Jump to content

mackies

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mackies

  1. γεια και χαρα... οταν χρησημοποιουμε για παραδειγμα το adw launsher βρισκουμε μια συντομευση για τον τηλεφωνικο καταλογο του facebook... αυτη την συντομευση μποροθμε να την εχουμε και στο ''μαμα'' ; οσο κι αν εχω ψαξει δεν την εχω βρει... καμια αποψη σχετικα με αυτο; :rolleyes:
  2. σε ευχαριστω πολυ για το τ9... :)
  3. κανενα πληκτρολογιο τ9 (εφαρμογη) υπαρχει για το κινητο?
  4. τ1 τ2 τ3 τ4 τ5 τ6 τ7 τ8 τ9ααα::: ζητητε πληκτρολογιο τ9 για την αποφυγη της μπλε οθονης... (οταν πχ γραφουμε στο ιντερνετ μας βγαζει απο την σελιδα το μαμα... εχουμε καμια λυση η τσαμπα καιει η λαμπα; :P
  5. το μαμα ειναι πολυ καλο αλλα οταν θες να γραψεις μηνυμα και οτιδηποτε αλλο, σε βγαζει απο εκει που εισαι και σε μεταφερει στιν δικη του βλε οθονη και θα μου αρεσε να μην συμβαινει αυτο οποτε μονο με καποιο αλλο τ9 θα το αποφυγουμε... ;)
  6. χαιρετω.. ειναι ι τριτη φορα που ρωταω (και ελπιζω να παρω μια απαντηση μιας και στις προηγουμενες 2 δεν πηρα) υπαρχει κανενα πληκτολογιο τ9 για να γραφουμε μηνυματα, γιατι το μαμα σε παει στην δικη του μπλε οθονη και θα ηθελα να την αποφυγω με καποιο αλλο πληκτολογιο... :)
  7. γεια σας... υπαρχει κανενα πληκτρολογιο τ9;
  8. χερετω σας... μηπως υπαρχει κανενα πλεικτρολογιο τ9 για να αντικαταστησω το κανονικο;
  9. Χαιρετώ το forum... Μόλις ολοκλήρωσα την εγγραφή μου στο myphone.gr γιατί όπως όλοι, έχω και εγώ τις απορίες μου σχετικά με το xperia x10... Διάβασα σε προηγούμενες σελίδες σχετικά με τον τρόπο που μπένουμε στο κρυφό menu... Ενώ πριν τρεις μέρες μπήκα στο κρυφό menu, σήμερα προσπαθώ και δεν μπένει δυστυχώς... Αναρωτιέμε λοιπόν μήπως ευθύνεται κάποιο από τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει... Αν ξέρει κάποιος κάτι σχετίκο ας απαντήσει... ευχαριστώ!! :) Να συμπληρώσω... το mini pro έχω, φαντάζομαι όμως πως ισχύουν (x10, mini, pro)τα ίδια σε αυτή την περίπτωση...
×
×
  • Create New...