arismastrokostas Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Κοιτάξτε ότι έχω δοκιμάσει δουλευει εκτος από το barcode scanner τώρα γι αυτά ειλικρινά δε γνωρίζω Δεν πρέπει να παίζουν οι third-party εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotiss Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 παιδιά πριν απο λίγο παρήγγειλα το xperia X10. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: Αν μου έρθει με έκδοση android 1.6 μπορώ να αναβαθμίσω σε 2.2 ? Και αν ναι πόσο εύκολο είναι ? Υπάρχει χρέωση για κάτι τέτοιο ή ειναι free ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Είναι γρήγορο , πανεύκολο και τσάμπα. Δεν θα σου πάρει παραπάνω από 10-15' αναλόγως την σύνδεσή σου. Θα το κάνεις με το υλικό που εγκαθιστά το ίδιο το τηλέφωνο την 1η φορά που θα το συνδέσεις με το PC σου. :) Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 παιδιά πριν απο λίγο παρήγγειλα το xperia X10. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: Αν μου έρθει με έκδοση android 1.6 μπορώ να αναβαθμίσω σε 2.2 ? Και αν ναι πόσο εύκολο είναι ? Υπάρχει χρέωση για κάτι τέτοιο ή ειναι free ? Σε 2.1 εννοείς. Δεν υπάρχει 2.2 στο συγκεκριμένο κινητό, και η SE δεν θα ασχοληθεί ποτέ με το 2.2. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotiss Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 αυτά που διαβάζω για root και κατι για rom τι είναι ? Τι ρόλο παίζουν στο τηλέφωνο? Κατι διάβασα για μια rom που έλεγε οτι τρέχει πιο γρήγορα αλλά δε δουλεύει σωστά η κάμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 αυτά που διαβάζω για root και κατι για rom τι είναι ? Τι ρόλο παίζουν στο τηλέφωνο? Κατι διάβασα για μια rom που έλεγε οτι τρέχει πιο γρήγορα αλλά δε δουλεύει σωστά η κάμερα! Προκειται για μια προσπαθεια που κανουν καποια παιδια απο τους xda developers. Δεν ειναι επισημη rom και για να την περασεις θελει αρκετο διαβασμα του σχετικου φορουμ γιατι αν δεν γινουν σωστα τα βηματα μπορει να κανεις το Χ10 απο κινητο, τουβλο με μπαταρια...:D Το root ειναι η διαδικασια ωστε να παρεις στα χερια σου τον πληρη ελεγχο της συσκευης καθως μπορεις να πειραξεις αρχεια συστηματος - το οποιο βεβαια χρειαζεται αρκετη προσοχη στην αρχη - και ειναι προαπαιτουμενο αν θελεις να παιξεις με καποια custom rom. Εγω παντως που τρεχω την τελευταια 2.2 cyanogen δεν εχω παραπονο απο αποψη σταθεροτητας κι απο ταχυτητα ειναι ετη φωτος μπροστα. Επισης το προβλημα που υπηρχε με την καμερα εχει σχεδον εξελειφθει καθως τωρα μπορω να βιντεοσκοπω μεχρι 720p με το μονο περιορισμο του χαμηλου frame rate (περιπου 15fps απο 30 που ειναι κανονικα) Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Δεν πρέπει να παίζουν οι third-party εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάμερα. δοκίμασε το ScanLife δουλεύει κανονικά Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotiss Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Προκειται για μια προσπαθεια που κανουν καποια παιδια απο τους xda developers. Δεν ειναι επισημη rom και για να την περασεις θελει αρκετο διαβασμα του σχετικου φορουμ γιατι αν δεν γινουν σωστα τα βηματα μπορει να κανεις το Χ10 απο κινητο, τουβλο με μπαταρια...:D Το root ειναι η διαδικασια ωστε να παρεις στα χερια σου τον πληρη ελεγχο της συσκευης καθως μπορεις να πειραξεις αρχεια συστηματος - το οποιο βεβαια χρειαζεται αρκετη προσοχη στην αρχη - και ειναι προαπαιτουμενο αν θελεις να