astrorama Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Όχι, δεν συμβαίνει αυτό το πρόβλημα σε μένα. Τα διάφορα appointments απ' το ημερολόγιο εμφανίζονται κανονικά στη lock screen, όπως ακριβώς και στην 1.66 ROM. Μιλάω πάντα για official WWE/English ROMs. Καλημέρα φίλε μου. Δυστυχώς σε εμένα συμβαίνει στην Ελληνική 3.14 και δεν εμφανίζει τα appointments με συγχρονισμό μέσω outlook. Κάποιος που να έχει περάσει την Ελληνική 3.14 και να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 παιδια η οθονη του HD2 δε γρατζουνιεται δοκιμαστε και θα δειτε εγω πηρα ενα κλειδι και το δοκιμασα.δειτε και το βιντεακι απο εκει το ειδα και εγω και το κανα. http://www.youtube.com/watch?v=NcEaehKWr2s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 ενταξει ειναι ανθεκτικη σχετικα σε γρατσουνιες η οθονη , αλλα δε χρησιμευει να αναπαραγουμε οτι χαζομαρα δουμε στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Μήπως μπορεί να που πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να διαβάσω απο το κινητό όλα τα αρχεία pdf. Θέλω να περνάω το eBike που είναι ένα δωρεάν περιοδικό μοτοσυκλέτας στο leo και να το έχω και εκεί. Γιατί δεν το ανοίγει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 σχετικά με τη νέα rom να πω κ εγώ ότι την έβαλα κ μάλιστα τη πέρασα 2 φορές μη δεν έχει κάτσει σωστά αλλά την έβγαλα μετα από 1 μέρα μιας κ μου κάνει το εξής πολύ ενοχλητικο για μένα..στο excel δε μπορώ να διώξω τις ενοχλητικες κάθετες κ οριζόντιες μπάρες μιας κ δε δουλεύει η αντίστοιχη επιλογή,κατά συνέπεια δεν εχω χώρο να δουλέψω το excel,επίσης μου κάνει διαφορα κουφα όταν γράφω με Τ9 π.χ.ενώ γράφω 1 λέξη κ είναι κανονικά τικαρισμενη αλλά σα 2η στη σειρά πατώντας το space μου τη περνάει κανονικά στο κείμενο που γράφω με την 1.66 ενώ με τη καινούργια κάνοντας το ίδιο μου γράφει ότι ακαταλαβίστικο έχει στη 1η επιλογή που δεν είναι τικαρισμενη..επίσης όταν προσπαθώ να περάσω 1 νέα λέξη κ πατάω πραγματικα γρήγορα την οθόνη δεν έχει τη ταχύτητα της 1.66 κ κάνει κομπιασματα. αυτα δυστυχώς για εμένα που χρησιμοποιω πολύ το excel στο κινητό κ με την 1.66 με έχει καλύψει με τη καινούργια δυστυχώς δεν οπότε ξαναγύρισα στη παλιά αν κ σίγουρα η καινούργια έχει κ τις βελτιώσεις της.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 παιδια η οθονη του HD2 δε γρατζουνιεται δοκιμαστε και θα δειτε εγω πηρα ενα κλειδι και το δοκιμασα.δειτε και το βιντεακι απο εκει το ειδα και εγω και το κανα. Έκανες αλήθεια κάτι τέτοιο; :wacko: Μην μου απαντήσεις, το αφήνω ασχολίαστο. :X Μήπως μπορεί να που πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να διαβάσω απο το κινητό όλα τα αρχεία pdf. Θέλω να περνάω το eBike που είναι ένα δωρεάν περιοδικό μοτοσυκλέτας στο leo και να το έχω και εκεί. Γιατί δεν το ανοίγει ; Ίσως είναι θέμα ασυμβατότητας με την παρούσα έκδοση του Adobe reader της συσκευής. Μπορείς να δοκιμάσεις και το Foxit Reader για Windows mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 παιδια η οθονη του HD2 δε γρατζουνιεται δοκιμαστε και θα δειτε εγω πηρα ενα κλειδι και το δοκιμασα.δειτε και το βιντεακι απο εκει το ειδα και εγω και το κανα. http://www.youtube.com/watch?v=NcEaehKWr2s Εγω (αφου ειχα δει το βιντεο) δεν το προσεχα ιδιαιτερα βαζοντας το στη τσεπη μαζι με τα κλειδια.. Σε πληροφορω οτι αυτη τη στιγμη η οθονη εχει αρκετες μικρες γρατζουνιες... :( Οποτε θα σου συνιστουσα να εισαι λιγο επιφυλακτικος... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 παιδια η οθονη του HD2 δε γρατζουνιεται δοκιμαστε και θα δειτε εγω πηρα ενα κλειδι και το δοκιμασα.δειτε και το βιντεακι απο εκει το ειδα και εγω και το κανα. http://www.youtube.com/watch?v=NcEaehKWr2s νοσηρο το βίντεο! δε θα το τολμούσα όσο σίγουρη και να ήμουν για την ποιότητα της οθόνης. απεναντίας πείστηκα να αγοράσω το συντομότερο screen protector μαζί με τις θήκες..:wacko: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Μόνο εγώ έχω βολευτεί με την θήκη που υπήρχε στην συσκευασία; Το τηλέφωνο όταν δεν το χρησιμοποιώ είναι στην θήκη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Μόνο εγώ έχω βολευτεί με την θήκη που υπήρχε στην συσκευασία; Το τηλέφωνο όταν δεν το χρησιμοποιώ είναι στην θήκη :lol: Το δικό μου για να βγει από την θήκη ήθελε ΤΟ ζόρι . Δεν το έβαλα δεύτερη φορά φοβούμενος μην γίνει ζημιά , αφού για να το βγάλω έπρεπε να το σφίξω αρκετά με το χέρι μου και να το τραβήξω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Και σε μενα το ιδιο γινετε και δεν εχω ορεξη να παλευω καθε φορα που με περνουνε τηλεφωνο. Ειχα παρει ομως μια θηκη που κλεινει κιολας για το Lg arena που ειχα και κανει και για το HD2 !!!! Αλλα και εγω λεω να παρω ενα screen protector. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Το δικό μου για να βγει από την θήκη ήθελε ΤΟ ζόρι . Δεν το έβαλα δεύτερη φορά φοβούμενος μην γίνει ζημιά , αφού για να το βγάλω έπρεπε να το σφίξω αρκετά με το χέρι μου και να το τραβήξω . μετα απο λιγο καιρο η θηκη παιρνει ακριβως τα μετρα της συσκευης και μπαινει/βγαινει ευκολα, ανετα και αφοβα. αν καποιος δεν θελει καποια θηκη που να το προστατευει απο πεσιμο, τοτε η μαμα θηκουλα ειναι ιδανικη !!!! και δεν μεγαλωνει και καθολου τη συσκευη. δωσε της λιγο χρονο χρησης και μετα αππεριψε την. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 μετα απο λιγο καιρο η θηκη παιρνει ακριβως τα μετρα της συσκευης και μπαινει/βγαινει ευκολα, ανετα και αφοβα. αν καποιος δεν θελει καποια θηκη που να το προστατευει απο πεσιμο, τοτε η μαμα θηκουλα ειναι ιδανικη !!!! και δεν μεγαλωνει και καθολου τη συσκευη. δωσε της λιγο χρονο χρησης και μετα αππεριψε την. +599 Ακριβώς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που τους έχει φύγει η συσκευή από τη θήκη με θλιβερές συνέπειες. Θέλει προσοχή λοιπόν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι και ότι πιο βολικό το να χρειάζεται να βγάλεις τη συσκευή από τη θήκη για να δεις κάποια ειδοποίηση. Για μένα... silicone ή jelly case μαζί με ένα screen protector. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Επειδη με τα διαφορα smartphones που ειχα τα τελευταια χρονια , εχω δοκιμασει 10δες θηκες. Με διαφορα τις κορυφαιες τις εχω προμηθευτει απο εδω http://cgi.ebay.com/Soft-Silicone-Skin-Case-For-HTC-HD2-Gray_W0QQitemZ120508914395QQcategoryZ20336QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%252BC%26itu%3DMRU-15032%252BUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D10%26pmod%3D120619937157%26ps%3D63%26clkid%3D4759470069696024872 Αν θεωρειται διαφημιση , σβηστε το μηνυμα μου , καμμια ορεξη δεν εχω να κανω διαφημιση , απλα και αντικειμενικα ειναι οτι καλλιτερο και ποιοτικο εχω δει σε θηκη για τηλεφωνο. Ειχα παρει και για το ομνια 2 και τωρα για το hd2 , μονο καλα λογια εχω να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Ενδιαφέρουσα πρόταση παρόλο την "τσιμπημένη" τιμή σε σχέση με τις υπόλοιπες που βρίσκεις στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Το είχα αναφέρει και στο topic της omega, γιατί νόμιζα είναι θέμα που είχε η συγκεκριμένη rom... Τώρα που πέρασα όμως την ελληνική 3.14, βλέπω ότι παρουσιάζεται κι εδώ το ίδιο πράγμα... Όταν αλλάξω το φόντο στην οθόνη κλειδώματος από τις ρυθμίσεις, αυτό βγαίνει παραμορφωμένο, συμπιεσμένο στα πλάγια, για να χωρέσει σε ολόκληρη την οθόνη... Το κάνει και σε άλλους που έχουν βάλει την ελληνική 3.14? Δεν έχω κάνει εγκατάσταση το CHT... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Αν το φόντο σου έχε διαφορετική ανάλυση από αυτή της οθόνης ναι, είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Αφού μέχρι την omega 13, και στις προηγούμενες επίσημες ελληνικές, δεν το έκανε αυτό... Την ζούμαρε την εικόνα μέχρι να "έρθει" στις διαστάσεις της οθόνης... Μάλλον κάτι άλλαξαν... Στη ρομ... Στο manilla... Ποιος ξέρει...:confused: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Με διαφορα τις κορυφαιες τις εχω προμηθευτει απο εδω http://cgi.ebay.com/Soft-Silicone-Skin-Case-For-HTC-HD2-Gray_W0QQitemZ120508914395QQcategoryZ20336QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%252BC%26itu%3DMRU-15032%252BUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D10%26pmod%3D120619937157%26ps%3D63%26clkid%3D4759470069696024872 θα μπορουσες να μου πεις αν αυτη η θηκη που λες καλυπτει και την οθονη γιατι δεν μπορω να το δω απο την φωτο.σε ρωταω γιατι εχω δει και αυτην http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-HD2-THiki-Silikonis-Hydrosilicrilic.171515.html που μου φαινεται αρκετα καλη αλλα δεν καλυπτει την οθονη(ετσι θελω να ειναι).ευχαριστω Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Καμία από αυτές δεν καλύπτει την οθόνη και το προτιμώ. Για την οθόνη σε καλύπτει ένα απλό screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 θα μπορουσες να μου πεις αν αυτη η θηκη που λες καλυπτει και την οθονη γιατι δεν μπορω να το δω απο την φωτο.σε ρωταω γιατι εχω δει και αυτην http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-HD2-THiki-Silikonis-Hydrosilicrilic.171515.html που μου φαινεται αρκετα καλη αλλα δεν καλυπτει την οθονη(ετσι θελω να ειναι).ευχαριστω Αυτή είναι απο τις καλύτερες θήκες για την συσκευή μας, και σε συνδυασμό με screen protector έχεις πλήρη προστασία :) Αν είναι να ασχοληθείς με εξωτερικό κοίτα και αυτό: http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2455.html?cPath=80_731 Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Για μένα... silicone ή jelly case μαζί με ένα screen protector Ακριβώς έτσι Αν είναι να ασχοληθείς με εξωτερικό κοίτα και αυτό: http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2455.html?cPath=80_731 Η μαύρη που είναι και γυαλιστερή (δοκιμασμένη και κομψή) είναι ότι καλύτερο , δεν χάνει το κινητό καθόλου σε εμφάνιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 soft jelly μαυρη κι απο μενα με τα 1000000!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Ενδιαφέρουσα πρόταση παρόλο την "τσιμπημένη" τιμή σε σχέση με τις υπόλοιπες που βρίσκεις στο ebay. Γιαννη , ναι ειναι τσιμπημενη η τιμη για ebay , αλλα με απολυτα κριτηρια , δεν ειναι καθολου. 9 ευρω βγαινει , λιγοτερα απο κατι θηκες των 3 ευρω που πληρωνουμε 10 και 12 ευρω σε μαγαζια εδω στην ελλαδα. Και πιστεψε με η ποιοτητα δεν εχει καμμια σχεση με οτι εχεις δει Ειδικα αυτο το χρωμα που ειναι σκοτεινο και διαφανο , δενει παρα πολυ ωραια με τη συσκευη, ακομα ωραιοτερα απο την ολομαυρη αν και φυσικα ειναι υποκειμενικο το τελευταιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts