Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανε restart στον υπολογιστη,ανοιξε πρωτα το wm center μετα συνδεσε με το usb το κινητο.καμμια σχεση με τα xp! εγω με τα w7 μερικες φορες πινω και καφε μεχρι να τα καταφερει να συγχρονιστει!

μηπως εχει σημασια ποια εκδοση των 7 εχετε; γιατι εμενα με τα home premium συνδεεται τσακ μπαμ δεν αντιμετωπιζω θεμα:blink:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

μηπως εχει σημασια ποια εκδοση των 7 εχετε; γιατι εμενα με τα home premium συνδεεται τσακ μπαμ δεν αντιμετωπιζω θεμα:blink:

Και εγω με ultimate συνχρονιζω σε 20 δευτερολεπτα.

Προσεξε μηπως ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη για γρηγορο συνχρονισμο.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Κι εγώ με Windows 7 Ultimate x64 συγχρονίζω σε δευτερόλεπτα και δεν έχω, ούτε ποτέ είχα, κάποιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ πάντα μαμά 1.66 WWE ROM.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Νομίζω ότι στο παρελθόν έχει αναφερθεί εδώ, μία τουλάχιστον περίπτωση που το πρόβλημα επιλύθηκε με απενεργοποίηση ταχύτερου συγχρονισμού δεδομένων από τις ρυθμίσεις σύνδεσης της συσκευής με PC

τελικα ολα οκ...απλα αναβαθμισα το προγραμμα οδηγησης με τους νεεους drivers htc και ολα πανε ρολοι...ακομα και με ενεργοποιημενη την γρηγορη μεταφορα αρχειων...
Samsung Galaxy S8 plus.....

Οταν γραφουμε μηνυμα με το λεξικο και εισαγουμε μια λεξη συχνα τρωει μερος της προηγουμενης λεξης. Ειναι ενοχλητικο. Εχω τη μαμα ρομ.

Συμβαινει και σε αλλους αυτο ?

Συγγνωμη φιλοι αν τυχον εχει ξανααναφερθει.

Επισης για να φυγω απο τη μαμα ρομ σε ποια προτεινετε να παω ? Με ενδιαφερει να ειναι σταθερη και οσο πιο γρηγορη γινεται. Και αν γινεται να εχει ελληνικα

Ευχαριστω

• Administrators
Επισης για να φυγω απο τη μαμα ρομ σε ποια προτεινετε να παω ? Με ενδιαφερει να ειναι σταθερη και οσο πιο γρηγορη γινεται. Και αν γινεται να εχει ελληνικα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Modpic.gif

τελικα για ηχογραφηση τι χρειαζεται?εβαλα το νεο cab και το audio notes touch αλλα κατα τη διαρκεια της κλησησς δεν μου βγαζει δυνατοτητα επιλογης ηχογταφησης...τι αλλο χρειαζεται??
Samsung Galaxy S8 plus.....

To audio touch notes δε προσθέτει κάτι στον dialer για ηχογράφηση.Ανοιξε το πρόγραμμα και από τα settings τσέκαρε το calls autorecord για να ηχογραφεί αυτόματα τις κλήσεις.

υπαρχει καποιο link για youtube downloader να κατεβασω μεσω τηλεφωνου απευθειας;

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
υπαρχει καποιο link για youtube downloader να κατεβασω μεσω τηλεφωνου απευθειας;

Υπάρχει κάτι παλιό και δεν ξέρω αν θα δουλέψει. Δες εδώ.

Modpic.gif

Υπάρχει κάτι παλιό και δεν ξέρω αν θα δουλέψει. Δες εδώ.

ευχαριστω γιαννη. παρων οπως παντα! το δοκιμασα αλλα δε δουλεψε... :(

www.macspot.gr

Παιδιά υπάρχει τρόπος να γυρίζει η οθόνη σε landscape στα office, αλλά και στην οθόνη αναμονής, καθώς και στις κλήσεις; Πχ όταν έχω το πρόγραμμα πλοήγησης σε Landscape και με καλέσουν η οθόνη δείχνει την κλείση κανονικά και όχι σε Landscape.

Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν έχω ήχο σε εφαρμογές του Power point;

Όταν μιλώ η οθόνη αναβοσβήνει; Είναι φυσιολογικό ή.....;;;;;;

Ευχαριστώ προκαταβολλικά!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Καλημερα,

εδω και λιγο καιρο δεν μου δειχνει σημα 3G ή H ποτε στο κινητο.

Εχω Cosmote και ειμαι στο κεντρο της Αθηνας

Μπορει να μην πιανει 3g ή μηπως απλα δεν το δειχνει στην taskbar

Η μηπως εχω κανει λαθος σε καμμια ρυθμιση.

Με την 1.66 εμφανιζε κανονικα και 3G και H.

παρατηρησα το προβλημα αφου αλλαξα σε Omega v10.

στο internet μπαινει, αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει την ταχυτητα που θαπρεπε γιατι πριν εμπαινα 5μονο με wifi και δεν μπορω να το συγκρινω.Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια.

Παιδιά υπάρχει τρόπος να γυρίζει η οθόνη σε landscape στα office, αλλά και στην οθόνη αναμονής, καθώς και στις κλήσεις; Πχ όταν έχω το πρόγραμμα πλοήγησης σε Landscape και με καλέσουν η οθόνη δείχνει την κλείση κανονικά και όχι σε Landscape.

Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν έχω ήχο σε εφαρμογές του Power point;

Όταν μιλώ η οθόνη αναβοσβήνει; Είναι φυσιολογικό ή.....;;;;;;

Ευχαριστώ προκαταβολλικά!

1) Χρησιμοποίησε το bsb tweaks, έχει επιλογή για rotation. Εκεί θα προσθέτεις τα προγράμματα που θέλεις για rotation.

2) Δεν σου συνιστώ το rotation στην οθόνη αναμονής. Σε εμένα προβλήματα μόνο έφερνε.

3) Όταν μιλάς η οθόνη καλά κάνει και αναβοσβήνει. Χρησιμοποιεί τους αισθητήρες. Απλά όταν το βάζεις κοντά στο αυτί σου μαυρίζει (για να μην πατιούνται τα πλήκτρα) και όταν το τραβάς μακρυά από το αυτί, τότε εμφανίζεται ξανά.

4) Για το Power Point δεν ξέρω να σου απαντήσω

5) Landscape στην οθόνη όταν μιλάς πάλι δεν το συστήνω. Ίσως με το bsb tweaks να μπορείς να το καταφέρεις αυτό.

@ panik3

Don't panik :). Είχε πρόβλημα η cosmote. Από σήμερα στρώνει !

Ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε δεν ασχολούμαι με το θέμα!! Απλά μένω στο θέμα έλλειψης ήχου στο Power point.:confused:

Κάτι άλλο! Μόλις κατέβασα τα παιχνίδια (NFS SHIFT, TETRIS, κτλ) από εδώ, αλλά δεν τα αναγνωρίζει το τηλέφωνο για να τα κάνω εγκατάσταση. Με λίγα λόγια δεν είναι σε cab. Είχα και εγώ πρόβλημα από την σελίδα που έβαλε κάποιος φίλος όπου ζητούσε το ΙΜΕΙ του κινητού. Τα 2 τελευταία ψηφία του ΙΜΕΙ δεν τα δεχότανε η φόρμα τους.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε δεν ασχολούμαι με το θέμα!! Απλά μένω στο θέμα έλλειψης ήχου στο Power point.:confused:

Κάτι άλλο! Μόλις κατέβασα τα παιχνίδια (NFS SHIFT, TETRIS, κτλ) από εδώ, αλλά δεν τα αναγνωρίζει το τηλέφωνο για να τα κάνω εγκατάσταση. Με λίγα λόγια δεν είναι σε cab. Είχα και εγώ πρόβλημα από την σελίδα που έβαλε κάποιος φίλος όπου ζητούσε το ΙΜΕΙ του κινητού. Τα 2 τελευταία ψηφία του ΙΜΕΙ δεν τα δεχότανε η φόρμα τους.

Έχεις μαγειρεμένη ROM ?

Edited by apitsakis

Άκυρο!! Τώρα πρόσεξα ο χαζός ότι ήταν συμπιεσμένα!!:O Τα αποσυμπίεσα και είναι cab!!

• Administrators
Καλημερα,

εδω και λιγο καιρο δεν μου δειχνει σημα 3G ή H ποτε στο κινητο.

Εχω Cosmote και ειμαι στο κεντρο της Αθηνας

Μπορει να μην πιανει 3g ή μηπως απλα δεν το δειχνει στην taskbar

Η μηπως εχω κανει λαθος σε καμμια ρυθμιση.

Με την 1.66 εμφανιζε κανονικα και 3G και H.

παρατηρησα το προβλημα αφου αλλαξα σε Omega v10.

στο internet μπαινει, αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει την ταχυτητα που θαπρεπε γιατι πριν εμπαινα 5μονο με wifi και δεν μπορω να το συγκρινω.Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου από το Wireless Manager και εκεί στο Phone σιγουρέψου ότι το band είναι στο Auto και όχι στο GSM.

Modpic.gif

Τελικα βρηκα ακρη με τις χρεωσεις της vodafon και τον υπερογκο λογαριασμο εχω απεριοριστο internet αλλα απ΄οτι με ενημερωσαν στην πραγματικοτητα ειναι για κατεβασμα μεχρι 3giga το μηνα τα εχω ξεπερασει 2 μηνες, ειναι απαραδεκτη η υπαληλος που μου εκανε την συνδεση διοτι δεν με ενημερωσε!

Επιτέλους έλαβα ένα λογαριασμό όπως τον περίμενα δηλ. πάγιο ΦΠΑ και τίποτα παραπάνω.

Πρέπει να παρακολουθούμε τα download μας με κάποιο monitor το spb wireless είναι το καλύτερο αλλά οπωσδήποτε από το 13830 (κλήσεις κάτω του ενός λεπτού δεν χρεώνονται:γιά να το πετύχεις αυτό πατάς # στην αρχή του μηνύματος γιά να αποφύγεις το μπλα μπλα, μετά διαδοχικά μόλις ακούς τις πρώτες λέξεις το 1,2,1,2 και ακους τον όγκο δεδομένων).

Είναι σημαντικό ότι το database ενημερώνεται με 2-3 ημέρες καθυστέρηση, τουλάχιστον στην vodafone.Ετσι αν σου λέει ότι στις 30 Σεπτέμβρη έχεις κατεβάσει 2.5 giga αυτα έχουν κατέβει μέχρι τις 27 Σεπτεμβρη!

Αυτά και καλή τύχη.

Edited by NIKOSXRI