Jump to content

Alex17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Alex17

  1. Ευχαριστώ παιδιά, αλλά κάτι πιο ουσιαστικό? Αν υπάρχει φυσικά... :cry:
  2. Hard reset έκανα... Το ίδιο δεν είναι?
  3. Καλησπέρα σε όλους! Από την προηγούμενη αναβάθμιση σε 3.6 και μετά δεν είχα ούτε σύνδεση με wifi ούτε bluetooth. Όσο και να προσπαθούσα ήταν ανενεργά και τα δύο, όπως επίσης δεν ανάβουνε και 4 touch πλήκτρα που έχει το κινητό. Πριν από αυτή όλα ήταν καλά. Κατέβασα διάφορες εφαρμογές από το play store, για wifi, και bt, αλλά τίποτα δε δουλεύει.:!: Σήμερα πήρα την καινούργια αναβάθμιση και φαντάστηκα ότι κάτι θα αλλάξει, άλλα και πάλι τίποτα. Δεν είμαι ούτε root, ούτε s-off, και γενικά δεν το έχω πειράξει καθόλου, πάρα μόνο τα updates που κάνει κατά καιρούς. Αν μπορεί κάποιος να δώσει καμιά ιδέα... Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα! Σωστά! Και σε μένα που μόλις τελείωσα με την αναβάθμηση, .8 μου έβγαλε και όχι .5 Θα στείλω σχόλια μετά απο μερικές μέρες για τη γενική εικόνα του. (Κυριακή-Δευτέρα ξεπερνάω κατα πολύ τις 400 κλήσεις -εισερχόμενες & εξερχόμενες- οπότε θα δω και απο μπαταρία τι κάναμε) Θα πρέπει να κάνω hard reset μετά την αναβάθμηση???
  5. Καλησπέρα! Κάποιος που να ξέρει κάτι??
  6. Να σαι καλά! Και κάτι ακόμα. Το αρχείο .vcf που έχω κρατήσει απο το "εξαγωγή επάφών στην κάρτα μνήμης", μπορώ να το χρησιμοποιήσω όταν θα χει περαστεί η νέα ρομ ή θα έχω θεματα με τις επαφές?
  7. Όπως πάντα άμεση απάντηση! :bow: Δεν έκανα σωστά τη 2η ερώτηση. Είχα διαβάσει την απάντηση αυτή, λιγες σελίδες πίσω. Εγώ θέλω να κάνω φορμάτ την SD μου έτσι κι αλλιώς, απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι σημαντικό (αρχείο πχ) να κρατήσω, πριν κάνω φορμάτ.
  8. Καλησπέρα και καλό μήνα! Μετά απο τόσο διάβασμα είπα να κάνω και γω 2 ερωτήσεις. Δεν είμαι root, απλά έχω την ΟΤΑ 1,72. 1) Βάζοντας την "official" που βγήκε πρόσφατα, πρέπει να κάνουμε ολά τα σχετικά wipe, αλλαγή radio, και όλα τα υπόλοιπα... ή απλά περνάμε απο πάνω με RUU? 2) Η sd, πέρα απο τα δικά μας τηλέφωνα, φωτ/ίες, μουσική και λοιπά προσωπικά αρχεία, περιέχει κάποιο σημαντικό αρχείο (ή οτι άλλο) που θα πρέπει να κρατήσουμε πριν κάνουμε φορματ? Sorry!!! Έπρεπε να αλλάξω την υπογραφή μου! Ευχαριστώ!! Αλέξανδρος
  9. Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα μόλις παρέλαβα το κινητο μου σαν καινούργιο μετά απο μέρες που το έδωσε για επισκευή... Ο λόγος: Ε 266! Περαστικά μου!!!
  10. Ξέρω απο φίλο που δουλεύει σε καράβι και φορτίζει μόνο εκεί, όποιο τηλέφωνο και αν είχε, η αυτονομία του HD2 του, φτάνει τις 3 μέρες σίγουρα! Αυτό με αρκετές κλήσεις, wifi, blutooth κτλ... Μη σας πω για άλλες συσκευές που είχε, γιατί δε θα το πιστέψει κανένας!! Παίζει σίγουρα μεγάλο ρόλο, άσχετα με το μετασχηματιστή του φορτιστή της κάθε συσκευής, το αν φορτίζεις απο pc, κανονική πρίζα ή όπως ο φίλος στο καράβι...
  11. Καλησπέρα!! Έχω από την Τρίτη περασμένη την ελληνική 3.1 Alexander (συνονόματη μου) και μπορώ να πω ότι με το RADIO: 2.12.50.02_2, έχει πολύ καλή αυτονομία μέχρι στιγμής! Θα δω και τη Δευτέρα όμως για να σας πω 100%. Κάθε Δευτέρα το τηλέφωνο λόγω δουλειάς ξεπερνάει κατά πολύ τις 300 κλήσεις που εμφανίζει το αρχείο κλήσεων οπότε ξέρω πολύ καλά τι γίνεται με τη μπαταρία μου (από τις 3 που έχω)... Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι ζεσταίνεται πολύ η συσκευή μετά από καμιά δεκαριά συνεχόμενες κλήσεις με μέσο όρο ομιλίας 4-5 λεπτά η κάθε μία, κάτι που δεν γινόταν στη GTX και την Dinik. Και κάτι σχεδόν ασήμαντο, στο μενού που πληκτρολογείς για να τηλεφωνήσεις γράφει call, αλλά δε νομίζω να πειράζει κανέναν. Κάτι τελευταίο, στην Dinik που είχα για λίγες μέρες, δε μπορούσε να κάνει συνδιάσκεψη και κολλούσε στην εναλλαγή της κλήσης ή την ώρα που προσπαθούσα να κάνω συνδιάσκεψη. Απλά για το αρχείο σου Γιάννη. Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά η δουλειά σου!!!!
  12. Γεια στην παρέα!! Σήμερα έχω την 2.7.2 dinik WWE. Όλα τέλεια (και πάλι μπράβο Γιάννη!!) αλλα με τα sms έχω και γω το πρόβλημα με τις γραμμές και τις οτι να ναι λέξεις. Δοκίμασα symbol lock unlock, με Τ9, χωρίς, κεφαλαία, μικρά και δυδτυχώς τίποτα.. Θα δούμε αν αλλάξει κάτι ο Γιάννης, αλλιώς μάλλον θα αναμένουμε τη GTX με 1.8.5.χαχααχ PS.1 το pimbackup δούλεψε μια χαρά! PS.2 Δεν έβαλα ούτε Nodata ούτε το Datacontoler και μακάρι να μη χρειαστεί αφού έκανα αυτό που είπες Γιάννη.. :)
  13. Στις GTX και Dinik τo nodata και pim backup δε δουλεύουν σε καμία απο τις 2 rom??
  14. Καλησπέρα και πάλι!! Έχω μεγάλο πρόβλημα..... Εβαλα την κάρτα σήμερα στο touch pro για να μπορώ να μιλάω και παρά τη δουλειά που είχα, φλάσαρα μια τη GTX μια την Dinik και μετά απο λίγο πάλι το ίδιο.... Δε γίνεται να έχουμε επιλογή μετά απο κάθε επανεκίνηση να διαλέγουμε ποια ρομ θέλουμε (κάτι σαν 2 λειτουργικά ας πούμε) ??? Πολλά ζητάω?? :) :) :)
  15. Καλησπέρα/Καλημέρα σε όλους! Kατεβάζω να δοκιμάσω την Dinik 2.7.2 και την GTX, για να δω σε ποιά θα καταλήξω... Η μία είναι πιο ωραία απο την άλλη!!!! Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αλλάξω στη Dinik το κόκκινο και μπλε backround με σκέτο μαύρο? Και κάτι ακόμα για να συντονιστώ... Όταν η βάση της rom είναι 1.66 βάζουμε HSPL2. 1.66 Αν είναι 1.72 βάζουμε HSPL2 1.72, και πάει λέγοντας?? Δε θυμάμαι πόσα είχε και αν είχε HSPL2 2.13, 2.14 κτλ, μη κάνω καμια λ@λ@ία. Τόσα μπράβο άκουσες Γιάννη και ένα μεγάλο ακόμα απο μένα!!!!!
  16. Ευχαριστώ και sorry!!! Η πλάκα είναι οτι κοίταξα πριν ρωτήσω, αλλά βιαζόμουνα.... :wacko:
  17. Καλησπέρα σε όλους! Και αν έχουμε backup απο προηγούμενη ρομ με το Pim Bac. τί γίνεται??? Χάνονται όλα ή υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρουμε??
  18. Καλησπέρα!!

     

    Κατεβάζω να δοκιμάσω τη ρομ σου για πρώτη φορά γιατί ακούω πολύ καλα λόγια.

    Έχω ήδη δοκιμάσει πολλές και να σου πω την αλήθεια μόνο η V4 του Athineos μου φάνηκε πολύ καλή και τη χρησιμοποίησα για 2 μήνες.

     

    Μπορείς να μου πεις μόνο τι HSPL και ποιο radio πρέπει να χρησιμοποιήσω??

     

    Και κάτι ακόμα.

     

    Η αγγλική Max Manila που κατεβάζω έχει και το CHT, ή όχι?

     

    Σε ευχαριστώ πολύ!

  19. Ευχαριστώ!!!! Καλημέρα σε όλους
  20. Καλησπέρα στην παρέα!! Εχει μια ώρα που προσπαθώ να απεγκαταστήσω το λογαριασμό του hotmail απο το κινητό μου, αλλά δε λεει να φύγει με τίποτα.... Δε μου αφήνει να το σβήω στην επιλογή του delete που έχει.:mad: Ξέρει κανένας κάτι ??
  21. Απλά να σιγουρευτώ ότι δεν έκανα κάτι λάθος και αρχίσω να έχω...:p Ευτυχώς καμία παρενέργεια!!:D Thanks Athanaso!
  22. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Μια ερωτησούλα ακόμα.. Φόρτωσα την πολύ καλή ρομ του b16b με την παρακάτω σειρά και θα θελα να ξέρω αν έχω κάτι λάθος... Task29 με radio 2.10.50.19.2... Μετά τη rom και σήμερα άλλξα σε radio 2.10.50.28. Είχα ήδη HSPL 2.08. Είναι όλα οκ ή έχω κάτι λάθος σε θέμα συμβατότητας???
  23. ουπςςς....:X:X Λάθος! Ας μεταφερθεί και συγνώμη.. Υπάρχει εκτός απο αγορές μέσω internet, πιστωτικές κτλ, κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη να βρούμε καμια θήκη της προκοπής?? Πλαίσιο, Media markt, κτλ δεν έχουν τίποτα...:cry:
  24. Καλησπέρα! Ένα μεγάλο μπράβο και απο μένα για την πολύ καλή δουλειά (το χρώμα τα σπάει)!!! Είναι η δεύτερη μέρα ακόμα, αλλά το έχω κάψει απο χθες και εκτός απο μια επανεκίνηση που έκανε την ώρα που σκάλιζα το cookiesΗΤ, όλα μου φαίνονται να κυλάνε ρολόι. :D Ξεκίνησα με Task29 μαζί με radio 2.10.50.19_2 (που θα το αλλάξω με το 2.10.50.28) σήμερα και μετά έβαλα την V4.2_21903. Αν συνεχίσει χωρίς προβλήματα είμαι σίγουρος οτι θα γίνω fun του ελληνάρα φίλου μας και θα στείλω ότι μπορώ για τον κόπο του!!:D Καλή συνέχεια!!
  25. Καλησπέρα!! Έχω MIRI.11 και όσο κι αν έψαξα δεν έχει επιλογή σίγασης του πληκτρολογίου, όταν παω να παρω τηλέφωνο... Σε όλες τις άλλες μπορούσα και το απενεργοποιούσα ξεχωριστά... Εδώ τίποτα... Καμιά ιδέα?? Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους!!!!
×
×
  • Create New...