Jump to content

in_flames

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About in_flames

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

in_flames's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια εχω περασει την Core Droid V0.8 και εχω κατεβασει και το active sync. μου κανει τον συγχρονισμο αλλα δεν μπορω να μπω στο internet ή να κανω τις ρυθμισεις για τον καιρο(ενημρωση).δεν εχω ασυρματη συνδεση οποτε μονο μεσω active sync γινεται η δουλεια.υπαρχει καμια λυση???
  2. οκ παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και θα προσπαθεισω να τα μοιρασω και βλεπουμε μετα.
  3. ναι αλλα γινεται να μην χασω τα δεδομενα???αμα κανω hard reset και μετα κανω το back-up που εχω σωμενο θα πιασει???το θεμα ειναι οτι μονο τα τραγουδια αργει να μου εμφανισει.ολα τα αλλα πανε σφαιρα.
  4. εχω μεσα στο κινητο 8giga μνημη.και πολλα τραγουδια επισης μεσα σε αυτην.αλλα το θεμα ειναι οτι αργει να τα ανοιξει και λαγκαρει.συμβαινει και σε αλλους αυτο???υπαρχει κανενας τροπος να λυθει???
  5. παιδια υπαρχει κανενας playstation 2 emulator για το hd2 που να λειτουργει???
  6. ρε παιδια παιρναω τον φακελο του igo8 και οταν παω να κανω εγκατασταση το .exe δεν το κανει.πες τε μου πως γινεται
  7. παιδια το κινητο αργει να φορτωσει πολυ τις φωτογραφιες και ειναι σπαστικο.εχετε να προτεινετε τιποτα για να κανω.να αλαζω filmware η οχι???
  8. πως μπορω να βγαλω απο το μενου εναρξη ενα εικονιδιο συγκεκριμενα το copilot
  9. πως μπορω να βαλω μερικα προγραμματα που βαζω στο κινητο να τα βαλω μεσα σε φακελο πχ.πολυμεσα???επσης μπορει καποιοσ να μου πει η να μου στειλει το FPSEce το οποιο θα ειναι full για να μπορω να κανω save???? ευχαριστω!!!!!
  10. πως μπορω να βαλω μερικα προγραμματα που βαζω στο κινητο να τα βαλω μεσα σε φακελο πχ.πολυμεσα???επσης μπορει καποιοσ να μου πει η να μου στειλει το FPSEce το οποιο θα ειναι full για να μπορω να κανω save???? ευχαριστω!!!!!
  11. πως ρυθμιζουμε αυτα τα ατιμα τα πληκτρα στο playstation emulator???
  12. παιδια το playstation emulator που μπορω να το βρω???στο πρωτο ποστ δεν μου το βγαζει.υπαρχει κανα link???
  13. ευχαριστω για τις απαντησεις.απο την μια ειναι αναλογα και με το ποια γωνια θα πεσει το κινητο.αν πεσει με την μαπα παει,πανε παρε καινουργιο καλυτερα,αλλα αν πεσει με γωνια σωνεται.το κινητο ειναι ηδη τεραστιο,οποτε αν του βαλεις και την δερματινη την θηκη δεν ξερω παραπαει.υπαρχει κανενα bodyguardz για το hd2???
  14. παιδια μπορειτε να μου προτεινεται καμια καλη θηκη για το κινητο???υπαρχει καμια που μπορει να αντεξει πεσιμο και να μην μαζευουμε μετα την οθονη με το κουταλακι???
×
×
  • Create New...