ioathe Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Γιαννη ολα εκτος απο τα 2.χχ.51.χχ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ! Δεν το ήξερα Βασίλη, ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 το κατεβαζω και προχωρω ετσι;;;; Ναι, εξάλλου οι οδηγίες εκεί που διαβάζεις... είναι ξεκάθαρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Καλησπέρα σε όλους.Στο φάκελο application data/htc/htc album/cache βλέπω γύρω στα 24 MB.Αν καθαρίσω αυτόν τον φάκελο χάνω τίποτα σημαντικό; Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvuser Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Καλησπέρα και από εμένα. Μία ερώτηση έχω...είδα ότο βγήκε καινούριο radio και το κατέβασα προσ εγκατάσταση (το 2.14.50.04) . Στο rar περιέχει ένα αρχείο .nbh Αυτό τρέχω μόνο έχοντας κάνει πρώτα sync το κινητό με το pc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) λοιπον τα καταφερα , μονο που η ημνια πηγε 1/12/90 με συνεπεια να μην φαινονται το ημερολογιο και η ενημερωση του καιρου ;;;; στην ενημερωση καιρου παρουσιαζεται σφαλμα συνδεσης ; δηλαδη ενω το πισι βλεπει το λεο δεν συνδεεται μεσω usb με δικτυο ιντερνετ για ενημερωση καιρου email etc Edited September 23, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Καλησπέρα σε όλους.Στο φάκελο application data/htc/htc album/cache βλέπω γύρω στα 24 MB.Αν καθαρίσω αυτόν τον φάκελο χάνω τίποτα σημαντικό; απολυτως τιποτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 απολυτως τιποτα! Ευχαριστώ.Μόλις προστέθηκαν 24 ΜΒ στη μνήμη της συσκευής.:) Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ευχαριστώ.Μόλις προστέθηκαν 24 ΜΒ στη μνήμη της συσκευής.:)υπαρχει ενα προγραμματακι free το clear temp.εγκατεστησε το ειναι πολυ χρησιμο για τετοιες δουλειες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Καλησπέρα και από εμένα. Μία ερώτηση έχω...είδα ότο βγήκε καινούριο radio και το κατέβασα προσ εγκατάσταση (το 2.14.50.04) . Στο rar περιέχει ένα αρχείο .nbh Αυτό τρέχω μόνο έχοντας κάνει πρώτα sync το κινητό με το pc?? Μεσα στον φακελο που εκανες αποσυμπιεση (αν ειναι μονο το .nbh) που ετσι ειναι τις πιο πολλες φορες πρεπει να προσθεσεις και το custom_ruu.exe ......... Aν δεν το εχεις καντο αντιγραφη - επικολληση στον φακελο απο τον φακελο της ROM που κατεβασες και συνηθως ολες το εχουν μεσα! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 καλησπερα εχω μια ερωτηση πωσ μπορω να αλλαξω το αναλλογικο ρολοι οταν το αρχειο που κατεβασα για το ρολοι δεν ειναι σε μρφη cab αλλα ειναι zip που θα βαλω τα αρχεια που εχει το zip?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 καλησπερα εχω μια ερωτηση πωσ μπορω να αλλαξω το αναλλογικο ρολοι οταν το αρχειο που κατεβασα για το ρολοι δεν ειναι σε μρφη cab αλλα ειναι zip που θα βαλω τα αρχεια που εχει το zip?ευχαριστω Τα κανεις αντιγραφη και επικολληση στον φακελο windows. Αφου τα ξεζιπαρεις εννοειται! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 καλησπερα εχω μια ερωτηση πωσ μπορω να αλλαξω το αναλλογικο ρολοι οταν το αρχειο που κατεβασα για το ρολοι δεν ειναι σε μρφη cab αλλα ειναι zip που θα βαλω τα αρχεια που εχει το zip?ευχαριστω Καλύτερα να βρεις κάποιο που να είναι σε μορφή cab ώστε να μπορείς να το απεγκαταστήσεις και να έχεις το stock ρολόι ξανά. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 υπαρχει ενα προγραμματακι free το clear temp.εγκατεστησε το ειναι πολυ χρησιμο για τετοιες δουλειες Και στο πρώτο post υπάρχει ο σχετικός οδηγός για το πως θα χρησιμοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 καλησπερα, μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο προγραμμα αναγνωσης pdf αρχειων, περαν του Adobe; Το λεω γιατι δεν μου εμφανιζει καποιες εικονες που χρειαζομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Παιδιά το κινητό ξαφνικά πέθανε και δεν ανοίγει... Έχει συμβεί σε κανέναν? Υπάρχει αντιπροσωπεία της ACE HELLAS στη θεσσαλονίκη? Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο προγραμμα αναγνωσης pdf αρχειων, περαν του Adobe; Το λεω γιατι δεν μου εμφανιζει καποιες εικονες που χρειαζομαι... Foxit reader για windows mobile. Υπάρχει αντιπροσωπεία της ACE HELLAS στη θεσσαλονίκη? ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εθνικής Αντιστάσεως 7 55134 Καλαμαριά Tηλ: 2310 438960 Fax: 2310 438987 north@ace-hellas.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Καλημέρα, Υπάρχει λύση για το θέμα συγχρονισμού με τα vista? Όποτε θέλει το ρημάδι συνδέεται :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 παρατηρώ ότι σιγά σιγά χάνω μνήμη απ' τη συσκευή ενώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα clear temp να καθαρίζει ο,τι περιττό.. φταίνε ίσως τα εισερχόμενα sms τα οποία και κρατάω? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Καλημέρα, Υπάρχει λύση για το θέμα συγχρονισμού με τα vista? Όποτε θέλει το ρημάδι συνδέεται :mad: στα vista και στα windows 7 ετσι ακριβως οπως το ειπες!οποτε θελει συνδεεται!με το active sync στα xp συνδεοταν κατευθειαν. δυστυχως ακομα δεν εχει βρεθει κατι για να εχουμε γρηγορη συνδεση.με καποια αναβαθμιση του wm center θα διορθωθει πιστευω παρατηρώ ότι σιγά σιγά χάνω μνήμη απ' τη συσκευή ενώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα clear temp να καθαρίζει ο,τι περιττό.. φταίνε ίσως τα εισερχόμενα sms τα οποία και κρατάω? αφου τα sms στην κυρια μνημη αποθηκευονται ειρηνη,ειναι λογικο αν εχεις κρατησει ολα τα μηνυματα να σου μικραινει τη μνημη.εγω αν και δεν χρησιμοποιω πλεον το προβληματικο htc messages που μετα τα 25 μηνυματα τρελαινεται,και παλι τα διαγραφω καθε δυο τρεις μερες:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 αφου τα sms στην κυρια μνημη αποθηκευονται ειρηνη,ειναι λογικο αν εχεις κρατησει ολα τα μηνυματα να σου μικραινει τη μνημη.εγω αν και δεν χρησιμοποιω πλεον το προβληματικο htc messages που μετα τα 25 μηνυματα τρελαινεται,και παλι τα διαγραφω καθε δυο τρεις μερες:) ναι απλώς μου φαίνεται λίγο περίεργο τα 113 sms που εχω κρατήσει να μου έχουν αφήσει 82mb ελεύθερη μνήμη... και κάτι άλλο δεσμεύει δε μπορεί τα μηνύματα να δεσμεύουν τόση πολλή μνήμη :confused: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 ναι απλώς μου φαίνεται λίγο περίεργο τα 113 sms που εχω κρατήσει να μου έχουν αφήσει 82mb ελεύθερη μνήμη... και κάτι άλλο δεσμεύει δε μπορεί τα μηνύματα να δεσμεύουν τόση πολλή μνήμη :confused:χρησιμοποιησε το clean ram να δεις ποσο θα σου απελευθερωσει και αν δεν σε ικανοποιησει βαλε και το sk tools που τα καθαριζει ολα.δες και στο my documents μηπως εχεις πολλα wallpapers γιατι 82 mb οντως ειναι παρα πολλα για sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 χρησιμοποιησε το clean ram να δεις ποσο θα σου απελευθερωσει και αν δεν σε ικανοποιησει βαλε και το sk tools που τα καθαριζει ολα.δες και στο my documents μηπως εχεις πολλα wallpapers γιατι 82 mb οντως ειναι παρα πολλα για sms στα documents της συσκευής δεν εχω τίποτα σχεδόν. αυτα τα προγράμματα ήδη τα χρησιμοποιώ, αλλά κάτι δεν έχει αλλάξει.. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 χρησιμοποιησε το clean ram να δεις ποσο θα σου απελευθερωσει και αν δεν σε ικανοποιησει βαλε και το sk tools που τα καθαριζει ολα.δες και στο my documents μηπως εχεις πολλα wallpapers γιατι 82 mb οντως ειναι παρα πολλα για sms Μια διευκρίνηση, το clean ram καθαρίζει τη RAM όχι την internal storage της συσκευής. Το SKTools κάνει και άλλα πράγματα αλλά προσοχή στη χρήση του. Σβήνουμε μόνο ότι γνωρίζουμε γιατί δεν θέλει πολύ για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegir Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή έχω ώρες που ψάχνω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εσάς.. Ψάχνω μια εφαρμογή που θα την εγκαταστήσω στο pc μου και να μπορώ από αυτή να πληκτρολογώ το τηλ που θέλω να καλέσω από το HD2, να πληκτρολογώ στο pc το μήνυμα που θέλω να στείλω από τη συσκευή, να έχει φορτωμένες τις επαφές για να επιλέγω ποια θα καλέσω κλπ. Όπως είναι Bluesoleil cphone tool αν την ξέρετε, απλά αυτή δε δουλέυει σωστά στο pc μου,μου έχει σπάσει τα νέυρα και την ξεφορτώθηκα. Εχω εγκατεστημένο στο pc το bluesoleil ,οπότε έχω σύνδεση με bluetooth ήδη... Ευχαριστώ για τις όποιες προτάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Δες μήπως σε βολεύει το mymobiler http://www.mymobiler.com/ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts