geonik21 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Τι δείκτη sar έχει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Εννοείς πως ο Opera είναι γρηγορότερος?... Λειτουργικότερος θα έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 περιεργο. σε μενα σε λεο ρομ (diamond2)το βγαζει ελληνικα. εκανες update τον καιρο (μετα την αλλαγη της registry)απο το μανιλα υποθετω... τι να πω... κανας αλλος να μας δωσει τα φωτα του,αν του δουλευει? δοκιμαστε πρωτα αλλαγη registry για ελληνικα στο μανιλα και μετα κανετε update για καιρο... ειμαι απο την δευτερη φουρνια expansys. αν ειμαι τυχερος αν οχι αυριο, μεθαυριο θα το εχω στα χερια μου...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Τι δείκτη sar έχει το κινητό? 0.631 W/KG@10g ( CE head) 0.725 W/KG@10g (CE Body) Ρε παιδια καμια ιδεα με τι igo εχω δοκιμασει τα παντα...... Μου βγαζει συνεχεια αυτο: file: ui_igo8/800_480/main_scheme.ui exiting aplication Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 0.631 W/KG@10g ( CE head) 0.725 W/KG@10g (CE Body) Ρε παιδια καμια ιδεα με τι igo εχω δοκιμασει τα παντα...... Μου βγαζει συνεχεια αυτο: file: ui_igo8/800_480/main_scheme.ui exiting aplication Βαλε destinator βαγγελη να ησυχασεις κ ασχολησου με το τηλ! Εμενα ειναι στον αερα για αθηνα απο τισ 21·19 εφυγε απο γαλια. Μεχρι τις 12.00 το μεσημερι λογικα θα το εχω στα χερια μου. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 βαγγελη δοκιμασες να εγκαταστησεις το autorun.exe του igo απο το φακελο 2577? http://rapidshare.com/files/306155640/Autorun.rar αναλογα βεβαια με την εκδοση που τρεχεις δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει σε αυτη την περιπτωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 βαγγελη δοκιμασες να εγκαταστησεις το autorun.exe του igo απο το φακελο 2577? Που τον βρισκω το φακελο αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 πως είναι δυνατόν να μου λέει (expansys)ότι το κουπόνι δεν είναι έγκυρο και τελική τιμή να μου βγάζει 585 ? Item / Stock Qty Price Total ------ ---------------------------------------- --- ------- -------- 188868 HTC HD2 (EU, English, Wi-fi, GPS) 1 497.48 497.48 Est. 1 Day 101841 €25 discount off €500 or more after tax 1 -20.90 -20.90 In Stock ------ ---------------------------------------- --- ------- -------- 476.58 Shipping Info 12.90 VAT (19.6%) 95.94 -------- Total 585.42 μήπως το πέρασε κανονικά και δεν το πήρα χαμπάρι??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Βαλε destinator βαγγελη να ησυχασεις κ ασχολησου με το τηλ! Εμενα ειναι στον αερα για αθηνα απο τισ 21·19 εφυγε απο γαλια. Μεχρι τις 12.00 το μεσημερι λογικα θα το εχω στα χερια μου. :lol: και εμενα τα ιδια λεει...αλλα μαλλον εγω θα το εχω σαββατο στα χερια μου...ειμαι απο επαρχια:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 βαγγελη δοκιμασες να εγκαταστησεις το autorun.exe του igo απο το φακελο 2577? http://rapidshare.com/files/306155640/Autorun.rar αναλογα βεβαια με την εκδοση που τρεχεις δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει σε αυτη την περιπτωση το εβαλα στο φακελο του igo και το ετρεξα αλλα πηρα fatal error. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 το εβαλα στο φακελο του igo και το ετρεξα αλλα πηρα fatal error. πρεπει να βρεις το autorun για το igo που εχεις.πες μου ποιο ειναι μηπως το εχω ps το φακελο 2577 τον βαζεις χυμα στο root της καρτας οπως ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 πρεπει να βρεις το autorun για το igo που εχεις.πες μου ποιο ειναι μηπως το εχω ps το φακελο 2577 τον βαζεις χυμα στο root της καρτας οπως ειναι Τελικα αλεξ εβγαλα ακρη! σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Κατεβασα απο καπου ενα multiresolution data.zip και ολα δουλευοθν ρολοι!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christav Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Ανοικτή ακρόαση έχει ή λείπει όπως στο Tytn II ;;; Παράθεση クリストス.....Χρήστος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis777 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 off topic πωλειται htc hd2 2 ημερών αγορασμενο απο expansys με αποδειξη 550 euro χωρις παζαρια ευχαριστω γιαννησ αθηνα.sold thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Ωχ :X, αρχισαν τα οργανα ? :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 μήπως το πέρασε κανονικά και δεν το πήρα χαμπάρι??? Το έχεις βάλει κανονικά και μάλλον πήγες να το ξαναβάλεις. Σε αυτή την περίπτωση σου βγάζει ότι δεν είναι έγκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis777 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 οχι το πηρα για την γυναικα μου αλλα οπως καταλαιβενησ δεν κανει για γυναικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ρε παιδια...