Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα που είπες για Σημειώσεις, ξέρετε τι μου λείπει πάρα πολύ; Η δυνατότητα να γράψω κάτι χειρόγραφο στα γρήγορα με γραφίδα ή με κάτι που έχω πρόχειρο (οδοντογλυφίδα, το πίσω μέρος του στιλό π.χ.).

Με το δάχτυλο δε γίνεται δυστυχώς, είναι πολύ χοντρό για τέτοια δουλειά.

Νομίζω ότι κάπου κάποιος το κατάφερε ή έφτιαξε ειδική γραφίδα... κάτι τέτοιο νομίζω ότι κάπου το διάβασα, δεν είμαι σίγουρος.

Έχει κανείς κάτι υπόψιν του;

+1

Και μενα μου λείπει αυτή η δυνατότητα.

Και ότι έχω δεί σε stylus είναι επίσης πολύ χοντρό.. σαν δάκτυλο

Το θέμα αυτό μου το έκανε και εμένα φίλε μου(Destinator 7) το οποίο λύθηκε όταν πηγα στο Επιλογές->Ρυθμίσεις->Συνέχεια->Ρυθμίσεις ώρας και τσεκάρισα το κουτάκι που λέει "Ρύθμιση για θερινή ώρα",το έλεγε κάπου μέσα στο forum. Από τότε δεν μου το έχει ξανακάνει. Βέβαια έχω μονο το Destinator, οποτε δεν ξέρω τι γίνεται αν έχεις και άλλα προγράμματα GPS μεσα....(Το πολύ,πολύ τα βγάζεις και αφήνεις μόνο το Destinator , αν σε καλύπτει δηλαδη.)

Μπα! Τελικά δε φταίει αυτό. Όπως είχα πει, την έκανα αυτή τη ρύθμιση και νόμισα ότι λύθηκε προς στιγμήν αλλά με το που γίνεται η πρώτη ανανέωση στον καιρό, η ώρα γυρνάει πάλι σε Minsk, ακόμα και μετά από Soft Reset. :(

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Μπα! Τελικά δε φταίει αυτό. Όπως είχα πει, την έκανα αυτή τη ρύθμιση και νόμισα ότι λύθηκε προς στιγμήν αλλά με το που γίνεται η πρώτη ανανέωση στον καιρό, η ώρα γυρνάει πάλι σε Minsk, ακόμα και μετά από Soft Reset. :(

νομιζω οτι πρεπει να πας system-location settings και να απενεργοποιησης το location service settings και το Programs tha use location service.

δειτε τι μου κανει η energy δεν εμφανιζει τους παραληπτες και το κανει αυτο οταν παιρναω το ελληνικο πληκτρολογιο.

αυτο το πληκτρολογιο ΔΕΝ κανει για αυτην την ρομ!!ποσες φορες πρεπει να το αναφερουμε παιδια?

θελει το πληκτρολογιο του Κωνσταντινου(ez input gr) και μονο αυτο αν θελετε ελληνικη γραφη στην energy ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

αυτο το πληκτρολογιο ΔΕΝ κανει για αυτην την ρομ!!ποσες φορες πρεπει να το αναφερουμε παιδια?

θελει το πληκτρολογιο του Κωνσταντινου(ez input gr) και μονο αυτο αν θελετε ελληνικη γραφη στην energy ;)

αν μπορεις το λινκ γιατι εχω καταμπερδευτει

Καλησπέρα σ'ολους

Χάθηκα λίγο από την παρέα αλλά δουλεύω εντατικά στην νέα ROM,

Θα είναι σε WM 6.5.x μιας και μου το ζητήσατε οι περισσότεροι.

Την έχω φλασσαρει εδώ και λίγη ώρα και την δοκιμάζω.

Περιμένω όλους να βρείτε λίγο χρόνο να δοκιμάσετε την πρώτη έκδοση ώστε να έχω την γνώμη σας για βελτιώσεις στην νέα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators
Ποιό είναι το post με το ραδιόφωνο???? Δεν μπορώ το να το βρω.......!!!!

Νόμιζα ότι μιλούσες για το radio κομμάτι της rom. Για το ραδιόφωνο δεν υπάρχουν εναλλακτικές.

Modpic.gif

Εκτός από το κλασικό Notes των Windows, εφαρμογή χρηστική (δηλ. για touch συσκευές) για σημειώσεις ποιά άλλη ξέρετε?

Ευχαριστώ!

mynote http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-mynote.html

αν μπορεις το λινκ γιατι εχω καταμπερδευτει

αφου στο εδωσα λιγα ποστ πριν βαγγελη παρε το παλι http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4433326&postcount=1

Edited by tolisfar

• Administrators
Εκτός από το κλασικό Notes των Windows, εφαρμογή χρηστική (δηλ. για touch συσκευές) για σημειώσεις ποιά άλλη ξέρετε?

Ευχαριστώ!

http://www.phatware.com/index.php?q=product/details/phatnotes/windowsmobile

Modpic.gif

Σ' ευχαριστώ, αλλά αυτό που εννοούσα δεν είναι να γράφεις αποκλειστικά με το δάκτυλο, αυτό που εννοούσα είναι να γράφεις με πληκτρολόγιο (και χέρι) ΑΛΛΑ οι Σημειώσεις που φτιάχνει να είναι εύκολα επιλέξιμες και διαχειρίσιμες με το δάκτυλο, δηλ. τελικά μια finger-friendly εφαρμογή...... γιατί αν έχεις 200 notes, με την εφαρμογή των windows δεν...μα δεν, όμως....

Ψάχνω κάτι σαν το Simplenote ή το Awesome Note του iPhone....πιο πολύ σαν το πρώτο.....

Έχω κοιτάξει στα 2 μαγαζάκια, αλλά δεν έχω μπορέσει να βρω κάτι......γι' αυτό έθεσα και το ερώτημα εδώ...... αν πέσει κάτι στην αντίληψή σας μου λέτε......

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

νομιζω οτι πρεπει να πας system-location settings και να απενεργοποιησης το location service settings και το Programs tha use location service.

Εννοείς αυτήν την οθόνη εδώ;

http://i211.photobucket.com/albums/bb160/leftezi/HD2entopismos.png

Να ξετσεκάρω την υπηρεσία εντοπισμού HTC;

Μάλλον και τα δύο εννοείς.

Δε θα έχει επιπτώσεις αυτό σε άλλες υπηρεσίες ή προγράμματα;

Samsung S5 (no root)

• Administrators
Δε θα έχει επιπτώσεις αυτό σε άλλες υπηρεσίες ή προγράμματα;

Όχι. Αρκεί να μη θέλεις η συσκευή σου να κάνει χρήση του My Location.

Modpic.gif

αφου στο εδωσα λιγα ποστ πριν βαγγελη παρε το παλι http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4433326&postcount=1

μα αυτο εχω κ μου δημιουργει το προβλημα με τις μαυρες επαφες:wacko:

Όχι. Αρκεί να μη θέλεις η συσκευή σου να κάνει χρήση του My Location.

Πού να ξέρω αν θέλω ή αν δε θέλω... :lol:

Τέλος πάντων, ούτε αυτό έπιασε. Με την πρώτη ανανέωση του καιρού μού ζήτησε η υπηρεσία της Google άδεια να εντοπίσει τη θέση όπου απάντησα θετικά γιατί αλλιώς πώς θα μου έλεγε τον καιρό αν δεν ξέρει πού είμαι;

Μετά την ανανέωση του καιρού κοίταξα πάλι τον τόπο της ώρας και είχε γυρίσει ξανά στο Minsk!! :p

Samsung S5 (no root)

• Administrators
μα αυτο εχω κ μου δημιουργει το προβλημα με τις μαυρες επαφες:wacko:

Έχεις δοκιμάσει και τα άλλα από το πρώτο post;

Modpic.gif

Έχεις δοκιμάσει και τα άλλα από το πρώτο post;

μονο του dr mobile δεν εχω δοκιμασει ολα τα αλλα εχουν kapoio bug

αα και επισης να πω εκανα και ενα hard reset μπας και αλλα τα ιδια.

δλδ δε το εχει κανει σε κανενα αλλο?

μηπως να ξανακανω κανα τασκ 29 παλι?

• Administrators

Κάνε τα όλα απεγκατάσταση και δοκίμασε του DrMobile.

Παρεμπιπτόντως, υποθέτουμε ότι δεν έχεις βάλει άλλα προγράμματα/tweaks κατά τις δοκιμές σου.

Modpic.gif

Το δοκίμασα...δεν παίζει καλά..... ειδικά όταν κάνεις import σημειώσεις....βγάζει συνεχώς out of memory.... όταν κάνεις νέα σημείωση, και οι κατηγοριοποιήσεις που μπορείς να κάνεις είναι καλές...αλλά και πάλι user-friendly ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ με τη καμία.......

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Κάνε τα όλα απεγκατάσταση και δοκίμασε του DrMobile.

Παρεμπιπτόντως, υποθέτουμε ότι δεν έχεις βάλει άλλα προγράμματα/tweaks κατά τις δοκιμές σου.

1ο το δοκιμασα και αυτο δεν κανει θα κανω μια προσπαθεια το βραδυ για ενα clean install αλλιως γυρναω στη σιγουρη topix

2ο οχι δεν εχω περασει ουτε ενα

Παίδες μην μπερδεύεστε! Το ότι η ζώνη ώρας γυρνάει σε Minsk είναι σωστό για την Ελλάδα! Η λέξη "Minsk" είναι ενδεικτική και σημαίνει ότι η πόλη Minsk είναι στη ζώνη ώρας GMT+2 (όπως δηλαδή και η Ελλάδα)! Το σημαντικό είναι η ζώνη ώρας να είναι στο GMT+2. Θα μου πείτε, μα γιατί δεν είναι επιλεγμένο το "GMT+2 Athens, Istanbul"; Είναι απλό: Το πρόγραμμα αυτορύθμισης της ζώνης ώρας προσδιορίζει την τοπική ζώνη ώρας (το GMT+2 δηλαδή) και μετά επιλέγει την πρώτη επιλογή με αυτή τη ζώνη, που τυγχάνει να είναι το Minsk. Δεν έχει σημασία η πόλη αλλά η ζώνη! Π.χ., αν ήσασταν στο Λονδίνο θα μπορούσατε να επιλέξετε τη ζώνη ώρας "GMT London, Dublin" ή την "GMT Casablanca". Είναι ακριβώς το ίδιο! Οι πόλεις Athens, London, Dublin, Casablanca, Minsk, κτλ. είναι ενδεικτικές. Να τονίσω ότι μιλάω για τη ζώνη ώρας στο ρολόι, όχι για τις πόλεις στα προγνωστικά καιρού (weather). Εκεί προφανώς παίζει ρόλο η πόλη, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζητάμε εδώ.

Προς επιβεβαίωση των παραπάνω αναφέρω ότι με official 1.66 ROM και μετά από hard reset, χωρίς να έχω εγκαταστήσει καμία εφαρμογή, αφού επιλέξω χειροκίνητα "GMT+2 Athens, Istanbul" μετά από λίγο το γυρίζει σε "GMT+2 Minsk". Απλά το Minsk τυγχάνει να είναι η πρώτη επιλογή με ζώνη ώρας GMT+2.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

αμα το αγορασω απο expansys να παρω το αγγλικο ή το Ελληνικο????επισης εγγυηση θα εχει και αν ναι για ποσο???

• Administrators
αμα το αγορασω απο expansys να παρω το αγγλικο ή το Ελληνικο????επισης εγγυηση θα εχει και αν ναι για ποσο???

Εάν το πάρεις από expansys να πάρεις το αγγλικό. Εγγύηση θα έχεις κανονικά εδώ για δύο χρόνια.

Modpic.gif

From DrMobile: ''Παίδες μην μπερδεύεστε! Το ότι η ζώνη ώρας γυρνάει σε Minsk είναι σωστό για την Ελλάδα....''

Πράγματι, αυτό μόνο έχει παρατηρηθεί στην ώρα μετά από χρήση του IGo8 και είναι μικρής σημασίας. Αλλά στο Destinator τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ζώνη ώρας τοποθετείται μετά από χρήση του προγράμματος στο GMT -12. Βέβαια οι ειδήμονες του forum έχουν αναφέρει κατ΄επανάληψη ποιές ενέργειες ή ρυθμίσεις απαιτούνται για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και αρκεί μια αναζήτηση από όποιον επιθυμεί να τις πληροφορηθεί ...

Edited by elti