Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν το χρησιμοποιώ για gps και η εξωτερική θερμοκρασία είναι πάνω από 29 βαθμούς κελσίου,αρχίζει να φορτίζει κανονικά και κάποια στιγμή σταματά.Αν έχω στο αυτοκίνητο ανοιχτό το aircondition,δεν υπάρχει πρόβλημα και συνεχίζει να φορτίζει μέχρι να γεμίσει η μπαταρία.

Eγω παλι το mini το χρησιμοποιω πολλες ωρες σαν gps κανενα προβλημα & οποτε ανοιγω το pc το βαζω στην φορτιση μπορει να το ξεχασω για ωρες κανενα προβλημα ,φορτιζει και ολα οκ.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Eγω παλι το mini το χρησιμοποιω πολλες ωρες σαν gps κανενα προβλημα & οποτε ανοιγω το pc το βαζω στην φορτιση μπορει να το ξεχασω για ωρες κανενα προβλημα ,φορτιζει και ολα οκ.

Τις προηγούμενες ημέρες με τον καύσωνα έκανα το μεσημέρι ένα τετράωρο ταξίδι στην εθνική οδό με εξωτερικές θερμοκρασίες 38 c. Το μηχανάκι το είχα στη βάση στο παρμπρίζ και όταν έφτασα, εκτός του ότι έκαιγε, κόλλησε και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία για να συνέλθει. Επίσης το είχα συνδεδεμένο στον φορτιστή του αυτοκινήτου και αυτό δεν είχε φορτίσει. Όλα αυτά οφείλονται στην ζέστη και θέλει προσοχή στην πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Και εγώ στη φόρτιση του σπιτιού δεν έχω πρόβλημα.Ειδικά τώρα που χρησιμοποιώ και android και η μπαταρία δε μου βγάζει πάνω από 10 ώρες(από το πρωϊ δηλαδή μέχρι το βράδυ που πάω σπίτι) το αφήνω στο φορτιστή κατά την νύχτα και το πρωϊ είναι γεμάτη η μπαταρία.

@Nikolaos68

Γιαυτό το λόγο και εγώ αποφεύγω να το βάζω στο παρμπριζ.Εχω βάλει μια βάση αεραγωγού,για να μη το χτυπάει απευθείας ο ήλιος στο παρμπριζ

• Administrators
Τις προηγούμενες ημέρες με τον καύσωνα έκανα το μεσημέρι ένα τετράωρο ταξίδι στην εθνική οδό με εξωτερικές θερμοκρασίες 38 c. Το μηχανάκι το είχα στη βάση στο παρμπρίζ και όταν έφτασα, εκτός του ότι έκαιγε, κόλλησε και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία για να συνέλθει. Επίσης το είχα συνδεδεμένο στον φορτιστή του αυτοκινήτου και αυτό δεν είχε φορτίσει. Όλα αυτά οφείλονται στην ζέστη και θέλει προσοχή στην πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

Όπως είναι προφανές η συσκευή κολλάει λόγω υπερθέρμανσης, ειδικά εάν φοράς στη συσκευή σου θήκη, αυτό κάνει τα πράγματα χειρότερα σε περιβάλλον με υψηλή θερμοκρασία. Ειδικά στην πλοήγηση μέσα στο αυτοκίνητο σε αυτές τις συνθήκες, ενδείκνυται η χρήση βάσης αεραγωγών όπου η συσκευή ψύχεται από το air condition.

Modpic.gif

1) Εσωτερική μνήμη είναι αυτή του τηλεφώνου και εξωτερική είναι η micro sd κάρτα?

2) Και τις nodata ή DataController εφαρμογές τις εγκαθιστούμε στην εσωτερική μνήμη όπως την netcf?

3) τις nodata ή DataController τις κάνουμε copy paste στην micro sd κάρτα, χωρίς να τις κάνουμε unzip?

:wacko:

Edited by zhukov

προτείνετε κάποια rom γιατί με omega τόσο καιρό κολλάει το σύμπαν(σε εμένα τουλάχιστον)

και ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ radio γιατί οπού και να πάω τελικα(αθήνα-θεσ/νικη-άρτα-λουτράκι-λάρισα-βόλο-κοζάνη) 3g γιοκ.ραδιο 2.12.50.02_2

edit:ξέχασα να αναφέρω τόσο καιρό ότι από τότε που έβαλα omega δεν μου φορτίζει από τον φορτιστή αυτοκινήτου .τυχαίο ?δε νομίζω...

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
1) Εσωτερική μνήμη είναι αυτή του τηλεφώνου και εξωτερική είναι η micro sd κάρτα?

2) Και τις nodata ή DataController εφαρμογές τις εγκαθιστούμε στην εσωτερική μνήμη όπως την netcf?

3) τις nodata ή DataController τις κάνουμε copy paste στην micro sd κάρτα, χωρίς να τις κάνουμε unzip?

:wacko:

1) Ναι.

2) Όπου θες, παντού δουλεύει.

3) Τα πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή σου και τα τρέχεις από εκεί.

προτείνετε κάποια rom γιατί με omega τόσο καιρό κολλάει το σύμπαν(σε εμένα τουλάχιστον)

και ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ radio γιατί οπού και να πάω τελικα(αθήνα-θεσ/νικη-άρτα-λουτράκι-λάρισα-βόλο-κοζάνη) 3g γιοκ.ραδιο 2.12.50.02_2

Από την στιγμή που έχεις πρόβλημα, βάλε την official και δες εάν τα προβλήματα συνεχίζονται.

Modpic.gif

1) Για να λειτουργήσει το nodata ή DataController θα πρέπει να περάσω τις ρυθμίσεις του παρόχου μου για GPRS/MMS τις οποίες και θα τους τις ζητήσω μετά από τηλεφωνική συνδιάλεξη?

2) τι θα τους πως για να καταλάβουν τι ακριβώς τους ζητάω?

• Administrators

1) Με το που δίνεις το pin, η συσκευή βάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του provider σου. Φυσικά πρέπει να είναι περασμένες οι ρυθμίσεις για να δουλέψουν τα εν λόγω προγράμματα.

2) Μετά από το παραπάνω... δεν χρειάζεται.

Modpic.gif

:) Όχι φίλε μου, κάτι ακόμα χειρότερο:p...την έχω μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής, μέσα στην θήκη, η πρώτη φόρτιση της έχει ολοκληρωθεί και δεν τολμάω να την ανοίξω με όλα αυτά που έχω διαβάσει!!!!:)

• Administrators
Αν έχει γεμίσει η μπαταρία, το βγάζεις και παίζεις κανονικά. Εδώ δεν υπάρχει η λογική των μεγάλων φορτίσεων και πλήρων αποφορτίσεων.

Modpic.gif

Το έχω διαβάσει σε ένα προηγούμενο post δικό σου!!

Θα το ανοίξω και ο Θεός βοηθός.

Kαλοριζικο και καλη αρχη ολα καλα θα πανε:lol::lol:

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Αχχχχχχχ.... Εσυ τουλαχιστον το εχεις και το θαυμαζεις, αλιμονο απο εμας που ακομα ειμαστε στο περιμενε !!!!!

Αλλα αντε αυριο η μεχρι την τριτη λογικα θα το εχω και εγω επιτελους, μου βγαλανε την ψυχη !!!!!

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
ξερετε κανενα προγραμμα να βλεπουμε τους αγωνες του πρωταθληματος ???

Για εφαρμογές απευθύνσου στο Windows Mobile Software.

Modpic.gif

ξερετε κανενα προγραμμα να βλεπουμε τους αγωνες του πρωταθληματος ???

μακαρι να υπηρχε,αλλα δεν!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έχω διαβάσει σε ένα προηγούμενο post δικό σου!!

Θα το ανοίξω και ο Θεός βοηθός.

δε θα παθει τιποτα! κι εγω το χα βγαλει στην πρωτη φορτιση πριν καν γεμισει η μπαταρια! :) δουλεψε το αφοβα και καλη αρχη ;)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

O NRG εχει βαλει poll για το ποια γλωσσα θελουμε να χρησιμοποιησει στις rom του... Μπορουμε να ψηφισουμε ολοι, ασχετα αν χρησιμοποιουμε τις energy ή οχι, ώστε να εχουμε ακομη μια επιλογη με την ελληνικη γλωσσα...;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591784

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Administrators
O NRG εχει βαλει poll για το ποια γλωσσα θελουμε να χρησιμοποιησει στις rom του... Μπορουμε να ψηφισουμε ολοι, ασχετα αν χρησιμοποιουμε τις energy ή οχι, ώστε να εχουμε ακομη μια επιλογη με την ελληνικη γλωσσα...;)

Ναι... δεν είναι κακό. :rolleyes:

Modpic.gif

οντως πολυ καλο!;)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Παιδιά SOS.

Επιτέλους αποφάσισα να κάνω HSPL και να περάσω την Omega v10 ELL XT CHT.

Όλα πήγαν καλά ! ¨εφτασε στο σημείο που ξεκινούσε με το λογοτυπο των omega series, μετά στο σημείο με την άσπρη οθόνη και τις 3 σειρες με τα κόκκινα κατω αριστερα (πληροφορίες R.....κλπ) αλλά στο τέλος η συσκευή έμεινε στην άσπρη οθόνη με τα πράσινα γράμματα της htc χωρίς τα κόκκινα...και τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα(ούτε με soft reset κανει κάτι ούτε συνδέεται στο pc).

Δεν έκανα τίποτε με radio. Κρατάει το παληό ή έπρεπε νάχω περάσει κάποιο καινούργιο.

Τι μπορώ να κάνω;