τι γινεται....ολοι απο expansys ψωνισατε?? Μονο εγω το πειρα απο handtec!? oeo. Υπαρχει κανεις απο handtec που το παρελαβε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Τελικα αλεξ εβγαλα ακρη! σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Κατεβασα απο καπου ενα multiresolution data.zip και ολα δουλευοθν ρολοι!!! Βάλε αυτό, http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=4776&start=0 είναι must-have για Ελληνες χρήστες iGO. Kαι πολύ καλά έκανες και δεν άκουσες τον Δημήτρη... Βαλε destinator βαγγελη να ησυχασεις κ ασχολησου με το τηλ! Μάλλον ο Δημήτρης γουστάρει όταν ανεβοκατεβαίνει Αθήνα να βλέπει το βελάκι πλοήγησης στα χωράφια!!!:lol: Δεν εξηγείται αλλιώς ότι προτείνει Destinator.:p http://img188.imageshack.us/img188/9977/screen07h.jpg Και μια και μιλάμε για iGO και GPS... To iGO ανοίγει σε τέσσερα δευτερόλεπτα. Δρομολογεί Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε δύο δευτερόλεπτα. Ο επανυπολογισμός διαδρομής γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο δέκτης GPS είναι πολύ καλύτερος από αυτόν του HD. Kλειδώνει σε μερικά δευτερόλεπτα και δεν χάνει το σήμα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες όπως είναι τα στενάκια με ψηλά κτίρια. Το κυριότερο... μηδενικό lag! Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τις επιδόσεις του. Οποτε χρειαστείτε τη συσκευή για πλοηγό να είστε σίγουροι πως θα μείνετε υπερευχαριστημένοι. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ωχ :X, αρχισαν τα οργανα ? :worry: οχι το πηρα για την γυναικα μου αλλα οπως καταλαιβενησ δεν κανει για γυναικα το θελω εγω φιλε μου αμεσα Μ ps Οδυσσεα δεν εχω ασχοληθει με αλλο προγραμμα παρα πολυ... Θελω απλα πραγματα ισα να πληκτρολογω διευθυνση κ αριθμο κ να με πηγαινει... Το igo ομως ειναι πανεμορφο σε γραφικα και πιο πληρες σε επιλογες. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ρε παιδια...τι γινεται....ολοι απο expansys ψωνισατε?? Μονο εγω το πειρα απο handtec!? oeo. Υπαρχει κανεις απο handtec που το παρελαβε? Όσοι είχαμε κάνει προπαραγγελία, θα παραλάβουμε σήμερα. H Expansys στέλνει με DHL που κάνει 1 ημέρα, ενώ η handtec με Fedex που κάνει 2 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Τελικά θα μας πει κάποιος πόση μνήμη του μένει ελεύθερη ??? Επίσης multitouch έχει στο πληκτρολόγιο ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Όσοι είχαμε κάνει προπαραγγελία, θα παραλάβουμε σήμερα. H Expansys στέλνει με DHL που κάνει 1 ημέρα, ενώ η handtec με Fedex που κάνει 2 ημέρες. εμενα εφτασε αθηνα ηδη..το αργοτερο 12 το μεσημερι θα το εχω στα χερια μου :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Μεγάλο πρόβλημα! Ενώ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο με το Router μετά από κάποια ώρα (10 λεπτά-μισή ώρα) σταματάει κάθε δραστηριότητα στο internet και χρειάζεται ανανέωση της IP χειροκίνητα. Ακόμη δεν έχω βρει κάποιον task manager ικανοποιητικό. Ο wktask που χρησιμοποιούσα μέχρι τα 6.1 παγώνει την συσκευή όταν κατά λάθος κλείσεις το start menu απ΄αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Βάλε αυτό, http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=4776&start=0 είναι must-have για Ελληνες χρήστες iGO. Kαι πολύ καλά έκανες και δεν άκουσες τον Δημήτρη... Μάλλον ο Δημήτρης γουστάρει όταν ανεβοκατεβαίνει Αθήνα να βλέπει το βελάκι πλοήγησης στα χωράφια!!!:lol: Δεν εξηγείται αλλιώς ότι προτείνει Destinator.:p http://img188.imageshack.us/img188/9977/screen07h.jpg Και μια και μιλάμε για iGO και GPS... To iGO ανοίγει σε τέσσερα δευτερόλεπτα. Δρομολογεί Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε δύο δευτερόλεπτα. Ο επανυπολογισμός διαδρομής γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο δέκτης GPS είναι πολύ καλύτερος από αυτόν του HD. Kλειδώνει σε μερικά δευτερόλεπτα και δεν χάνει το σήμα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες όπως είναι τα στενάκια με ψηλά κτίρια. Το κυριότερο... μηδενικό lag! Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τις επιδόσεις του. Οποτε χρειαστείτε τη συσκευή για πλοηγό να είστε σίγουροι πως θα μείνετε υπερευχαριστημένοι. Πολύ ενθαρυντικά όλα αυτά.:):) Το απόγευμα θα έχω και το δικό μου:D:D: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts