Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10


mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση σε οποιον γνωριζει.

Πριν 4 μερες εγινα κατοχος ενος xperia x10 .Υο τηλ ειναι πολυ καλο και γρηγορο.Θα ηθελα να μου πει κάποιος εαν ειναι φυσολογικο μετα απο μια πληρη φορτιση ,η μπαταρια να κρατα 14 ωρες μονο!!!!!

 

Το δικό μου το βγάζω από το φορτιστή στις 8 το πρωί και το ξαναβάζω στις 11 το βράδυ...άρα :confused: 15 ώρες! Χωρίς να θέλω να μιλήσω για όλους, νομίζω ότι στους περισσότερους (με λίγες εξαιρέσεις) βγάζει δε βγάζει μία μέρα. Νομίζω :ninja: ότι μόνο με μία αναβάθμιση θα μεγαλώσει ο χρόνος αναμονής της μπαταρίας μας. Προς το παρόν εγώ προμηθεύτηκα φορτιστή αυτοκινήτου και δεύτερο φορτιστή usb :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δεν χρησιμοποιείς wi-fi, GPRS κτλ απενεργοποίησε τα. Η μπαταρία θέλει μερικούς κύκλους μέχρι να πιάσει τη μέγιστη απόδοση. Διάβασε και το FAQ για θέματα σχετικά με την μπαταρία.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

Έπιασα 2 γεμάτες μέρες με 3G μονίμως ενεργό και νορμάλ χρήση, συνήθως επειδή βαριέμαι και το σκαλίζω κρατάει μιάμιση μέρα! Αυτό που τρώει τραγικά τη μπαταρία είναι το GPS, αν πας ταξιδάκι 4 ωρών θα σου ρουφήξει όλη την μπαταρία!
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Αυτό που τρώει τραγικά τη μπαταρία είναι το GPS, αν πας ταξιδάκι 4 ωρών θα σου ρουφήξει όλη την μπαταρία!

 

Αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλες τις συσκευές του χώρου.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

καλημερα! εχω το χperia x10 και δε μπορω να βρω που αποθηκευονται τα δεδομενα που λαμβανω. πχ βιντεο εικονες screensavers που κατεβαζω και αν χωριζονται σε φακελους.:blink::blink:
Link to comment
Share on other sites

εγώ πάντως αυτό που παρατήρησα με την μπαταρία όσο καλά και να κρατάει σε μένα προχθές μέσα σε μια μέρα μου την ρούφηξε όλη χωρίς να το χειριστώ σχεδόν καθόλου μόνο λίγες κλήσεις τόσο γρήγορα τα έπαιξα εντωμεταξυ πάντα προσέχω πριν το βάλω σε αναμονή βλέπω τι εφαρμογές τρέχουν από πίσω και τις κλείνω με το κίλερ αλλά αυτές ξανατρέχουν από μόνες τους, βλέπω μερικές ξανά ανοίγουν χωρίς να κάνω τίποτα εγώ! αυτό γιατί έτσι να ανοίγουν μόνες τους? και δεν είναι μόνο εφαρμογές που έχω βάλει εγώ έχω δει σε άσχετες στιγμές να τρέχει το mediascape h to timescape χωρίς εγώ να τα έχω ανοίξει από πριν!
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

@MaIdEn : http://geekfor.me/faq/you-shouldnt-be-using-a-task-killer-with-android/

 

Αυτό όχι περί μπαταρίας , αλλά περί λάθους του να χρησιμοποιούμε taskiller σε android smartphones!!! Ισχύει παρεπιπτόντως , έχω καταργήσει τον taskiller στο x10 μου εδώ και καμιά 1.5 βδομάδα από τότε που διάβασα το άρθρο και "τρέχει" πολύ καλύτερα από πριν! Ειδικά το Timescape πάει πολύ πιο σφαιράτα! Linux είσαι .......! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλησπέρα.

 

Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά ενός Sony XPeria X10. Αν τελικά το αποκτήσω τότε θα είναι το 1ο μου SE μετά από το θρυλικό Τ28i(τότε ως Ericsson), καθώς όλα αυτά τα χρόνια παραμένω ένας αμετανόητος Nokia-κιας λάτρης των candybar κινητών με λογισμικό Symbian OS. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Ν78

 

Γιατί το XPeria X10?

Γιατί με το που το είδα έφαγα κόλλημα....Στα δικά μου μάτια μοιάζει πανέμορφο. Επίσης αυτή η 4άρα οθόνη σου γεμίζει το μάτι, αλλά και στην αφή καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ποιοτικό κινητό, με πολύ καλά hard buttons και πάνω από όλα κομψό. Η κάμερα για μένα που μου αρέσει η φωτογραφία, είναι μεγάλο ατού. Γενικά να μην μακρολογώ πιστεύω ότι ήρθε η ώρα μου για ένα Smartphone. Αλλά πέρα από το κλικ που σου κάνει ένα προιόν ως προς την εμφάνιση, αν θες να είσαι αντικειμενικός πρέπει να δεις και τα όποια μειονεκτήματα για να είσαι προετοιμασμένος τι θα αγοράσεις, και όχι να πέσεις από τα σύννεφα.

 

Και εδώ θέλω τη βοήθεια σας. Έχω δει & διαβάσει διάφορα reviews στο διαδίκτυο.

Οπότε έχω μια λίστα ερωτήσεων. Και όσες πιο πολλές μπορείτε να μου απαντήσετε, τότε θα σας ήμουν πολύ ευγνώμων.

 

Λοιπόν:

 

1) Το λειτουργικό είναι το Android 1.6, αλλά όταν λέγεται ότι από το καλοκαίρι-φθινόπωρο θα γίνει η αναβάθμιση στο 2.1 αυτό θα αφορά τα κινητά που θα βγαίνουν μονάχα εκ τότε και μετά? Ή θα μπορεί κάποιος να κάνει την αναβάθμιση και σε αυτά που θα είναι με το 1.6? Τι μειονεκτήματα έχει το 1.6 έναντι του 2.1 πέρα από τα 262.000 χρώματα του 2ου?

 

2) Σχετικά με το GPS, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα χαρτών που να μην χρειάζεται εννοείται σύνδεση στο δίκτυο? Όπως δηλαδή έκανα και στο Νοκια μου με τα Sygic, Route66 etc....

 

3) Ραδιόφωνο....Έχει ή όχι ενσωματωμένο ραδιόφωνο?

 

4) Η μνήμη τηλεφώνου είναι στο 1Gb ενώ μαζί δίνεται και κάρτα microSD των 8Gb. Σωστά?

 

5) Σχετικά με την οθόνη. Δεν υποστηρίζει multitouch. Υπάρχει περίπτωση και αυτό να είναι κάτι που διορθώνεται με την αναβάθμιση από 1.6 στο Android 2.1?

 

 

Σε γενικές γραμμές αυτά, αλλά κυρίως αυτό που με ενδιαφέρει είναι στο να μου αποσαφηνίσετε τι γίνεται με το λογισμικό του και κατά πόσον ,αν με βεβαιότητα μπορεί να απαντηθεί φυσικά, θα είναι αναβαθμίσιμο.

 

Οποιεσδήποτε εντυπώσεις από τους ήδη κατόχους είναι μετά χαράς καλοδεχούμενες....

Όπως λευκό ή μαύρο? :lol:

Πέρα από την πλάκα, το λευκό έχει πίσω μέρος σε λευκή λάκα ενώ το μαύρο σε μαύρο matte?

 

Ο αδερφός μου(είναι μέλος εδώ αλλά δεν ξέρω το όνομα του :lol: ) έχει το IPhone 3GS 16Gb. Το έχω περιεργαστεί και δεν αμφιβάλλω ότι είναι ένα πολύ καλό smartphone. Όμως έχει και αυτό ελαττώματα όπως η μάπα κάμερα, αλλά και το ότι πρέπει να το σπάσεις για να γίνει της προκοπής....Εγώ βαριέμαι λίγο. Ωστόσο αποτελεί την εναλλακτική μου επιλογή....Ας πούμε είμαι κατά 95% στο Χ10 και κατά 5% στο 3GS

 

ΥΓ: Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. Θα με βοηθούσαν αναπάντεχα οι συμβουλές σας ειδικά αυτές των κατόχων....Το όνομα μου είναι Γιάννης και σας διαβάζω που και που άσχετα αν δεν γράφω....

Link to comment
Share on other sites

@SniFiSniF άρα φταίει το τασκ κιλερ καλά κατάλαβα πως κάτι πήγαινε στραβά!!!!και τι φάση να μη χρησιμοποιούμε κανένα πρόγραμμα για να κλείνουμε εφαρμογές? υπάρχει κανένα καλύτερο?

 

@jg_sot 1) έχει ανακοινώσει η SE αποτι ξέρω και από τα παιδιά και δω, πως θα πάρει αναβάθμιση σε 2.1 η μπορεί και σε 2.2 ?? πάντως σε 2.1 σίγουρα προς τον Οκτώβριο πάντως και κάτι ακούστηκε μαζί με την αναβάθμιση θα μπορεί να τραβάει και ΗD βίντεο!!!.

2) Όσο για το gps και εγώ ψάχνω χάρτες αλλά δεν κατάφερα να βρω τίποτα.. ένα παιδί εδώ μέσα είπε πως δοκίμασε τους χάρτες sygic και Navigon .. λογικά χωρίς να χρεωνόμαστε παίζουν!Κάτι είχε πάρει και το μάτι μου πως στο πλαίσιο αν το αγοράσεις τώρα σου δίνουν και δώρο χάρτες!!

3) Ραδιόφωνο δεν έχει ενσωματωμένο δυστυχώς αλλά μπορείς να αγοράσεις ένα εξωτερικό που είναι και bluetooth μαζί για το χ 10.

4)ναι έτσι ακριβώς.

5)για το multitouch άκουσα πως ίσως πάρει με τις επόμενες αναβαθμίσεις?? δεν είμαι σίγουρος!

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ την παρέα!!!Το κινητό το έχω περίπου 2 βδομάδες σε λευκό χρώμα.Πολύ όμορφος σχεδιασμός και στιβαρή κατασκευή.Η οθόνη έχει πολύ ωραία χρώματα είναι φωτεινή και με άριστη απόκριση.Επίσης είναι αρκετά γρήγορο χωρίς περιττά κολλήματα.

 

Τα μειονεκτήματα για μένα είναι η απουσία FM radio καθώς το χρησιμοποιώ αρκετά όταν είμαι έξω (αναγκάζομαι να πέρνω το walkman :p) και ο ήχος απο το ακουστικό.Στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα αλλά σε δρόμο με φασαρία με δυσκολία συννενοούμαι.

 

Πιστεύω οτι με την αναβάθμιση σε 2.1 θα γίνει super το κινητό:).

 

Αυτά απο μένα:cool:.

Nokia N9 :love:

 

Βαλάντης!

Link to comment
Share on other sites

Ενας φιλος εχει το χ10.Εχει ενεργοποιηση το σχεδιασμο μοτιβου για ξεκλειδωμα,και ξεχασε το σχημα που εβαλε.Πως μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε?
Link to comment
Share on other sites

sms 160 χαρακτηρων τελικα μπορούμε να έχουμε ή όχι;

 

επίσης, κάποια εφαρμογή για συγχρονισμό με outlook calendar;;

Edited by savraki
Link to comment
Share on other sites

καλημερα! εχω το χperia x10 και δε μπορω να βρω που αποθηκευονται τα δεδομενα που λαμβανω. πχ βιντεο εικονες screensavers που κατεβαζω και αν χωριζονται σε φακελους.:blink::blink: επισης πως δουλευει αυτο το καταραμενο office suite???????????? Edited by kotaki
Link to comment
Share on other sites

Τα μειονεκτήματα για μένα είναι η απουσία FM radio καθώς το χρησιμοποιώ αρκετά όταν είμαι έξω (αναγκάζομαι να πέρνω το walkman :p) και ο ήχος απο το ακουστικό.Στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα αλλά σε δρόμο με φασαρία με δυσκολία συννενοούμαι.

 

Να αγοράσεις τότε αυτό

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=gr&lc=el

 

Ρε παιδιά το ακουστικό είναι τόσο τραγικό????:wacko:

Link to comment
Share on other sites

@SniFiSniF άρα φταίει το τασκ κιλερ καλά κατάλαβα πως κάτι πήγαινε στραβά!!!!και τι φάση να μη χρησιμοποιούμε κανένα πρόγραμμα για να κλείνουμε εφαρμογές? υπάρχει κανένα καλύτερο?

 

Όχι δεν υπάρχει κανένα "καλό" task-killer. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του άρθρου που σου πόσταρα τουλάχιστον. Δε ξέρω αν το διάβασες ολόκληρο αλλά εν πάσει περιπτώση το ζουμί του άρθρου είναι πως το λειτουργικό android και οι εφαρμογές του είναι προγραμματισμένες με τέτοιο τρόπο που ξέρουν ΠΑΝΤΑ οι ίδιες (και το λειτουργικό) πότε να:

-παραμείνουν ανοιχτές και να φαίνονται

-παραμείνουν ανοιχτές και να είναι αφανής

-παραμείνουν αδρανείς και να επαναφέρονται από το σημείο στο οποίο τις είχες αφήσει

-κλείνουν προκειμένου να εξοικονομηθεί μνήμη για κάποια άλλη εφαρμογή.

 

Συνεπώς κάθε είδους "task-killing" software μόνο πρόβλημα προξενεί στην λειτουργία μιας android συσκευής παρά ουσιαστική λύση. Ό,τι τρέχει , τρέχει για κάποιο λόγο! Αυτό μας λένε οι προγραμματιστές της google και ό,τι είναι περιττό απορρίπτεται χωρίς να χρειάζεται να επέμβουμε.

 

Μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά από τότε που κατάργησα το "Ajacent Task Killer Free" (δεν το έγραψα σωστά - δε θυμάμαι πως λεγόταν) το κινητό λειτουργεί και αποδίδει πολύ καλύτερα. Δοκίμασε το! Δεν θέλω να παίξω με τον πόνο σου γιατί μπορεί να φταίνε και οι φορτίσεις αλλά έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε και η ζωή της μπαταρίας πράγμα λογικό αφού είναι διαφορετικό για την κατανάλωση ενός σύστημα να "επαναφέρει" μια αδρανή εφαρμογή στο προσκήνιο από το να την ξεκινάει κάθε φορά εκ νέου επειδή την έχεις kill-άρει με κάποιο πρόγραμμα.

Επίσης το Timescape μου έκανε κάτι περίεργα στις ανανεώσεις του και κόλλαγε περιοδικά (δεν εμφάνιζε πάντα τις εικόνες και δυσκολευόταν κατά την αλλαγή φίλτρου) , όλα αυτά εξαφανίστηκαν με το που κατάργησα το task-killer σταδιακά και τώρα τρέχει στην εντέλεια!

 

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι γνώμη μου που απορρέει από το άρθρο έτσι? :cool:

Edited by SniFiSniF
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα

μετά το Nokia 5800 που έχω (xωρίς προβλήματα) σκέφτομαι να πάρω το Xperia X10 mini για να δοκιμάσω το android.

Εχω 3 ερωτησούλες και όποιος μπορεί ας απαντήσει : :lol:

1) το θέμα της μικρής αυτονομιας της μπαταρίας ισχύει και για το mini ή όχι ;

2) το θέμα με το ακουστικό ισχύει και για το mini ή όχι ;

3) έχει ραδιόφωνο το mini ;

Σας ευχαριστώ

Edited by bathan

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.3.0, Android 14)

Link to comment
Share on other sites

Η κάμερα για μένα που μου αρέσει η φωτογραφία, είναι μεγάλο ατού.

 

Γεια φίλε Γιάννη:) Θα εστιάσω σ'αυτή σου τη φράση. Εφόσον σ'αρέσει η φωτογραφία, πάρε άλλο τηλέφωνο και όχι το Χ10. Η ποιότητα της φωτογραφικής του μηχανής είναι απλά ΕΛΕΕΙΝΗ. :p Τουλάχιστον για απεικόνιση των φωτό σε υπολογιστή. Για απεικόνιση μόνο στην οθόνη του κινητού είναι μια χαρά, αλλά για σοβαρή ενασχόληση ούτε καν να το διανοείσαι. ;)

 

Κατά τα άλλα είναι κινητό εξαιρετικά γρήγορο στη λειτουργία του, κινητό που δε χρειάζεται ούτε restarts ούτε tasks killers, δεν κολλάει, εκτελεί τις λειτουργίες του χωρίς να διαμαρτύρεται και πανέμορφο(αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό). Γενικά, ό,τι υπόσχεται το κάνει χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις και μετά το Symbian S60 λειτουργικό, το Android θα σου φανεί... παράδεισος με την αμεσότητα και την ταχύτητά του. Αλλά σίγουρα τρώει μεγάλο άκυρο στην ποιότητα της φωτογραφικής του μηχανής;)

Link to comment
Share on other sites

................

 

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις βοήθειες σας και τις πληροφορίες σας....

 

Φίλε kotsianis7 τώρα έχω το Ν78, το οποίο με την 3.2 κάμερα τραβάει αξιοπρεπής φωτογραφίες. Επειδή στα Public που πήγα δοκίμασα στο Χ 10 να τραβήξω μια φωτό είδα μετά χαράς ότι είναι πιο ποιοτικές από του Νόκια μου....Οπότε μάλλον με καλύπτει.

Δεν είμαι δα και φωτογράφος, απλά δεν θέλω να πληρώσω για κινητό ένα μισθό και να έχει την ελεινή κάμερα του Iphone....αυτή ναι, είναι ελεινή :lol:

Δεν συμφωνείς???

Όχι απλά αν τραβάει λίγο καλύτερα από την 3.2 του Ν78 τότε super :D

Link to comment
Share on other sites

@jg_sot

 

Αν μου επιτρέπεις, θα σου απαντήσω κι εγώ σε οποιες απορίες σου μπορώ, και πάντα σύμφωνα με ό,τι έχω ψάξει...

 

1) Τον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμη η έκδοση του Android 2.1, οπότε για μένα αυτός δεν θα ήταν λόγος να μην το αγοράσεις. Λίγη υπομονή για μία τόσο όμορφη συσκευή αξίζει. Μια χαρά άλλωστε είναι και το 1.6...

 

2) Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα, οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου..

 

3) Όχι, δεν έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο.

 

4) Ακριβώς\

 

5) Όχι, δεν θα υποστηριχθεί ποτέ, είναι θέμα hardware. Έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση η Sony Ericsson.

 

- Όσον αφορά το χρώμα, εγώ θα πρότεινα επίμονα το λευκό... Του πάει πολύ... :) Αν και δεν το έχω δει live σε λευκό, από φωτογραφίες είνναι υπέροχο... Βέβαια λερώνει...όπως κάθετί λευκό... ;)

 

- Όσον αφορά την camera -σύμφωνα με ό,τι έγραψε ένα παιδί παραπάνω-, αυτή δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ελεεινή. Ίσα ίσα... Κυμαίνεται στις καλύτερες των 8MP. Κυκλοφορούν άπειρες στο διαδίκτυο... Βέβαια μπορείς να τις δεις και ιδιοίς όμμασι, απλά πήγαινε σε ένα μαγαζί βγάλε καμμιά 10αριά, στείλ'τες στο κινητό σου και πήγαινε στον υπολογιστή σου να τις δεις... Κι άμα σε ικανοποιούν, έχει καλώς!

 

- Και όχι, ούτε εγώ θα έδινα ΤΟΣΑ λεφτά για ένα κινητό με τόσο ΚΑΚΗ κάμερα.... (βλ. iPhone)

 

Παρεπιπτόντως, περισσότερες (και αρκετές) πληροφορίες για το Χ10 μέσω μίας εκτενούς review μπορείς να βρεις εδώ. (Ελπίζω μόνο αυτό να μην είναι "παράνομο", εκτός των κανόνων του myphone δηλαδή... :P)

 

Ελπίζω να βοήθησα! :)

Edited by periskalimera
Διαγραφή QUOTE
Link to comment
Share on other sites

Από που μπορώ να αγοράσω τα ακουστικά με το ραδιόφωνο?

 

Google is your friend...:)

Με μία πρόχειρη αναζήτηση

http://www.skroutz.gr/s/258697/Sony-MW600.html

Έχει 3 καταστήματα, και κυμαίνεται στα 48-50 ευρώ.

Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή.

 

Παίδες αν κάποιος το έχει αγοράσει ή όταν το αγοράσει, ας μας πει αν υπάρχει κάποιο υπομενού στο τηλέφωνο που να απεικονίζει το ραδιόφωνο.

Λογικά από ότι έχω καταλάβει πρέπει να αλλάζεις σταθμούς μονάχα από τα ακουστικά και όχι από τη συσκεύη, αν δεν κάνω λάθος.

 

@jg_sot

 

Αν μου επιτρέπεις, θα σου απαντήσω κι εγώ σε οποιες απορίες σου μπορώ, και πάντα σύμφωνα με ό,τι έχω ψάξει...

 

1) Τον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμη η έκδοση του Android 2.1, οπότε για μένα αυτός δεν θα ήταν λόγος να μην το αγοράσεις. Λίγη υπομονή για μία τόσο όμορφη συσκευή αξίζει. Μια χαρά άλλωστε είναι και το 1.6...

5) Όχι, δεν θα υποστηριχθεί ποτέ, είναι θέμα hardware. Έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση η Sony Ericsson.

 

- Όσον αφορά το χρώμα, εγώ θα πρότεινα επίμονα το λευκό... Του πάει πολύ... :) Αν και δεν το έχω δει live σε λευκό, από φωτογραφίες είνναι υπέροχο... Βέβαια λερώνει...όπως κάθετί λευκό... ;)

 

- Όσον αφορά την camera -σύμφωνα με ό,τι έγραψε ένα παιδί παραπάνω-, αυτή δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ελεεινή. Ίσα ίσα... Κυμαίνεται στις καλύτερες των 8MP. Κυκλοφορούν άπειρες στο διαδίκτυο... Βέβαια μπορείς να τις δεις και ιδιοίς όμμασι, απλά πήγαινε σε ένα μαγαζί βγάλε καμμιά 10αριά, στείλ'τες στο κινητό σου και πήγαινε στον υπολογιστή σου να τις δεις... Κι άμα σε ικανοποιούν, έχει καλώς!

 

- Και όχι, ούτε εγώ θα έδινα ΤΟΣΑ λεφτά για ένα κινητό με τόσο ΚΑΚΗ κάμερα.... (βλ. iPhone)

 

Ελπίζω να βοήθησα! :)

 

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια:)

 

1)Όχι δεν είναι λόγος το 1.6 για να μην το αγοράσω, αλλά με ενδιαφέρει τουλάχιστον να είναι αναβαθμίσιμο....είναι όμως και αυτό είναι πολύ καλό...μάλιστα παραξενεύτηκα πως είναι δυνατόν με μία αναβάθμιση λογισμικού εκτός από κάποια feautures που βελτιώνονται, να αυξάνονται συνάμα και τα χρώματα της οθόνης:wacko:

Θα παίζει flash η 2.1???

 

5) Σχετικά με το Multitouch εγώ πάλι έχω μπερδευτεί. Έχω διαβάσει και από τις 2 πλευρές, η μία υποστηρίζει ότι δεν θα το σηκώσει το multitouch λόγω hardware και η άλλη ότι θα το σηκώσει....Μάλιστα και οι 2 πλευρές υποστηρίζουν ότι έχουν insider πληροφόρηση από άτομα που δουλεύουν στην SE....Τελικά τι ισχύει???

Όχι ότι με απασχολεί γιατί από ότι είδα έχει τις επιλογές zoom in/zoom out σε πολύ βολικό σημείο, αλλά και το multitouch έχει σίγουρα τη χάρη του και την ταχύτητα φυσικά.

 

-Εγώ σε λευκό το έπιασα στα public, αλλά ήθελα το μαύρο. Όμως διαπίστωσα ότι έχει matte πίσω μέρος και αυτό δεν μου αρέσει....τώρα προτιμώ την λευκή λάκα, το γυαλιστερό πλαστικό δηλαδή.

 

-Συμφωνώ ότι έχει πολύ καλή κάμερα, σίγουρα καλύτερη από του Νόκια μου, οπότε καλύπτομαι. Και ας μην ξεχνάμε δεν είναι κινητό επικεντρωμένο γύρω από την κάμερα του....παρόλαυτα τα καταφέρνει περίφημα. Τι να πει κανείς για την τραγωδία της iphonocameras? :lol:

 

Καλημέρα σε όλους τους Χ10άκηδες :D

 

Και κάτι άλλο, λίγο βλακώδες, που ήθελα να ρωτήσω, είναι αν δέχεται φόντο κάποια εικόνα/φωτό μας στην επιφάνεια εργασίας και ήχο κλήσης κάποιο τραγουδάκι...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Link to comment
Share on other sites

1) Τα χρώματα της οθόνης έχουν να κάνουν καθαρά με το software της συσκευής, το Android δηλαδή. Αυτό είναι που δεν υποστηρίζει άνω των 65Κ χρωμάτων. Οπότε με την αναβάθμιση σε 2.1, η οθόνη μπορεί να προβάλλει εικόνα με όλα τα χρώματα που εκ κατασκευής υποστηρίζει. Κάτι σαν την δυνατότητα multi-touch που έχει η 2.1 (και ενεργοποιείται στο Google Nexus One). Για το flash δεν είμαι σίγουρος, οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου...

 

5) Όχι, είναι σίγουρο πια ότι δεν θα υποστηρίζει multi touch. Έχει βγει σχετική ανακοίνωση... Αν την βρω θα την ποστάρω.

 

Όσον αφορά το επόμενο σου post, θεωρώ δεδομένο ότι όλα αυτά θα υποστηρίζονται... :)

Link to comment
Share on other sites

sms 160 χαρακτηρων τελικα μπορούμε να έχουμε ή όχι;

 

επίσης, κάποια εφαρμογή για συγχρονισμό με outlook calendar;;

 

επαναφέρω τις απορίες μου, προσθέτοντας:

για απεγκατάσταση εφαρμογών, υπάρχει κάποια ρύθμιση ή πρέπει να γίνει μόνο με κάποια uninstaller εφαρμογή;

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...