halo Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Scrabble WVGA v1.5.9 Backgammon for Pocket PC v1.6.0 Monopoly Here And Now World Edition v1.0 Astraware Bookworm Deluxe v2.0 Eυχαριστώ πολύ!! :happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Οπότε τώρα, παίζει χωρίς αυτό το αρχείο... Λές να το ξαναβάλω και να δοκιμάσω όπως μου λές ? Όταν σβήνεις το sys.txt, την επόμενη φορά που θα ξανανοίξεις την εφαρμογή δημιουργείται αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Καλημέρα.... Έχω 2 απορίες για τα ακόλουθα προγράμματα πλοήγησης.... Έκανα εγκατάσταση το Ndrive και θα ήθελα να έχω και το Garmin (από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος) που το είχα σε προηγούμενο smartphone σε άλλη micro sd....έκανα copy paste τα αρχεία του Garmin στην καινούργια καρτούλα όπου έχω και το Ndrive μέσα.... 1)Από που και πως κάνω αναβάθμιση των χαρτών για Ndrive? 2) Τρέχοντας το autorun.exe(από τον φάκελο 2577) του Garmin για να το εγκαταστήσω,παίρνω ένα μήνυμα σφάλματος όπου μου ζητάει να δω αν εκτελούνται άλλα προγράμματα η αν υπάρχει αρκετός χώρος στην κάρτα στην οποία από 1880.34 mb έχω ελεύθερα τα 1256.26 mb Τι κάνω λάθος...μπορώ να έχω και τα 2 προγρ. πλοήγησης με τους αντίστοιχους χάρτες? Ευχαριστώ Edited April 19, 2010 by dogola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Γράφεις σε λάθος μέρος. Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε στο Windows Mobile Navigation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Όταν σβήνεις το sys.txt, την επόμενη φορά που θα ξανανοίξεις την εφαρμογή δημιουργείται αυτόματα. Aαα! Αυτό δεν το ήξερα! Ευχαριστώ! Επίσης να ρωτήσω και κάτι τελευταίο ? Είχα προβλήματα με τα Ελληνικά του igo8 μόλις πήγαινα να ψάξω για μία διεύθυνση. Το έλυσα βάζοντας στη Διαχείριση Ενέργειας να παίρνει τις ρυθμίσεις της συσκευής (αυτό το "κόλπο" δεν το επινόησα εγώ, το είδα απο ένα site).:happy: Το θέμα είναι, πως μάλλον αυτή η επιλογή είναι υπεύθυνη για ένα πρόβλημα που βλέπω να υπάρχει. Σύμφωνα με αυτό, όταν βάζω μία διαδρομή, μετά απο κάποια λεπτά, η οθόνη σβήνει... Για αυτό τί μπορώ να κάνω ? Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PontiosDA Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Θα συνιστούσα να μην μπλέξεις με τέτοια προγράμματα. Λόγω HTC Sense, περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά λύνουν. Λες φιλε?? το εχεις τεσταρει ??? αν ειναι να μην τα ακουμπησω καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Οι αποριες που εχω μπορει να ειναι για προγραμματα πλοηγησης αλλα εχουν να κανουν για το HTC HD 2 Την εγκατασταση θελω να την κανω στο smartphone...ομως βλεπω και αλλους να ρωτουν για προγραμματα πλοηγησης που εχουν να κανουν με την χρηση τους και την εγκατασταση τους στο HTC HD 2... Αν εχω λαθος και δεν εχω καταλαβει κατι καλα τοτε sorry :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godzilla13 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Εγκατεστησα το Cookies home Tab 1.7.1 αλλα δεν μπορω να βρω το εικονιδιο του editor στην εναρξη για να αλλαξω τα tabs :mad:.... Αυτο συμβαινει και με μερικα αλλα προγραμματα MobiTV πχ ... καμια λυση ???:worry::worry: Edited April 19, 2010 by Godzilla13 Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Εγκατεστησα το Cookies home Tab 1.7.1 αλλα δεν μπορω να βρω το εικονιδιο του editor στην εναρξη για να αλλαξω τα tabs :mad:.... Αυτο συμβαινει και με μερικα αλλα προγραμματα MobiTV πχ ... καμια λυση ???:worry::worry: Έκανες εγκατάσταση τον editor? Αν όχι κατέβασε τον από εδώ και κανε τον εγκατάσταση Αν το έχεις κάνει εγκατάσταση θα το βρεις στο Home page του manila στo menu-> Editor home coOkie. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Παιδια οταν γυρναμε στο πλαι το HD2 δεν θα επρεπε να προσαρμοζετε και η οθονη (landscape) Π.χ. Στο προγραμμα πλοηγησης δεν γινετε να το βλεπουμε σε landscape? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Παιδια οταν γυρναμε στο πλαι το HD2 δεν θα επρεπε να προσαρμοζετε και η οθονη (landscape) Π.χ. Στο προγραμμα πλοηγησης δεν γινετε να το βλεπουμε σε landscape? Όλα τα προγράμματα πλοήγησης δεν υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Καλησπερα! Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω για το destinator 9 ελληνικη γλωσσα???Ευχαριστω..... (εψαξα αλλα δεν βρηκα καταλληλο thread για dest 9....:confused:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Έχω Ndrive και Garmin ( το Garmin στο προηγούμενο smartphone δούλευε κανονικά σε landscape) Γενικώς το HD2 μπορεί να λειτουργήσει σε landscape?....όπου και να βρίσκετε είτε στο today είτε σε κάποιο πρόγραμμα...οπουδήποτε Και αν ξέρει κανείς πως θα αντιγράψω το Garmin στην micro sd που εχω και το Ndrive ούτως ώστε να έχω επιλογή πιο από τα 2 να τρέξω...λίγα ποστ πιο πάνω κάνω την ερώτηση λίγο πιο αναλυτικά στο post 10279 :) Ευχαριστώ Edited April 19, 2010 by dogola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Γενικώς το HD2 μπορεί να λειτουργήσει σε landscape?....όπου και να βρίσκετε είτε στο today είτε σε κάποιο πρόγραμμα...οπουδήποτε TX_Total_Landscape.cab Καλησπερα! Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω για το destinator 9 ελληνικη γλωσσα???Ευχαριστω..... (εψαξα αλλα δεν βρηκα καταλληλο thread για dest 9....:confused:) Απευθύνσου στο Windows Mobile Navigation. Επίσης να ρωτήσω και κάτι τελευταίο ? Είχα προβλήματα με τα Ελληνικά του igo8 μόλις πήγαινα να ψάξω για μία διεύθυνση. Το έλυσα βάζοντας στη Διαχείριση Ενέργειας να παίρνει τις ρυθμίσεις της συσκευής (αυτό το "κόλπο" δεν το επινόησα εγώ, το είδα απο ένα site).:happy: Το θέμα είναι, πως μάλλον αυτή η επιλογή είναι υπεύθυνη για ένα πρόβλημα που βλέπω να υπάρχει. Σύμφωνα με αυτό, όταν βάζω μία διαδρομή, μετά απο κάποια λεπτά, η οθόνη σβήνει... Για αυτό τί μπορώ να κάνω ? Βάζοντας στο sys.txt αυτό που έδωσα παραπάνω και στη Διαχείριση Ενέργειας στο iGO επιλέξεις ο φωτισμός να είναι μονίμως ενεργοποιημένος δεν θα έχεις κανένα από τα δύο προβλήματα που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Έχω Ndrive και Garmin ( το Garmin στο προηγούμενο smartphone δούλευε κανονικά σε landscape) Γενικώς το HD2 μπορεί να λειτουργήσει σε landscape?....όπου και να βρίσκετε είτε στο today είτε σε κάποιο πρόγραμμα...οπουδήποτε Και αν ξέρει κανείς πως θα αντιγράψω το Garmin στην micro sd που εχω και το Ndrive ούτως ώστε να έχω επιλογή πιο από τα 2 να τρέξω...λίγα ποστ πιο πάνω κάνω την ερώτηση λίγο πιο αναλυτικά στο post 10279 :) Ευχαριστώ Έχω και εγώ εγκατεστημένο στο HTC HD2 το Garmin και για να το λειτουργώ σε landscape εγκατέστησα το PLToggle και λύθηκε το πρόβλημα. Athanaso77 Εάν εγκαταστήσω το TX_Total_Landscape.cab θα έχω όταν θέλω για οποιαδήποτε πρόγραμμα αλλαγή της οθόνης σε Landscape και Portrait ; Edited April 19, 2010 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Όχι για οποιοδήποτε πρόγραμμα, αλλά για κάθε πρόγραμμα που υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Δουλεύει με απλή κίνηση; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Κάνει χρήση του G-Sensor και περιστρέφεται αναλόγως την κίνηση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Άλήθεια παιδιά, βάση για το HTC HD2 (εννοώ αυτοκινήτου) απο πού μπορούμε να προμηθευτούμε?.. Υπάρχουν καταστήματα στην Ελλάδα? Απο το εξωτερικό έρχεται ακριβά? Επίσης φορτιστές αυτοκινήτου για το HD2 ? Πουλάνε εδώ στην Ελλάδα? Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Άλήθεια παιδιά, βάση για το HTC HD2 (εννοώ αυτοκινήτου) απο πού μπορούμε να προμηθευτούμε?.. Υπάρχουν καταστήματα στην Ελλάδα? Απο το εξωτερικό έρχεται ακριβά? Επίσης φορτιστές αυτοκινήτου για το HD2 ? Πουλάνε εδώ στην Ελλάδα? http://shop.ebay.co.uk/i.html?LH_PrefLoc=2&_nkw=htc%20hd2%20car%20kit&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noolis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Άλήθεια παιδιά, βάση για το HTC HD2 (εννοώ αυτοκινήτου) απο πού μπορούμε να προμηθευτούμε?.. Υπάρχουν καταστήματα στην Ελλάδα? Απο το εξωτερικό έρχεται ακριβά? Επίσης φορτιστές αυτοκινήτου για το HD2 ? Πουλάνε εδώ στην Ελλάδα? Για φορτιστη αυτοκινητου στην Αγ.παρασκευη 30 ευρω νομιζω,αλλα δε σε συμφερει παιρνεις ενα καλωδιο (σαν αυτο που εχεις) κ πας σε ενα πλαισιο-eshop κλπ κ αγοραζεις εναν ανταπτορα (αναπτηρας αυτοκινητου σε usb) κ κανεις τη δουλεια σου. καλωδιο απο htc 10 ευρω + ανταπτορας(εγω πηρα εναν Belkin) αλλα 10 ευρω. Παράθεση Everything is touchable... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Athanaso77 σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου :) αν και σε εμένα δεν είναι λειτουργικό...στο today μου έδειχνε μόνο την ώρα και αυτήν κομμένη Μήπως έχεις απάντηση και για το πως μπορώ να αντιγράψω σε μια micro sd(όπου είδη έχω το Ndrive) και το Garmin?Έκανα copy paste όλα τα αρχεία(του Garmin) από την μια micro sd στην άλλη,αλλά μου βγάζει σφάλμα ποια είναι η σωστή διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω? Ευχαριστώ Edited April 19, 2010 by dogola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Το Garmin θέλει ξανά ενεργοποίηση μιας και διαβάζει το card id. Απευθύνσου στην εταιρία για περισσότερες πληροφορίες μιας και εδώ είναι off topic αυτή η συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Πήγα για τριήμερο Κρήτη και πραγματικά η Elegancia v2.5 λες και έπαθε σοκ! Άρχισε ξαφνικά να μου βγάζει ένα σωρό bugs... 1. Τα shortcuts των applications στην home screen ξαφνικά χάνονταν από την οθόνη, όπως και τα πλαίσια των θέσεων στα οποία δεν είχα ορίσει να ανοίγει κάποιο πρόγραμμα. Δηλαδή από το cookie's home tab και κάτω υπήρχε ένα... κενό! 2. Παρουσίασε ανεξήγητα κολλήματα στον dialer. Τη μία δεν απαντούσε την εισερχόμενη (είτε με το hardware key, είτε με τον on-screen slider) και την άλλη απαντούσε μετά από κανά 5λεπτο και ενώ το είχα ήδη βάλει στη θήκη (!!!) 3. Ενώ δεν είχε παρουσιαστεί ξανά, ξαφνικά άρχισε να μου παρουσιάζει το θέμα με τη μείωση της έντασης του ακουστικού δίχως να "τρέχω" το iGo ! 4. Μου προέκυψε και το Death screen on standby 2 φορές ! 5. Παρατήρησα δραστική μείωση της αυτονομίας και σε 2G και σε 3G mode. 6. Ενώ είχα την οθόνη locked και το τηλέφωνο στη θήκη, όταν το άνοιγα (κάποιες φορές) είχε ανοίξει από τις ρυθμίσεις του Gprs (!), μέχρι και τις ρυθμίσεις του... arkswitch. Πραγματικά μιλάμε για ανεξήγητα φαινόμενα που με προβλημάτισαν ιδιαίτερα, αφού ήμουν σε διακοπές και τα οποία πριν φύγω όχι μόνο δεν τα εμφάνισε, αλλά γενικά δούλευε απροβλημάτιστα... Με βλέπω να γυρίζω σε 1.72/1.74 based rom... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamitis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Πήγα για τριήμερο Κρήτη και πραγματικά η Elegancia v2.5 λες και έπαθε σοκ! Άρχισε ξαφνικά να μου βγάζει ένα σωρό bugs... 1. Τα shortcuts των applications στην home screen ξαφνικά χάνονταν από την οθόνη, όπως και τα πλαίσια των θέσεων στα οποία δεν είχα ορίσει να ανοίγει κάποιο πρόγραμμα. Δηλαδή από το cookie's home tab και κάτω υπήρχε ένα... κενό! 2. Παρουσίασε ανεξήγητα κολλήματα στον dialer. Τη μία δεν απαντούσε την εισερχόμενη (είτε με το hardware key, είτε με τον on-screen slider) και την άλλη απαντούσε μετά από κανά 5λεπτο και ενώ το είχα ήδη βάλει στη θήκη (!!!) 3. Ενώ δεν είχε παρουσιαστεί ξανά, ξαφνικά άρχισε να μου παρουσιάζει το θέμα με τη μείωση της έντασης του ακουστικού δίχως να "τρέχω" το iGo ! 4. Μου προέκυψε και το Death screen on standby 2 φορές ! 5. Παρατήρησα δραστική μείωση της αυτονομίας και σε 2G και σε 3G mode. 6. Ενώ είχα την οθόνη locked και το τηλέφωνο στη θήκη, όταν το άνοιγα (κάποιες φορές) είχε ανοίξει από τις ρυθμίσεις του Gprs (!), μέχρι και τις ρυθμίσεις του... arkswitch. Πραγματικά μιλάμε για ανεξήγητα φαινόμενα που με προβλημάτισαν ιδιαίτερα, αφού ήμουν σε διακοπές και τα οποία πριν φύγω όχι μόνο δεν τα εμφάνισε, αλλά γενικά δούλευε απροβλημάτιστα... Με βλέπω να γυρίζω σε 1.72/1.74 based rom... μάλλον δεν θα ήθελε να πάει διακοπές :lol: βάλε την v4. σήμερα βγήκε....πετάει... το καινουργιο το radio "Radio_HD2_2.10.50.08_2.rar" το έχει δοκιμάσει κανείς? Edited April 19, 2010 by Dynamitis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts