sfinas_HD2 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Μολις σωσατε εναν συνανθρωπο σας απο βεβαιο απαγχονισμο!!!!!::D:D:D Νάστε καλα ρε παιδες!!:rolleyes: Παράθεση Samsung galaxy Note Htc HD2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Καλημέρα σε όλους. Χθές "έπαιξα" πολύ λίγο με το HD2 λόγω του οτι είχα μία κουραστική ημέρα. Σήμερα όμως, μάλλον θα κάτσω να του κάνω update τη ROM στην τελευταία Official. δύο πραγματάκια ... Παρατήρησα στις πληροφορίες του Storage, πως η SD που είχε μέσα το κινητό είναι γεμάτη! Αφού δεν πέρασα κάτι μέσα..πώς γίνεται αυτό? Όταν με το καλό κάνω update, θα πρέπει μετά ό,τι ρυθμίσεις κάνω να τις πάρω backup ? Πώς? Ένα Link μήπως υπάρχει? Παίρνει πολύ ώρα το backup? Τα SMS που έχω αποθηκευμένα στη SIM μου τα βγάζει όλα χύμα.. χωρίς πχ folder "Αποθηκευμένα. Μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό? Δεν θέλω να τα έχω πρώτη μούρη.. Ό,τι άλλο θυμηθώ (γιατι είναι πολλές οι απορίες μου) θα σας ξαναενοχλήσω! Ευχαριστώ πολύ παιδιά και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε τον κόσμο!! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Καλημερα everybody -Υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το wirelles monitor αλλα για κλησεις? Δhλαδη να σου λεει ποσα λεπτα συνολικα μιλησες αυτο το μηνα και να βγαζει προειδοποιηση αν περασεις καποιο οριο.? -Αν απο την μπαρα κυλισης παω προσωπα-επαφες , ειναι διαφορετικο απο οτι αν τρεξω τις "επαφες" απο την εναρξη. Πως μπορω να βαλω shortcut τις επαφες της καρτελας "προσωπα" και οχι αυτες απο την "εναρξη" -Ημερολογιο που να παιρνει και notes για καθε μερα και φωτο εχει κανεις να μου προτεινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 αυτο το καταφερα.εφτιαξα ενα λογαριασμο στο gmail κ τκν περασα στο λεο.μπορω κανονικα να αλλαξω τισ ρυθμισεις των συνημενων κ να διαβαζει πληρως τα emails.το λογαριασμο του hotmail δεν μπορω να τον ρυθμισω με τιποτα.ακομη και λογαριασμο outlook εκανα κ του αλλαξα τις ρυθμισεις απο activesync.στη δουλεια μου δεν ειναι ευκολο να αλλαξω ομως ετσι ευκολα email.καποιος ρε παιδια με hotmail το χει καταφερει να αλλαζει ρυθμισεις του λογαριασμου οσο αφορα τα συννημενα κ να βλεπει κανονικα ολοκληρα τα email; Πρέπει να συνδεθείς στο windows live για να κάνεις τις ρυθμίσεις που θέλεις στο hotmail, όμως υπάρχει και η λύση στο gmail να το ρυθμίσεις να λαμβάνει και τα μηνύματα από το λογαριασμό hotmail ή οποιαδήποτε άλλο, έτσι κάθε φορά που θα συνδέεσαι με το gmail θα παίρνεις όλα τα μηνύματα από όλους τους λογαριασμούς που έχεις συνδέσει να στέλνονται εκεί!Οι ρυθμίσεις αυτές πρέπει να γίνουν στο pc, στο λογαριασμό του gmail! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλους. Χθές "έπαιξα" πολύ λίγο με το HD2 λόγω του οτι είχα μία κουραστική ημέρα. Σήμερα όμως, μάλλον θα κάτσω να του κάνω update τη ROM στην τελευταία Official. δύο πραγματάκια ... Παρατήρησα στις πληροφορίες του Storage, πως η SD που είχε μέσα το κινητό είναι γεμάτη! Αφού δεν πέρασα κάτι μέσα..πώς γίνεται αυτό? Όταν με το καλό κάνω update, θα πρέπει μετά ό,τι ρυθμίσεις κάνω να τις πάρω backup ? Πώς? Ένα Link μήπως υπάρχει? Παίρνει πολύ ώρα το backup? Τα SMS που έχω αποθηκευμένα στη SIM μου τα βγάζει όλα χύμα.. χωρίς πχ folder "Αποθηκευμένα. Μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό? Δεν θέλω να τα έχω πρώτη μούρη.. Ό,τι άλλο θυμηθώ (γιατι είναι πολλές οι απορίες μου) θα σας ξαναενοχλήσω! Ευχαριστώ πολύ παιδιά και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε τον κόσμο!! Κάποιος σας παρακαλώ?.. thanks! A! Επίσης, σε κάποια φάση κατέληξα να βλέπω τον Task Manager, και είδα πως κάποια προγραμματάκια που είχα ανοίξει (πχ calculator, word κτλ.) ήταν ακόμα ανοιχτά (ενώ τα είχα κλείσει απο το "Χ" πάνω δεξία στην οθόνη) με αυτό τί γίνεται ? Γιατί δεν κλείνουν ..? Edited March 2, 2010 by ultraxmode Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 παιδια το χαιρομαι και εγω εδω και λιγες μερες του περασα την τελευταια επισημη rom,ολα καλα.ενα μικρο προβληματακι.εδω και λιγες μερες στην εφαρμογη του facebook αντι για γραμματα μου βγαζει τετραγωνακια.στην αρχη δεν το εκανε.το εχει κανει σε καποιον αλλον?υπαρχει καποια λυση?προκαταβολικα ευχαριστω. Υ.Γ δημητρη μου ηρθε η θηκη που μου προτεινες,μια χαρα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 παιδια το χαιρομαι και εγω εδω και λιγες μερες του περασα την τελευταια επισημη rom,ολα καλα.ενα μικρο προβληματακι.εδω και λιγες μερες στην εφαρμογη του facebook αντι για γραμματα μου βγαζει τετραγωνακια.στην αρχη δεν το εκανε.το εχει κανει σε καποιον αλλον?υπαρχει καποια λυση?προκαταβολικα ευχαριστω. Υ.Γ δημητρη μου ηρθε η θηκη που μου προτεινες,μια χαρα ειναι. Κατι παιζει με το location. Τα τετραγωνακια αυτα τα βγαζει οταν δεν διαβαζει την γλωσσα. @@@@ ΕΠΕΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΩΝ MAILS Γινεται με καποιο τροπο να επαναφερουμε τα mail κε τα attachments τους που ειναι αποθηκευμενα στην καρτα μετα απο hard reset εγκατασταση νεας ρομ ωστε να μην τα ξανακατεβαζουμε απο το google? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 παιδια το χαιρομαι και εγω εδω και λιγες μερες του περασα την τελευταια επισημη rom,ολα καλα.ενα μικρο προβληματακι.εδω και λιγες μερες στην εφαρμογη του facebook αντι για γραμματα μου βγαζει τετραγωνακια.στην αρχη δεν το εκανε.το εχει κανει σε καποιον αλλον?υπαρχει καποια λυση?προκαταβολικα ευχαριστω. Υ.Γ δημητρη μου ηρθε η θηκη που μου προτεινες,μια χαρα ειναι. και σε εμένα το έκανε... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3094058#post3094058 Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 1. Παρατήρησα στις πληροφορίες του Storage, πως η SD που είχε μέσα το κινητό είναι γεμάτη! Αφού δεν πέρασα κάτι μέσα..πώς γίνεται αυτό? 2. Όταν με το καλό κάνω update, θα πρέπει μετά ό,τι ρυθμίσεις κάνω να τις πάρω backup ? Πώς? Ένα Link μήπως υπάρχει? 3. Παίρνει πολύ ώρα το backup? 4. Τα SMS που έχω αποθηκευμένα στη SIM μου τα βγάζει όλα χύμα.. χωρίς πχ folder "Αποθηκευμένα. Μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό? Δεν θέλω να τα έχω πρώτη μούρη.. 5.A! Επίσης, σε κάποια φάση κατέληξα να βλέπω τον Task Manager, και είδα πως κάποια προγραμματάκια που είχα ανοίξει (πχ calculator, word κτλ.) ήταν ακόμα ανοιχτά (ενώ τα είχα κλείσει απο το "Χ" πάνω δεξία στην οθόνη) με αυτό τί γίνεται ? Γιατί δεν κλείνουν ..? 1.Πριν κάνεις update σβησε οτι υπαρχει στην SD καρτα (αν θελεις κρατησε τα αρχεια που εχει μεσα στο pc σου) μετα κανε το updare και στεισε το τηλεφωνο σου απο την αρχη. 2.Το καλυτερο προγραμμα για backup ειναι το SPB Backup 3.Το backup αλλα και το restore γινονται ευκολα και γρηγορα (το πολυ 5 λεπτα). 4.Δεν το εχω ψαξει 5.Μερικα προγραμματα δεν κλεινουν το το x. Δες στο πρωτο post για να βαλεις ενα καλο Task Manager. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ms2000 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 καλημερα παιδια ... εβαλα σημερα την official 1,66 greek μπορουμε ν την ελαφρυνουμε με καποιο τροπο ; πχ σβηνοντας καποια αχρηστα γι;α τον καθενα προγραμματα ... α ελευθερωσουμε ετσι ρομ ραμ ΄; Παράθεση Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 (edited) 1.Πριν κάνεις update σβησε οτι υπαρχει στην SD καρτα (αν θελεις κρατησε τα αρχεια που εχει μεσα στο pc σου) μετα κανε το updare και στεισε το τηλεφωνο σου απο την αρχη. 2.Το καλυτερο προγραμμα για backup ειναι το SPB Backup 3.Το backup αλλα και το restore γινονται ευκολα και γρηγορα (το πολυ 5 λεπτα). 4.Δεν το εχω ψαξει 5.Μερικα προγραμματα δεν κλεινουν το το x. Δες στο πρωτο post για να βαλεις ενα καλο Task Manager. Eυχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου !!! Όσων αφορά την SD καρτούλα, δεν ξέρω αν κατάλαβες, αλλα με το που την έβαλα μου έδειξε πως έχει 0,56kb ελεύθερο χώρο !!! Μήπως πρέπει να την κάνω format ? Αλήθεια σε τί ? Σε NTFS ή σε FAT32 ? Μήπως υπάρχει κάποιος να μας πεί για το θέμα των SMS ? Γίνεται να τα έχουμε σε διαφορετικούς "φακέλους" ? Edited March 2, 2010 by ultraxmode Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 (edited) Κατι παιζει με το location. Τα τετραγωνακια αυτα τα βγαζει οταν δεν διαβαζει την γλωσσα. @@@@ ΕΠΕΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΩΝ MAILS Γινεται με καποιο τροπο να επαναφερουμε τα mail κε τα attachments τους που ειναι αποθηκευμενα στην καρτα μετα απο hard reset εγκατασταση νεας ρομ ωστε να μην τα ξανακατεβαζουμε απο το google? Κώστα γίνεται αυτό που λες με το pimbackup αααα sorry δεν το κατάλαβα καλά ''ειναι αποθηκευμενα στην καρτα'' αυτό δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ αφού έτσι κι αλλιώς τα attachments τα αποθηκεύω στη κάρτα για πιο λόγο να τα ξανά έχω στα μαιλ??? :) Edited March 2, 2010 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 καλημερα παιδια ... εβαλα σημερα την official 1,66 greek μπορουμε ν την ελαφρυνουμε με καποιο τροπο ; πχ σβηνοντας καποια αχρηστα γι;α τον καθενα προγραμματα ... α ελευθερωσουμε ετσι ρομ ραμ ΄; Μια και δε βρισκω τη σελιδα προχειρη σου τα παραθετω απο xda FREE ROM SPACE 3. Use file explorer (Enable "show all files") and delete the following or move them to storage card if you need them. a. Folder: My Device\Music Delete the sample song folders. b. Folder: My Device\My documents\My Pictures Delete all or move to storage. c. Folder: My Device\My documents\My wallpapers Delete all or move to Storage. d. Folder: My Device\My documents\My wallpapers e. Folder: My Device\Program files Delete the folder "copilot" f. Folder: My Device\Windows\Animated Wallpaper Delete all or move to Storage. g. Folder: My Device\Windows\ Delete Opera 9.exe h. Folder: My Device\Windows\Start Menu\Programs Delete which ever shortcut you don't need. i. Folder: My Device\Windows\Rings Delete the Ring tones you don't use or move them to storage. Πρεπει μετα να εχεις 155+ Mb free:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 και σε εμένα το έκανε... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3094058#post3094058 μαλλον αυτο θα ειναι φιλε μου.θα το βγαλω.δεν πηγε στο μυαλο μου.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 (edited) καλημερα παιδια:) για το θεμα με την καταγραφη των κλησεων,που εχει γινει θριλερ για πολλους,εγκαταστηστε οτι δινω μεσα στο rar αλλα προσοχη ,το 2way call recording.cab δοκιμαστε το MONO σε custome roms(και κατα προτιμηση σε builds πανω απο το 2.07,στις 1.66 και πριν μονο ζημια κανει) και οχι στην official. οδηγιες για την ρυθμιση αυτων εχω δωσει οποτε μην ρωτατε παλι,ψαξτε λιγο;) ολα τα cabs στην μνημη τηλ εκτος του audio notes,που θα το βαλετε στην καρτα μνηνης. με την kwbr 1.5.2 και το ραδιο 2.08.50.08.2 η μαγνητοφωνηση ειναι τελεια! δοκιμαστε το και εσεις,εγω δεν μπορω να κανω κατι αλλο. http://rapidshare.com/files/357807702/Call_recording_apps.zip Edited March 3, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Κατι παιζει με το location. Τα τετραγωνακια αυτα τα βγαζει οταν δεν διαβαζει την γλωσσα. @@@@ ΕΠΕΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΩΝ MAILS Γινεται με καποιο τροπο να επαναφερουμε τα mail κε τα attachments τους που ειναι αποθηκευμενα στην καρτα μετα απο hard reset εγκατασταση νεας ρομ ωστε να μην τα ξανακατεβαζουμε απο το google? Έπρεπε να τα είχες κάνει backup με το PPC pim backup. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ms2000 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Μια και δε βρισκω τη σελιδα προχειρη σου τα παραθετω απο xda FREE ROM SPACE 3. Use file explorer (Enable "show all files") and delete the following or move them to storage card if you need them. a. Folder: My Device\Music Delete the sample song folders. b. Folder: My Device\My documents\My Pictures Delete all or move to storage. c. Folder: My Device\My documents\My wallpapers Delete all or move to Storage. d. Folder: My Device\My documents\My wallpapers e. Folder: My Device\Program files Delete the folder "copilot" f. Folder: My Device\Windows\Animated Wallpaper Delete all or move to Storage. g. Folder: My Device\Windows\ Delete Opera 9.exe h. Folder: My Device\Windows\Start Menu\Programs Delete which ever shortcut you don't need. i. Folder: My Device\Windows\Rings Delete the Ring tones you don't use or move them to storage. Πρεπει μετα να εχεις 155+ Mb free:) ευχαριστω ... επισης μηπως υπαρχει καποιο προγραμματακι σαν και αυτο που εχει τ iphone ,οσον αφορα το google earth ; Παράθεση Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Μήπως πρέπει να την κάνω format ? Αλήθεια σε τί ? Σε NTFS ή σε FAT32 ? FAT32 Μήπως υπάρχει κάποιος να μας πεί για το θέμα των SMS ? Γίνεται να τα έχουμε σε διαφορετικούς "φακέλους" ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3040750#post3040750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 FAT32 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3040750#post3040750 Eυχαριστώ ! Και παίζει κανονικά τελικά με το να κάνεις disable το HTC Messaging ?.. (για τα SMS μιλάω...) Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 ευχαριστω ... επισης μηπως υπαρχει καποιο προγραμματακι σαν και αυτο που εχει τ iphone ,οσον αφορα το google earth ; Μα υπάρχει ήδη εγκατεστημένο το Google Maps και μάλιστα με τη δυνατότητα Street View (Προβολή οδού) :yahoo: διαθέσιμη για πολλές πόλεις του εξωτερικού και σε λίγο καιρό για την Αθήνα η οποία κατεγράφη πέρισυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου πεί (ΠΟΛΥ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ) πώς γίνεται το ROM Update ? Συγνώμη που σας απασχολώ με βασικά πράγματα...ειλικρινα.. Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Στο πρώτο post θα βρεις αυτό που ζητάς. Πιο αναλυτικά δεν γίνεται. Διάβασε εκεί και εάν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα/απορία το συζητάμε. Εάν μιλάς για επίσημη αναβάθμιση, πας στο link που δίνω στο πρώτο post και απλά ακολουθείς τις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 OK! να σαι καλά! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Όταν πηγαίνω Ρυθμίσεις->Καρτα SD, Μνήμη Τηλεφώνου μου βγάζει μετά την επικεφαλιδα σ'αυτό που ανοίγει, στα ΡΩΣΙΚΑ!!!Γιατί γινεται αυτο?Συμβαινει και σε κανεναν αλλο??Εχω την ελληνικη ROM 1.66 και το κινητό ήταν απο αρχη στα ελληνικα...Το μονο που εκανα ηταν να κανω αναβαθμιση στην 1,66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Όταν πηγαίνω Ρυθμίσεις->Καρτα SD, Μνήμη Τηλεφώνου μου βγάζει μετά την επικεφαλιδα σ'αυτό που ανοίγει, στα ΡΩΣΙΚΑ!!!Γιατί γινεται αυτο?Συμβαινει και σε κανεναν αλλο??Εχω την ελληνικη ROM 1.66 και το κινητό ήταν απο αρχη στα ελληνικα...Το μονο που εκανα ηταν να κανω αναβαθμιση στην 1,66 Συμβαίνει και σε μένα (ελληνική ROM 1.66 ομοίως). Μάλλον ξέχασαν να μεταφράσουν τη συγκεκριμένη επικεφαλίδα (από τα ρωσικά όμως; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts