Jump to content

mobile-gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    136
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mobile-gr

  1. Ημουν Cosmote, καλύτερο σήμα 3G / 4G γενικότερα αλλά δυστυχώς ενώ μένω στο 4 όροφο σε ανοικτή πολυκατοικία (χωρίς άλλες τριγυρω) δεν έπιανε στη κρεβατοκάμαρα μου και έπρεπε να σηκώνομαι από το κρεβάτι και να πηγαίνω σε αλλα δωμάτια για να μιλήσω στο τηλέφωνο (δε μιλάμε για 3G αλλά δε με ενδιαφέρει αφού είχα wifi) Με την Cosmote είχα καλό 3G σημα στους σταθμούς του μετρό και αρκετές φορές ακόμα και μέσα στο τουνελ (όταν αυτα είχαν μικρές αποστάσεις από τον επόμενο σταθμό). Με τη Vodafone είναι τραγική η κατάσταση. Ουτε GPRS δεν πιάνει, ούτε σε κεντρικούς σταθμούς Συνταγμα ή Ομόνοια. (εκει πιάνει οριακά edge) Είναι δυνατόν μόνο η Cosmote να έχει 3G και η Βοντα τιποτα? Τοσος χιλιάδες κόσμος περνάει καθε μέρα στο μετρό δεν καταλαβαίνουν ότι πληγεται η εικόνα τους? Περνάω μια ώρα την ημέρα στο μετρό και δεν έχω τιποτα να κάνω και θα ήθελα να χαζεύω στο ιντερνετ να περάσει η ώρα, ζητάω πολλά?
  2. Περιμενω πάνω από 2 εβδομάδες για φορητοτητα από cosmote se voda και οι δύο μου είπαν ότι υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα και ότι δημιουργηθηκαν προβλήματα και χάθηκαν τελείως τα νούμερα σε κάποιους που ζητησαν φορητοτητα γιαυτό και τα έκοψαν όλοι οι providers. Μου είπε μολις λυθούν το τεχνικο πρόβλημα όλες οι εταιρείες έχουν μεγάλη λιστα αναμονής. Τωρα πως γινεται να χαθεί ένα νούμερο δεν το καταλαβαίνω και γιατι δε χάνεται όταν είναι συμβόλαιο παρα μοναχα καρτοκινητό. Από την άλλη τι όφελος έχουν να μη θελουν συνδρομητές, να είναι συνενοημένοι για να μη φευγουν τα καρτοκινητα το θεωρώ απίθανο γιατι βλεπω εξακολουθούν οι διαφημίσεις για καρτοκινητά.
  3. Κοιταξε δικαιωμα σου ειναι να κάνεις ότι νομίζεις, εγώ περισσότερο τα λέω για να τα ακούσουν και οι υπόλοιποι που σίγουρα θα τους έρθει παρόμοιο μήνυμα σε λιγάκι. Θέλει κάποιος να ωφεληθεί 1,5 ευρώ χ 12 μήνες = 18 ευρώ και μετά από 19 ευρώ να πληρώνει 35-40 ευρώ (σε ένα μηνα θα είσαι άμεσα χαμένος πάνε τα 18 ευρώ κέρδος από όλη τη χρονιά) από 54 ευρώ που έχει αυτή τη στιγμή (και με μόνο 750mb) ή θέλει να το κρατήσει όσο δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που πληρώνει τωρα στην επόμενη ανανέωση. Οταν σκάσει του χρόνου το κύμα των ανανεώσεων και ιδίως μετά το καλοκαίρι που πάντα υπάρχουν προσφορές δε νομίζω πως θα είναι καμία εταιρεία διαθετειμένη να χάσει το 20% της βάσης πελατών και να μη πολεμήσει γιαυτό.
  4. Επίσης είναι πολύ ύποπτο ότι έκαναν αυτη τη προσφορά 1 μέρα πριν την έκδοση του λογαριασμού ώστε να βγει ο καινούργιος με τα νέα στοιχεία και να έχουν καταρχήν απόδειξη ότι το αποδέχτηκες (αφού δέχτηκες το νέο λογαριασμό) και δεύτερον να σου λένε τωρα δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα καθώς βγήκε ο καινούργιος λογαριασμός και το νέο συμβόλαιο τρέχει. Είναι μιλάμε πολύ λαμόγια ρίχνουν το τυράκι για να πιάσουν ποντικαρέους. :ninja:
  5. Από τμημα τηλεμαρκετινγ δεν υπάρχει περιπτωση να ειναι γιατι δεν δίνει προμηθειες η voda για ήδη δεσμευμένους με συμβόλαιο πελάτες. Επίσης επειδή ο τσάμπας πέθανε, σε μία τέτοια πιεσμένη τιμή δε κάνουν έκπτωση επειδή έγιναν καλοί άνθρωποι ξαφνικά και σε συμπόνεσαν, αλλά προφανώς γιατί θέλουν να κερδίσουν αυτό που είπαμε. Πάρε τηλεφωνο άμεσα στην εξυπηρέτηση πελατών και δήλωσε τη διαφωνία σου με τη παράταση του συμβολαίου. Αν θέλουν να σου κάνουν την έκπτωση χωρίς παράταση τότε μια χαρά (είναι όντως καλοί άνθρωποι) αν επιμένουν σε παράταση ζήτησε να να ισχύσει το συμβόλαιο όπως είχες χωρίς την έκπτωση. Επίσης μετά επιβαίωσε ότι το συμβόλαιο σου όντως ισχύει μέχρι το Σεπτέμβριο γιατι μπορεί να σου πουνε ότι θα το φτιάξουν και να μη κάνουν τίποτα και του χρόνου να πλακώνεσαι μαζί τους.
  6. Καλα δεν τους ξέρεις τωρα, αφού δεν εναντιώθηκες και ήταν για το συμφέρον σου (δε μπορεις να τους κατηγορήσεις για κάτι) όταν έρθει εκεινη η στιγμή το Σεπτέμβρη και σου πούνε δεν το ανανεωνουμε το συμβόλαιο από τωρα τι θα πεις? Ασε που αμα κάνεις μεταφορά θα σου ζητάνε 65 - 17 ευρώ χ 2 μήνες. Θα τους πας στα δικαστήρια? Και η voda εκανε κατι λίγα 18μηνα αλλά πολύ λίγα, θυμάμαι πως και εγω στην αρχή τους είχα ζητήσει 18 μηνο και δεν δέχτηκαν (ευτυχώς γιατι ανανέωσα σχετικά στην αρχή του πολέμου και δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθήσει)
  7. Λάθος που το δέχτηκες, η υποψία σου είναι σίγουρα βάσιμη. Οταν θα λήξουν όλα αυτά τα συμβόλαια του χρόνου το Σεπτέμβρη είναι σίγουρο ότι θα ξεβρακωθούν πάλι για να κρατήσουν το κόσμο. Θέλουν να δώσουν ψιχουλα 1,5 ευρώ για να σου πούνε του χρόνου το Νοέμβρη sorry τωρα θα κάνετε ανανέωση με 35 ευρώ το μήνα. Να μην δεχτεί κανένας σας ανανέωση μακριά από το Σεπτέμβρη που έγινε ο πόλεμος τιμών γιατι θα την πατήσει!
  8. Καταστραφηκαμε με αυτη την αναβάθμιση σε Mj3. Μεσα σε 9 ωρες και σε plane mode μονο με wifi ανοικτο έχασε 40% με σχεδόν καθόλου οθόνη αφού από τις 9 ωρες οι περισσότερες ήταν βράδυ που κοιμόμουν. Στο battery μου γράφει οτι το 60% το κατανάλωσε το android OS και έχει και ενα 7% android system. Πριν ήμουν σουπερ ευχαριστημενος με τη απόδοση της μπαταρίας. Πως τη πάτησα έτσι αφού ποτε δε βιάζομαι για updates. Πως ξεφορτωνόμαστε αυτή τη βλακεία τώρα που περάσαμε???
  9. Πάντως σε κλειστούς χώρους με αρκετό φως (πχ στο Mall μέσα δε το λες σκοτεινά) η κάμερα δεν είναι καθόλου ικανοποιητική. Στο auto ενώ έδειχνε face recognition οι πιο πολλές ανεστιάστες, έβγαζα το παιδί μου που στεκοταν ακούνητο και δε με ικανοποίησε σχεδόν καμία.
  10. Την πρώτη ημέρα που το είχα στο αυτόματο με full φωτεινότητα είχα παρατηρήσει ότι ήταν καυτό λίγο πιο κάτω από τη κάμερα (προφανώς εκεί πρέπει να είναι και ο επεξεργαστής. Βεβαια το είχα λιώσει (φυσικό μόλις το πήρα στα χέρια μου). Πριν από λίγο και διαβάζοτας όλα τα παραπάνω το έβαλα στο τέρμα φωτεινότητα και έπαιξα 10 λεπτά ένα παιχνίδι και κατόπιν 30-40 λεπτά browsing. Πέρα από μία αύξηση της θερμότητας που όμως δεν ήταν ενοχλητική αλλά εφόσον το αισθάνομουν ζεστότερο από εμένα θα ήταν γύρω στα 37-39 βαθμούς (αν υποθέσουμε ότι τα χέρια μου έχουν μία θερμοκρασία 35-36 βαθμούς) δεν είχα αυξομειώσεις στην οθόνη. Πάντως θεωρώ ότι το να το δουλευεις σε τέρμα φωτεινότητα συνέχεια είναι υπερβολικό καθώς είναι πολύ φωτεινό το τηλέφωνο ( σε κλειστούς χωρους ιδίως). Προσωπικά το δουλεύω γύρω στη μέση και είμαι ικανοποιημενος και έχω και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.
  11. Για να έχουν προβλέψει τη μείωση της φωτεινότητας μήπως δεν είναι σφάλμα? Εννοώ ότι για να έχεις τη φωτεινότητα στο 100% συνέχεια (με το συγκεκριμένο τηλέφωνο που είναι υπερβολικά φωτεινό ) δεν προβλέπεται παρά σε ειδικές συνθήκες (ήλιος κλπ). Με λίγα λόγια λέω πως αντί να το προστατέψουν το τηλέφωνο και να δώσουν όριο τα 500 nits φωτεινότητα (που και πάλι θα ΄πηταν πολύ φωτεινό) το πήγαν στα 600 nits με προστασία από το software (σε περίπτωση υπερθέμανσης να την κόβει για λίγο)
  12. Εχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα, όταν βρίσκει 4G (LTE) τότε ακόμα και αν πέφτει το σήμα πολύ χαμηλά δεν το αφήνει ώστε να πέσει σε HSPA αλλά παραμένει με πολύ χαμηλό σήμα (-120db) στο 4G με αποτέλεσμα τα data να σέρνονται και να μην φορτώνει σελίδες. Οταν μετά από κάποια ώρα τελικά πέσει στο HSPA ( με πολύ δυνατότερο σήμα φυσικά ) τότε πετάει ξανά. Μιλάω πάντα για την ίδια τοποθεσία. Υπάρχει τρόπος να μην επιτρέπουμε το 4G αλλά μόνο HSPA ?
  13. Εχω την αισθηση οτι μπορει και να αλλάξει το θέμα της τιμολογιακης πολιτικής που ξέραμε μέχρι τωρα. Δηλαδη τα σκρουτζομάγαζα να κατεβάζουν την τιμή 200-300 ευρώ μετά από μερικούς μήνες και γιαυτό παίζει ρόλο το region lock που ξεκίνησε να εφαρμόζει η Samsung. Αυτή τη στιγμή ένα σκρουτζομάγαζο δίνει 699 ευρώ με το ζόρι και με 36 εντοκες δόσεις ενώ από το πλαίσιο το πέρνεις με τα ίδια λεφτά και 12 δόσεις ΑΤΟΚΑ και χωρις να περιμένεις από τη πρώτη μέρα και είσαι και 100% σίγουρος από πλευράς εγγυήσης, DOA κλπ
  14. Μονές γραμμές δίνει ανανέωση η voda μετά από φορητότητα (πάντα) στα 27 ευρώ (Red1 - 12 μήνες συμβόλαιο τελική τιμή με όλους τους φόρους). Σε κάποιους έχω διαβάσει και πιο κάτω (μιλάω πάντα για μονή γραμμή)
  15. Ισχύει η έκπτωση και οι άτοκες δόσεις. Θεωρώ πως 699 τώρα και με τις άτοκες δόσεις, αντι 550 τα χριστούγεννα και 450 κανα μήνα μετά είναι καλή διαφορά τιμής για να πάρεις το κινητό από τη πρώτη μέρα. Ας μη ξεχνάμε επίσης ότι το προιόν από Πλαίσιο και από σκρουτζομάγαζο έχει και αυτό μια διαφορά τιμής (διαφορετική εκτίμηση για τον καθένα μας) οπότε είναι ένα ποσό που μειώνει ακόμα παραπάνω τη διαφορά σε σχέση με αργότερα.
  16. Το region lock έχει να κάνει με την ενεργοποίηση της κάρτας και όχι γενικότερα να μη μπορείς να βάλεις κάρτα άλλης ηπείρου. Προσωπικά δε το βλέπω ως κακό γιατί κάπου έχει παραγίνει η κατάσταση με τις ειαγωγές από Κινα κλπ. Θεωρώ πως έχει δικαίωμα η Samsung όπως και κάθε εταιρεία να ελέγξει τι πουλιέται που. Αν το αγοράσεις σε κάποια ήπειρο και το ενεργοποιήσεις με μία κάρτα της συγκεκριμένης περιοχής μετά έχεις το διακαίωμα να βάλεις ότι κάρτα θέλεις πάνω από όποια περιοχή θέλεις. Θα μπορείς με λίγα λόγια να βάζεις ελληνική κάρτα. Ή αν το πάρεις στην Ελλάδα και το ενεργοποιήσεις με ελληνική κάρτα μπορείς μετά να βάλεις της χώρας που ζεις. Οσον αφορά το δεύτερο κομμάτι συμφωνώ μαζί σου, θα κρατήσω το N3 για κανα χρόνο και μετά επιστροφή σε ιPhone 6 εφόσον βρίσκεται στη περιοχή 4,5 -5" . Αλλιώς κακό το κεφαλιού της (της Apple) αν και δε το νομίζω. Το 6 θα είναι όσο συνταρακτικό ήταν το 4αρι. 3 χρόνια τηλέφωνο και τη βγάζει μια χαρά ακόμα αλλά ανάθεμα την πρεσβυωπεία μου :lol: Αντε τώρα να μάθουμε android και τα κόλπα του ...
  17. Σήμερα μου έκαναν πρόταση για RED 1 τελική τιμή 26,80 μαζί με φόρους - τέλη κινητής. Τους ζήτησα το 1,5 giga αντι για τα 750 mb αλλά δεν μου το έδωσε. Επίσης ζήτησα για 18 μήνες και πάλι αρνήθηκε μόνο για 12. Επειδή θεωρώ ότι είναι πολύ καλή η τιμή το δέχτηκα και δε μπήκα σε παζάρια. Η πλάκα είναι τους παρακαλούσα να μου δώσουν το RED 1 στα 45 πριν κάνω τη φορητότητα και μου έδιναν μόνο το RED2 στα 60. Πάρτε τωρα 27 ευρωλίνια σκάρτα μείον το τέλος + φπα, από 72 που εσκαγα κάθε μήνα. Εννοείτε χωρίς άλλη γραμμη και χωρίς HOL. Αν έφερνα και της γυναίκας μου το νούμερο σαν οικογενειακό τότε η προσφορά γινόταν 21 ευρώ για το κάθε νούμερο αλλά εκείνη θέλει να έχει ξεχωριστή γραμμή και λογαριασμό. Πάντως είναι όπως τους πιάσεις πιστεύω. Δηλαδή αν έχει προκύψει κανα μαζικό ρεύμα μεταφοράς προς τη Cosmote για παράδειγμα τις ημέρες που κάνεις τη μεταφορά τότε ξεβρακώνονται και σου κάνουν καλή τιμή, για να ανακόψουν το ρεύμα, με τη πρώτη προσφορά. Αν δεν έχουν πολλές μεταφορές τότε σε γράφουν και έχουν ένα στυλάκι αν σε αρέσει ρε φίλε.
  18. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του γαλαξία. Δε κρύβω πως διαβάζω αρκετό καιρό το συγκεκριμένο thread ώστε να ενημερωθώ για το τηλέφωνο και να αποφασίσω αν πρέπει ή όχι να το πάρω. Για εμένα (τις ανάγκες μου εννοώ) το μεγάλο και ίσως και μοναδικό πλεονέκτημα που έχει το τηλέφωνο είναι ο συνδιασμός όγκου και μεγέθους οθόνης τα οποία βρίσκω ιδανικά. Είμαι χρήστης iPhone 4- jailbreak και για να πω την αλήθεια τη δουλειά μου τη κάνω ακόμα άψογα χωρίς να αισθάνομαι την ανάγκη αναβάθμισης είτε σε 4S είτε σε 5. To μεγάλο μου πρόβλημα είναι η αρκετά πρόωρη πρεσβυωπεια (από τα 43 μου) που δε μπορώ να συνεχίσω να κάνω χρήση του τηλεφώνου όπως έκανα. Η λύση είναι να κυκλοφορώ με γυαλιά γεροντίστικα (μόνο και μόνο για το τηλέφωνο γιατί στα υπόλοιπα δεν έχω κανένα πρόβλημα) είτε να πάρω κάτι με μεγαλύτερη οθόνη. Επειδή κάνω πολύ μεγάλη χρήση του ιντερνετ, email και κάποιων εφαρμογών που υπάρχουν και σε android θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το optimization της οθόνης που έχει γίνει για το internet από την Samsung. Λόγω της μεγάλης ανάλυσης τα γράμματα μεγαλώνουν σωστά ή απλά χωρούνε περισσότερα πράγματα μέσα με μικρό μέγεθος? Πάντως διαβάζω και για τα lag που αναφέρουν κάποιοι φίλοι πιο πάνω και φυσικά καταλαβαίνω ότι δεν είναι κάτι που θα σε εμποδίσει να δουλέψεις αλλά δε μπορώ να μη πω ότι με φοβίζει το android σε σχέση με το ios. Γιατι φυσικά δεν είναι θέμα hardware - αφού είναι τόσο τούμπανο ή συσκευή. Από την άλλη το 4αρι μου 2,5 χρόνια συσκευή και βάλε και δεν υπάρχει lag ρε παιδιά και το hardware είναι για γέλια μπορστά στο γαλαξία, one, z κλπ Τι να πω ας όψεται ο Tim Cook που από όλα του Jobs βρήκε να πάρει τη ξεροκεφαλιά χωρίς όμως να πάρει και τη νεοτερικότητα του, και που επιμένει στις μικρές οθόνες για τουλάχιστον 1,5 χρόνο ακόμα.
  19. Βάλτε αυτό εδώ max manila 2.7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=551489 και θα έχετε όχι μόνο 12-16-20 tabs με το πάτημα ενός κουμπιού αλλά και πολλά πολλά ακόμα χωρίς κανένα από τα προβλήματα που έχουν τα cabs που κυκλοφορούν. Απλά προσέξτε τι έκδοση manila έχετε και βάλτε την αντίστοιχη version. Me to max manila to κινητό μου είναι έτσι όπως στο capture που έκανα οπότε δεν είναι μόνο για τα 12-16-20 tabs όπως καταλαβαίνετε ;)
  20. Μα δε μιλαμε για full restore αλλα custom restore με upgrade rom settings. Είναι διαφορετικά αυτά τα δύο. Αλλωστε αν εξαιρέσουμε το θέμα που τα έχει κάνει σκατά με τα fix tools η HTC το restore δούλεψε τέλεια. Επίσης μη ξεχναμε ότι μιλάμε για officials roms. Ελπίζω ότι τώρα που πέρασα το Hot fix και μετά πείρα backup θα δουλέψει και σε αυτό το σημείο. Το βράδυ θα σας ενημερώσω αν πέτυχε η λύση.
  21. Λοιπόν ακούτε τι έπαθα για να μη το πάθετε και εσείς. Έβαλα τη καινούργια την 1.66 και το radio 2.07 και πάω να κάνω restore to backup που είχα από την 1.48 με το spb backup και με ένδειξη ROM upgrade. To restore παίζει μια χαρά το τηλέφωνο δείχνει πολύ γρήγορο στην ανταπόκριση και πάω στα μυνήματα για να δω αν έχουμε κάνει κάτι με το θέμα. Εκεί βλέπω ότι γράμματα στα sms είναι τεράστια σε βαθμό που δεν μπορείς είτε να γράψεις είτε να διαβάσεις κάποιο. Προφανώς το backup επανέφερε κάποιο αρχείο το οποίο δεν είναι συμβατό με τη καινούργια ROM. Οπότε ξαναγύρισα πίσω στην 1.48 έβαλα και το radio 2.07 πέρασα το καινούργιο HOT fix για τα sms θα πάρω back up με το hot fix ενσωματωμένο και θα ξαναπεράσω την 1.66 και θα δω αν θα δουλέψει το backup. Πραγματικά αν είναι να ξαναπεράσω όλες τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα από την αρχή προτιμώ να μείνω με την 1.48 έτσι και δε δουλέψει το restore.
  22. Η φόρτιση έχουμε πει με τις καινούργιες μπαταρίες αρκεί να κρατίσει μέχρι να φορτίσει 100% δε χρειάζονται 16ωρα κλπ. Από εκεί και μετά καλό είναι να μην το αφήνεις να πέφτει κάτω από 10% τις μπαταρίας για το ξαναφορτίσεις. Μετά από 10-15 κύκλους φόρτισης θα δεις ότι θα καλυτερέψει η απόδοση της + θα σταματήσεις να σκαλίζεις και εσύ συνέχεια το καινούργιο σου τηλέφωνο. Μη περιμένεις βέβαια εντυπωσιακά πράγματα 1,5 μέρα το πολύ με κανονική χρήση. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με win7 στην αναβάθμιση είναι πολύ απλές η οδηγίες.
  23. Εδώ δε δουλεύουν σωστά τα μηνύματα το ξυπνητήρι θέλεις να δουλεύει :p Στέλνεις σήμερα και φτάνουν κάποια στιγμή αύριο, το hotfix τους μάρανε στην HTC. Εκεί πέρα ρίξανε το βάρος στη συσκευή να δουλεύει σωστά σαν PDA και ξεχάσαν ότι είναι και τηλέφωνο :wacko:
  24. Αλλιώς Θα πας sto tab settings θα πατήσεις menu>all settings>personal>phone>GSM/UMTS settings> Band και θα πατήσεις Get settings
  25. To 95% των εφαρμογών πάνε στη κάρτα, κάποιες θέλουν μόνο τηλέφωνο οπότε δε σε ρωτάνε. Γενικά, εκτός αν δε θέλεις να έχεις απολύτως καμία καθυστέρηση σε κάποια μικρή κρίσιμη εφαρμογή, καλό είναι να τα εγκαθιστάς στη κάρτα ώστε να κάνεις οικονομία στο χώρο.
×
×
  • Create New...