Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Επιστρέφω μετά από καιρό με μια χαζή ερώτηση...

Το HD2 μου ήρθε με ΟΕΜ το nDrive 9.3.21. Φαντάζομαι το ίδιο και αρκετών άλλων εδώ μέσα. Έχει δοκιμάσει κανείς σας να κάνει update στην έκδοση 10 μέσω του nDrive Update Agent? Θέλω να αγοράσω χάρτες για Αγγλία και δεν έχουν για την έκδοση που "φοράω" εγώ. Αποφάσισα κι εγώ βλέπετε να μην "βρω" τους χάρτες, αλλά να τους αγοράσω. Τέλος πάντων, εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να ολοκληρώσω τη διαδικασία μέσω του site τους. Μόλις πατήσω στο "Buy" και συμπληρώσω τα στοιχεία μου, με επιστρέφει ξανά στην παραγγελία, χωρίς βέβαια να μου χρεώσει τίποτα και χωρίς να γίνει κάποια αλλαγή στο λογισμικό μου. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, θα με βοηθήσει ιδιαίτερα.

Επίσης, ακόμα κάτι: Αν κάνω την αναβάθμιση τελικά (με τη βοήθεια του Βούδα), αν κάνω hard reset ποια έκδοση θα εγκατασταθεί μετά; Αν είναι η 9.3.21, θα μπορώ ξανά να κάνω το update ή θα μου το χρεώσει άλλα 20 €;

Πολλά ρωτάω, αλλά η τεχνική υποστήριξη του nDrive είναι λίγο απρόθυμη...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Καλησπέρα. Επιστρέφω μετά από καιρό με μια χαζή ερώτηση...

Το HD2 μου ήρθε με ΟΕΜ το nDrive 9.3.21. Φαντάζομαι το ίδιο και αρκετών άλλων εδώ μέσα. Έχει δοκιμάσει κανείς σας να κάνει update στην έκδοση 10 μέσω του nDrive Update Agent? Θέλω να αγοράσω χάρτες για Αγγλία και δεν έχουν για την έκδοση που "φοράω" εγώ. Αποφάσισα κι εγώ βλέπετε να μην "βρω" τους χάρτες, αλλά να τους αγοράσω. Τέλος πάντων, εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να ολοκληρώσω τη διαδικασία μέσω του site τους. Μόλις πατήσω στο "Buy" και συμπληρώσω τα στοιχεία μου, με επιστρέφει ξανά στην παραγγελία, χωρίς βέβαια να μου χρεώσει τίποτα και χωρίς να γίνει κάποια αλλαγή στο λογισμικό μου. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, θα με βοηθήσει ιδιαίτερα.

Επίσης, ακόμα κάτι: Αν κάνω την αναβάθμιση τελικά (με τη βοήθεια του Βούδα), αν κάνω hard reset ποια έκδοση θα εγκατασταθεί μετά; Αν είναι η 9.3.21, θα μπορώ ξανά να κάνω το update ή θα μου το χρεώσει άλλα 20 €;

Πολλά ρωτάω, αλλά η τεχνική υποστήριξη του nDrive είναι λίγο απρόθυμη...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πράγματι, η αναβάθμιση του NDrive στην έκδοση 10 εμφανιζόταν και σε εμένα μέσω του Update Agent ότι απαιτούσε χρέωση. Θυμόμουν όμως ότι η τεχνική υποστήριξη μου είχε πει σε παλαιότερη επικοινωνία μας ότι η αναβάθμιση των χαρτών καθώς του λογισμικού στην έκδοση 10 όταν αυτή θα ήταν διαθέσιμη, θα γινόταν δωρεάν για ένα έτος. Έτσι, ένα τηλεφώνημα στην τεχνική υποστήριξη ήταν στη συνέχεια αρκετό ώστε να μεριμνήσουν αυτοί να επικοινωνήσουν με Πορτογαλία και μετά 2-3 ημέρες να εμφανιστεί στο Update Agent η δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στην έκδοση 10 αντί της απαίτησης χρέωσης που φαινόταν προηγουμένως ότι απαιτείτο. Όπως καταλαβαίνεις, δεν υπήρξε τελικά κανένα πρόβλημα στη διαδικασία της δωρεάν αναβάθμισης χάριν στα παιδιά της τεχνικής υποστήριξης που σε κάθε επικοινωνία μας ,δεν υπήρξαν ποτέ απρόθυμα.

Τα αρχεία του NDrive είναι εγκατεστημένα στην κάρτα. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε ενδεχόμενο Hard Reset αφού μπορούν να εγκαταστήσουν εκ νέου το πρόγραμμα στην έκδοση με την οποία λειτουργούσε πριν το Hard Reset.

Πάντως, εκτίμηση μου είναι ότι το περιβάλλον της έκδοσης 9 ήταν ίσως καλύτερο από αυτό της αναβαθμισμένης έκδοσης 10, η συνεργασία με τη συσκευή μας (πχ αυξομείωση έντασης προγράμματος) ήταν καλύτερη στην προηγούμενη έκδοση και τέλος μια όχι σημαντική ανωμαλία που εντόπισα στην απεικόνιση και που η εταιρία γνώριζε και καρακτηρίζοντας την ως non serious bug, μου ειπώθηκε ότι θα αποκατασταθεί με ένα μελλοντικό update.

Edited by elti
ήταν ίσως καλύτερο

Μάλιστα. Εξαιρετική απάντηση και πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Ομολογώ ότι δεν είχα σκεφτεί να τηλεφωνήσω στην εδώ τεχνική υποστήριξη, εγώ εννοούσα τους Πορτογάλους απρόθυμους, γιατί η απάντηση στο mail που μου έδωσαν ήταν πάρα πολύ σύντομη (κάποιος βαριόταν να γράφει θαρρώ)...

Αν όμως είναι καλύτερη η προηγούμενη έκδοση, μήπως θα ήταν καλύτερο να ψάξω να βρω χάρτες κατάλληλους για την έκδοση που έχω;;; Μήπως γνωρίζετε και τίποτα πάνω σ' αυτό; Θα πάρω τηλ την τεχνική υποστήριξη μήπως γνωρίζουν, αλλά αν έχετε κ εσείς τίποτα... Πολύ ευχαρίστως.

Ξανά ευχαριστώ για την απάντηση!!!

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Έχεις εγκαταστήσει το activesync στον υπολογιστή σου;

Σε περίπτωση που έχεις Vista/7 θα χρειαστείς το Windows Mobile Device Center.

Έχω εγκαταστήσει το activesync στον υπολογιστή .έχω Vista και το Windows Mobile Device Center το εχω.αλλα δεν μπορω να βρω τις επαφες.Στις ρυθμισεις του τηλεφωνου εχω τικαρει μονο τις επαφες αλλα δεν τις συγχρονιζει στο outlook.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

υπαρχει κανενα καλο και ευχρηστο προγραμμα που να με ενημερωνει ποσα λεπτα-sms χρησιμοποιησα προς συγκεκριμενους αριθμους?ακομα και προθεματα 693...694... κλπ?για data εχω το spb wireless monitor που ειναι πολυ καλο.για κλησεις και sms?

παιδια το χρειαζομαι το προγραμμα εαν το εχεις κανενας!

Παιδια, επειδη δε θυμαμαι, υπαρχει τροπος να δειχνει το album του sense ολες τις φωτο κι οχι τις 99 πρωτες του album καμερας? :)

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

γιατί δεν στις δείχνει όλες ;

ο μετρητής δεν πάει παραπάνω

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

γιατί δεν στις δείχνει όλες ;

ο μετρητής δεν πάει παραπάνω

Οχι δυστυχως.. Δεν μου τις δειχνει ολες! Περιπου 30 φωτο, απο τις πρωτες που ειχα βγαλει, δεν τις δειχνει

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ελπίζω να υπάρχουν κάπου στην κάρτα σου, όχι σαν τα μυνήματα....

σε κάποιο album

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Οχι δυστυχως.. Δεν μου τις δειχνει ολες! Περιπου 30 φωτο, απο τις πρωτες που ειχα βγαλει, δεν τις δειχνει

δες στην καρτα μηπως εχει δημιουργηθει ενας φακελλος 101MEDIA και βλεπει αυτον,και οχι τον 100MEDIA που πρεπει να υπαρχει και να εχει τις πρωτες φωτογραφιες
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με .ειμαι καινουργιος στο φορουμ και πολλα πολλα με τα κομπιουτεριστικα δεν τα καταλαβαινω αλλα πεστε μου σας παρακαλω τι να κανω που μου λεει το κινητο ( htc hd2) οτι storage card not installed ενω εχω ηδη τοποθτησει μια καρτα micro sd?οποιος ξερει ασ με καθοδηηση βημα βημα τι να κανω ευχαριστω πολυ

Ελπίζω να υπάρχουν κάπου στην κάρτα σου, όχι σαν τα μυνήματα....

σε κάποιο album

στην καρτα υπαρχουν οντως, στο φακελο 100media ολες!

δες στην καρτα μηπως εχει δημιουργηθει ενας φακελλος 101MEDIA και βλεπει αυτον,και οχι τον 100MEDIA που πρεπει να υπαρχει και να εχει τις πρωτες φωτογραφιες

οχι Δημητρη δεν υπαρχει αλλος φακελος. Δε ξερω εαν εχει σημασια αλλα καποιες απο τις φωτο που δε φαινονται στο album του sense, χαθηκαν τοτε που σβηστηκαν ολα απο την sd card. Ανακτηθηκαν μεσω recuva και τις εβαλα ξανα στο φακελο 100ΜEDIA

www.macspot.gr

Φαντάζομαι αυτό γίνεται και μετά από soft reset ε;

Εγώ θα τις έκανα cut στον σκληρό θα έτρεχα το sense χωρίς φωτογραφίες και θα τις ξανάεβαζα όλες μαζί. Κοίτα μην τις χάσεις όλες και με κυνηγάς μετά

Αν δεν απατώμαι τα ίδια αρχεία ακριβώς υποστηρίζουν και τα δύο, αλλά για να το λες... θα το έχεις δει κιόλας! ;)

Γιαννη Καλημερα :)

Και Εγω αυτην την εντύπωση Ειχα Μεχρι που δοκιμασα το tcpmp που ειχε μια ρομ του energy προεγκατεστημενο και καποια βιντεος που έβγαζε code error ο core , ο tcpmp μου τα έπαιξε μια Χαρα :o

Ας κοιτάξει μια ο φίλος που ειχε το προβλημα την έκδοση που δινεται στους xda του tcpmp για το leo.

Εχω μια επιφύλαξη για τα .mov ομως γιατι δεν θυμάμαι αν τα παιζει Αυτα. Και εχω το λεο με Ανδροειδη Τωρα για να το δοκιμαζα...

Έχω εγκαταστήσει το activesync στον υπολογιστή .έχω Vista και το Windows Mobile Device Center το εχω.αλλα δεν μπορω να βρω τις επαφες.Στις ρυθμισεις του τηλεφωνου εχω τικαρει μονο τις επαφες αλλα δεν τις συγχρονιζει στο outlook.

Πρεπει να ορίσεις το outlook ως το προεπιλεγμενο προγραμμα αλληλογραφίας και Μετα θα συγχρονίσεις κανονικα :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Παιδια, επειδη δε θυμαμαι, υπαρχει τροπος να δειχνει το album του sense ολες τις φωτο κι οχι τις 99 πρωτες του album καμερας? :)

Ειρηνη καλημερα,

Αν εννοεις στο album tab του sense, εκει εμφανιζει εξ' ορισμου 99 μονο φωτογραφιες. δεν αλλαζει αυτο δυστυχως. τουλαχιστον οσο ειχα το hd2 δεν ειχα διαβασει κατι που να το αλλαζει !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Ειρηνη καλημερα,

Αν εννοεις στο album tab του sense, εκει εμφανιζει εξ' ορισμου 99 μονο φωτογραφιες. δεν αλλαζει αυτο δυστυχως. τουλαχιστον οσο ειχα το hd2 δεν ειχα διαβασει κατι που να το αλλαζει !!!!

καλημερα Αντωνη! :) ναι αυτο εννοω απλως μπερδευτηκα καπου, γιατι νομιζα οτι ο μετρητης παει μεχρι 99 κι οτι φαινονται ολες οι φωτο. τελικα οι 99 τελευταιες φαινονται μονο, οπως τα sms που φαινονται τα τελευταια 25 ληφθεντα. νομιζα μηπως ηταν καποιο bug της ρομ μου αυτο με το album :)

www.macspot.gr

ποσο καιρο θελουν για αλαγη οθονης ρε παιδια?? μουχαν πει 3 μερες περασε η βδομαδα κ εχω σαλταρει χωρις το λεο μου!!! να τους παρω κανα τηλεφωνο απο δευτερα η να κανω υπομονη????:X :cry:

1-τελικα κανενας δεν εχει εφαρμογη να μετραει χρονο κλησεων και μηνυματα?

2-καπου ειχε παρει το ματι μου templates του meteo.gr για spb weather αλλα δεν μπορω να βρω το thread!μπορει καποιος να βοηθησει να το βρω?

EDIT το 2- το βρηκα οκ

Edited by ilka71

Βάλε την σε κάποιο card reader και κάνε της format σε FAT32.

εκανα format fat32 ... τιποτα δεν τη βρισκει .μηπως καποια αλλη ιδεα.ευχαριστω οπως και να εχει

ποσο καιρο θελουν για αλαγη οθονης ρε παιδια?? μουχαν πει 3 μερες περασε η βδομαδα κ εχω σαλταρει χωρις το λεο μου!!! να τους παρω κανα τηλεφωνο απο δευτερα η να κανω υπομονη????:X :cry:

Φίλε μου εμένα μου είχαν πει για πέντε εργάσιμες και το έστειλα 17/1 και το πήρα 2/2 πάντως μπορείς να δεις τι γίνεται με την πορεία της συσκευής σου βάζοντας το imei στο e - services.

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

• Administrators
εκανα format fat32 ... τιποτα δεν τη βρισκει .μηπως καποια αλλη ιδεα.ευχαριστω οπως και να εχει

Τι μάρκα είναι η κάρτα σου;

Modpic.gif