκάρισμα και αφού το τσέκαρα στην επόμενη σύνδεση λειτούργησε και το activesynch. Ευχαριστώ για την άμεση παροχή βοήθειας. Παρεπιπτώντως η νεά Rom είναι άψογη εώς τώρα τουλάχιστον. Φιλικά !
  4. Thanks ! Θα πάρω ένα back up με το Spb Back up και το απόγευμα θα δοκιμάσω την λύση που προτείνεις . Φιλικά !
  5. Δοκίμασα και σε άλλη USB αλλά και σε άλλο PC. το πρόβλημα πρέπει να είναι του κινητού ...
  6. Φίλοι του Forum καλημέρα . Προχθές πέρασα στο κινητό μου την ακόλουθη Rom Omega_v28.29022_WWE_XT_with_CHT_v2.0 . πριν είχα την V23 αλλά λόγω προβλημάτων αναγκάστηκα να προχωρήσω στην αντικατάσταση της. Έκανα Task 29 σύμφωνα με τις οδηγίες έβαλα την νεά Rom και όλα καλά. Το τηλέφωνο συγχρονίστηκε με τον υπολογιστή και όλα τέλεια! Εχθές το βράδυ προσπάθησα να ξανασυγχρονίσω το HD2 με τον υπολογιστή και τίποτα ! Το Computer δεν βλέπει το κινητό δεν ανοίγει το Activesync και ούτε σαν εξωτερικό σκληρό το βλέπει. Απλά φορτίζει μόνο. Προσπαθώ να θυμηθώ στο ενδιάμεσο διάστημα τι έκανα με το κινητό και το μόνο που θυμάμαι έιναι ένα κόλλημα όταν προσπάθησα να σώσω το layout (SAVEMY DAY) στο CHTSscheduler.Εκεί έκανα soft reset και το τηλέφωνο επανήρθε κανονικά. Το απόγευμα όμως που προσπάθησα να το συνδέσω με το Computer είχα το πρόβλημα που προανέφερα. Το θέμα είναι ότι με αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να του περάσω ξανά την Rom από την αρχή. Υπάρχει κάποιος φίλος που μπορεί να φανταστεί τη πιθανώς έχει συμβεί και εάν τελικά το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται κάποια λύση για να το περάσω ξανά την νέα Rom. Ευχαριστώ !
  7. Έχω την Omega v22.5 WWE . Σκέφτομαι να περάσω την νέα v24. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω κουράγιο να ξαναστήνω το κινητό απο την αρχή με τις εφαρμογές που έχω . Εάν κάνω ενα backup με την χρήση του SPB backup μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις όταν εγκαταστήσω την νέα rom; Γενικά επειδή βλεπω πολλούς φίλους στο forum να αλλάζουν εύκολα rom πως αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ; Φιλικά 1
  8. Αυτά τα εικονίδια για την κατάσταση μνήμης του τηλεφώνου που τα βρήκες . έχω την V 22.5 και δεν μπορώ να τα βρώ κάπου.
  9. Σε ευχαριστώ για την πολύ καλή περιγραφή του UC Net ! Το VC Red βρισκεται χύμα με σα στο my device και δεν φαίνεται να κάνει κάτι. Ξέχασε το. Sorry για το αργό reply αλλά απουσίαζα χωρίς πρόσβαση στο internet. Φιλικά !
  10. Όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα κάλο θα ήταν πριν το φλασσαρισμα task29 και μετά το φλασσαρισμα πάλι hard reset. Αν το κάνεις και έχεις πάλι πρόβλημα ενημέρωσε με. Μου φαίνεται απίστευτο δύσκολο έπειτα από τόση ώρα που μου πήρε το στήσιμο του τηλεφώνου να ξανακάνω hard reset και από την αρχή. Εκτός εάν με το Spb back up κάνω ένα back up τώρα και το επαναφέρω μετά την επανεγκατάσταση της ρομ. Γίνεται αυτό; Στο μεταξύ απενεργοποίησα τις αλλαγές profile (τις έβαλα στο malually και έχω συνέχεια day profile) στο CHD scheduler και πάει καλύτερα τώρα. Πάντως μετάνοιωσα που δεν έκανα task29 και ο λόγος είναι ότι είχα την εντύπωση ότι το task29 χρείαζεται σε κάποιους που έχουν δοκιμάσει αρκέτες διαφορετικές rom και όχι σε εμένα που το έκανα για πρώτη φορά. Την επόμενη φορά θα ξέρω... Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Τα UC NET v0.9.4.4. και VC_RED που έχει η συσκευή τι ακριβώς κάνουν: Φιλικά !
  11. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Μετά από 1 χρόνο στη mama rom (και ύστερα από ένα απίστευτο κόλλημα που με υποχρέωσε σε hard reset) πέρασε και εγώ την Omega rom V22.5. Παρατηρώ ένα μικρό κόλλημα-καθυστέρηση στην επανεκκίνηση του τηλεφώνου από την μάυρη οθόνη σε stand by mode. Αργεί αρκετά να εμφανιστεί έπειτα από πάτημα κάποιου πλήκτρου η lock screen. To έχει προσέξει κάποιος άλλος και τι λύση υπάρχει? Φιλικά !
  12. Εν μέρη με βρίσκεις σύμφωνο. Μην ξεχνάμε όμως ότι αυτά (τα πρώτα που αναφέρεις) είναι προβλήματα τοπικού κυριώς χαρακτήρα και πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου θα λυθούν.Είναι νομίζω άδικο να κακοχαρακτηρίσουμε ένα νεο λειτουργικό εξαιτίας των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσει αρχικά ο Έλληνας χρήστης. Η αισθητική του UI είναι υποκειμενική και εμένα προσωπικά αυτό που έχω δεί από τα διάφορα Videakia μου αρέσει. Αλλά και πάλι θα πρέπει να πάρουμε το νέο λειτουργικό στα χέρια μας για να το αξιολογήσουμε σωστά. Επίσης πιστεύω ότι είναι άδικο να συγκρίνουμε το UI των WM7 με το Sense UI που "φορά" το HD2.Η σύγκριση θα έπρεπε να γίνεται με το πολύ απλοικό UI των WM6.x. Ναι τα WM 7 έχουν ελλείψεις αλλά μήπως τα WM6.x που χρησιμοποιεί το HD2 δεν έιχαν; Ας έιναι καλά τα δίαφορα forum και κυρίως οι XDA Developers. Και κάτι ακόμα. Πόσοι νομίζεται από τους συνολικούς χρήστες smart phones έχουν την όμορφη "τρέλα" που έχουμε εμείς που γράφουμε στο forum. Οι περισότεροι κάτοχοι του HD2 που έχω γνωρίσει δεν γνωρίζουν ούτε τις μισές από τις δυνατότητες του κινητού τους. Αυτοί πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα είναι καλοί πελάτες για τα νέα τηλέφωνα. Τέλος κακά τα ψέματα η Microsoft είναι κολοσσός και ήδη η προσπάθεια που κάνει για να στηρίξει το νέο λογισμικό της είναι τεράστια. Στα πλαίσια αυτά ήδη έχει στο πλευρό της συντεταγμένους μεγάλους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων. Και μην ξεχνάμε ότι και εκείνοι έχουν όφελος από αυτή την ιστορία. Έχω την εντύπωση ότι δύσκολα το εγχείρημα των WM7 θα αποτύχει. Εδώ είμαστε όμως. Προσωπικά λατρεύω το πόσο παραμετροποίησημα είναι ακόμα τα WM6.x και ειδικά πάνω σε μια συσκευή σαν το HD2 θα με συντροφεύσουν για αρκετό καιρό ακόμα. Όταν τα WM7 περάσουν στο επόμενο βήμα πιθανώς θα είναι η επόμενη επιλογή μου. Φιλικά ! Sorry athanαso 77 τώρα είδα το μύνημα σου. Δεν επανέρχομαι στο θέμα ....
  13. Το Site ζητά το ιmei No της συσκευής . Προσπαθώ να το βάλω αλλά 2 ψηφία πρίν το τέλος δεν με αφήνει να συμπληρώσω τον αριθμό. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό το πρόβλημα?
  14. Έχω εγκαταστημένη στην συσκευή μου (HTC HD2) την ακόλουθη έκδοση του iGo: 8.3.4.117940 Δουλεύει μια χαρά αλλά το πρόβλημα που έχω έιναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις στα POI. Δηλαδή ούτε την απόσταση εμφάνισης ούτε εικονίδια. Το κάνω αλλά όταν ανοίγω το iGo οι ρυθμίσεις δεν έχουν περάσει. Επιμένει στις δικές του αρχικές ρυθμίσεις . Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Moderator odytsak (μάλλον Οδυσσέας) γιατί με τις γνώσεις του και την προσφορά του στα διάφορα forum έχει βοηθήσει στο να λυθούν άπειρα προβλήματα αλλά και να προσαρμόσουμε το iGo σύμφωνα με τις ανάγκες μας . Thanks !
  15. Φίλοι του Forum καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται όταν συνδέεται το HTC HD2 στο διαδίκτυο να επιλέγω Wi-Fi αντί για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Υπάρχει τρόπος να του θέσεις σαν προτεραιότητα το wi-Fi και μετά τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας? Ευχαριστώ !
×
×
  • Create New...