Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Ότι και να πούμε εμείς δεν μπορούν να αλλάξουν και πολλά. Η επίσκεψη στο service είναι αναπόφευκτη, περιμένουμε νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Kαλησπερα!Εγραψα σε αυτο το thread για να ρωτησω για ενα χ10 ενος φίλου.Χτες εκει που δουλευε κανονικα το κινητο,ξαφνικα κολλησε η οθονη,και του εσβησε,απο τοτε δεν ξαναανοιξε,οσο και να προσπαθουσε.Επισης οταν συνδεει το φορτιστη πάνω ,η οθονη παραμενει σβηστη και δεν δειχνει να φορτιζει,το δοκιμασε και στο λαπτοπ,για να το φορτισει απο το Usb.TΙ εγινε χαλασε μονο του.Παντως εχει αλλο ενα χρονο εγγυηση.Απλα δεν ξερω αν θα υπαρχει προβλημα επειδη ειναι ροοτ στο κινητο.Απο την αλλη το κινητο δεν αναβει καθολου,λογικα κάηκε,οποτε δεν νομιζω να καταλαβουν τιποτα στην sony ericsson.Εσεις τι λέτε;ευχαριστώ! Αυτό ακριβώς συνέβη και με το δικό μου Χ10. Ξαφνικά έσβησε και δεν άνοιγε, ούτε το κομπιούτερ μου το αναγνωριζε, ούτε φορτιζε. Κι εγώ το είχα κάνει root αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εγγύηση αφού από τη στιγμή που δεν ανοίγει δε μπορούν να το καταλάβουν. Να θυμηθεί μόνο να μην αφήσει την sd του στο σέρβις καθώς εκεί φαίνονται διάφορα που έχουν σχέση με το root. Ταλαιπωρηθηκα με δύο αλλαγές πλακετας και 2 μήνες χωρίς τηλ αλλά τώρα δουλεύει όπως πριν. Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 ok φιλε σε ευχαριστω! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Ποιες ειναι οι ρυθμισεις για mms???ειχα βρει καποιες χειροκινητες αλλα δε μπορώ να λαβω...για cosmote Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Ποιες ειναι οι ρυθμισεις για mms???ειχα βρει καποιες χειροκινητες αλλα δε μπορώ να λαβω...για cosmote Δες εδώ αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Rikard Skogberg says: July 22, 2011 at 2:22 pm Hello there..i know that have been a long time now since our last announcement..but i am going to say this : The update will be available next week..and it will be over PC Companion or SEUS..by this time i dont have any info about this update..only that i can say is that we will annouce it via our official site in this week..so..good luck till than..thanks again for your patience..please accept our appologies….best regards…Rikard Skogberg.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Το μόνο που με χαλάει όταν θα πάρουμε τη νέα έκδοση είναι οτι θα πρέπει να ξανά στήνω το Χ10 απο την αρχή , ελπίζω να το ρουτάρουν γρήγορα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkaratzas Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Καλησπερα! Εχω κανει format στην SD μου κ τον υπολογιστη κ τωρα δεν μου αναγνωριζει ο υπολογιστης το τηλεφωνο.Προσπαθησα να εγκαταστησω τη συσκευη με νεους drivers αλλα τπτ παλι.Ουτε καν την επιλογη να συνδεσω το τηλ. η να το φορτησω δεν μου βγαζει κ φυσικα ουτε το companion ουτε το seus την αναγνωριζουν. Εχει καποιος ιδεα γιατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Το μόνο που με χαλάει όταν θα πάρουμε τη νέα έκδοση είναι οτι θα πρέπει να ξανά στήνω το Χ10 απο την αρχή , ελπίζω να το ρουτάρουν γρήγορα :)Οπως και με το 2.1, εννοείται ότι θα περιμένω το root να γίνει πριν το φορέσω. ;) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 μια ερωτηση.εχω προσεξει οτι οταν γυρναω το τηλ στα πλαγια(ειδικα δεξιοστροφα) μετα το touch ειναι οτι να'ναι.Δεν ανταποκρινεται καθολου για λιγο η κανει οτι να'ναι.Αυτο μαλλον το κανει ειδικα με custom kernel(ισως και να το κανει με ολους δεν εχω προσεξει ιδιαιτερα).Τωρα εχω αυτα (παραθετω εικονα) και μου δουλευει μια χαρα.Κανεις καμια ιδεα το τι μπορει να φταιει-παιζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Όπως παρατήρησες και μόνος σου, κάποιες φορές τα custom tweaks δεν δουλεύουν πάντα σωστά. Δοκιμάζουμε και ότι δεν δουλεύει... το αλλάζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Καλησπερα! Εχω κανει format στην SD μου κ τον υπολογιστη κ τωρα δεν μου αναγνωριζει ο υπολογιστης το τηλεφωνο.Προσπαθησα να εγκαταστησω τη συσκευη με νεους drivers αλλα τπτ παλι.Ουτε καν την επιλογη να συνδεσω το τηλ. η να το φορτησω δεν μου βγαζει κ φυσικα ουτε το companion ουτε το seus την αναγνωριζουν. Εχει καποιος ιδεα γιατι??? Περίεργο αυτο , συνήθως αν υπάρχουν εγκατεστημένα στον υπολογιστή και τα δύο προγράμματα που ανέφερες παραπάνω (pc companion & seus ) δεν υπάρχει πρόβλημα , θα έλεγα να κάνεις όλα τα update των windows και μετά να ξαναπροσπαθήσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Διαθέσιμο το Gingerbread για το Sony Ericsson Xperia X10 http://www.insomnia.gr/topic/415248-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%cf%84%ce%bf-gingerbread-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-sony-ericsson-xperia-x10/ Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) Ναι όντος διαθέσιμο αλλά πότε θα το πάρουμε δε ξέρουμε http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/start/xperiax10?cc=gr&lc=el Edited July 28, 2011 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 στο διαδικτυο ακουγεται οτι απο την παρασκευη θα ειναι διαθεσιμο στην Ευρωπη σε unbranded συσκευες και θα ακολουθησουν και οι υπολοιποι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Λόγω προβλήματος του κινητού πέρασα πάλι την τελευταία έκδοση (2.1) και έχασα το root. Πώς μπορώ να τη rootάρω τώρα? Με το Ζ4 ή το universal Androot δεν τα κατάφερα καμμία πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287054 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 (edited) Η νέα αναβάθμιση του Χ10 σε 2.3 είναι πλέον γεγονός , έχει αρχίσει στην Ευρώπη ,εδω ακόμη τίποτε αλλά όποιος βιάζεται όπως εγώ μπορεί να κανει ένα κολπάκι για να την πάρει , θα χρειαστεί όμως να υπάρχει root στη συσκευή και ο root explorer. Αντικαταστήστε το αρχείο build.prop που θα βρείτε στο φακελο system του τηλεφώνου κάντε μια επανεκκίνηση , μπείτε στo Pcc και θα λάβετε την αναβάθμιση . Το αρχείο μπορείτε να το πάρετε απο εδώ . Για περισσότερη ασφάλεια κάντε ένα αντίγραφο του παλιού σας αρχείου . Και για του λόγου το αληθές ΠΡΟΣΟΧΗ : κάνοντας την αναβάθμιση ΧΑΝΕΤΕ τα πάντα στο τηλεφωνώ σας , ακόμη δεν υπάρχει root οπότε κρατήστε αντίγραφα . Καλή επιτυχία !!! Edited July 29, 2011 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Η αναβάθμιση είναι γεγονός. Όλα πήγαν καλά και το τηλέφωνο είναι γρήγορο. Μόλις τελείωσα αναβαθμίσεις, εγκαταστάσεις, συγχρονισμούς κλπ. Όλα άψογα! Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 ...και επίσημα με το παραπάνω κολπάκι Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Χωρίς ροοτ δεν γίνεται το update ακόμα; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 ΒΓΗΚΕ! ! ! Το λεει στο ενημερωση τωρα! Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Έκανα την ενημέρωση! Μιλάμε το κινητό σκοτώνει! Πολύ γρήγορο και με το σχεδιασμό που έχει παραμένει μία από τις κορυφαίες συσκευές και λυπάμαι όλους αυτούς που έχυσαν τόνους δάκρυα θάβοντάς το. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyber_Spartacus Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Έκανα την ενημέρωση! Μιλάμε το κινητό σκοτώνει! Πολύ γρήγορο και με το σχεδιασμό που έχει παραμένει μία από τις κορυφαίες συσκευές και λυπάμαι όλους αυτούς που έχυσαν τόνους δάκρυα θάβοντάς το. ακριβοοοοοοος ..... Ετσι επρεπε να ειναι απο την αρχη αυτο το κιν. ..... Παράθεση I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Εμένα γιατί δεν μου έχει βγάλει ακόμα τίποτα? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts