Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κατι που ίσως έχει ξανα αναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω με την αναζήτηση.

Υπάρχει ρύθμιση για δόνηση στα μηνύματα στην 1.66 Gr;

Γεια σας παιδια..

Ηθελα να ρωτισω κατι οσον αφορα το νεο cookies home tab 1.7_

Ειδα σε κατι foto πως αλλαζει το κλασικο ρολοι του sense αλλα δεν μπορω να το βρω πως απο το cheditor..

Νομιζω παλια μποροθσαμε μονο με maxmanila απλα επειδη δεν ηθελα να παω προς τα εκει εβαλα μολισ 1.7 mηπως μπορεσω να το κανω μ'αυτο...

Σας ευχαριστω πολυ!

Siemens SX1 -> Htc HD2 -> Htc HD7

Γεια σας παιδια..

Ηθελα να ρωτισω κατι οσον αφορα το νεο cookies home tab 1.7_

Ειδα σε κατι foto πως αλλαζει το κλασικο ρολοι του sense αλλα δεν μπορω να το βρω πως απο το cheditor..

Νομιζω παλια μποροθσαμε μονο με maxmanila απλα επειδη δεν ηθελα να παω προς τα εκει εβαλα μολισ 1.7 mηπως μπορεσω να το κανω μ'αυτο...

Σας ευχαριστω πολυ!

δεν πας στο cheditor αλλα απο την αρχική οθόνη,πατας μενου και στην συνέχεια επεξεργασία διαταξης home

Καλησπερα αντιμετωπιζω προβλημα με το destinator 9. Ενω εχω περασει το skin Carbon2 με το που μπαινω στο destinator μου εμφανιζονται στην οθονη καθε 5 δευτερολεπτα συμβολα τα οποια πρεπει να κλεισω.....:worry:

Μηπως γνωριζει κανεις την επιλυση αυτου του προβληματος????

Καλησπερα σε ολους....

Ειναι το 1ο ποστ που γραφω με αφορμη καποιες αποριες και ενδιασμους που εχω για την αγορα του HTC HD2...μεχρη σημερα εχω ενα Omnia I

Επειδη σιγουρα θα εχουν απαντηθει πολλες απο τις αποριες που εχω...σας ζητω την κατανοηση σας :)

1) Υπαρχουνε ρομ ή ραδιο που να αυξανουν την ζωη της μπαταριας αλλα και ενδεχομενως να το κανουν πιο γρηγορο ? Δεν ξερω και αν υπαρχουνε στο φορουμ οδηγιες-ρυθμισεις ετσι ωστε να μεγαλοσουνε ακομη περισσοτερο την διαρκια ζωης της μπαταριας->Γιατι και με το ομνια ειχα τετοιο θεμα αφου μου κραταγε ενα 24ωρο,μετα ομως απο μια αναβαθμιση της ρομ τωρα πραγματικα ξεχναω ποτε το φωρτισα τελευταια φορα

2)Διαβασα πως οσα εχουνε Ελληνικο μενου δεν μπορουμε να τα αναβαθμισουμε...ισχυει κατι τετοιο ή δεν καταλαβα εγω καλα?

2)Η διαδικασια αναβαθμισης ειναι ασφαλης και ευκολη?

3)Εχετε δει κατι που να μην σας αρεσε ή να σας προβληματισε με το HD2?

4)Και σε γενικες γραμμες επειδη μου αρεσει πολυ αλλα και μου φαινονται πολλα τα λεφτα....αξιζει να κανω την αγορα?

Ελπιζω να μην σας κουρασα....

Ευχαριστω :)

Ψάχνω και στο manual αλλά και στο θέμα μας (εδώ) αλλά χωρίς επιτυχία:

Πώς απενεργοποιούμε τον ήχο των πλήκτρων (μπιπ μπιπ) του τηλεφώνου.

Αναφέρομαι στα αριθμητικά πλήκτρα που καλούμε έναν αριθμό, όχι το qwerty (εκεί το βρήκα).

με αυτο σου δουλευει;

Dial Pad Sound

HKCU \ ControlPanel \ Sounds \ Keypress\BeepMode = 0

Ψάχνω και στο manual αλλά και στο θέμα μας (εδώ) αλλά χωρίς επιτυχία:

Πώς απενεργοποιούμε τον ήχο των πλήκτρων (μπιπ μπιπ) του τηλεφώνου.

Αναφέρομαι στα αριθμητικά πλήκτρα που καλούμε έναν αριθμό, όχι το qwerty (εκεί το βρήκα).

στις ρυθμισεις τηλεφωνου εχει επιλογη για ηχους πληκτρων.

μπορεις να πας εκει απο το μενου εναρξη/ρυθμισεις/περισσοτερα/προσωπικα/τηλεφωνο/

εκει εχει επιλογη που λεει 'πληκτρολογιο'.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλησπερα αντιμετωπιζω προβλημα με το destinator 9. Ενω εχω περασει το skin Carbon2 με το που μπαινω στο destinator μου εμφανιζονται στην οθονη καθε 5 δευτερολεπτα συμβολα τα οποια πρεπει να κλεισω.....:worry:

Μηπως γνωριζει κανεις την επιλυση αυτου του προβληματος????

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3146604#post3146604

Καλησπερα παιδια.

Για οσους χρησιμοποιουν Resco explorer τον καινουριο ομως εχω μια πολυ ωραια προταση που συνδυαζει τον Resco Task Manager και ενα προγραμματακι εκτελσης οποιουδηποτε προγραμματος με multitouch gestures.

1. Εγκαθιστουμε τον Resco explorer και Resco Registry plugin.

2. Βαζουμε το παρακατω mod ωστε να μας εμφανισει το Resco Task Manager στο start menu στο φακελο Tools.

[ATTACH]16003[/ATTACH]

3. Soft Reset.

4. Εγκαθιστουμε το προγραμμα αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=629263

5. Παμε στο Registry και αλλαζουμε την τιμη στο gesture που θελουμε να κανουμε ωστε να μας εμφανιζει τον Resco Task Manager. Εγω πχ σερνω τα δυο δαχτυλα ταυτοχρονα προς τα κατω και εμφανιζεται ο Τασκ μανατζερ παντου.

Παμε HCUR ----> Software ----> LMT -----> βρισκουμε τη τιμη που αντιστοιχει στο Gesture και βαζουμε: \Program Files\longpress Resco Tmgr\Rtasks.exe

6. Soft Reset και ειμαστε ετοιμοι.

Με μια απλη multitouch κινηση εμφανιζουμε τον Τασκ μανατζερ οπουδηποτε και αν ειμαστε!

Edited by vanzelvoul
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ'ευχαριστουμε πολυ Βαγγελη. δεν το δοκιμασα ακομα αλλα απ'οσο διαβασα πρεπει να ειναι σουπερ-ευχρηστο. θα επανελθω με σχολιο μολις το περασω/ρυθμισω.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Φοβερό Βαγγέλη! Ευχαριστούμε!!!

Το πρόγραμμα με τα gestures τρέχει χωρίς προβλήματα;

Φιλικά Γιώργος

καλησπέρα σε όλους

όταν θέλεις να εγκαταστήσεις

κάποια νέα έκδοση από κάποιο

πρόγραμμα το προηγούμενο το

κάνεις απεγκατάσταση και περνάς την

καινούρια έκδοση ή ξεκινάς την εγκατάσταση

και το περνάς πάνω στο προηγούμενο .

εγώ έκανα το δεύτερο συγκεκριμένα για το

πρόγραμα Co0kie's Home Tab v1.7.0

και μου χάλασε την αρχική οθόνη

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Σε ευχαριστω παρα πολυ....θα σου ακουστει χαζο αλλα πως μπορω να το επαναφερω μετα στην αλλη γραμματοσειρα????

Καλησπερα σε ολους.Εχει αγορασει κανει χρηση κανεις bluetooth carkit?

Εχετε να προτεινετε κατι συγκεκριμενο σε προσιτη τιμη,απο που και να ακουγεται αξιοπρεπως σε αυτοκινητο εν κινησει?

• Administrators
καλησπέρα σε όλους

Εξαρτάται την εφαρμογή. Για το συγκεκριμένο που αναφέρεις πρέπει να απεγκαταστήσεις το προηγούμενο πριν περάσεις την καινούργια έκδοση.

Modpic.gif

Eγω το εβαλα κανοντας απεγκατασταση του 1.61 κ δουλευει χωρις προβληματα με την topix 1.5.2

Δες κ το παρακατω βιντεο να παρεις μια ιδεα.... http://http://www.youtube.com/watch?v=aqOINVb5YNI

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

καλησπέρα σε όλους

Αν διάβαζες τις οδηγίες του CHTeditor θα έβλεπες ότι έπρεπε να κάνεις πριν την απεγκατάσταση ή την εγκατάσταση του νέου, export settings και μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης import settings για να σου κρατήσει τις ρυθμίσεις! ;)

Φιλικά Γιώργος

• Administrators
Eγω το εβαλα κανοντας απεγκατασταση του 1.61

Σε γενικές γραμμές αυτό δεν αποτελεί και την καλύτερη μέθοδο. Το επισημάνει και ο developer.

Modpic.gif

επιτελους!μολις τελειωσα το πρωτο μου φλασαρισμα χαρη στην βοηθεια του πατριαρχη του φλασαρισματος zaharaki.αλλο λεο.και τωρα τρεχουμε να στησουμε!δημητρη ολα καλα!καλο ξημερωμα σε ολους

παιδια εχω ενα προβληματακι συχνα οταν απανταω σε μια κληση ο ηχος ειναι γυρω στο 40% και συνεχεια το ανεβαζω για να ακουω (topix 1.5.2)

με αυτο σου δουλευει;

Dial Pad Sound

HKCU \ ControlPanel \ Sounds \ Keypress\BeepMode = 0

Βάστα λίγο να του πάρω τον αέρα. :lol: Είμαι καινούργιος στα PPC και δεν ξέρω ακόμα να μπαίνω στη Registry.

Ευχαριστώ πάντως. :) ( Αλήθεια, πώς μπαίνουμε εκεί μέσα; )

στις ρυθμισεις τηλεφωνου εχει επιλογη για ηχους πληκτρων.

μπορεις να πας εκει απο το μενου εναρξη/ρυθμισεις/περισσοτερα/προσωπικα/τηλεφωνο/

εκει εχει επιλογη που λεει 'πληκτρολογιο'.

Καλά! Εκεί που ήταν κρυμμένο, ούτε σε 5 χρόνια δε θα το 'βρισκα!

Να 'σαι καλά. :bow:

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

• Administrators
Βάστα λίγο να του πάρω τον αέρα. :lol: Είμαι καινούργιος στα PPC και δεν ξέρω ακόμα να μπαίνω στη Registry.

Ευχαριστώ πάντως. :) ( Αλήθεια, πώς μπαίνουμε εκεί μέσα; )

Χρειάζεσαι κάποιον registry editor. Εμείς χρησιμοποιούμε αυτόν που συνοδεύει τον resco explorer. Εναλλακτικά... http://www.freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml

Modpic.gif

παιδια εχω ενα προβληματακι συχνα οταν απανταω σε μια κληση ο ηχος ειναι γυρω στο 40% και συνεχεια το ανεβαζω για να ακουω (topix 1.5.2)

και σε μένα το ίδιο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι εγω ειμαι με την 1.5.2 αλλα δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο.. Βεβαια δεν την εχω παρα 2-3 μερες οποτε δεν ειμαι κ σιγουρος..

Μηπως εχει να κανει με το τηλ κ οχι τη ρομ?

Δεν ξερω κ πολλα να σε βοηθησω...:wacko:

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

• Administrators
Σε ευχαριστω παρα πολυ....θα σου ακουστει χαζο αλλα πως μπορω να το επαναφερω μετα στην αλλη γραμματοσειρα????

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο μιας και δεν αλλάζεις γραμματοσειρά.

Modpic.gif