Jump to content

XPISTOFOPOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by XPISTOFOPOS

  1. Καλησπέρα, Εχω το mate 7 32gb και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις επαφες μου εχει περασει κανεις τετοιο θεμα ? Ενώ τις σωζω στο Google μετα εξαφανίζονται.. Οποιαδήποτε πληροφορια θα ηταν σημαντικη ευχαριστω!
  2. ειχα περασει την 326 δεν εμεινα ικανοποιημένος παρακαλω πειτε μου αν η 324 είναι η ουσιαστικη αναβαθμιση και κατά ποσο όταν εχεις wifi δεν σου δειχνει τα 4g στις καρτες.. αυτό συνεβαινε με την 326...
  3. καλησπερα εχω πλεον και παλι την 125 02 που ειναι nordic european και με μερικες αλλαγες στο θεμα δεν εχω προβλημα στην 326 ειτε ειχα ανοιχτο ειτε κλειστο το wifi ειχα 4g kai 2g(της δευτερης καρτας) να φαινονται και εχω την εντυπωση οτι μου τραβαγε και mb(με επιφυλαξη το λεω μετα απο ελεγχο στο προγραμμα μου) δεν εχω δοκιμασει την 324 και δεν βιαζομαι κιολας αλλα για να μην την εχει εμφανισει το κινητο μου για αναβαθμιση υποθετω πως καλυτερα να μην προχωρησω σε επιπλεον πειραματισμους. να ενημερωσω πως μετα την 326 εβαλα παλι την ''μαμα'' επανω αλλα δεν μου αρεσε και επειδη το ειχα συνηθισει με το 125 περασα αυτην και ειμαι κομπλε. οποιος θελει να δοκιμασει την 125 απλα ας βρει παλαιοτερο post μου και ας το κανει αναζητηση στο google.θα την βρει ευκολα
  4. καλησπέρα, εκανα εγκατασταση την 326 και μετα από καμποση χρηση εχω σχεδόν αποφασισει να γυρισω στην εκδοση με την οποια το πηρα οι διαφορες δεν είναι ουσιαστικες και η χρηση του κινητου ηταν πιο απροβληματιστη θα περιμενω αν τυχον καποια στιγμη από μονο του μου εμφανισει επισημα ενημερωση και βλέπουμε. τραγικο βεβαι αλλου να φαινονται οι ενημερώσεις και αλλου όχι όπως και το να εχεις διαφορες version για αυτό το λογο και τα μηλα παραμενουν κατά την προσωπικη μου γνωμη παραπανω σε ποιοτητα λογισμικού. ελπιζω να αναβαθμιστω αβασανιστα καποια στιγμη αλλα και αν δεν συμβει αυτό μου αρκει αυτό που εχω...
  5. Ξέρουμε γιατί παρόλο που είμαι σε wifi μου εμφανίζει τα 4g 2g των καρτών; Πως μπορω να το διευκρινήσω ότι δεν μου καίει από τα mb μου; Έχω την 326 διευκρινιζω.
  6. εκανα αναβαθμιση στην 326 αρκετα ικανοποιημενος μονο που εχω μια ερωτηση μου δειχνει διπλα στο wifi ειτε ειναι ενεργοποιημενο ειτε οχι τα 4g -2g των 2 καρτων που εχω πως μπορω να τσεκαρω αν δεν τραβαει παραλληλη απο το wifi και απο τα δικτυο ?????
  7. το συγκεκριμένο είναι μόνο για την έκδοση mt7-tl09 και όχι για την tl10. ευχαριστω παντως! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω την εκδοση V100R001B125SP02 μοντελο= mt7-tl10 Μπορει να μου πει καποιος ποια version μπορω να χρησιμοποιησω για αναβαθμιση και αν την εχει δοκιμασει με τι αποτελεσματα ?
  8. είναι κόπος να μου κάνεις ένα pm με το link ? Ευχαριστώ μπήκα στην επίσημη της Γερμ. αλλά μόνο την κλασσική έχει.
  9. καλησπερα που βρηκες τη εκδοση 328? αξιζει ρε παιδια να κανω αναβαθμιση ? εχω την 3gb εκδοση (gold) και ειναι φοβερο εργαλειο επειδη ειναι και dual active με εχει σωσει. σκεφτομαι την αναβαθμιση αλλα δεν θελω να μπλεξω... και εννοειται πως θελω και να μην εχω τιποτα θεματα με 4G..... οποιος εχει κανει αναβαθμιση στο συγκεκριμενο μοντελο (mt7 tl10 0και ξερει ας στειλει ενα μηνυμα....
  10. καλησπέρα, θελω να αναβαθμισω το mate 7 μου και θελω να ρωτησω τα εξης. 1) αξιζει τον κοπο ? 2)ποια version προτείνεται και γιατι? 3)μπορειτε να προτείνετε από που να την κατεβασω? 4)περιεχουν τα ελληνικα? 5)μπορω να το γυρισω αν δω ότι δεν ... ? 6)τι χωρητικοτητα πρεπει να είναι η sd για να χωρεσει το version ? 7) οποιος χρησιμοποιει το mate 7 ως dual ας μου στειλει αποψεις μετα την αναβαθμιση. 8) προσθεστε ότι άλλο μπορει να εχω ξεχασει να ρωτησω ! Ευχαριστω ολους!
  11. to h+είναι η ποιοτητα του δικτυου εισαι κοντα δηλαδή στο 3G για υπενθυμθση στο ημερολογιο πηγαινε στο νέο συμβαν (calendar) αν δεν κανω λαθος ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδια πως μπορω να περασω την αναβαθμιση χωρις να χρησιμοποιησω καρτα μνημης ? οσοι την εχετε κανει ειχε μεσα επιλογή για ελληνικα ?
  12. Καλημερα, 1) υπαρχει τροπος να μου βγαλει την αναβαθμιση γιατι παρολο που ζηταω το update δεν εμφανιζει τιποτα ? 2)Αν την κατεβασω απο το site της Huawei θα εχει και ελληνικη γλωσσα μεσα ? 3)μπορει να γινει η αναβαθμιση χωρις να χρησιμοποιησω sd card ? 4) οσοι εχουν κανει αναβαθμιση ειχαν κανει backup ή δεν επηρεαζει contacts και τα συναφη? 5)τι προβληματα εχετε δει απο την αναβαθμιση. συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα δεν ειμαι και πολυ κοντα στο αντικειμενο. ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προταιρων mt7-tl10v100r001c00b125sp02 εινα η εκδοση μου οποιος εχει οποιοδηποτε info παρακαλω ας στειλει ενα μηνυμα... ενω πριν καποια ωρα μπηκα στο site και βρηκα το update για κατεβασμα τωρα δεν υπαρχει τιποτα !!! εχει κανεις καμια λυση ?
  13. Εχει διαφορα η ευρωπαικη απο την μη ευρωπαικη version?
  14. Καλημερα, επειδη ειμαι σε σκεψη να το τσιμπησω το μηχανημα... θεωρειται οτι για dual sim - dual active αξιζει τα λεφτα του ? εννοειται οτι θελω και 4g και καμερα της προκοπης(να μην ειναι τραγικη δεν ζηταω αξιοπιστια dslr....) συν το γεγονος οτι δεν σκοπευω να ρουταρω διοτι δεν γνωριζω το αντικειμενο... υπαρχουν λογοι που θα επρεπε να το αποφυγω ? και χρειαζομαι και μεγαλη οθονη... ευχαριστω υστ. υπαρχει καποιος λογος που θα πρεπει να τσεκαρω την εκδοση που θα το αγορασω?
  15. Καλησπερα , Παρακαλω αν μπορειτε νακανετε ενα crash test to the following: 1)mate ascend 7 2)note 4(no edge) 3)nokia 1520 4)z3 Ποιο και γιατι? ••dual sim talking....
  16. καλημερα σε ολους. εχω το εξης προβλημα. συνδεω usb καλωδιο με υπολογιστη αλλα το κινητο δεν αναγνωριζει τιποτα δοκιμασα σε διαφορους υπολογιστες αλλα παλι τιποτα. γνωριζει κανεις καμια option?
  17. επικοινωνησα με το συγκεκριμενο στο οποιο μου ανεφεραν οτι δεν εχουν σερβις για se κινητα... ευχαριστω για τη λιστα αν και δεν νομιζω πως θα βρω απο εδω κατι ιδιως η omnitech δεν απαντα... αν καποιος αλλος εχει καποια πληροφορια η εχει την ατυχια και εχει κανει ηδη σερβις ας μας δωσει τα φωτα του. ευχαριστω εκ των προταιρων...
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΕΠΕΙΓΟΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ Χ10 ΜΟΥ ΓΙΑ SERVICE ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΜΩΣ 15-20 ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ :( ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ .ΕΧΩ ΗΔΗ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΗΚΕ Κ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΠΟΥ ΣΕΡΒΙΣ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!! :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
×
×
  • Create New...