Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μου εμφανιζει κατι τετοιο στην αναζητηση...:(:(:(

Χμμμ ναι. Είναι επί πληρωμή. Αξίζει όμως σαν πρόγραμμα.

Sent from my X10i using Tapatalk

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χμμμ ναι. Είναι επί πληρωμή. Αξίζει όμως σαν πρόγραμμα.

Sent from my X10i using Tapatalk

Δεν εχω προβλημα αν ειναι καλο πως το αγοραζω κ απο που?

Δεν εχω προβλημα αν ειναι καλο πως το αγοραζω κ απο που?

Αν έχεις root access υπάρχει ο Market Enabler.

Εγώ έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές με την βοήθειά του.

Αν χρειάζεσαι αναλυτικές οδηγίες πες μου να γράψω ένα mini-guide :)

Ερωτηση, Επειδη "κατεβασα" καποιες εφαρμογες και τις περασα στην sd πηγα να τις κανω install και μου απαγορευσε να τις περασω. Τις προειδοποιησεις που βγαζει αν ενεργοποιησουμε τις αγνωστες πηγες τις αγνοουμε ή θα παθω καμια πλακα αν τις ενεργοποιησω? :worry::rolleyes:

Δεν υπαρχει κανενας αλλος τρόπος περαν του root για να μπορουμε να αγοραζουμε κι εμεις οι non rooted? :(

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

.

Asteroshouse.gr ...................

Δεν υπαρχει κανενας αλλος τρόπος περαν του root για να μπορουμε να αγοραζουμε κι εμεις οι non rooted? :(

Μπορείς να πας στο site του καθε developer που σ ενδιαφέρει η εφαρμογή του και να καταβάλεις το ανάλογο ποσο μέσο κάποιας pay pal καρτούλας, ενα click μακρυά απο το root είσαι τι φοβάσαι δεν ειναι κατι επικίνδυνο , για δυο λόγους έκανα root την συσκευή και ο ενας ήταν το market :happy:

Ερωτηση, Επειδη "κατεβασα" καποιες εφαρμογες και τις περασα στην sd πηγα να τις κανω install και μου απαγορευσε να τις περασω. Τις προειδοποιησεις που βγαζει αν ενεργοποιησουμε τις αγνωστες πηγες τις αγνοουμε ή θα παθω καμια πλακα αν τις ενεργοποιησω? :worry::rolleyes:

Θα πρέπει να προσέχεις απο πού κατεβάζεις και εγω εχω ενεργοποιήσει τις άγνωστες πηγές, μεχρι τωρα δεν έχω καποιο προβλημα ,βεβεα θα κατεβάζεις και εφαρμογές που ειναι για άλλες εκδόσεις 2,0 η ανωτερη και δε θα παίζει γιατι εχουμε ακομα την 1,6 :mad:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Το root access είναι τόσο απλό πλέον που δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να το φοβάσαι.

Ένα backup βέβαια δεν βλάπτει, αλλά εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να το χαλάσω και η διαδικασία δεν ήταν πάντα τόσο εύκολη ;)

Αν έχεις root access υπάρχει ο Market Enabler.

Εγώ έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές με την βοήθειά του.

Αν χρειάζεσαι αναλυτικές οδηγίες πες μου να γράψω ένα mini-guide :)

Ναι αν δεν σου κανει κοπο γιατι δεν εχω ιδεα!!Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!

Στο adw launcher υπάρχει τρόπος να αλλάξω το δεξί πλήκτρο συντόμευσης που τώρα είναι ο internet browser; Νομίζω επίσης οτι τα πλήκτρα των κλήσεων και του browser είχαν κάποια εικόνα και δεν ήταν μουντά ή κάνω λάθος;

Στο adw launcher υπάρχει τρόπος να αλλάξω το δεξί πλήκτρο συντόμευσης που τώρα είναι ο internet browser; Νομίζω επίσης οτι τα πλήκτρα των κλήσεων και του browser είχαν κάποια εικόνα και δεν ήταν μουντά ή κάνω λάθος;

Βγάλε το εικονίδιο όποιας εφαρμογής θέλεις στην home page και "Σύρε" το πάνω απο την συντόμευση που τώρα είναι ο internet browser και θα αντικατασταθεί.

Καθώς έπαιζα με το LCD_Density_Changer (μαυρη η ώρα) μου έχει κολλήσει σε πολλη μικρη ανάλυση και δε μπορώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο να μπώ μεσα, μάλλον λογο τις μικρης ανάλυσης το μοτιβο ξεκλειδώματος έχει πάει παρακάτω όπου και να αγγίξω δε κινείτε , καμιά ιδέα :cry::cry::cry:

Edited by zxr

Καθώς έπαιζα με το LCD_Density_Changer (μαυρη η ώρα) μου έχει κολλήσει σε πολλη μικρη ανάλυση και δε μπορώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο να μπώ μεσα, μάλλον λογο τις μικρης ανάλυσης το μοτιβο ξεκλειδώματος έχει πάει παρακάτω όπου και να αγγίξω δε κινείτε , καμιά ιδέα :cry::cry::cry:

Και εγώ το έπαθα αυτό όταν το παράκανα και το ρύθμισα στο 120 :p

Αν το αφήσεις λίγη ώρα χωρίς να το πειράζεις θα σου γυρίσει αυτόματα στην προηγούμενη ρύθμιση. Εγώ έτσι γλίτωσα τα χειρότερα ;)

Και εγώ το έπαθα αυτό όταν το παράκανα και το ρύθμισα στο 120 :p

Αν το αφήσεις λίγη ώρα χωρίς να το πειράζεις θα σου γυρίσει αυτόματα στην προηγούμενη ρύθμιση. Εγώ έτσι γλίτωσα τα χειρότερα ;)

Δυστυχώς δε γίνεται τίποτα , έκανα ξανά ενημέρωση με το seus και τα έφερα όλα πισω με το Titanium Backup , όταν λεμε όλα εννοούμε ΟΛΑ άπεχτο πρόγραμμα πραγματικά :)

Ρε παιδια πχρησιμοποιω το handcent sms και δεν παιρνω αναφορες για τα μηνυματα που στελνω. Που βλεπω αν εχει παραδοθει το μηνυμα που εχω στειλει? Εχω απενεργοποιησει τις προειδοποιησεις για τα μηνυματα και εχω μονο τις προειδοποιησεις του handcent.

Επισης τα μυνηματα μου τα εμφανιζει με βαση το ατομο και οχι "εισερχομενα - εξερχομενα - προχειρα" οπως ειχα συνηθισει μεχρι σημερα. Αυτο ειναι το καλουπι του ή μπορουμε να επιλεξουμε πως να τα εμφανιζει?:O

Τελος υπαρχει καμια εφαρμογη για τον καιρο που να μπορουμε να επιλεξουμε να ανανεωνεται μονο μεσω του wi-fi οποτε εμεις συνδεόμαστε και να μην ψαχνει καθε 1,2,3 ωρες να ανανεωθει μονη της χρησιμοποιωντας gps και δεν ξερω εγω τι αλλο!!? Για παραδειγμα στο vivaz χρησιμοποιουσα το spb shell και ειχε εφαρμογουλα για τον καιρο και την ανανεωνα εγω. Κατι τετοιο θελω.

.

Ναι αν δεν σου κανει κοπο γιατι δεν εχω ιδεα!!Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!

[Οδηγός] Πως να ενεργοποιήσετε τις αγορές στο Android Market

;)

Ρε παιδια πχρησιμοποιω το handcent sms και δεν παιρνω αναφορες για τα μηνυματα που στελνω. Που βλεπω αν εχει παραδοθει το μηνυμα που εχω στειλει? Εχω απενεργοποιησει τις προειδοποιησεις για τα μηνυματα και εχω μονο τις προειδοποιησεις του handcent.

Στην εφαρμογή HandcentSMS πάνε:

Πληκτρο μενου > Settings > Receive message settings > Tικάρεις τις 2 πρώτες επιλογές κι είσαι έτοιμη.

Επισης τα μυνηματα μου τα εμφανιζει με βαση το ατομο και οχι "εισερχομενα - εξερχομενα - προχειρα" οπως ειχα συνηθισει μεχρι σημερα. Αυτο ειναι το καλουπι του ή μπορουμε να επιλεξουμε πως να τα εμφανιζει?:O

Αυτό είναι το λεγόμενο Threaded view (ελληνιστί Θεματική Προβολή) που υποστηρίζεται από το Android (αρχής γενομένης από το iOS του iPhone) και η φιλοσοφία του είναι να έχεις έναν διάλογο sms με την κάθε επαφή σου κάτι που βολεύει κατά την γνώμη μου. Στο HandcentSMS όσο και στην προεγκατεστημένη εφαρμογή μηνυμάτων δεν γίνεται να αλλάξει. Ίσως όμως να υπάρχει κάποια εφαρμογή στο Android market.

Τελος υπαρχει καμια εφαρμογη για τον καιρο που να μπορουμε να επιλεξουμε να ανανεωνεται μονο μεσω του wi-fi οποτε εμεις συνδεόμαστε και να μην ψαχνει καθε 1,2,3 ωρες να ανανεωθει μονη της χρησιμοποιωντας gps και δεν ξερω εγω τι αλλο!!?

Όπως ξαναπρότεινα το Weather & Toggle Widget προσφέρει αυτά που θέλεις. Με λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις μπορείς να ορίσεις το χρονικό διάστημα που θα ανανεώνεται , να ανανεώνεται μόνο όταν είναι σε σύνδεση Wi-Fi , να ανανεώνεται αυτόματα ή χειροκίνητα και να εντοπίζει το μέρος που είσαι με GPS ώστε να ενημερώνεται για αυτό ή να του ορίσεις ένα σταθερό μέρος για το οποίο θα σου δείχνει τον καιρό.

Κατέβασα ένα αρχείο pdf το οποίο περιείχε το πρόγραμμα εξετάσεων και στο οποίο ενώ στο κομπιούτερ φαίνεται κανονικά στο κινητό φαινόντουσαν μόνο οι γραμμές του πίνακα χωρίς τα γράμματα! Φταεί το officesuite?

Κατέβασα ένα αρχείο pdf το οποίο περιείχε το πρόγραμμα εξετάσεων και στο οποίο ενώ στο κομπιούτερ φαίνεται κανονικά στο κινητό φαινόντουσαν μόνο οι γραμμές του πίνακα χωρίς τα γράμματα! Φταεί το officesuite?

Το πιο πιθανό είναι ότι αυτός που έφτιαξε το pdf χρησιμοποιήσε μια γραμματοσειρά που δεν υπάρχει στο Android και δεν την έβαλε μέσα στο pdf...

Και πως διορθώνεται αυτο;Με άλλο προγραμμα;

Έβαλα το free power widgets και κάθε τρεις κ λιγο μου βγάζει ειδοποίηση να αγοράσω την πλήρη έκδοση.Μπορώ να το κάνω να μην εμφανίζεται;

Και πως διορθώνεται αυτο;Με άλλο προγραμμα;

θα μπορούσες να περάσεις τις γραμματοσειρές των Windows στο Android.

έκανα ένα γρήγορο search αλλά δεν βρήκα κάτι, φαντάζομαι ότι θα πρέπει να μπουν στο /system/fonts/

διαφορετικά θα πρέπει να ανοίξεις το pdf στο pc με κάποιον editor και να το ξανακάνεις save μαζί με το font.

Έβαλα το free power widgets και κάθε τρεις κ λιγο μου βγάζει ειδοποίηση να αγοράσω την πλήρη έκδοση.Μπορώ να το κάνω να μην εμφανίζεται;

Μπορείς να αγοράσεις το full version ;-)

# sent from my X10 using Tapatalk

Μπορείς να αγοράσεις το full version ;-)

# sent from my X10 using Tapatalk

Αυτή τη λύση την ξέρω! Λέω μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογη!!

Κάτι που μόλις θυμήθηκα! Αυτό το μπλε χρώμα στο μενού αλλάζει;

Edited by tiraklakis

1)αξιζει να κανω τη συσκευη root? οι αναβαθμισεις μεσω seus θα μπορουν να γινονται?

2)οταν μιλας στο τηλ. και θες να γραψεις εναν αριθμο τηλ. πως τον αποθηκευεις ωστε να μην χαθει οταν τελειωσεις την κληση σου?? αφου οταν κλεισει η γραμμη το τηλ επανερχεται στην home screen.

παιδια να κανω μια ερωτηση μπορει να ειναι χαζη αλλα θα την κανω..Android απο Android διαφερει πχ στο htc κ στο galaxy παρατηρησα πως το market εχει αλλες εφαρμογες κ αλλα παιχνιδια τυπου εφαρμογων iphone σωστα παρατηρησα??

Και σε συνεχεια της παραπανω ερωτησης, πως μπορεις να πας στο μενου ενω μιλας στο τηλεφωνο για να δεις ας πουμε ενα τηλ απο τις επαφες? Απ'οτι ειδα μονο στις προσφατες εφαρμογες με το μεσαιο κουμπι μπορεις να πας.

.

Αυτή τη λύση την ξέρω! Λέω μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογη!!

Κάτι που μόλις θυμήθηκα! Αυτό το μπλε χρώμα στο μενού αλλάζει;

Πρέπει να αποκτήσεις root access και να αντικαταστήσεις το framework-res.apk...

1)αξιζει να κανω τη συσκευη root? οι αναβαθμισεις μεσω seus θα μπορουν να γινονται?

2)οταν μιλας στο τηλ. και θες να γραψεις εναν αριθμο τηλ. πως τον αποθηκευεις ωστε να μην χαθει οταν τελειωσεις την κληση σου?? αφου οταν κλεισει η γραμμη το τηλ επανερχεται στην home screen.

1. Αξίζει ;) αναβαθμίσεις μπορείς να κάνεις κανονικά απλά θα χάνεις το root access.

2. Κάπου πέτυχα μια εφαρμογή πρόσφατα... Number Saver

παιδια να κανω μια ερωτηση μπορει να ειναι χαζη αλλα θα την κανω..Android απο Android διαφερει πχ στο htc κ στο galaxy παρατηρησα πως το market εχει αλλες εφαρμογες κ αλλα παιχνιδια τυπου εφαρμογων iphone σωστα παρατηρησα??

Αυτό που παίζει ρόλο είναι η έκδοση του Android. Στο X10 έχουμε ακόμα την έκδοση 1.6 ενώ άλλες συσκευές έχουν 2.1 και 2.2 και πολλές εφαρμογές / παιχνίδια απαιτούν 2.x για να παίξουν. Ακούγεται ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουμε και εμείς 2.1, οπότε υπομονή!

Πρέπει να αποκτήσεις root access και να αντικαταστήσεις το framework-res.apk...

1. Αξίζει ;) αναβαθμίσεις μπορείς να κάνεις κανονικά απλά θα χάνεις το root access.

2. Κάπου πέτυχα μια εφαρμογή πρόσφατα... Number Saver

και θα πρεπει να κανω root ξανα οποτε κανω αναβαθμιση??

Χαιρετώ το forum... Μόλις ολοκλήρωσα την εγγραφή μου στο myphone.gr γιατί όπως όλοι, έχω και εγώ τις απορίες μου σχετικά με το xperia x10... Διάβασα σε προηγούμενες σελίδες σχετικά με τον τρόπο που μπένουμε στο κρυφό menu... Ενώ πριν τρεις μέρες μπήκα στο κρυφό menu, σήμερα προσπαθώ και δεν μπένει δυστυχώς... Αναρωτιέμε λοιπόν μήπως ευθύνεται κάποιο από τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει... Αν ξέρει κάποιος κάτι σχετίκο ας απαντήσει... ευχαριστώ!! :)

Χαιρετώ το forum... Μόλις ολοκλήρωσα την εγγραφή μου στο myphone.gr γιατί όπως όλοι, έχω και εγώ τις απορίες μου σχετικά με το xperia x10... Διάβασα σε προηγούμενες σελίδες σχετικά με τον τρόπο που μπένουμε στο κρυφό menu... Ενώ πριν τρεις μέρες μπήκα στο κρυφό menu, σήμερα προσπαθώ και δεν μπένει δυστυχώς... Αναρωτιέμε λοιπόν μήπως ευθύνεται κάποιο από τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει... Αν ξέρει κάποιος κάτι σχετίκο ας απαντήσει... ευχαριστώ!! :)

Να συμπληρώσω... το mini pro έχω, φαντάζομαι όμως πως ισχύουν (x10, mini, pro)τα ίδια σε αυτή την περίπτωση...

Edited by zxr

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10