Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Όταν κανετε εγκατάσταση καποιο προγραματακι συνηθως που το βαζετε;; Στην ενσωματωμένη μνημη του τηλεφώνου η στη memory; Και αν προτιμάτε την ενσωματωμένη μνημη μεχρι ποσο ελεύθερο χωρο αφήνετε ώστε να μη θεωρηθεί ότι έχει μπουκώσει η μνήμη; Όλα στην κάρτα μνήμης εκτός αυτών που τρέχουν μονίμως στο background όπως για παράδειγμα ένας task manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tilion Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 πρωτη φορα που ακουω κατι τετοιο αφου θεωρεις οτι εντοπισες την αιτια, απεγκατεστησε τη συγκεκριμενη εφαρμογη (για την οποια δεν εχουν ακουστε ποτε προβληματα), soft reset και δες αν διορθωθηκε το προβλημα αν οχι, τοτε κανε restore καποιο backup το οποιο πηρες πριν εγαταστησεις το εν λογω προγραμμα αν παλι δεν εχεις backup η δεν διορθωθει... hard reset κι αν συνεχισει να υπαρχε ιτο προβλημα, τοτε ξαναπερασε την 1.66 αυτα θα σου συνιστουσα προσωπικα να κανεις... καλη τυχη κι ενημερωσε μας αν θες μς την εξελιξη του θεματος Γιώργο καλημέρα! Καταρχάς σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το απεγκατέστησα και το πρόβλημα εξαφανίστηκε... Όταν το εγκατέστησα πάλι, άρχισε το ίδιο θέμα.. Το θέμα είναι ότι μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη εφαρμογή και με βόλευε αρκετά... Να κάνω hard reset? Τι προτείνετε? ,Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο για Screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Όλα στην κάρτα μνήμης εκτός αυτών που τρέχουν μονίμως στο background όπως για παράδειγμα ένας task manager. Αν καταλαβα καλά εννοείς στην εξωτερική μνημη και οχι στην ενσωματωμένη;; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 παιδια, εφαρμογες για το κινητο απο που αγοραζετε? παιζουν γενικα η λιγα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλημέρα σε όλους. Μια μικρή βοήθεια ρε παιδιά. Πέρασα εχθές την Ελληνική 1.66 και από εκείνη την ώρα δεν μου τρέχει το iGo8. Συγκεκριμένα μου πετάει το μύνημα "Program application database can not be found. Please insert original application SD card. " ΄Προσπάθησα να το φτιάξω αλλάζοντας μέσα στο sys.txt το κείμενο "DCARD" σε "Κάρτα αποθήκευσης" αλλά τίποτε. Κάθε βοήθεια δεκτή . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θανάσης Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλημέρα σε όλους. Μια μικρή βοήθεια ρε παιδιά. Πέρασα εχθές την Ελληνική 1.66 και από εκείνη την ώρα δεν μου τρέχει το iGo8. Συγκεκριμένα μου πετάει το μύνημα "Program application database can not be found. Please insert original application SD card. " ΄Προσπάθησα να το φτιάξω αλλάζοντας μέσα στο sys.txt το κείμενο "DCARD" σε "Κάρτα αποθήκευσης" αλλά τίποτε. Κάθε βοήθεια δεκτή . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θανάσης Σβήσε τελείως το αρχείο sys από τον φάκελο του προγράμματος (κράτα ένα backup), θα δημιουργήσει καινούριο με την εκκίνηση του igo και λογικά θα δουλέψει. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 σβησε τελειως το sys.txt αφου το εχεις αντιγραψει καπου για να εχεις τις ρυθμισεις και τρεξε το igo8. θα δημιουργησει το καταλληλο sys μονο του. θα παιζει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλημέρα σε όλους ! Μπράβο βρε παιδιά για αυτό το forum, γενικά βοηθάτε πολύ κόσμο! Να κάνω δύο τρείς "αρχαριακές" ερωτήσεις ? Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το HD2 , και επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει Windows Mobile (βέβαια η δουλειά μου υπάγεται στο IT κομμάτι oπότε δεν θα είναι δύσκολο..) το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι : Οι κλήσεις του κινητού, γίνονται εύκολα? Αν πάρω HD2 με Αγγλική ROM , οι επαφές θα μπορούν να φαίνονται στα Ελληνικά? Mε Αγγλική ROM, θα έχω ελληνικό πληκτρολόγιο? Τα SMS δημιουργούντε εύκολα? Πόσους χαρακτήρες με αφήνει να γράψω? Στα SMS με αγγλική rom, γράφω ελληνικά? Και τέλος, η χρήση του ως ΤΗΛΕΦΩΝΟ είναι καλή και εύκολη? Ελπίζω να μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτές τις "βασικές" ερωτήσεις. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 σε ολα ναι και 160 sms με τα ελληνικα πληκτρολογια που ειναι στο 1ο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 απο υποψηφιο αγοραστη ερωτησεις... παιζουν γενικα πολλες εφαρμογες? που τις βρισκετε? γνωριζει κανεις αν υπαρχει καμμια επισιμη ανακοινωση για windows mobile 7 upgrade? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 σβησε τελειως το sys.txt αφου το εχεις αντιγραψει καπου για να εχεις τις ρυθμισεις και τρεξε το igo8. θα δημιουργησει το καταλληλο sys μονο του. θα παιζει μια χαρα. Κατ' αρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια όλων σας. Έσβησα το sys.txt , το πρόγραμμα έτρεξε , αλλά σε ανάλυση 640Χ480. 160 pixels .. Επίσης sys.txt δεν μου δημιούργησε εκ νέου. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 απο υποψηφιο αγοραστη ερωτησεις... παιζουν γενικα πολλες εφαρμογες? που τις βρισκετε? γνωριζει κανεις αν υπαρχει καμμια επισιμη ανακοινωση για windows mobile 7 upgrade? thanks! κοιτα γενικα υπαρχουν εφαρμογες επισημες αλλα οχι τοσες πολλες...αντιθετως θα ελεγα...αλλα ''ανεπισημα'' υπαρχουν παρα πολλες!! απειρες θα ελεγα! windows mobile ειναι!! τι περιμενες?! κανει τα παντα! τωρα για την ενημερωση που λες για τα 7 δεν εχει ακουστει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkelorious Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 καλημερα παιδια!!! θα αγορασω το κινητο το συντομοτερο δυνατο στα ελληνικα.. απο που προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 κοιτα γενικα υπαρχουν εφαρμογες επισημες αλλα οχι τοσες πολλες...αντιθετως θα ελεγα...αλλα ''ανεπισημα'' υπαρχουν παρα πολλες!! απειρες θα ελεγα! windows mobile ειναι!! τι περιμενες?! κανει τα παντα! τωρα για την ενημερωση που λες για τα 7 δεν εχει ακουστει κατι... ευχαριστω για την απαντηση...:) να ρωτησω απο μπαταρια τι λεει πραγματικα αν το εχω σε 2g mode? βγαζει 2 24ωρα πανω κατω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Ναι, με κανονικη χρηση 2 μερες βγαζει.... Με μεγαλη χρηση, μια... Τωρα αν το εχεις σε πληρη αναμονη, βγαζει και παραπανω απο δυο...;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 καλημερα παιδια!!! θα αγορασω το κινητο το συντομοτερο δυνατο στα ελληνικα.. απο που προτεινετε? http://www.skroutz.gr/s/94970/HTC-Touch-HD2.html?keyphrase=htc+hd2 να ρωτησω απο μπαταρια τι λεει πραγματικα αν το εχω σε 2g mode? βγαζει 2 24ωρα πανω κατω? Εξαρτάται κυρίως από την χρήση. Σίγουρα είναι καλύτερη η αυτονομία από το 3G πάντως. Κατ' αρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια όλων σας. Έσβησα το sys.txt , το πρόγραμμα έτρεξε , αλλά σε ανάλυση 640Χ480. 160 pixels .. Επίσης sys.txt δεν μου δημιούργησε εκ νέου. Θα συνιστούσα να απευθυνθείς στο σχετικό thread... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681 Ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο για Screenshot? Spb Screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Κατ' αρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια όλων σας. Έσβησα το sys.txt , το πρόγραμμα έτρεξε , αλλά σε ανάλυση 640Χ480. 160 pixels .. Επίσης sys.txt δεν μου δημιούργησε εκ νέου. Δημιούργησε εσύ ένα sys.txt σύμφωνα με αυτό το αρχείο που δίνει ο odytsak! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Δοκιμαζω να πεταξω καποιες παλιες συνηθειες χρησης WM και εχω αρχισει να συμπεριφερομαι στην συσκευη με στυλ iphone :lol::p Κατ᾽αρχας δεν κλεινω εφαρμογές οπως το mail, opera κλπ και εκμεταλευομαι ετσι την ταχυτητα για αμεση προσβαση στις εφαρμογες που χρησιμοποιω συνεχως. Η μνημη δεν εχει κανενα προβλημα και τα οφελη μεγαλυτερα. Στις νεες συσκευες νομιζω δεν χρειαζεται να ρυθμιζεις να κλεινουν οριστικα οι εφαρμογες με το Χ. Αυτες που πρεπει να κλεισουν κλεινουν. Για παραδειγμα εχω αυτη την στιγμη και τρεχουν στο παρασκηνιο : resco explorer, mail, opera & ActiveSync και εχω 147ΜΒ free δηλαδη καπου 45% ελευθερη μνημη η οποια ειναι υπερ αρκετη να κανω οτιδηποτε. Το active sync δεν το κλεινω γιατι ρυθμισα το exange να λαμβανει το gmail μου. θα δοκιμασω και το συχρονισμο επαφων και ημερολογιου μεσω google να δω αν δουλευει οπως πρεπει. Το mail ειναι μια χαρα παντως. Τα λαμβανω σε σχεδον ζωντανο χρονο. Δοκιμαζω λοιπον αυτη την φιλοσοφια και βλεπουμε. Ήθελα να το δοκιμάσω κι εγώ μ' αυτό τον τρόπο αλλά φοβάμαι μήπως αυξάνεται η κατανάλωση της μπαταρίας! Ενημέρωσε μας αν παρατηρήσεις κάτι!!! :) Καλημέρα σε όλους ! Μπράβο βρε παιδιά για αυτό το forum, γενικά βοηθάτε πολύ κόσμο! Να κάνω δύο τρείς "αρχαριακές" ερωτήσεις ? Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το HD2 , και επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει Windows Mobile (βέβαια η δουλειά μου υπάγεται στο IT κομμάτι oπότε δεν θα είναι δύσκολο..) το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι : Οι κλήσεις του κινητού, γίνονται εύκολα? Αν πάρω HD2 με Αγγλική ROM , οι επαφές θα μπορούν να φαίνονται στα Ελληνικά? Mε Αγγλική ROM, θα έχω ελληνικό πληκτρολόγιο? Τα SMS δημιουργούντε εύκολα? Πόσους χαρακτήρες με αφήνει να γράψω? Στα SMS με αγγλική rom, γράφω ελληνικά? Και τέλος, η χρήση του ως ΤΗΛΕΦΩΝΟ είναι καλή και εύκολη? Ελπίζω να μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτές τις "βασικές" ερωτήσεις. Ευχαριστώ πολύ. 1) Πανεύκολα 2) Φυσικά 3) Δες στο πρώτο ποστ 4) Θέλει μια εξοικείωση αλλά μετά δεν θα έχεις πρόβλημα. Γράφεις μέχρι 160 ανά μήνυμα 5) Φυσικά αν βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο από το πρώτο ποστ 6) Εξαιρετικό σήμα, ποιότητα ομιλίας, ένταση. Και πολύ εύκολη! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Ήθελα να το δοκιμάσω κι εγώ μ' αυτό τον τρόπο αλλά φοβάμαι μήπως αυξάνεται η κατανάλωση της μπαταρίας! Σε αυτές τις συσκευές, όσο περισσότερες εφαρμογές τρέχουν στο background, τόσο περισσότερο δουλεύει ο επεξεργαστής με συνέπεια την αύξηση της κατανάλωσης της μπαταρίας. Ας περιμένουμε βέβαια και τις εντυπώσεις του Κώστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 1) Πανεύκολα 2) Φυσικά 3) Δες στο πρώτο ποστ 4) Θέλει μια εξοικείωση αλλά μετά δεν θα έχεις πρόβλημα. Γράφεις μέχρι 160 ανά μήνυμα 5) Φυσικά αν βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο από το πρώτο ποστ 6) Εξαιρετικό σήμα, ποιότητα ομιλίας, ένταση. Και πολύ εύκολη! Χίλια ευχαριστώ EchiDNA !! ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ !!!! :lol::lol: Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 (edited) Καλημέρα. Ενώ υποστήριζα οτι το HD2 δεν θα το πάρω λόγω μεγέθους, έτυχε και το πήρα και μπορώ να πω οτι αναθεωρώ την άποψή μου, η συσκευή είναι πολύ καλή και όμορφη.. Έχω περάσει ήδη κάποια tweaks απο την πρώτη σελίδα η οποία είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη, και μπράβο σε όλους που έκαναν τη δουλειά αυτή! Είναι εξαιρετική! Επισυνάπτω ένα cab που χρησιμοποιούσα στο HD με το νέο manila με τις custom roms. Το cab αυτό απενεργοποιεί τις δύο επιλογές που έχει το manila για συγκεκριμένη αναβολή που έχουμε ορίσει ή ακύρωση, στις υπενθυμίσεις των ραντεβού κλπ. (κάτι που εμένα αλλά και πολλούς άλλους δεν εξυπηρετεί), και δίνει την παλαιά δυνατότητα για αναβολή 5, 10, 15 λεπτών, 1 ώρας, 1 ημέρας και προβολή στοιχείου με το παλαιό μενού των WM μόνο σε αυτό το μενού. Το cab αυτό το είχα βρει σε κάποιο thead κάποιας ρομ του HD, αλλά είναι αδύνατον να θυμηθώ που, γι' αυτό και το επισυνάπτω εγώ. Τα credits πάνε στον Digital Outcast στο xda ο οποίος έχει βγάλει και νέα έκδοση για HTC Sense 2.5.1920 που θα τη βρείτε στο ποστ #5 εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=587497&highlight=*****wHoRe Εγώ έχω περάσει αυτό που επισυνάπτω και λειτουργεί. Θα δοκιμάσω και το νέο. Βρίσκω πολύ χρήσιμο το tweak αυτό. EDIT: Δοκιμάζοντας το δεύτερο zip, είναι καλύτερο, ανοίγει μενού των WM 6.5 και όχι τύπου 6.1 όπως το πρώτο. :D Edited February 18, 2010 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ms2000 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 εγώ πάλι χτες πήρα αυτή http://cgi.ebay.co.uk/NEW-16GB-Micro-SD-MicroSD-Memory-Card_W0QQitemZ180467111450QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item2a04ad961a ότι έχω πάρει πάντως μέχρι στιγμής από τα κινεζάκια έχει βγει καλο και έχει φτάσει :) καλημέρα zaharakis τέλειο txt του igo;) .ευχάριστω φιλε:D καλημερα.. κωστα μηπως εχεις προβλημα με αυτη την καρτα ; Παράθεση Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fofi188 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλημέρα (ή μάλλον καλησπέρα) κι από μένα. Έπειτα από αρκετές μέρες χρήσης και στησίματος, πάντα με τη δική σας πολύτιμη βοήθεια, μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τις επιδόσεις της συσκευής, που πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με το αγαπημένο μου HD. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως όταν ακούω μουσική ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει μία παύση της τάξης των 10 - 15 δευτερολέπτων, κατά την οποία δεν ανοίγει και η συσκευή. Πιστεύετε ότι είναι θέμα κάρτας (έχω την Kingston 16GB Class2 και τραγούδια περί τα 8 gb φορτωμένα στη μουσική μου βιβλιοθήκη, τα οποία όμως φορτώνονται πολύ γρήγορα έπειτα από soft reset) ή συμβαίνει κάτι άλλο; Παράθεση Πάντα φιλικά, Φωτεινή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Πως μπορουμε να βαλουμε ενα οποιποδηποτε .mp3 για ηχο κλησης? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts