Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα φιλε και ξενυχτη Δημητρη (?)

λοιπον εχουμε και λεμε

1)ναι για το hardware κομματι και για τα software θεματα νομιζω ο γιαννης ανεφερε την υπαρξη της HTC Hellas

2)ναι

2)το ελληνικο μενου lol :lol:

το ποιο βεβαια με μια αναγνωση του πρωτου ποστ θα δεις πως τελικα δεν το χανεις... ;)

αυτα! :ninja:

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

καλημερα φιλε και ξενυχτη Δημητρη (?)

λοιπον εχουμε και λεμε

1)ναι για το hardware κομματι και για τα software θεματα νομιζω ο γιαννης ανεφερε την υπαρξη της HTC Hellas

2)ναι

2)το ελληνικο μενου lol :lol:

το ποιο βεβαια με μια αναγνωση του πρωτου ποστ θα δεις πως τελικα δεν το χανεις... ;)

αυτα! :ninja:

Σωστα το εγραψες, Δημητρης ειμαι:)

Ευχαριστω για την απαντηση!

Στις συσκευες μου προτιμω γενικοτερα αγγλικο μενου και δυνατοτητα ελληνικης γραφης, οποτε δεν αποτελει μειονεκτημα για μενα(αν κι οπως λες το ελληνικο μενου μπορει να μπει ευκολα)!

Μητσαρα καλως ηρθεςφιλε μου και εδω:D

ολα ειναι καλυτερα με το λεο σε σχεση με το καιζερ μας:)

το μονο που θα κερδισεις αγοραζοντας ελληνικη συσκευη ειναι

1.οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις επιδοτηση

2. μπορεις να κανεις την αγορα του με δοσεις.

ελληνικη επισημη ρομ μπορεις να εγκαταστησεις πλεον μεσω hspl και η ρομ πια ειναι ελληνικη κ οχι ελληνοποιημενη (οπως παλια μεσω ace)κατευθειαν απο htc!

η ace το εκλεισε το μαγαζι :p

καλημερα και καλο μηνα σε ολους :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μητσαρα καλως ηρθεςφιλε μου και εδω:D

ολα ειναι καλυτερα με το λεο σε σχεση με το καιζερ μας:)

το μονο που θα κερδισεις αγοραζοντας ελληνικη συσκευη ειναι

1.οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις επιδοτηση

2. μπορεις να κανεις την αγορα του με δοσεις.

ελληνικη επισημη ρομ μπορεις να εγκαταστησεις πλεον μεσω hspl και η ρομ πια ειναι ελληνικη κ οχι ελληνοποιημενη (οπως παλια μεσω ace)κατευθειαν απο htc!

η ace το εκλεισε το μαγαζι :p

καλημερα και καλο μηνα σε ολους :)

Καλως σε βρηκα παλι φιλε μου!!

Διαβαζω γρηγορα γρηγορα το θεμα απο την αρχη δινοντας βαση στα σημαντικα σημεια και διαπιστωνω πως ειναι μια καλη προσπαθεια αυτη η συσκευη(παντα με τα γνωστα προβληματακια και την αναγκη customization)! Σταθερη αξια το kaiser αλλα το Leo φαινεται να ειναι το ''the real thing''!

1. επιδοτηση εχω τον Αυγουστο οποτε...

2. δοσεις εβαλα στο macbook pro τα Χριστουγεννα...

μετρητα τωρα....

Καλως εκλεισε η ace(κριμα για τους ανθρωπους που εχασαν τη δουλεια τους βεβαια).

Οποτε προχωρω σε παραγγελια απο expansys(εκτος αν προτεινεις καποιο αλλο) και μολις παραλαβω ριχνομαι στη μαχη!

Καλημερα στην παρεα δεν θυμαμε και δεν το ειχα χρησιμοποιηση κιολας στο

οτι στην μαζικη αποστολη sms σε ποσους παραληπτες μπορουσε να σταλη 1 μηνυμα

αλλα τωρα με το νεο fixακι τις htc ολα ειναι οκ κανενα προβλημα με το γραψιμο μηνυματος αλλα εχη περιορισμο ΜΟΝΟ σε 10 παραληπτες , καλα που δεν στελνω

μηνυματα για ευχες :p

PS.

Δεν με στεναχωρεσε που σβηστηκανε τα post μου και του Δημητρη (πιστευω)

αλλωστε αυτο ειχα ζητηση να γινη απλα και για Ολα :shoot: τα χαζα χαμενα που υπαρχουνε και

απλα τρωνε τζαμπα σελιδες :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Με το BsBTweaks μπορείς να το κάνεις 50... :)

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

καλη μερΑ κ καλομηνα στους συμφορουμιτες..να κανω κ εγω την πρωτη ερωτηση μου..εχω win7 κ θελω να κανω συγχρονισμο επαφες αλλα λεει δεν εχω το outlook ..εχω το windows live mail αλλα θελει το outlook,δεν το αναγνωριζει ..καποια βοηθεια?ευχαριστω..

Kwbr_Topix_1.2 δυο λόγια για την ρομ ,είναι σταθερή γρήγορη και με πολλή καλή αίσθηση στα μενού .δεν θα χρειαστεί σχεδόν να βάλετε άλλα προγράμματα γιατί η ρομ έχει αυτά που θέλει ένας νορμάλ χρήστης, το μονό που θέλει αλλαγή είναι το radio, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να βάλετε το 2.06.50.04 η ρομ έχει το 2.07.51.05 που προσωπικά εινα απαράδεκτο,

1) κατανάλωση μπαταριάς και ,

2) σήμα gps για να δείτε την διάφορα, στο ίδιο σημείο χωρίς να έχω ενημερώσει το QuickGPS σε εσωτερικό χώρο κοντά στο παράθυρο το 2.07.51.05 έπιανε με το ζόρι 1 δορυφόρο ενώ με το που πέρασα το 2.06.50.04 στο ίδιο σημείο έπιασε 5. αυτά από έμενα . Happy flashing !!!

Γιατι μερικες φορες χανει τα δεδομενα καιρου που εχει κατεβασει?:(Ενω συνηθως οποτε αλλαζει μερα, αλλαζει κανονικα και ο καιρος, καποιες φορες ακομη κι απο την πρωτη μερα τα χανει ολα τα δεδομενα και δεν μου δειχνει τιποτα...

Επισης, αλλαζει συνεχως την ωρα... Μια μου βαζει σαν θεση μου "Αχαρναι" που το βρισκει απο τον καιρο, και μια Αθηνα... Αλλα το προβλημα ειναι οτι η διαφορα ωρας που εχει σε σχεση με την κανονικη, ειναι 10 ωρες!!:blink: Δηλαδη, σημερα στις 12:45, εγραφε "Aχαρναι 2:45", το αλλαζω σε Aθηνα και η ωρα πηγε 22:45!!:mad:Οταν τα ρυθμισω κανονικα ολες τις ωρες, το κλεισω, το ξανανοιξω και κατεβασω τα δεδομενα καιρου, παλι χαλανε ολα...:cry:

Σε κανεναν αλλο δεν το κανει αυτο?:(

Χθες παλι ρυθμισα στο "Αχαρναι" οτι ειναι στο GMT+2 (ενω μου το ειχε στο -12), την ωρα και σε αυτο και στο "Aθηνα"... Και σημερα που ανοιξα το κινητο, ενω στην Aθηνα εδειχνε σωστα την ωρα, στο "Aχαρναι" ειχε γυρισει παλι στο -12!! Ελεος...Αν επιλεξω μια φορα την Αθηνα, μετα γιατι μου ξαναγυριζει στην πολη που βρισκει απο το gps? Και παλι εχουν χαθει τα δεδομενα του καιρου, χωρις να περασουν οι μερες!! Τι πρεπει να κανω?:help:

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

καποιοσ να με βοηθισει στο πωσ κανουμε update στο ndrive...

Θα κατεβάσεις το ΝDriveAgent στον υπολογιστή σου από εδώ:

http://www.ndriveweb.com/account/updates/file/45/

Θα εγγραφείς και στη συνέχεια μετά από κάθε συγχρονισμό της συσκευής σου θα έχεις τη δυνατότητα ανοίγοντας το πρόγραμμα να πραγματοποιείται αυτόματα έλεγχος ενημερώσεως για αναβαθμίσεις.

Κάνε αυτό αλλά έχε υπόψιν σου ότι η αναβαθμισμένη έκδοση του χάρτη έχει προσωρινά κατέβει για διορθώσεις και εκτιμάται ότι θα είναι πάλι διαθέσιμη σε λίγες ημέρες.

Οποτε προχωρω σε παραγγελια απο expansys(εκτος αν προτεινεις καποιο αλλο) και μολις παραλαβω ριχνομαι στη μαχη!

Αν παραγγείλεις απο expansys, κάποιος από το thread (δεν θυμάμαι ποιος :O) έχει κωδικούς για εκπτωτικά κουπόνια, στην υπογραφή του.

edit : Δες παρακάτω. Ελπίζω να μην έχουν λήξει

Για το expansys...

XPS3405 για 5 ευρώ έκπτωση

XPS3415 για 15 ευρώ έκπτωση για αγορές > 300 ευρώ

XPS3425 για 25 ευρώ έκπτωση για αγορές > 500 ευρώ

XPS3435 για 35 ευρώ έκπτωση για αγορές > 700 ευρώ

XPS3450 για 50 ευρώ έκπτωση για αγορές > 1000 ευρώ

Edited by scarface883

Γιώργος

Keep on riding...

Αν παραγγείλεις απο expansys, κάποιος από το thread (δεν θυμάμαι ποιος :O) έχει κωδικούς για εκπτωτικά κουπόνια, στην υπογραφή του.

Για να μην ψάχνεις, δοκίμασε τα παρακάτω:

XPS3405

XPS3415

XPS3425

XPS3435

XPS3450

Θανάσης

TEΛΙΚΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ PC

Edited by apostolidisathan
Αλλαγή
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Ρε παιδιά ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα για να κρατάω στατιστικά διάρκειας των κλήσεων μου?

καλη μερΑ κ καλομηνα στους συμφορουμιτες..να κανω κ εγω την πρωτη ερωτηση μου..εχω win7 κ θελω να κανω συγχρονισμο επαφες αλλα λεει δεν εχω το outlook ..εχω το windows live mail αλλα θελει το outlook,δεν το αναγνωριζει ..καποια βοηθεια?ευχαριστω..

Πρέπει αναγκαστικά να έχεις το outlook στον υπολογιστή σου!!! :)

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα σε ολους.

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση

που ισως θα σας φανει χαζη.

1.Τι σημαινει φλασσαρίσμα Hardspl, Roms and Radios

και τι ειναι το Hardspl και τι η Radio?

Πρεπει να γινει αυτο το φλασαριμα?

Sorry αλλα δεν ειμαι γνωστης...

Καλησπερα σε ολους.

Κανε το κοπο και πηγαινε στο πρωτο ποστ. Θα τα βρεις ολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους.

εδω ειναι ολα φιλε μου 1 :)

αν θελεις να μαθεις θα διαβασεις ;) τα υπολοιπα εδω ειμαστε ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εκεί υπάρχει η έκδοση 1.66.482.1

Στο site της htc όμως μάλλον θα δούμε την έκδοση 1.66.482.4

Με επιφύλαξη το λέω αλλά ίσως είναι καλύτερα να περιμένουμε.

Τωρα με εβαλες σε σκεψη να την βαλω την 1.66.482.1 Η να περιμενω την

1.66.482.4 λογω ραδιο που ακουω (διαβαζω) οτι τρωη την μπαταρια γρηγορα

γιατι εσενα σε εχω εμπιστευθη κιαλες φορες athanaso77 :confused:

Βεβαια ολο και κατι θα πουμε το βραδυ στο 7ο Meeting κατοχων iPhone, HD κ.α. συσκευων στη Θεσσαλονικη

Ευχαριστω

Edited by powerser
ΝΙΚΟΣ

Δημητρη διαβαζα τωρα επειδη ειχα ενα κενο στη δουλεια, το πρωτο σου Review για το Leo.

Καταληγω πως μεσα σε 3 μηνες εχω δει τρομερη βελτιωση σε πολλα πραγματα, με αποκορυφωμα την τελευταια ρομ 1,66 που για μενα ειναι εξαιρετικη και μαλλον θα με συνοδευσει τουλαχιστον για τον επομενο μηνα. Περιμενω την Ελληνικη για να εχω native ελληνικο πληκτρολογιο γιατι θελω στη συσκευη μου να βαζω οσο το δυνατον λιγοτερα καμπακια.

Μετα απο πολλα κραου που εχει ακουσει η HTC νομιζω οτι αξιζει μερικα ευσημα για την τελευταια ρομ που κυκλοφορησε. Οπως και πολλες μουτζες για τα sms updates, που εβγαλε 2 και τελικα τα απεσυρε και τα δυο για να βγαλει μια ρομ και ενα τριτο hotfix.

Τωρα με εβαλες σε σκεψη να την βαλω την 1.66.482.1 Η να περιμενω την

1.66.482.4 λογω ραδιο που ακουω (διαβαζω) οτι τρωη την μπαταρια γρηγορα

γιατι εσενα σε εχω εμπιστευθη κιαλες φορες athanaso77 :confused:

Βεβαια ολο και κατι θα πουμε το βραδυ στο 7ο Meeting κατοχων iPhone, HD κ.α. συσκευων στη Θεσσαλονικη

Ευχαριστω

Βλεπεις τι γραφω απο πανω.....

Να τη βαλεις και να περασεις μετα οποιο ραδιο γουσταρεις.

Εγω παντως με το 2,06,51,07 ειμαι υπερευχαριστημενος. Πολυ καλη αυτονομια και εξαιρετικο σημα.

Εγω δοκιμαστικα εχω περασει την WWE 1.66.405.2 (76641), και περιμενω την επισημη Ελληνικη.

Τελος εχω παρατηρησει ακτι που μου συμβαινει με ολες τις ρομ και με ολους τους τασκ μανατζερ.

Ξεκλειδωνοντας το κινητο μετα απο μεγαλη αναμονη (δλδ μετα απο πολυ ωρα αχρησιμοποιητο), τρωει ενα τρομερο κολλημα, κολλαει στην οθονη κλειδωματος και ξεκολαει μετα απο 30 δευτερα.

Ιδεα: Λετε να φταιει η καρτα μνημης? Να τη κανω ενα φορματ για σιγουρια?

Το λεω γιατι πολλες φορες μπαινοντας στο ταμπ της μουσικης δειχνει να μην βρσκει καθολου τη μουσικη μου και χρειαζεται επανεκινηση.

Edited by vanzelvoul
[sIGPIC][/sIGPIC]

εδω ειναι ολα φιλε μου 1 :)

αν θελεις να μαθεις θα διαβασεις ;) τα υπολοιπα εδω ειμαστε ;)

Παιδια τα εχω ηδη διαβασει ολα και σχεδον ολο θεμα γυρω απο hd2

απλα θα ηθελα μηπως μπορει να που πει καποιος τι σημαινουν:

Hardspl,radio και τι παιτυχαινουμε με το φλασαρισματους.

ειναι απαραιτητο να το κανουμε?

Sorry εαν σας ζαλιζω...

Λοιπόν ακούτε τι έπαθα για να μη το πάθετε και εσείς.

Έβαλα τη καινούργια την 1.66 και το radio 2.07 και πάω να κάνω restore to backup που είχα από την 1.48 με το spb backup και με ένδειξη ROM upgrade. To restore παίζει μια χαρά το τηλέφωνο δείχνει πολύ γρήγορο στην ανταπόκριση και πάω στα μυνήματα για να δω αν έχουμε κάνει κάτι με το θέμα. Εκεί βλέπω ότι γράμματα στα sms είναι τεράστια σε βαθμό που δεν μπορείς είτε να γράψεις είτε να διαβάσεις κάποιο. Προφανώς το backup επανέφερε κάποιο αρχείο το οποίο δεν είναι συμβατό με τη καινούργια ROM.

Οπότε ξαναγύρισα πίσω στην 1.48 έβαλα και το radio 2.07 πέρασα το καινούργιο HOT fix για τα sms θα πάρω back up με το hot fix ενσωματωμένο και θα ξαναπεράσω την 1.66 και θα δω αν θα δουλέψει το backup. Πραγματικά αν είναι να ξαναπεράσω όλες τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα από την αρχή προτιμώ να μείνω με την 1.48 έτσι και δε δουλέψει το restore.

Παιδια τα εχω ηδη διαβασει ολα και σχεδον ολο θεμα γυρω απο hd2

απλα θα ηθελα μηπως μπορει να που πει καποιος τι σημαινουν:

Hardspl,radio και τι παιτυχαινουμε με το φλασαρισματους.

ειναι απαραιτητο να το κανουμε?

Sorry εαν σας ζαλιζω...

Τα διαβασες και δεν καταλαβες τι σημαινουν?? :worry:

Περιλιπτικα

HSPL=Ξεκλειδωμα της συσκευης για να μπορουμε να φλασαρουμε cooked roms,radio

Radio=Οτι αφορα την συνδεσιμοτητα της συσκευης μας,σημα,wifi κλπ

Τωρα τι πετυχαινουμε με το φλασαρισμα rom,radio

Σε γενικες γραμμες να βελτιωσουμε την συσκευη μας.

Σε συμβουλευω αν εχεις την συσκευη,κρατησε την οπως ειναι,δεν ειναι απαραιτητο να το κανεις ;)

Edited by jonk

................................

Γιαννης

φιλοι για να ασχοληθητε με c/f δεν ειναι 1 και 2 απαντησεις να ξαμπερδεψατε μακαρι να ηταν ετσι,θελει να διαβασεις τα βασικα πραγματα που ευτυχως ολοι συνεβαλαν και βρισκονται στο πρωτο post και μετα ορεξη για πειραματισμο και ψαξιμο της συσκευης,αν το hspl φαινεται βουνο,τοτε τα το στησιμο,προβληματα/αποριες/bugs κτλ που πιθανοτατα θα συναντατε σε καθε rom θα σας τρελανουν κανενας δεν τα ξερει ολα απο την αρχη αλλα χωρις διαβασμα δυστυχως δεν...

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Λοιπόν ακούτε τι έπαθα για να μη το πάθετε και εσείς.

Έβαλα τη καινούργια την 1.66 και το radio 2.07 και πάω να κάνω restore to backup που είχα από την 1.48 με το spb backup και με ένδειξη ROM upgrade. To restore παίζει μια χαρά το τηλέφωνο δείχνει πολύ γρήγορο στην ανταπόκριση και πάω στα μυνήματα για να δω αν έχουμε κάνει κάτι με το θέμα. Εκεί βλέπω ότι γράμματα στα sms είναι τεράστια σε βαθμό που δεν μπορείς είτε να γράψεις είτε να διαβάσεις κάποιο. Προφανώς το backup επανέφερε κάποιο αρχείο το οποίο δεν είναι συμβατό με τη καινούργια ROM.

Οπότε ξαναγύρισα πίσω στην 1.48 έβαλα και το radio 2.07 πέρασα το καινούργιο HOT fix για τα sms θα πάρω back up με το hot fix ενσωματωμένο και θα ξαναπεράσω την 1.66 και θα δω αν θα δουλέψει το backup. Πραγματικά αν είναι να ξαναπεράσω όλες τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα από την αρχή προτιμώ να μείνω με την 1.48 έτσι και δε δουλέψει το restore.

Υπαρχει ενας κανονας οσον αφορα το full backup rom! ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν περναμε backup αλλης ρομ (ακομα και επισημης) σε αλλη εκδοση ρομ. Δεν υπαρχει περιπτωση ΠΟΤΕ να σου δουλεψει το backup απο την 1,48 στην 1,66.

[sIGPIC][/sIGPIC]