scorpio_1976 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 παρέλαβε κανείς από Πλαίσιο? εγώ είχα κάνει προπαραγγελία από το κατάστημα Λάρισας, μου είχαν πει 19 του μήνα αλλά μετά από τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν παρέλαβαν σήμερα αλλά θα παραλάβουν αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIVINE Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 το πλαισιο επισημα δηλωνει απο το site 20 του μηνα οτι ερχεται ομως καπου εδω θελω να θεσω το εξης... ο φιλος που εκανε την προπαραγγελια στο πλαισιο ειναι σιγουρος οτι εκανε αυτη την κινηση ??? σε 2 καταστηματα στην αθηνα που πηγα προσωπικα (mall-κηφισια) με ενημερωσαν οτι δεν γινεται προπαραγγελια !!! μαλιστα στο ενα το ποιο κορυφαιο ολων ειναι οτι κατω απο το demo της συσκευης εγραφε... ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.... οταν ρωτησα τον υπαλληλο που προφανως δεν ηξερε τη δουλεια του κοντεψε να με βγαλει κ χαζο.....'' δεν γινεται λυπαμαι...οταν ερθει μονο... '' ηταν η απαντηση.... και εγω ρωταω ... >> πως προπαραγγελνεις κατι οταν ηδη υπαρχει ????? τι αλλο θα ακουσουμε... τελικα μου φαινεται μας δουλευουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 μη νομίζεις ότι κι εγώ έκανα κάτι τραγικό... Πήγα στο πλαίσιο, έπαιξα με τη συσκευή και εκεί είδα το καρτελάκι Προπαραγγείλτε το τώρα. Ρώτησα την κοπέλα, κοίταξε τις αποθήκες και μου είπε ότι υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια (!!!!) ,και ότι παραλαμβάνουν στις 19. Μου κράτησε τα στοιχεία μου και μου είπε ότι μόλις παραλάβει θα με ειδοποιήσει τηλεφωνικά να παραλάβω. Εγώ επειδή είμαι και λίγο βιαστικός, πήρα σήμερα το πρωί τηλέφωνο, μίλησα με την ίδια κοπέλα και μου είπε ότι δεν παρέλαβαν σήμερα αλλά θα παραλάβουν αύριο. Να μην ανησυχώ θα με ειδοποιήσει η ίδια τηλεφωνικά... Τώρα τι θα γίνει δε γνωρίζω... Το μόνο σίγουρο είναι ότι αύριο πρωί-πρωί θα το φάει το τηλεφωνάκι της πάλι η κοπέλα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIVINE Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 η επισημη αντιπροσωπεια εδω δεν ειναι σε θεση να μας ενημερωσει??? ξερει καποιος ποια καταστηματα ειναι αυτα που προσφερουν το κινητο μεσω της ελληνικης αντιπροσωπειας??? μην παρακαλαμε κ τις αλυσιδες δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Πότε θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά καταστήματα και σε ποια τιμή;:worry::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Πότε θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά καταστήματα και σε ποια τιμή;:worry::ninja: 20/4 στα 570 Ευρώ περίπου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIVINE Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 αντε να τελειωνουμε.... βαρεθηκα να περιμενω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Το Sony Ericsson Xperia X10 αναβαθμίζεται by webmaster 19/04/2010 0 Το Xperia X10 είναι η ναυαρχίδα της Sony Ericsson στο χώρο των smartphones, ωστόσο του λείπει κάτι πολύ βασικό για να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς στη γκλαμουράτη αυτή κατηγορία: η υποστήριξη multitouch. Αυτό το μειονέκτημα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν σε λίγους μήνες, όταν η Sony Ericsson θα ακολουθήσει το παράδειγμα των HTC Desire και Legend με την υιοθέτηση του Android 2.1. Έτσι, λοιπόν, το Xperia X10 θα περάσει στη νέα εποχή του Android κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβρη, αν δεν αλλάξει κάτι στο χρονοδιάγραμμα. Το multitouch είναι πλέον απαραίτητο για ένα smartphone που θέλει να κοιτάξει στα μάτια το iPhone, αλλά και τις τελευταίες προτάσεις της HTC. Κατά τα λοιπά, το X10 διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά που το αναδεικνύουν σε υπολογίσιμο αντίπαλο. Να θυμίσουμε ότι περιλαμβάνει οθόνη 4.1 ιντσών, κάμερα 8.1 megapixels, GPS, Wi-Fi, επεξεργαστή Snapdragon, 1GB μνήμη και 8GB memory card. Όλα αυτά αναμένεται να αποκτήσουν επιπλέον αξία με το Android 2.1. http://t3mag.gr/news/2832 !!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Είναι ένα νεο που έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάμποσο καιρό στο δίκτυο. Ωστόσο είναι μια ανέπισημη ανακοίνωση που έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη ανακοίνωση που λεει ότι δεν θα υπάρξει multitouch. Ασφαλώς και είναι καλοδεχούμενο αλλά αν δεν το δω δεν μπορώ να δώσω βάση σε ανεπίσημες δημοσιεύσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Το Sony Ericsson Xperia X10 αναβαθμίζεται by webmaster 19/04/2010 0 Το Xperia X10 είναι η ναυαρχίδα της Sony Ericsson στο χώρο των smartphones, ωστόσο του λείπει κάτι πολύ βασικό για να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς στη γκλαμουράτη αυτή κατηγορία: η υποστήριξη multitouch. Αυτό το μειονέκτημα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν σε λίγους μήνες, όταν η Sony Ericsson θα ακολουθήσει το παράδειγμα των HTC Desire και Legend με την υιοθέτηση του Android 2.1. Έτσι, λοιπόν, το Xperia X10 θα περάσει στη νέα εποχή του Android κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβρη, αν δεν αλλάξει κάτι στο χρονοδιάγραμμα. Το multitouch είναι πλέον απαραίτητο για ένα smartphone που θέλει να κοιτάξει στα μάτια το iPhone, αλλά και τις τελευταίες προτάσεις της HTC. Κατά τα λοιπά, το X10 διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά που το αναδεικνύουν σε υπολογίσιμο αντίπαλο. Να θυμίσουμε ότι περιλαμβάνει οθόνη 4.1 ιντσών, κάμερα 8.1 megapixels, GPS, Wi-Fi, επεξεργαστή Snapdragon, 1GB μνήμη και 8GB memory card. Όλα αυτά αναμένεται να αποκτήσουν επιπλέον αξία με το Android 2.1. http://t3mag.gr/news/2832 !!!!!!!!!!!!!! Μέχρι το Σεπτέμβριο, όχι μόνο μπορεί να το έχουμε βαρεθεί (όσοι το πάρουν), αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και καλύτερες συσκευές και καινούρια έκδοση Android, οπότε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 εχει μπει στις αποθηκες του Πλαισιου .Αμφιβαλλω ομως αν υπαρχει στα καταστηματα αυριο.Μαλλον απο Τεταρτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Άμεσα δοαθέσιμο πλέον και από το e-shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimv Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Είναι διαθέσιμο στα καταστήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Είναι διαθέσιμο στα καταστήματα.. εγώ στο Πλαίσιο Λάρισας που ρώτησα ΚΑΙ σήμερα δεν έχει έρθει και ούτε γνωρίζουν πότε ακριβώς... Μ΄ αρέσει που είχα κάνει και προπαραγγελία... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIVINE Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 το αγορασα σε λευκο απο τα multirama στο mall δεν ξερω αν εχει πολλα κομματια παντως εχει διαθεσιμοτητα τιμη 569 περιμενω να το συνδεσω με ιντερνετ για να δωσω full review προς το παρον παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Καλορίζικο.:) Ξέρει κανείς πότε θα το φέρει η Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Μέσα στην άλλη βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ενδιαφέρουσα άποψη. Ωστόσο θα ήθελα να ακούσω μερικά επιχείρηματα πάνω σε αυτό. :) Θεωρώ ότι ενώ έχουν όλες τις δυνατότητες για να είναι επαγγελματικά τηλέφωνα, ακόμα η μεγάλη μάζα όσων τα προορίζουν για επαγγελματική χρήση είναι διστακτικοί. Ενας που το προορίζει για επαγγελματική χρήση θέλει μεταξύ άλλων απλότητα στην χρήση και καλή μπαταρία. Ισως λοιπόν να τους τρομάζουν οι τόσες πολλές δυνατότητες που έχουν τα τελευταία smartphones (κατά την γνώμη μου άδικα). Πάντως και η Sony δεν το προωθει ως επαγγελματικό το x10. Αυτό που είναι βέβαιο όμως είναι ότι σε λίγο καιρό όλοι τέτοια θα χρησιμοποιούν. Είναι θέμα χρόνου. Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι πολλοί δεν τα χρησιμοποιούν ήδη (κυρίως το iphone). Δεν θα θεωρούσα το Χ10 ίδιας κατηγορίας με το Satio ή το Vivaz, αφενός, και αφετέρου οι τιμές τους είναι εντελώς διαφορετικές. Αυτό με την τιμή θα επιβεβαιωθεί όταν θα βγούν τα Χ10 mini και mino pro. Δεν θα προλαβαίνουμε να διαβάζουμε! Άλλωστε επίσημα δεν έχει κυκλοφορήσει το Χ10 στην Ελλάδα οπότε δεν είναι πολλοί αυτοί που το έχουν πάρει. Για μένα όλα αυτά είναι της ίδιας κατηγορίας και διαφορετικής υποκατηγορίας. Και λέω της ίδιας κατηγορίας γιατί όλα έχουν μεγάλες οθόνες αφής και πολλές multimedia δυνατότητες, και οι όποιες μικρές διαφορές ορίζουν την υποκατηγορία. Παίρνω για παράδειγμα τον εαυτό μου όπου ήμουν εν δυνάμη αγοραστής και των τριών και τελικά θα πάρω από ότι φαίνεται το x10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 μόλις έπαιξε και διαφήμιση στον Αλφα!!! Πολύ καλή, απλή και με νόημα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 υπαρχει στα πλαισιο.μολις το πηρα σε μαυρο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Καλορίζικο. Περιμένουμε νέα/εντυπώσεις/review. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Το πήρα από Multirama (τιμή 569 Ευρώ) χθες σε μαύρο. Υπήρχε διαθέσιμο και σε λευκό.:) Όμορφο και διαφορετικό κουτί από το συνηθισμένο τετράγωνο της SE (μακρόστενο στο ίδιο στυλ με της HTC) με handsfree (bass reflex), μπαταρία 1500ρα ,επιτέλους φορτιστή microusb,προστατευτικό φιλμ οθόνης και τα σχετικά χαρτιά. Τέτοιο κινητό πάντως χρειάζεται και μια θήκη που όμως η SE δεν έχει ακόμα τουλάχιστον κυκλοφορήσει αν και πρέπει. Το κινητό περιλαμβάνει και καρτούλα microsdhc 8GB η οποία είναι ήδη τοποθετημένη στη σχετική υποδοχή η οποία όμως είναι κάτω από το κάλυμα της μπαταρίας. Το λογισμικό της SE είναι αποθηκευμένο μέσα στην κάρτα καθότι πλέον δεν υπάρχει cd μέσα στο κουτί. Η συσκευή έχει και υποδοχή 3.5mm για όποιον θέλει να βαλει τα δικά του ακουστικά. Η υποδοχή microusb προστατεύεται με κάλυμα οπότε γλυτώνει την σκόνη. Το κινητό είναι πολύ όμορφο και δείχνει ακριβό. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, στιβαρό χωρίς τον παραμικρό τριγμό ή θόρυβο, το καπάκι της μπαταρίας εφαρμόζει άψογα και τα πλήκτρα του κινητού έχουν στιβαρή αίσθηση πατήματος. Το καπάκι της μπαταρίας έχει στην αφή μια ωραία μαλακή αίσθηση αλλά το όνομα της εταιρίας και του κινητού είναι τυπομένα που σημαίνει οτι μια προσόχή στο που το ακουμπάμε χρειάζεται καθότι θα μπορούσαν να γδαρθούν. Ο φακός της κάμερας δεν έχει κάλυμα αλλά είναι ελαφρώς τοποθετημένος εσωτερικά οπότε δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος να γδαρθεί και το ίδιο ισχύει και για το φλας. Διευκρινίζω οτι τα τρία πλήκτρα που υπάρχουν στην πρόσοψη χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για λειτουργίες σχετικές με το μενού και όχι για ενεργοποίηση/τερματισμό κλήσης, αυτό γίνεται μόνο από τα σχετικά εικονικά πλήκτρα στην οθόνη αφής. Το πλήκτρο για τόν τερματισμό κλήσης πάντως θα το ήθελα πιο μεγάλο καθότι είναι πολύ μικρό. Η μπαταρία φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής καθότι ήταν αρχικά γεμάτη σε ποσοστό περίπου 32% και ακόμα δεν έχω καταφέρει να την στερέψω αν και έχω μιλήσει πολύ και γενικά έχω σκαλίσει αρκετά το κινητό. Βέβαια δεν έχω δουλέψει wifi, bluetooth κλπ που είναι ενεργοβόρες λειτουργίες αλλά και πάλι η πρώτη μου εντύπωση είναι θετική, εξάλλου η μπαταρία είναι μεγάλης χωρητικότητας. Βέβαια η πραγματικές της δυνατότητες θα φανούν στο άμεσο μέλλον, ακόμα είναι νωρίς για σίγουρα συμπεράσματα. Το λογισμικό είναι γρήγορο με άμεση ανταπόκριση στα πατήματα των δαχτύλων και δεν δείχνει να κολλάει ακόμα και σε γρήγορες εναλλαγές μεταξύ λειτουργιών κλπ. Οι λειτουργείες Timescape και Mediascape είναι όλα τα λεφτά, η SE φαίνεται να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Καθότι δεν χρησιμοποιώ facebook,Twitter κλπ δεν με ενδιαφέρει και πολύ το Timescape αλλά το Mediascape είναι πολύ βολικό καθότι σου συγκεντρώνει και οργανώνει όλα τα αρχεία μουσικής, βίντεο, ήχους κλπ που έχεις περάσει στο κινητό και στα οποία μόνο με ένα πάτημα έχεις άμεση πρόσβαση αντί να ψάχνεις στους διάφορους φακέλους. Επίσης στο κάτω μέρος της οθόνης προβάλει οριζόντια εικόνες με όλα τα αλμπουμ μουσικής που έχεις σε στυλ iphone τα οποία βέβαια τα σύρεις με το δάχτυλο και επιλέγεις αυτό που θέλεις. Με εντυπωσίασε η ακρίβεια πληκτρολόγησης πάντως, αν και τα πλήκτρα με τα γράμματα είναι στενά, όπως ακριβώς στο iphone, δεν έκανα αντίθετα με το iphone όπου άλλο γράμμα πατάς και άλλο εμφανίζεται, ούτε ένα λάθος και έγραφα και γρήγορα. Η ακρίβεια πατήματος στο πληκτρολόγιο είναι άψογη. Εξαιρετική τεράστια οθόνη με ζωντανά χρώματα και πολύ καλή φωτεινότητα, κρύβει έξυπνα τα λίγα χρώματα (65000+) που υποστηρίζει η έκδοση 1.6 του Android αν και η οθόνη υποστηρίζει 16000000 χρώματα οποτε δεν θα υπάρχει πρόβλημα μόλις αναβαθμιστεί στην έκδοση 2.1. Κάτι περίεργο που εντόπισα είναι οτι το μαύρο πλαίσιο μέσα στο οποία αναγράφεται η ονομασία του κάθε εικονιδίου χωράει σε ευθεία γραμμή μάλλον μέχρι εννέα γράμματα με αποτέλεσμα αν η ονομασία έχει ένα παραπάνω (π.χ. Mediascape) το δέκατο να εμφανίζεται θωλό. Καλύτερα ίσως να το είχαν κόψει σε Media και αποκάτω Scape. Στην αρχή νόμιζα οτι είναι κάποιο ελλάτωμα της οθόνης αλλά τελικά είναι κάποιος περιορισμός στο μέγεθος της λέξης. Η οκτάρα κάμερα από κάποιες πρώτες φωτογραφίες ημέρας που τράβηξα φαίνεται πολύ καλή και θα έλεγα οτι μάλλον ακουμπάει το C905. Φωτογραφίες νυχτας δεν μπόρεσα να τραβήξω ακόμα αλλά καθότι το φλας είναι led (λόγω μικρού πάχους του κινητού δεν θα μπορούσε να μπεί xenon φλας έτσι και αλλιώς) δεν περιμένω τίποτα ίδιαίτερο, λογικό εξάλλου. Το μόνο μειονέκτημα αρχικά που εντόπισα είναι αυτό που ήδη έχει αναφερθεί και έχει να κάνει με τον σχετικά χαμηλής έντασης ήχο από το ακουστικό και από το ηχείο. Ο ήχος είναι πολύ καθαρός και στα δυο πράγμα που βοηθάει αλλά ακόμα και στο φουλ σε χώρο με αρκετό θόρυβο ίσως δεν ακουστεί αν και παίζει ρόλο και ο ήχος κλήσης που έχει επιλεγεί καθότι κατόπιν δοκιμών διαπίστωσα οτι είναι καλύτερο να επιλεγεί κάποιος ήχος αρκετά δυνατός και τότε τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά. Πάντως οι ήχοι που έχει το κινητό είναι κατά τη γνώμη μου μέτριοι και σαν ήχοι (ως συνήθως!) και κυρίως από πλευράς έντασης. Ελπίζω με καποια αναβάθμιση η SE να μπορέσει να το διορθώσει αυτό, πάντως είναι χαζομάρα που δεν το φροντίσανε εξαρχής. Αυτά για την ώρα. Το κινητό είναι πληρέστατο και φαίνεται πολύ καλό. Μπορείς να δουλέψεις γρήγορα και εύκολα και η SE όντως έβγαλε ένα εξαιρετικό προϊόν. Ο χρόνος θα δείξει και πόσο αξιόπιστο θα αποδειχθεί, ελπίζω η ποιότητα να μην περιορίζεται μόνο στα εξωτερικά υλικά και στην συναρμογή, είναι πολύ σημαντικό κινητό για τη SE και περιθώρια για γκάφες δεν υπάρχουν. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται, είναι από τις συσκευές που λες χαλάλι τα χρήματα που έδωσα.:D Edited April 21, 2010 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) @RAZR2 Αυτο που επισημαινεις με τα fonts συμβαινει σε ολα τα android. Δυο λογια κι απο εμενα για το κινητο. Ποιοτητα κατασκευης μετριοτατη (κι εδω θα κανω παρομοιες παρατηρησεις με το desire), φουλ πλαστικο παντου (χρωμιωμενα πλαστικα στο περιγραμμα, ουτε καν εκει λιγο μεταλλο). Φυσικα δεν τριζει τιποτα, η συναρμογη τους ειναι πολυ καλη, αλλα δεν παυει να ειναι αλλο ενα κινητο που ακολουθει την... καταναλωτικη πεπατημενη της εποχης μας (το legend ειναι το μοναδικο της τελευταιας φουρνιας με σοβαρη κατασκευη, κι ακολουθει το milestone). Σχεδιαστικα ειναι απο τα πιο ομορφα smartphones της αγορας (και σιγουρα το ομορφοτερο android imo). Απο εκει και περα η οθονη ειναι πραγματι χαρμα οφθαλμων, εστω κι αν ο περιορισμος στα χρωματα - οπως επισημανθηκε και παραπανω- ειναι ορατος. Το clear type κι η γενικοτερη αισθηση αυτου που βλεπεις ειναι μια κλαση πανω απο το desire. Ταχυτατο, αντιδρα και φορτωνει τα παντα ακαριαια και το mediascape θα φανει πολυ βολικο για αρκετους. Με απλετη μνημη, δεν προκειται να προβληματισει ποτε, οποια εργασια κι αν απαιτηθει. Τα δυο μειον του κινητου, που πιστευω θα του στερησουν μια εντυπωσιακη πορεια στην αγορα ειναι η εκδοση 1.6 (που αν επαληθευτουν οι φημες για αναβαθμιση σε 2.1 το Σεπτεμβριο θα του "κοψουν" αρκετες πωλησεις - ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα για τετοιες κινησεις) κι η ελλειψη multitouch (που ειναι αγνωστο αν και κατα ποσο τελικα καποια στιγμη θα μπορει να υποστηριξει η συσκευη - η ελλειψη pinch to zoom π.χ. στον browser με τετοια cpu αφηνει παραπανω απο πικρη γευση). Γενικα προκειται για μια πανεμορφη android συσκευη, με ο,τι καλυτερο για το χωρο σε θεματα πολυμεσων, με δυο-τρια μειονεκτηματα που ισως του στερησουν την πρωτοκαθεδρια στο εμπορικο κομματι... Edited April 21, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIVINE Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 καλημερα κ απο εμενα... να πω κ εγω 2-3 πραγματακια για το κινητο σαν κατοχος του πλεον 1. πλαστικο = λιγοτερο βαρος λιγοτερο κοστος ευκολια αντικαταστασης 2. καμερα = κανονικη για ημερισιες ληψεις μειον το led για το βραδυ αλλα αυτο λογικο λογο μεγεθους. 3. ιντερνετ= πολυ καλο browsing ταχυτατα 4. ηχος = ικανοποιητικος , στο αμαξι αν μη τι αλλο καλο ειναι να εχουμε κ κανα bluetooth ... μην πληρωνουμε κ κλησεις. και πλεον καλο ειναι να μην κοπαναει ο ηχος οταν χτυπαει το κινητο μας δυνατα ωστε να μας ακουν και στα διπλα τετραγωνα.... διακριτικοτητα...λογικα και με το 2,0 θα στρωσει κ αλλο... οτι θελετε απο ερωτησεις πμ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) καλημερα κ απο εμενα... να πω κ εγω 2-3 πραγματακια για το κινητο σαν κατοχος του πλεον 1. πλαστικο = λιγοτερο βαρος λιγοτερο κοστος ευκολια αντικαταστασης 2. καμερα = κανονικη για ημερισιες ληψεις μειον το led για το βραδυ αλλα αυτο λογικο λογο μεγεθους. 3. ιντερνετ= πολυ καλο browsing ταχυτατα 4. ηχος = ικανοποιητικος , στο αμαξι αν μη τι αλλο καλο ειναι να εχουμε κ κανα bluetooth ... μην πληρωνουμε κ κλησεις. και πλεον καλο ειναι να μην κοπαναει ο ηχος οταν χτυπαει το κινητο μας δυνατα ωστε να μας ακουν και στα διπλα τετραγωνα.... διακριτικοτητα...λογικα και με το 2,0 θα στρωσει κ αλλο... οτι θελετε απο ερωτησεις πμ ... 1. Μην αναπαραγεις την καραμελα των εταιριων, ειναι κριμα. Η απολυτη ποιοτητα κατασκευης με το αλουμινιο του legend οδηγει σε χαμηλοτερο βαρος και σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται σε αισθηση με την... απεραντη πλαστικουρα που μας σερβιρουν αφειδως σημερα οι εταιριες. Σχετικα με το κοστος, σε μια συσκευη που τιμιλογειται στα 569 ευρω, 5-10 ευρω παραπανω κοστος δε νομιζω πως θα καθοριζαν την εμπορικη της πορεια - τουναντιον, θα προσελκυαν κι ενα μεγαλο κομματι αγοραστων για τον παραγοντα "ποιοτητα κατασκευης". Αναφορικα με την ευκολια αντικαταστασης, παλι κι εκει το να αλλαξεις το "καλουπι" του legend ειναι πανευκολο, αλλα και παλι δεν παιρνω μια συσκευη εχοντας στην ακρη του μυαλου του την υποθεση... wear and tear. 4. Διακριτικοτητα? Και ποιος θα μας την ορισει, η sonyericsson? Για αυτο δεν υπαρχουν τα ρυθμιστικα στις συσκευες, για να το ρυθμιζεις συμφωνα με τις αναγκες/απαιτησεις σου? Απο ποτε βαφτιζουμε το μια κακη software/hardware υλοποιηση (αντιστοιχη υπαρχει και στο speaker του desire - κι εκει την ανεφερα) σαν... διακριτικη επιλογη? Ρε παιδια, οταν αναφερουμε καποια πραγματα για μια συσκευη, καλο ειναι να λεμε τα παντα. Αν ποστ σαν το δικο μου, που ζυγιζω τα υπερ και τα κατα (με την δικη μου κριτικη αποψη παντα, δεν απαιτω να τη συμμεριστουν ολοι) καταληγουν να ειναι η μειοψηφια σε ενα thread, ε ας βαφτισουμε το εκαστοτε νημα σαν τη... γωνια των οπαδων κι ας το απολαυσουμε. Επειδη ομως για καποιους ειναι μια μικρη επενδυση, ας ειμαστε λιγο πιο φειδωλοι στις εκφρασεις μας, δε συμφωνειτε? Edited April 21, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts