Alex17 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 καλημερα παιδια :) @Αντωνη κανε hard reset(ενοειται οτι εχεις backup φυσικα) παρε το αρχειο του οπερα που θελεις και σωστο στην καρτα σου, περνα το backup και βαλε το αρχειο του οπερα που εσωσες;) αν θελεις χρησιμοποιησε τον οπερα που δινω στα add ons ;) @Κωστα (TeSalat) ευχαριστουμε για την ενημερωση και το τιπ:) τα ηθελα πολυ τα 16+ εικονιδια :) η 1.5.2 οντως ειναι οτι καλυτερο αυτην την στιγμη! Καλησπέρα!! Η 1.5.2 με ποιό radio???? Έχω Vodafone αν παίζει ρόλο... Να ξαναρωτήσω: Μπορούμε να εγκαταστήσουμε activeX σε οποιαδήποτε έκδοση του Opera? Μήπως εκτώς απο τον Int. Explorer, υπάρχει κάποιοα άλλος explorer που να έχει ήδη εγκατεστημένο ή να υποστηρίζει activeX?? Ευχαριστώ! Αλέξανδρος Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Καλησπέρα!! Η 1.5.2 με ποιό radio???? Έχω Vodafone αν παίζει ρόλο... Να ξαναρωτήσω: Μπορούμε να εγκαταστήσουμε activeX σε οποιαδήποτε έκδοση του Opera? Μήπως εκτώς απο τον Int. Explorer, υπάρχει κάποιοα άλλος explorer που να έχει ήδη εγκατεστημένο ή να υποστηρίζει activeX?? Ευχαριστώ! Αλέξανδρος Το activeX πως το περναμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Το πρόβλημα με την μη ενημέρωση του καιρού δυστυχώς σε μένα παραμένει, κάνω κατάργηση του cab με τις Ελληνικές πόλεις όλα οκ, αλλά κάθε φορά που το κάνω πάλι εγκατάσταση το πρόβλημα επανέρχεται. Και σε εμένα επανήλθε, μετά από μια μικρή περίοδο λειτουργίας. Οπότε δυστυχώς το cab έφυγε.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex17 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Το activeX πως το περναμε??? Πιθανότατα όπως όλες τις άλλες εφαρμογές... Δε πιστεύω να είναι κάτι διαφορετικό.. Το θέμα είναι αν ξέρει κανένας, αν κάποις browser υποστηρίζει activeX ή αν μπορούμε να το εγκαταστήσουμε στο Opera... Το είχα ρωτήσει και πριν απο μερικές μέρες, αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα...:X :lol::lol: Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Η 1.5.2 με ποιό radio???? Με το 2.08.50.08_2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markezos Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Παιδια εβαλα ενα lock screen (s2 κατι δεν θυμαμαι καλα πω το λενε) και τωρα που το εβγαλα παταω το κουμπι της απορριψης αλλα δεν μου βγαζει το παλίο lock screen παρα μονο οταν παω start και μετα τερμα κατω αριστερα κκλειδωμα... Kαμια λυση? Καποιο καλο Lock screen? Ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Siemens SX1 -> Htc HD2 -> Htc HD7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex17 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Με το 2.08.50.08_2. Να σαι καλά!! Μήπως μπορείς να εξηγήσεις και λίγο αναλυτικότερα τί είναι το HTC messging?? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 1.Όσο για το LED μπορουμε να το κανουμε να αναβοσβήνει ωστε να μας δειχνει οτι εχει σήμα με καποιο cab ή πειραγμα στο registry??? Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. 2. Όταν πηγαίνω στο SKTools->Registry μου βγαζει στο εικονιδιο registry ενα θαυμαστικο και μου γραφει "invalid Registry Entries", αυτο γίνεται επειδη εχω πειράξει τα registry για καποιες βελτιώσεις όπως λεει εδω.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=575604 ή εχω κανει καμια χαζομαρα? Αγνόησε το. To SKTools βρίσκει διάφορα, μη σε απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αγνόησε το. To SKTools βρίσκει διάφορα, μη σε απασχολεί. Ευχαριστω athanaso77!Αφου το λες εσυ,μενω ήσυχος!!!Ευχαριστω για ολα!Εισαι πρωτος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Μήπως μπορείς να εξηγήσεις και λίγο αναλυτικότερα τί είναι το HTC messging?? Πρόκειται για το νέο τρόπο διαχείρισης των μηνυμάτων της συσκευής που έχει κανονικά η stock rom. Άλλοι το έχουν συμπαθήσει, άλλοι όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Πρόκειται για το νέο τρόπο διαχείρισης των μηνυμάτων της συσκευής που έχει κανονικά η stock rom. Άλλοι το έχουν συμπαθήσει, άλλοι όχι. που μπορω να βρω το htc messaging ετσι ωστε να το βαλω στην 1.5.3 για δοκιμες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 που μπορω να βρω το htc messaging ετσι ωστε να το βαλω στην 1.5.3 για δοκιμες?? Εάν δεν υπάρχει στη ROM δεν μπορείς να το βάλεις εκ των υστέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Εάν δεν υπάρχει στη ROM δεν μπορείς να το βάλεις εκ των υστέρων. μου την εχει δωσει που αυτο που εχει μεσα η 1.5.3 οταν μου στελνει καποιος κ του απανταω τοτε το επομενο μηνυμα του μπαινει στο προηγουμενο σα σε διαλογο.κ οτι δεν μπορω να ρυθμησω τα sms πχ τον αριθμο κεντρου.κ οτι μου εμφανιζει οτι τα στελνει μεσω του κεντρου των mms.οποτε καταλαβενετε τη χρεωση με περιμενει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Αυτό που περιγράφεις είναι το htc messaging. Δες στο πρώτο post πως θα το απενεργοποιήσεις αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Παιδια εβαλα ενα lock screen (s2 κατι δεν θυμαμαι καλα πω το λενε) και τωρα που το εβγαλα παταω το κουμπι της απορριψης αλλα δεν μου βγαζει το παλίο lock screen παρα μονο οταν παω start και μετα τερμα κατω αριστερα κκλειδωμα... Kαμια λυση? Καποιο καλο Lock screen? Ευχαριστω πολυ.... πρεπει να βαλεις το original lockscreen http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=618989 Καλησπέρα!! Η 1.5.2 με ποιό radio???? Έχω Vodafone αν παίζει ρόλο... Ευχαριστώ! Αλέξανδρος εγω εδω και καμια εβδομαδα εχω την 2.06.50.23_3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μου την εχει δωσει που αυτο που εχει μεσα η 1.5.3 οταν μου στελνει καποιος κ του απανταω τοτε το επομενο μηνυμα του μπαινει στο προηγουμενο σα σε διαλογο.κ οτι δεν μπορω να ρυθμησω τα sms πχ τον αριθμο κεντρου.κ οτι μου εμφανιζει οτι τα στελνει μεσω του κεντρου των mms.οποτε καταλαβενετε τη χρεωση με περιμενει. εδω υπαρχει και εκδοση χωρις htc messaging http://blog.celogeek.com/mobile/cooked-rom/mirror-for-all-kwbrs-roms/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 εγω εδω και καμια εβδομαδα εχω την 2.06.50.23_3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Τι διαφορές βλέπεις σε σχέση με τα 2.08 (αν τα έχεις δοκιμάσει); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Τι διαφορές βλέπεις σε σχέση με τα 2.08 (αν τα έχεις δοκιμάσει); το 2.08.50.08 το κρατησα μιση μερα ενω το 2.08.50.08_2 ηταν καλυτερο αλλα με το 2.06.50.23_3 εχω καλυτερη μπαταρια και πολυ καλυτερο σημα gps (και λιγο καλυτερο τηλ.σημα) http://www.4shared.com/file/225952628/9788207d/Leo_Radio_2065023_3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 λοιπόν αφου δεν μου απάντησε κανείς :( εγραψα στον c00kie και την κυριακή θα διορθώσει το bug αυτο με την έκδοση 1.6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Μόνο εκεί θα μπορούσες να πάρεις έγκυρη απάντηση. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ποιο απο τα δυο μου προτεινετε το SpriteBackup η το Spb Backup??? Εγω με το Sprite Backup ειμαι μια χαρα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 ...και το Spb Backup κάνει μια χαρά τη δουλειά του, ειδικά στην τελευταία του έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 το 2.08.50.08 το κρατησα μιση μερα ενω το 2.08.50.08_2 ηταν καλυτερο αλλα με το 2.06.50.23_3 εχω καλυτερη μπαταρια και πολυ καλυτερο σημα gps (και λιγο καλυτερο τηλ.σημα) http://www.4shared.com/file/225952628/9788207d/Leo_Radio_2065023_3.html συμφωνω απολυτα! κι εγω εχω κατασταλαξει στο 2.06 για τους ιδιους λογους! ασυγκριτο στο gps! δεν χανει σημα ευκολα και λοκαρει πολυ πιο γρηγορα! πολυ καλη και η αυτονομια που προσφερει! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Καλημερα σε ολους. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Εχω την περασει την 1,66 και radio εχω 2,07. Aυτο που μ'ενδιαφερει ειναι το σημα του τηλεφωνου μιας και μ'αυτον τον συνδιασμο δεν ειμαι ευχαριστημενος. Προτεινετε καποιον αλλο συνδιασμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις το Radio που προτείνεται ακριβώς από πάνω. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Καλημερα σε ολους. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Εχω την περασει την 1,66 και radio εχω 2,07. Aυτο που μ'ενδιαφερει ειναι το σημα του τηλεφωνου μιας και μ'αυτον τον συνδιασμο δεν ειμαι ευχαριστημενος. Προτεινετε καποιον αλλο συνδιασμο? αφου δεν εισαι ευχαριστημενος αρχισε να δοκιμζεις διαφορα ραδιο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 (δες ομως και το προηγουμενο μηνυμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts