gatoula25 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Καλησπέρα σας :) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας :) Μια άλλη απορία που έχω είναι ότι έχω περάσει στο κινητό μου διάφορα video-clip αλλά δεν παίζουν όλα :confused: και ορισμένα παίζουν χωρις να ακουγεται η φωνή :( Edited February 1, 2011 by gatoula25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 http://www.gsmarena.com/pinch_zooming_now_available_for_xperia_x10_the_x8_is_bugfixed-news-2278.php Ευχάριστα νεα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Εγώ πάντως πήγα τη συσκευη μου για service εδω στη Θεσσαλονίκη και σημερα με ειδοποιησαν μέσω sms ότι η συσκευη μου αποστέλεται σε "ανωτέρου επιπέδου" service στην Αθήνα. Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε "ανωτέρου επιπέδου" service. Αντε να δούμε... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 http://www.gsmarena.com/pinch_zooming_now_available_for_xperia_x10_the_x8_is_bugfixed-news-2278.php Ευχάριστα νεα! Ωραία, αν κάποιος βάλει αυτην την αναβάθμιση ας ενημερώσει παρακαλώ... Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 http://www.gsmarena.com/pinch_zooming_now_available_for_xperia_x10_the_x8_is_bugfixed-news-2278.php Ευχάριστα νεα! Όσοι φοράμε custom rom το έχουμε ήδη. Αυτό το είδατε: For the XPERIA X8 and the X10 minis, Sony Ericsson has also included ANT+ support, which basically enables your phone to communicate and get data from external health-monitoring equipment such as heart rate monitors, distance and speed meters, etc. Να βγάλουν 2.2 δεν μπορούσαν. Ασχολήθηκαν με την επικοινωνία με βηματοδότες :blink: The mastrubation goes cloud εκεί μέσα :X Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Όσοι φοράμε custom rom το έχουμε ήδη. Αυτό το είδατε: For the XPERIA X8 and the X10 minis, Sony Ericsson has also included ANT+ support, which basically enables your phone to communicate and get data from external health-monitoring equipment such as heart rate monitors, distance and speed meters, etc. Να βγάλουν 2.2 δεν μπορούσαν. Ασχολήθηκαν με την επικοινωνία με βηματοδότες :blink: The mastrubation goes cloud εκεί μέσα :X Όχι custom rom απαραίτητα απλά όσοι flash-άραμε τον kernel της DoCoMo που έχει μέσα τον multitouch driver. Και με τον οδηγό της Lilifee λειτουργεί σε πολύ περισσότερα από αυτά που αναφέρει μέσα το link. Όντως σ' αυτό με την 2.2 θα συμφωνήσω και θα επαυξήσω! Αλλά υπομονή η 2.2.1 του zdzihu είναι semi-stable (μην στα λέω εγώ τα βλέπεις και μόνος) και όταν φτιάξει και το camrecording , bye-bye SE stock ROM! :mad: Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Εγώ αυτή φοράω. Την τελευταία. Απ την stock εχω φύγει καιρό. Τώρα με τρώει η cyanogen... Θα τη ρίξω σε λίγο που θα φτιάξουν το backlight bug. Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Freco μηπως μπορεις να μου πεις στη 2.2 του Ζ αλλα και στην κυανοτζεν που εχω τωρα στην καμερα δε δουλευει το ζουμ και δε βρισκω το φλας υπαρχει κατι που δεν κανω σωστα; Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Δεν ξέρω για το ζουμ. Δεν βρήκα ρύθμιση γι αυτό. Για το φλας στην cyanogen τώρα είδα ένα fix νομιζω. Το είπανε πριν λίγο. Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Να ρωτήσω και εγω κάτι σαν άσχετος που μάλλον έχει απαντηθεί σίγουρα. Αν θέλω να βάλω την 2.2 πως γίνετε αυτο και αν θα χάσω επαφές και της εφαρμογές μου και πως μπορώ να αλλάξω theme και τα εικονίδια και όλα αυτά? Επίσης να πω πως το κινητό είναι πολύ καλό σε όλα τα θέματα τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται γιατί πολύ το κακολογούν. Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Να ρωτήσω και εγω κάτι σαν άσχετος που μάλλον έχει απαντηθεί σίγουρα. Αν θέλω να βάλω την 2.2 πως γίνετε αυτο και αν θα χάσω επαφές και της εφαρμογές μου και πως μπορώ να αλλάξω theme και τα εικονίδια και όλα αυτά? Επίσης να πω πως το κινητό είναι πολύ καλό σε όλα τα θέματα τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται γιατί πολύ το κακολογούν. Φίλε μου αυτά που ρωτάς με 3 γραμμές, έχουν ένα βιβλίο ολόκληρο για απαντήσεις. Κάθε μέρα βγαίνει κάτι καινούργιο που πρέπει να διαβάζουμε και να δοκιμάζουμε για ώρες (οι κολημένοι γκατζετάκηδες :X ) που ασχολούμαστε. Εγώ πχ έχω την froyo 2.2.1 beta 3, και πρέπει να διαβάσω και να κάνω ένα σκασμό πράγματα για να πάω στην beta 4 και να φτιάξω να δουλεύει και πάλι όχι πλήρως. Ξεκίνα από εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=614 και καλό διάβασμα. ;) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Φίλε μου αυτά που ρωτάς με 3 γραμμές, έχουν ένα βιβλίο ολόκληρο για απαντήσεις. Κάθε μέρα βγαίνει κάτι καινούργιο που πρέπει να διαβάζουμε και να δοκιμάζουμε για ώρες (οι κολημένοι γκατζετάκηδες :X ) που ασχολούμαστε. Εγώ πχ έχω την froyo 2.2.1 beta 3, και πρέπει να διαβάσω και να κάνω ένα σκασμό πράγματα για να πάω στην beta 4 και να φτιάξω να δουλεύει και πάλι όχι πλήρως. Ξεκίνα από εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=614 και καλό διάβασμα. ;) χαλάρωσε :-) Δες το απο την καλή πλευρά, την ηδονή που νοιώθεις μετα την επιτυχή εγκατάσταση :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Εμένα το λες που εχω την beta3, τελεία χωρίς 1 FC και ψάχνω ποια να δοκιμάσω τώρα. :-) Με τρώει αλλά δεν βρίσκω χρόνο. Απλά εξηγώ ότι αυτα που ρώτησε ο φίλος δεν είναι μια απλή απάντηση. Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Αααα ολα κι ολα... Να'ναι καλα τα παιδια απο τους XDA, την εχουν απλοποιησει πολυ τη διαδικασια. Καταφερα και φλασαρα την τελευταια baseband (στο Ελλαντα θα ερθει σε κανα μηνα official ετσι οπως πανε) και μεσα σε μιση ωρα, χαρη και στο πολυαγαπημενο Titanium Backup περασα απο την beta 3 στη beta 4 χωρις πολυ μανουριασμα. Βεβαια εβγαλα τα ματακια μου για κανα διωρακι στο διαβασμα απο thread σε thread αλλα τι ειναι ο πονος μπρος στα καλλη του παγωμενου γιαουρτιου...; Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xterm Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Όντως είμαστε πολύ κόσμος εδώ μέσα , με πολυ διάβασμα. Εγώ δε βάζω beta4 ακόμα με beta 3 είμαι εδω και μία βδομάδα full stable. Το κινήτό είναι πιο stable απο την official rom της Sony. Αν δε κλείσει ο z το development ή αν δε βγει 3.0 εγω δε την αλλάζω. Και κάτι άσχημο τώρα , πλακώθηκε ο z με το TripNRaVeR και αποχώρησε ο τελευταίος Παράθεση Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Κρίμα γιατί από τον trip πήραμε πολλά σε μικρό χρόνο και κατά την γνώμη μου αυτός ήταν και ο λόγος που του την πέσανε. φάνηκε ότι θα τους άφηνε πολύ πίσω. Κακο για μας γιατί χάθηκαν οι επιλογες Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Οντως η FreeX10 2.2 beta 3 ειναι πολύ καλή, δουλεύουν όλα μια χαρά εκτός απο την κάμερα οταν τη χρησιμοποιώ με κάποιες εφαρμογές οπως το barcode κ.α. Η beta4 δεν αντελήφθην να προσφέρει πολλά περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Το Χ10 υποστηριζει βιντεοκληση ή οχι ? Καμια καλυτερη προταση αυτην την στιγμη με 500 ευρω υπαρχει ? Edited February 3, 2011 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 (edited) Το Χ10 υποστηριζει βιντεοκληση ή οχι ? Όχι. Καμια καλυτερη προταση αυτην την στιγμη με 500 ευρω υπαρχει ? Με βιντεοκλήση? Αν όχι HTC Desire HD (480), Samsung Galaxy S i9000 (480), HTC Desire z (470) κα. Skroutz it ;) Edited February 4, 2011 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μολης κανω το νεο update της Sony για το Χ10 :D!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 (edited) και εγω!!!! τιποτα διαφορετικο απλα multitouch..... πωπω ελεος 505 εβγαλε στο quadrant...... μηπως το εχουν βαλει να τρεχει στα 400mhz??????? xaxaxa Edited February 4, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 και εγω!!!! τιποτα διαφορετικο απλα multitouch..... Φιλε απο περιεργεια μπορεις να μου πεις τι Εκδοση βασικου φασματος φορας μετα το τελευταιο update; Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Όχι. Δεν εχει καν καμερα για μελλοντικη υποστηριξη βιντεοκλησεων ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Δεν εχει καν καμερα για μελλοντικη υποστηριξη βιντεοκλησεων ? Aν ειχε μπροστινη καμερα θα ειχε και βιντεοκλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Aν ειχε μπροστινη καμερα θα ειχε και βιντεοκλησεις. Στην εικονα του ασπρου φαινεται ενα κενο μπροστα και νομιζα οτι ηταν καμερα , αλλα μαλλον δεν ειναι Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts