Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΑΣΚΟΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!!!!

Παιδιά έκανα μια διαπίστωση που ελπίζω να μην μου έχει στοιχίσει αρκετά......Ενώ έχω κάνει επιλογή να συνδέεται το κινητό μέσω wifi διαπίστωσα ότι αυτό μπορεί να συνδεθεί και μέσω του

wap του δικτύου της vodafone χωρίς να το έχω επιλέξει......Έκανα το τεστ του να έχω απενεργοποιήσει το wifi και να προσπαθήσω να μπω στο market και το κινητό μπήκε κανονικά.....

Για να μην μπορεί να μπει το κινητό και μεσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να

πάτε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>>>>ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ>>>>ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ MMS&ΔΕΔΟΜΕΝΑ........έτσι θα δείτε ότι αν προσπαθήσετε να μπείτε στο market ή σε κάποια άλλη εφαρμογή όπως το acu weather που έχω βάλει εγώ, θα σας πει ότι υπάρχει σφάλμα σύνδεσης......αν θέλετε να δείτε αν το κινητό σας μπαινει χωρίς να έχετε ενεργοποιήσει το wifi κάντε με κλειστό το wifi το τεστ που έκανα εγω.......

Ελπίζω να βοήθησα κάποιους που μπορεί να μην το ήξεραν

Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Αφού το συμβόλαιο μου είναι με ογκοχρέωση (συγκεκριμένα MB δηλαδή) πως είναι δυνατόν να με χρεώνει χωρίς να κατεβάζω τίποτα, ακόμα και αν το έχω ενεργοποιημένο. Αλλο όταν κατεβάζω κάτι, αλλά τότε ξέρω πόσα MB είναι αυτό που κατεβάζω.:confused:

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που με βοήθησαν.......maxairo σε καμμία περίπτωση δεν καταδίκασα το κινητό μας.....μια λύση είχα πει σε προηγούμενο μήνυμά μου και ευτυχώς που εσείς μου είπατε μια πολύ καλύτερη λύση :-).

Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Αφού το συμβόλαιο μου είναι με ογκοχρέωση (συγκεκριμένα MB δηλαδή) πως είναι δυνατόν να με χρεώνει χωρίς να κατεβάζω τίποτα, ακόμα και αν το έχω ενεργοποιημένο. Αλλο όταν κατεβάζω κάτι, αλλά τότε ξέρω πόσα MB είναι αυτό που κατεβάζω.:confused:

Οι περισσότερες εφαρμογές που κατεβάζει κάποιος από το Market έχουν συνήθως κάτω κάτω Google Ad(vertisement)s, δηλαδή διαφημίσεις και αν έχεις Internet χρεώνεσαι. Κατέβασε ένα από αυτά που ανέφερα και απενεργοποιήσε το data. Έχε το ανοιχτό μόνο όταν θες να χρησιμοποιείς το Internet μέσω του παρόχου σου ή για λήψη/αποστολή MMS.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλημέρα, χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα που μπορεί να σου είναι χρήσιμο, είναι το ΄Airplane Mode Wi-Fi Tool΄ μπορώ να είμαι ενωμένος με wifi και να αποσυνδέσω το σήμα του κινητού αν δεν θέλω να με διακόψουν.

Τώρα για τις εφαρμογές δυστυχώς δεν μπορεί να αποθηκεύει ή να κάνει εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης. Τουλάχιστον όχι πριν γίνει το κινητό root.

ωραίος ρε φίλε ευχαριστούμε !!! ;)

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι περισσότερες εφαρμογές που κατεβάζει κάποιος από το Market έχουν συνήθως κάτω κάτω Google Ad(vertisement)s, δηλαδή διαφημίσεις και αν έχεις Internet χρεώνεσαι. Κατέβασε ένα από αυτά που ανέφερα και απενεργοποιήσε το data. Έχε το ανοιχτό μόνο όταν θες να χρησιμοποιείς το Internet μέσω του παρόχου σου ή για λήψη/αποστολή MMS.

Σε ευχαριστώ πολύ. Το είδα και στην πράξη όταν κατέβασα το 3G Watchdog, όπου μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα μου είχε κατεβάσει περίπου μισό MB χωρίς να κάνω τίποτα με το κινητό μου (είχα όμως ενεργοποιημένο το MMS & Data).:blink:

Τώρα που το ξέρω το ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι λίγο απατεωνιά αυτό που γίνεται.

Καληρπερα,

Θα ηθελα να ρωτησω γιατι το κινητο δεν φτανει το 100% σε φορτιση; και ολο το βραδυ να το αφησω, παει μεχρι 95-97%.

Σε ευχαριστώ πολύ. Το είδα και στην πράξη όταν κατέβασα το 3G Watchdog, όπου μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα μου είχε κατεβάσει περίπου μισό MB χωρίς να κάνω τίποτα με το κινητό μου (είχα όμως ενεργοποιημένο το MMS & Data).:blink:

Τώρα που το ξέρω το ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι λίγο απατεωνιά αυτό που γίνεται.

Συγνώμη αν σας τρομοκράτησα. Μισό KB είναι. Θα το αφήσω όμως ανοιχτό για να βγάλω πιο ασφαλές συμπέρασμα.

Καληρπερα,

Θα ηθελα να ρωτησω γιατι το κινητο δεν φτανει το 100% σε φορτιση; και ολο το βραδυ να το αφησω, παει μεχρι 95-97%.

Δοκιμασε πριν το φορτισεις να το απενεργοποιησεις ωστε να το ενεργοποιησει ο φορτιστης

Παιδια εχω μια απορια κι οσο κι αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω τροπο... ξεκλειδωνω-κανω κληση-τερματιζω κληση και μετα η οθονη ειναι παλι κλειδωμενη και πρεπει παλι να ξεκλειδωσω για να επιστρεψω σην αρχικη οθονη

αν ξερει καποιος κατι.... helpppppp

Το πήρα λοιπόν κι εγώ σήμερα από Γερμανό μετά από αναμονή ενός μήνα να μου έρθει το HTC HD2 που είχα παραγγείλει αρχικά.

Ομολογώ δυστυχώς πως δε ξετρελάθηκα, και αρχίζω να λυπάμαι που δε περίμενα λίγο ακόμη να πάρω το HD2. Βασικά το πήρα όχι λόγω του ότι βαρέθηκα να περιμένω το HD2, έτσι κι αλλιώς μια χαρά πέρναγα με το 5800ΧΜ μου. Ήταν συνειδητή η απόφαση μου, απλά βεβιασμένη (σήμερα το αποφάσισα μετά από πλύση εγκεφάλου από έναν φίλο, και σήμερα το πήρα κιόλας). Να σας πω την αλήθεια δε ξέρω τι με δυσαρέστησε επακριβώς... Μάλλον μου έκατσε βαρύ το Android... Ή δε το συνήθισα ακόμη. Θα δείξει... Ίσως απλά να εκνευρίζομαι που αθέτησα την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου να μη ξαναπάρω ποτέ SE μετά από ένα G900 πριν το 5800...

Αυτό που σίγουρα με εκνευρίζει είναι το Timescape και ο τρόπος που εμφανίζονται τα περιεχόμενα του... Διάβασα ήδη πως μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτά που δε χρησιμοποιείς (πχ Twitter για εμένα), αλλά και πάλι ήμουν συνηθισμένος σε πιο κλασικούς τρόπους εμφάνισης, πχ για τα SMS στα Μηνύματα από το μενού, κτλ... Όχι πως στέλνω/λαμβάνω μηνύματα αλλά και πάλι...

Επίσης, μερικά πραγματάκια που δε ξέρω πως να τα καταφέρω είναι τα παρακάτω:

1. Πως μπορώ να κάνω μόνιμο pair με κάποια άλλη συσκευή μέσω Bluetooth? Πχ πάω να στείλω από το 5800 200+ contacts ως business cards, και πρέπει να κάνω επιβεβαίωση για κάθε contact χωριστά...

2. Υπάρχει δυνατότητα να έχω αγγλικά στα μενού, αλλά παράλληλα να μπορώ να γράφω ελληνικά σε επαφές/sms κτλ κτλ?

3. Το απόγευμα υπήρχε και 3. Τώρα δε το θυμάμαι, αλλά θα το προσθέσω όταν το θυμηθώ.

Κατά τα άλλα, ωραίο είναι εμφανισιακά, και μοιάζει ποιοτικό κατασκευαστικά. Ελπίζω να το υποστηρίζει επαρκώς η SE με updates κτλ.

Το πήρα λοιπόν κι εγώ σήμερα από Γερμανό μετά από αναμονή ενός μήνα να μου έρθει το HTC HD2 που είχα παραγγείλει αρχικά.

Ομολογώ δυστυχώς πως δε ξετρελάθηκα, και αρχίζω να λυπάμαι που δε περίμενα λίγο ακόμη να πάρω το HD2. Βασικά το πήρα όχι λόγω του ότι βαρέθηκα να περιμένω το HD2, έτσι κι αλλιώς μια χαρά πέρναγα με το 5800ΧΜ μου. Ήταν συνειδητή η απόφαση μου, απλά βεβιασμένη (σήμερα το αποφάσισα μετά από πλύση εγκεφάλου από έναν φίλο, και σήμερα το πήρα κιόλας). Να σας πω την αλήθεια δε ξέρω τι με δυσαρέστησε επακριβώς... Μάλλον μου έκατσε βαρύ το Android... Ή δε το συνήθισα ακόμη. Θα δείξει... Ίσως απλά να εκνευρίζομαι που αθέτησα την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου να μη ξαναπάρω ποτέ SE μετά από ένα G900 πριν το 5800...

Αυτό που σίγουρα με εκνευρίζει είναι το Timescape και ο τρόπος που εμφανίζονται τα περιεχόμενα του... Διάβασα ήδη πως μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτά που δε χρησιμοποιείς (πχ Twitter για εμένα), αλλά και πάλι ήμουν συνηθισμένος σε πιο κλασικούς τρόπους εμφάνισης, πχ για τα SMS στα Μηνύματα από το μενού, κτλ... Όχι πως στέλνω/λαμβάνω μηνύματα αλλά και πάλι...

1. Πως μπορώ να κάνω μόνιμο pair με κάποια άλλη συσκευή μέσω Bluetooth? Πχ πάω να στείλω από το 5800 200+ contacts ως business cards, και πρέπει να κάνω επιβεβαίωση για κάθε contact χωριστά...

2. Υπάρχει δυνατότητα να έχω αγγλικά στα μενού, αλλά παράλληλα να μπορώ να γράφω ελληνικά σε επαφές/sms κτλ κτλ?

3. Το απόγευμα υπήρχε και 3. Τώρα δε το θυμάμαι, αλλά θα το προσθέσω όταν το θυμηθώ.

Κατά τα άλλα, ωραίο είναι εμφανισιακά, και μοιάζει ποιοτικό κατασκευαστικά. Ελπίζω να το υποστηρίζει επαρκώς η SE με updates κτλ.

Μια χαρα επραξες που πηγες για το Χ10. Προκειται για μια πανεμορφη συσκευη, που θα δειξει τις πραγματικες δυνατοτητες της οταν η se αποφασισει να το εξοπλισει με μια σοβαρη ROM, ιδανικα 2.1 (κι ελπιζω αυτο να γινει πριν το Σεπτεμβρη), γιατι αυτη που φορα τωρα ειναι για τα πανηγυρια (σε λιγα σημεια αξιοποιειται πληρως ο 1 GHz επεξεργαστης). Η οθονη του Χ10 ειναι δυο κλασεις πανω σε απεικονιση απο το desire μου (αδιαφορω για το... απεραντο μαυρο του τελευταιου και την amoled οθονη του, οταν εχει σοβαρα θεματα με το clear type και σου θυμιζει πως παιζεις με αναλυσεις 320Χ240 και δε συμμαζευεται - δε μπορω πραγματικα να αντιληφθω τι μαγικα εχει κανει η HTC και το εχει καταφερει αυτο), αλλα και δυο κλασεις πισω σε θεματα αποκρισης (η ελλειψη multitouch μειωνει την ευχρηστια σε θεματα πλοηγησης χαρακτηριστικα).

Αναφορικα με τα θεματα ποιοτητας κατασκευης ισχυει ο,τι εχω αναφερει. Μετριοτατα, μικροτριγμοι θα το συνοδευουν σε ολη τη διαρκεια της ζωης του - ο,τι ισχυει λιγο πολυ και με το desire (σε αυτη την περιπτωση τα υλικα ειναι τετοια που διασφαλιζουν την απουσια τριγμων, αλλα σημεια οπως το πισω καπακι ειναι σαν να σχεδιαστηκαν στο ποδι, με τεραστιες ανοχες 2-3 χιλιοστων σε πολλες περιπτωσεις).

Κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατος ηχος (δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο τη se, πολυ ανωτερος απο το τραγικο ηχειακι του desire), προβληματικη ακουστικη κατα τη διαρκεια κλησεων (αυτο εχει αναφερθει κι απο αλλους κατοχους εδω - πρεπει να επιληφθει του θεματος αμεσα η σουηδικη εταιρια, σε θορυβωδες περιβαλλον υπαρχει προβλημα) και ωραια αισθηση στο χερι (καταληγω πως οι 4 ιντσες στο form factor του Χ10 ειναι η καλυτερη υλοποιηση για τη χρυση τομη μεταξυ μεγεθους οθονης και αποδεκτου τελικου αποτελεσματος στο χερι. Κατα ενα περιεργο τροπο το desire μοιαζει φτωχο σε αυτο τον τομεα, ενω απο την αλλη το HD2 απλα δε μπορεις να το κρατησεις χωρις να παλευεις να πετυχεις κατι σε συγκεκριμενα σημεια της οθονης, χωρις να κινδυνευει να σου πεσει η συσκευη απο το χερι).

Αυτες ειναι μερικες εντυπωσεις που δεν εχω δει γραμμενες σε συγκριτικα, hands on κλπ κλπ...

Συνοψιζοντας, μολις χθες εψησα τον αδερφο μου να κανει τη μεταβαση απο HD2 σε ενα λευκο Χ10 και δεν το εχει μετανιωσει στο ελαχιστο...

Edited by v@gelis

Καλημερα σε ολους!εχω προβλημα με συνδεση wifi...

Στην αρχη το κινητο μου συνδεοταν κανονικα στο δικο μου ασυρματο δικτυο αλλα τις τελευταιες 3-4 μερες δεν συνδεεται και δεν μπορω να βρω το λογο...

Σε αλλα ασυρματα δικτυα που προσπαθησα συνδεεται κανονικα αλλα στο δικο μου οχι..τι μπορει να φταιει?

Αν μπορει ας με βοηθησει καποιος...Εχω τρελαθει...:fool:

Παιζει να φταιει το δικτυο μου????:angry::angry:

Καλημερα σε ολους!εχω προβλημα με συνδεση wifi...

Στην αρχη το κινητο μου συνδεοταν κανονικα στο δικο μου ασυρματο δικτυο αλλα τις τελευταιες 3-4 μερες δεν συνδεεται και δεν μπορω να βρω το λογο...

Σε αλλα ασυρματα δικτυα που προσπαθησα συνδεεται κανονικα αλλα στο δικο μου οχι..τι μπορει να φταιει?

Αν μπορει ας με βοηθησει καποιος...Εχω τρελαθει...:fool:

Παιζει να φταιει το δικτυο μου????:angry::angry:

εκανες επανεκκίνηση στο ρουτερ σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τα παραπάνω υπάρχει καμιά συμβουλή? :)

Για τα παραπάνω υπάρχει καμιά συμβουλή? :)

για το 2ο ετσι οπως ειναι το κινητο δεν εχεις δυνατοτητα,ψαξε στο market κανενα ελληνικο πληκτρολογιο μη πως και μπορεις να το εγκαταστησεις και να λειτουργει με το μενου στα αγγλικα.λογικα γινεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκανες επανεκκίνηση στο ρουτερ σου?

Τα έχω κάνει ολα και επανεκκινηση στο ρουτερ μου και αλλαγη των wpa wpa2 μεσα απο το ρουτερ αλλα τιποτα... καμια ιδεα κανεις???:worry::worry:

Ρε παιδιά, προσπαθώ να βάλω ένα wallpaper της αρεσκείας μου, και δε μπορώ...

Η οθόνη έχει ανάλυση 480x584, σωστά? Πήγα λοιπόν αρχικά να φτιάξω μια εικόνα σε αυτήν την ανάλυση, αλλά όταν τη διάλεξα από το κινητό, μου ζήταγε να κάνω select μια υποπεριοχή της εικόνας, την οποία όταν επέλεξα, έκανε stretch ώστε να γεμίσει την απαιτούμενη επιφάνεια, και έδειχνε χάλια.

Πρόσεξα έπειτα πως το wallpaper είναι συνεχόμενο αριστερά και δεξιά για το Timescape και τις συντομεύσεις Wi-Fi, Bluetooth κτλ, αντίστοιχα. Έτσι έφτιαξα μια νέα εικόνα με 1440(480*3)x854, τη μετέφερα στο κινητό, αλλά και πάλι όταν τη διάλεξα για wallpaper, μου ξαναέβγαζε επιλογή συγκεκριμένης περιοχής...

Τελικά τι διάσταση πρέπει να έχει μια φωτό για να γίνει wallpaper χωρίς stretch/crop/κτλ κτλ?

Πολύ μπερδεμένο κινητό... Ακόμη και η πιο απλή διαδικασία της αλλαγής wallpaper δημιουργεί προβλήματα... Με κούρασε μέσα σε μία μέρα...

Απλα μπορεισ να επεκτινεις το ορθογωνιο αυτο και να επιλεξεις ολοκληρη την εικονα.. Αν ακουμπησεις στο κεντρο καποιας απο τις πλευρες του ορθογωνιου που επιλεγει την περιοχη και συρεις μεγαλωνει το ορθογωνιο και χωραει ολη την εικονα οχι μονο μερος της.. Απλο. ;)

Απλα μπορεισ να επεκτινεις το ορθογωνιο αυτο και να επιλεξεις ολοκληρη την εικονα.. Αν ακουμπησεις στο κεντρο καποιας απο τις πλευρες του ορθογωνιου που επιλεγει την περιοχη και συρεις μεγαλωνει το ορθογωνιο και χωραει ολη την εικονα οχι μονο μερος της.. Απλο. ;)

Μα δεν είπα ότι δε μεγαλώνει. Απλά μεγαλώνει με συγκεκριμένο "aspect ratio"... Δηλ. δε μπορείς να μεγαλώσεις το ύψος χωρίς ταυτόχρονα να μεγαλώσει και το πλάτος της εικόνας, με αποτέλεσμα να μη μπορώ τελικά να επιλέξω όλη την εικόνα. Πάντα κάτι περισσεύει...

Ρε guys πως κολλάμε την προστατευτική μεμβράνη που έχει μέσα στο πακέτο ώστε να μη κάνει φουσκάλες? Με νερό, όπως τις Zagg? Ακόμη το έχω με την εργοστασιακή μεμβράνη που είναι γεμάτη φουσκάλες και με δυσκολεύει πολύ στον χειρισμό... Αλήθεια, θεωρείτε απαραίτητη τη μεμβράνη? Δεν είναι scratch-resistant η οθόνη?

Ρε παιδιά θα τρελαθώ (θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο)... Τι επιλογές έχω για να μεταφέρω 200+ επαφές από το 5800ΧΜ στο Χ10? Μία μία μέσω bluetooth απλά δε το κάνω... Προτιμώ να το βάλω στην άκρη και να το πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία...

Ειλικρινά με έχει σκάσει το παλιοκινητό μέσα σε 2 μέρες... Και υπόψην πως ακόμη το 5800ΧΜ χρησιμοποιώ... Το X10 το έχω ακόμη χωρίς SIM και απλά το ανακαλύπτω (τις ελλείψεις του) σιγά σιγά ...

Για τις επαφές έχω δοκιμάσει ως τώρα να τις επιλέξω μαζικά στο 5800ΧΜ και να τις μεταφέρω μέσω bluetooth, αλλά θέλει επιβεβαίωση μία μία. Επίσης, το 5800 έχει επιλογή για αντιγραφή των επαφών στην SD, και το Χ10 αντίστοιχα έχει επιλογή αντιγραφής από την SD στις επαφές, αλλά πάλι μία μία πρέπει να γίνει... Δε φαντάζεστε τι νεύρα έχω αυτή τη στιγμή... Καταραμένη SE, κι εγώ άλλος μ@λ@κ@ς που πίστεψα πως θα άλλαξε μετά τις τόσες "πατάτες" που έβγαλε στο παρελθόν...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ρε παιδιά θα τρελαθώ (θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο)... Τι επιλογές έχω για να μεταφέρω 200+ επαφές από το 5800ΧΜ στο Χ10? Μία μία μέσω bluetooth απλά δε το κάνω... Προτιμώ να το βάλω στην άκρη και να το πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία...

Ειλικρινά με έχει σκάσει το παλιοκινητό μέσα σε 2 μέρες... Και υπόψην πως ακόμη το 5800ΧΜ χρησιμοποιώ... Το X10 το έχω ακόμη χωρίς SIM και απλά το ανακαλύπτω (τις ελλείψεις του) σιγά σιγά ...

Για τις επαφές έχω δοκιμάσει ως τώρα να τις επιλέξω μαζικά στο 5800ΧΜ και να τις μεταφέρω μέσω bluetooth, αλλά θέλει επιβεβαίωση μία μία. Επίσης, το 5800 έχει επιλογή για αντιγραφή των επαφών στην SD, και το Χ10 αντίστοιχα έχει επιλογή αντιγραφής από την SD στις επαφές, αλλά πάλι μία μία πρέπει να γίνει... Δε φαντάζεστε τι νεύρα έχω αυτή τη στιγμή... Καταραμένη SE, κι εγώ άλλος μ@λ@κ@ς που πίστεψα πως θα άλλαξε μετά τις τόσες "πατάτες" που έβγαλε στο παρελθόν...

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός? Δεν είναι και τόσο κακό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει τις ελείψεις του.

Ρε guys πως κολλάμε την προστατευτική μεμβράνη που έχει μέσα στο πακέτο ώστε να μη κάνει φουσκάλες? Με νερό, όπως τις Zagg? Ακόμη το έχω με την εργοστασιακή μεμβράνη που είναι γεμάτη φουσκάλες και με δυσκολεύει πολύ στον χειρισμό... Αλήθεια, θεωρείτε απαραίτητη τη μεμβράνη? Δεν είναι scratch-resistant η οθόνη?

Η μεμβράνη που έχει φουσκάλες δεν είναι η προστατευτική του τηλεφώνου αλλά η μεμβράνη συσκευασίας του!!!!!

Το τηλέφωνο σου έχει μεμβράνη μόλις βγάλεις αυτή που έχει φουσκάλες!!!!!

Παιδιά το τηλέφωνο το συγκεκριμένο είναι για τα άτομα που θα καθήσουν να ασχοληθούν και να βρούν εφαρμογές που ταιριάζουν σε αυτούς, δεν είναι τηλέφωνο που το αγοράζεις και έχει όπως παλαιότερα κάποιες εφαρμογές και άντε έβαζες και κάποιες java εφαρμογούλες!!!!

Το x10 κάνει απίστευτα πράγματα όπως ακριβώς το χτίσεις εσυ με αυτά που θέλεις εσυ!!!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Προφανως ειναι θεμα του 5800.Εγω εχω στειλει επαφες μαζικα απο αλλο κινητο και περαστηκαν κανονικα ολες μαζι.

• Administrators

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα παρακαλούσα να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιείστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στα μηνύματα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10