παιξεις με καποια custom rom. Εγω παντως που τρεχω την τελευταια 2.2 cyanogen δεν εχω παραπονο απο αποψη σταθεροτητας κι απο ταχυτητα ειναι ετη φωτος μπροστα. Επισης το προβλημα που υπηρχε με την καμερα εχει σχεδον εξελειφθει καθως τωρα μπορω να βιντεοσκοπω μεχρι 720p με το μονο περιορισμο του χαμηλου frame rate (περιπου 15fps απο 30 που ειναι κανονικα) αυτή η 2.2 που λες είναι η rom ? Τι σχέση έχει με την έκδοση του λειτουργικού android ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) αυτή η 2.2 που λες είναι η rom ? Τι σχέση έχει με την έκδοση του λειτουργικού android ? Οταν λεω rom εννοω μια "μαγειρεμένη" εκδοχη της οfficial εκδοσης 2.2 του λειτουργικου Android - a.k.a FroYo. H "επίσημη" ονομασια της rom που χρησιμοποιω ειναι "CyanogenMod 6.1.3 V4.5.7" του Wolfbreak απο τους xda. Edited March 21, 2011 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Για τη ενημέρωση και την καταπολέμηση της παραπληροφόρησεις αν θέλετε να βάλετε Rom 2.2 η καλύτερη είναι αυτή μακράν. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=945264 ([ROM] CM 6.1.3 V4.5.7 with Camcorder [19-03-11] [Tweaked+Theme+Extras]) Δεν εχει απολύτως κανένα πρόβλημα και το video recording παίζει κανονικά όπως και η φωτογραφική. Είναι πιο σταθερή από 2.1, πιο γρήγορη και φυσικα είναι 2.2. P.S το μηνανημα που κρατάτε στα χέρια δεν ειναι κινητό. Είναι ένας υπολογιστής που τρέχει linux. Free your minds FREE X10 Μπήκα στους xda, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα, για το πως θα την περάσουμε...:confused::confused::blink: Πάντως φένται καλη η 2.2. Μπορείς να κάνεις ένα οδηγό, για το πως θα την εγκαταστήσουμε? :O:O και όποισδήποτε μπορεί να κάνει τον οδηγό θα είμαι ευγνώμων. thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotiss Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Οταν λεω rom εννοω μια "μαγειρεμένη" εκδοχη της οfficial εκδοσης 2.2 του λειτουργικου Android - a.k.a FroYo. H "επίσημη" ονομασια της rom που χρησιμοποιω ειναι "CyanogenMod 6.1.3 V4.5.7" του Wolfbreak απο τους xda. Κατάλαβα ! δλδ έχει τόσο πολύ διαφορά απο την γνήσια έκδοση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Κατάλαβα ! δλδ έχει τόσο πολύ διαφορά απο την γνήσια έκδοση ? H ουσια ειναι ιδια, ο βασικος κωδικας της Γουγλης δεν αλλαζει. Αυτο που αλλαζει ειναι το intarface (διεπαφη χρηστη-μηχανης - τι σ**$@ τα εχουμε τα πτυχια;:lol:). Οταν λες γνησια, αν εννοεις την stock 2.1 της SE ναι υπαρχει μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις της συσκευης. Αφενος ειναι αισθητα πιο γρηγορο κι αφετερου υποστηριζει νεες λειτουργιες οπως που χου full flash περιεχομενο ιστοσελιδων. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotiss Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 H ουσια ειναι ιδια, ο βασικος κωδικας της Γουγλης δεν αλλαζει. Αυτο που αλλαζει ειναι το intarface (διεπαφη χρηστη-μηχανης - τι σ**$@ τα εχουμε τα πτυχια;:lol:). Οταν λες γνησια, αν εννοεις την stock 2.1 της SE ναι υπαρχει μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις της συσκευης. Αφενος ειναι αισθητα πιο γρηγορο κι αφετερου υποστηριζει νεες λειτουργιες οπως που χου full flash περιεχομενο ιστοσελιδων. ...κατάλαβα ! Ας έρθει μια φορά με το καλό και σιγά σιγά στην πορεία βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xterm Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΕΑ τα πληκτρολογια στους xda εχουν παρει φωτιά. Bootαραμε custom kernel!!!!!!!!!! Παράθεση Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΕΑ τα πληκτρολογια στους xda εχουν παρει φωτιά. Bootαραμε custom kernel!!!!!!!!!! ?????????? ποια ?????????? 2.3??????? Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ?????????? ποια ?????????? 2.3??????? :confused::blink: Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xterm Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Μερικά από αυτα που έρχονται είναι -overclocking -undervolting -native Teter (wifi and usb) -Fps limit removed Παράθεση Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyber_Spartacus Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ρε παιδιά υπάρχει κανένας οδηγός στα Ελληνικά για να περάσουμε καμιά μαγειρεμένη ρομ ...γιατι με τα αγγλικά εχω ενα θεμα...Ευχαριστω Παράθεση I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Μερικά από αυτα που έρχονται είναι -overclocking -undervolting -native Teter (wifi and usb) -Fps limit removed Μήπως βιάζεσαι λίγο; θέλει πολύ δουλειά ακόμη και φυσικά πολύ χρόνο... Πάντως επειδή μιλούσα με τον bin4ry και με είχε βοηθήσει πιο παλιά για να κάνω έναν kernel για το προ, φαίνεται πως το έχει και σύντομα θα κάνει τουλάχιστον τον kernel να τρέχει χωρίς προβλήματα.... Κρίμα πάντως, αν είχαν ξεκινήσει με την ιδέα του kexec από την αρχή, τώρα θα είχαν γίνει θαύματα στα χ10... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Με πήραν από την SONY ERICSON σήμερα γιατί απάντησα σε ένα ερωτηματολόγιο που μου έστειλαν μέσω e-mail και είχα γραψει τα παράπονά μου. ΜΟυ έιπαν ότι για το θέμα του ακουστικού δεν εχουν κανένα επίσημο παράπονο από κανένα και να το παω σε ένα σερβις να το δει ο τεχνικός.....για το ξυπνητήρι ότι ναι δουλευει μονο σε flight mode και για τους 160 ελληνικους χαρακτήρες θα με παρουν να μου πουν τι μπορεί να γίνει...ξέχασα να του πω για το ραδιόφωνο......δεν ξέρει αν θα υπάρξει αναβάθμιση σε 2.2. ή 2.3 και ότι έκανα καλά που δεν του έχω κάνει ακόμα root γιατί θα χάσω λεει την εγγύηση.....αυτά....και στο ερώτημά μου γιατί δεν έχω λάβει την δεύτερη αναβάθμιση μετα την πρώτη του 2.1 εκει σιγή ιχθύος......παρόλο που ξέρει ότι όντως έχει υπάρξει μια δέυτερη αναβάθμιση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiami Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παιδιά HELP! Πως μπορώ να μεταφέρω επαφές από το Satio στο Xperia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Περνα τες πρώτα στο google account που έχεις (ή θα πρέπει να φτιάξεις) για το xperia, και μετά κάνε sync στο κινητό. Φαντάζομαι υπάρχει τρόπος. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiami Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Περνα τες πρώτα στο google account που έχεις (ή θα πρέπει να φτιάξεις) για το xperia, και μετά κάνε sync στο κινητό. Φαντάζομαι υπάρχει τρόπος. Ευχαριστωωωωωωωωωωωω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Δοκίμασες με το MyPhoneExplorer; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrsdlns Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 καλημερα, μια μικρη βοηθεια, εκαναν δωρο το Χ10 σε μια φιλη και δεν μπορει να βρει sent+receive δεδομένων στη συσκευη... ...επίσης, υπαρχει εφαρμογη σε android μαρκετ για το παραπάνω (διαχειρηση χρονου ή όγκου δεδομένων) ευχαριστώ, Παράθεση aggression gets back to u!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts