Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
ή

τηλεφωνο-μενου-επιλογες-αριθμος καλουντος-ΟΛΟΥΣ

ή

τηλεφωνο-μενου-επιλογες-μενου-επιλογη δικτυου-υπηρεσιες GSM/UMTS - αριθμος καλουντος- ληψη ρυθμισεων-εμφανιση αριθμού μου σε: ΟΛΟΥΣ

με το GPRS τι παιζει?

Σωστά το έχεις κάνει. Παράξενο! :confused:

Τι εννοείς τι πάιζει (με το GPRS);

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω αρκετές μέρες να μπω στο forum και δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάτι σχετικό

Με τα τελευταία hot fixes που βγήκαν επίσημα από τη σελίδα της HTC.

Εδώ υπάρχει και το εξής παράδοξο. Αν πας στην σελίδα και κάνεις ότι πάντα δεν εμφανίζονται τα δύο νέα fixes.

Αν όμως στο κυλιόμενο μενού επιλογής αντί του “ALL” επιλέξεις το “ Update” θα εμφανιστούν τα δύο νέα fixes που βγήκαν στις 25-03-2010.

Και αφορούν :

1. Update for HTC HD2 Facebook Albums

2. Update for HTC HD2 Java Message Pop up

Έψαξα στην πρώτη σελίδα και λίγο στις τελευταίες και δεν είδα να τα αναφέρει κάποιος ,,, αν κάνω λάθος γράψτε λάθος.

Όσο για το «κολπάκι» στην σελίδα των support της Htc τι να πω …. Μεγάλη επιτυχία πάλι.

Υπάρχει ένα μπάχαλο με τα συγκεκριμένα για το που προορίζονται και που όχι. Ειδικά το πρώτο αναβαθμίζει την εφαρμογή του Facebook. Το δεύτερο είναι ανούσιο. Εάν τα δοκιμάσεις πες μας και ποια rom φοράς. Στις 2.10 δεν μπαίνουν.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

εχω την 1.66 unofficial me radio 2.07

μπαινει κανονικά

αλλα παλι κόλλησε στις φωτογραφίες στο facebook

δεν ξέρω αν εχει και νόημα πλέον .

απλά ενω άλλες φορές κολλούσε στιν πρώτη -δευτερη φώτο τώρα μπόρεσα να δω 7-8. αυτά.

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Σωστά το έχεις κάνει. Παράξενο! :confused:

Τι εννοείς τι πάιζει (με το GPRS);

Υπάρχει ένα μπάχαλο με τα συγκεκριμένα για το που προορίζονται και που όχι. Ειδικά το πρώτο αναβαθμίζει την εφαρμογή του Facebook. Το δεύτερο είναι ανούσιο. Εάν τα δοκιμάσεις πες μας και ποια rom φοράς. Στις 2.10 δεν μπαίνουν.

Γιατι ενεργοποιειται μονο του εννοω. Ή πως τελος παντων απενεργοποιείται?

• Administrators
Γιατι ενεργοποιειται μονο του εννοω. Ή πως τελος παντων απενεργοποιείται?

Με το NoData...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958

Modpic.gif

Καλημερα. Εχω μια χαζη απορια, πως μπορουμε να διαγραψουμε απο το τηλεφωνο εναν λογαριασμο e mail που εχουμε περασει (και λαμβανουμε αλληλογραφια απο τον αντιστοιχο φακελο?) σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω να το κανω.

Ευχαριστω!

Καλημέρα,

Δύο ερωτήσεις θα ηθελα να κάνω

1) Δεν θα έπρεπε να μου κάνει αυτοματη αλλαγη ώρας?

2) Κανω αντιγραφη των επαφων του τηλεφωνου στην sim και αφου περάσει τις 12 πρωτες μετα μου βγαζει μη εγκυρη παραμετρος, ξερει μηπως κανεις γιατι?

Καλημερα. Εχω μια χαζη απορια, πως μπορουμε να διαγραψουμε απο το τηλεφωνο εναν λογαριασμο e mail που εχουμε περασει (και λαμβανουμε αλληλογραφια απο τον αντιστοιχο φακελο?) σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω να το κανω.

Ευχαριστω!

Στην καρτέλα email -> Περισσότερα -> Μενού -> Εργαλεία -> Επιλογές -> Παρατεταμένο πάτημα στο λογαριασμό που θέλουμε και -> Διαγραφή

Καλημέρα,

1) Δεν θα έπρεπε να μου κάνει αυτοματη αλλαγη ώρας?

Σε μένα με official ελληνική 1.66, έκανε.

Σε μένα με official ελληνική 1.66, έκανε.

Και εγω official ελληνικη 1.66 έχω μηπως θελει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει?.

Τελικα με μια επανεκινηση αλλαξε.

Edited by atvelos

εχω την 1.66 unofficial me radio 2.07

μπαινει κανονικά

αλλα παλι κόλλησε στις φωτογραφίες στο facebook

δεν ξέρω αν εχει και νόημα πλέον .

απλά ενω άλλες φορές κολλούσε στιν πρώτη -δευτερη φώτο τώρα μπόρεσα να δω 7-8. αυτά.

Χρησιμοποιω την 1.66.482.1 με radio 2.06.51.07U...(ολα ειναι official)

κ δεν εχω κανενα προβλημα με τις φωτο απο το facebook,με τρωει λιγακι η περιεργεια να δω τι ακριβως αλλαζει το καινουργιο update,αλλα φοβαμαι κ βαριεμαι πολυ τα στησιματα απο την αρχη

παλαιοτερα ειχα κατεβασει μια εφαρμογη για το facebook,κ αυτο τα εσκισε ολα!

Αξιζει να το δοκιμασω;Κ κατι,αλλο αν μπορειτε δωστε καποιες αλλαγες στη συμπεριφορα του κινητου με αλλες rom,(unofficial)σε θεματα διαρκεια μπαταριας,σηματος,ποιοτητα κλησης,κλπ. Oπως ειμαι τωρα το φορτιζω καθε βραδυ,δεν τη βγαζει τη δευτερη μερα,κ απο σημα,σχετικα καλο θα ελεγα(vodafone)

Everything is touchable...

• Administrators

Μην περιμένεις να δεις κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στο facebook με αυτό το update.

Τώρα όσον αφορά τις διαφοροποιήσεις με τις unofficial roms που κυκλοφορούν, μπορείς να διαβάσεις προς τα πίσω για διάφορες απόψεις.

Εάν πάντως δεν έχεις πρόβλημα και δεν βρίσκεις λόγο να πειράξεις κάτι... μην ασχοληθείς με cooked roms.

Modpic.gif

HTC Sense (Manila) tips & tricks:

- Αλλαγή του interface του HTC Sense σε ελληνικό (για αγγλικές συσκευές):

HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang

Αλλάζουμε την τιμή από 409 σε 408 (Hex)

καποιος αν εχει χρονο να μου εξηγησει , ποιο προγραμμα πρεπει να εγκαταστησω για να εχω αυτη την επιλογη.Ευχαριστω.

• Administrators
Κάποιον registry editor. Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε αυτόν που συνοδεύει το resco explorer. Εναλλακτικά... http://freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml

Modpic.gif

Κάποιον registry editor. Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε αυτόν που συνοδεύει το resco explorer. Εναλλακτικά... http://freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml

Σε ευχαριστω

παιδια καλημερα.μια ερωτηση.υπαρχει τροπος για να μπορεσω remote desktop στο mac μου απο το htc hd2?το χει κανεις καταφερει?εχω οχι....
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

καλημερα παιδια μια ερωτηση (ακομα)

εχω ενα θεματακι και δεν ξερω αν ειναι bug η ετσι πρεπει να ειναι

οταν ειμαι σε σελιδες οπου εχει φωτογραφιες (πχ troktiko) οταν κανω zoom για να δω το κειμενο ας πουμε μου χαλαει πολυ την ποιοτητα των εικονων ολα αυτα με τον μαμα opera

σε εσας πως δουλευει?

HTC Sense (Manila) tips & tricks:

- Αλλαγή του interface του HTC Sense σε ελληνικό (για αγγλικές συσκευές):

HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang

Αλλάζουμε την τιμή από 409 σε 408 (Hex)

καποιος αν εχει χρονο να μου εξηγησει , ποιο προγραμμα πρεπει να εγκαταστησω για να εχω αυτη την επιλογη.Ευχαριστω.

Δεν ξερω αν ειναι και πολυ καλη ιδεα αυτο....εγω το εκανα και μετα η συσκευη σερνοταν.....:wacko:

• Administrators
Δεν ξερω αν ειναι και πολυ καλη ιδεα αυτο....εγω το εκανα και μετα η συσκευη σερνοταν.....:wacko:

Σε ποια rom;

Modpic.gif

Να κανω και εγω μια ερωτηση ψιλοχαζη αλλα θελω να ειμαι σιγουρος..

Οταν απο το music player θες να ψαξεις για album art μεσω gracenote χρεωνεσαι τπτ εξτρα σε χρηματα εννοω σαν premium απο το store επειδη το κατεβασες ή απλα χρεωνεται η συνδεση στο νετ οποτε καλυπτεσαι απο το dataplan σου; :confused:

Στο itunes αν θυμαμαι καλα δεν σε χρεωνει αλλα δεν το εκανες μεσω κινητου το εκανες μεσω store..Ξερει κανεις με σιγουρια; Βαριεμαι να καθομαι να κανω update ολα μεσω H/Y και να τα ξαναπερνω στο κινητο και βολευει ετσι αν δεν σε χρεωνει ετσι περα απο την συνδεση..

Edited by orbitech

Καλημερα παιδια . Εβαλα την elegancia του miri με 2.08.50.08_2 ραδιο και εχω παθει πλακα . Μαμαει ο λεωντας . Σημερα την εχω δευτερη μερα . Αν βρω κατι κακο θα σας το γραψω . Μονο αν ξερει καποιος να μου προτινει κατι για να σταματουν οι εφαρμογες με το Χ οπως στις αλλες rom .
Γιώργος

• Administrators
Μονο αν ξερει καποιος να μου προτινει κατι για να σταματουν οι εφαρμογες με το Χ οπως στις αλλες rom .

Δες στο πρώτο post κάποιον από τους task manager που προτείνουμε.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη rom, το Elegance theme του Steve0007 προσωπικά ποτέ δεν το συμπάθησα.

Modpic.gif

• Administrators
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις όπως και να το επαναφέρεις όποια στιγμή θέλεις.

Modpic.gif

Δες στο πρώτο post κάποιον από τους task manager που προτείνουμε.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη rom, το Elegance theme του Steve0007 προσωπικά ποτέ δεν το συμπάθησα.

Φιλε Athanaso ισως η μικρη μου εμπειρια με εκανε να ενθουσιαστω . Θα δουμε . Ευχαριστω

Γιώργος

• Administrators
Μα δεν εννοούσα ότι δεν είναι καλή... απλά είναι θέμα γούστου και για κάποιον που δεν έχει τη διάθεση ή τον τρόπο να πειράξει αισθητικά τη συσκευή του σίγουρα αποτελεί μιας ενδιαφέρουσα επιλογή. Εξάλλου η rom δουλεύει μια χαρά μιας και έχει περάσει από τα χέρια του miri.

Modpic.gif