Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eισαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο?

Γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα το συγκεκριμενο ακουστικο. Bεβαια, το εχω μια βδομαδα μονο, αλλα το χρησιμοποιω με 2 τηλεφωνα.

Ποτε δεν ειχα αποσυνδεση.

Eπισης, η ακουστικη με τα δικα του ακουστικα ειναι πολυ καλη στις κλησεις.

Tωρα, για το μικροφωνο, δεν ξερω, αλλα δεν μου εχουν κανει παραπονα.

H αυτονομια του ειναι πραγματι πολυ μικρη. Δεν βγαζει 2 μερες καν, αν ακους λιγο μουσικη.

Εφοσον μιλας για το s605 τοτε ναι. 1 εβδομαδα δεν ειναι μεγαλο διαστημα ομως για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. Κ εγω ειχα πολυ καλη αποψη αρχικα ομως στη συνεχεια εμφανιστηκαν οι δυσλειτουργιες που προανεφερα, εστω κ με αραιη συχνοτητα, κ τις εγραψα ετσι ωστε οποιος ενδιαφερεται, να τις γνωριζει.

Επισης ορισμενες φορες, αφου ανοιξει κ δειχνει συνδεδεμενο στο τηλεφωνο, δεν λειτουργει η επανακληση, ή καποιες αλλες, δεν μπορει να ελεγξει τη μουσικη κ χρειαζεται απενεργοποιηση κ επανασυνδεση.

Δεν λεω οτι αυτα συμβαινουν καθε φορα, αλλα κ 1 στις 10 να εμφανιζονται ειναι ενοχλητικο.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εφοσον μιλας για το s605 τοτε ναι. 1 εβδομαδα δεν ειναι μεγαλο διαστημα ομως για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. Κ εγω ειχα πολυ καλη αποψη αρχικα ομως στη συνεχεια εμφανιστηκαν οι δυσλειτουργιες που προανεφερα, εστω κ με αραιη συχνοτητα, κ τις εγραψα ετσι ωστε οποιος ενδιαφερεται, να τις γνωριζει.

Επισης ορισμενες φορες, αφου ανοιξει κ δειχνει συνδεδεμενο στο τηλεφωνο, δεν λειτουργει η επανακληση, ή καποιες αλλες, δεν μπορει να ελεγξει τη μουσικη κ χρειαζεται απενεργοποιηση κ επανασυνδεση.

Δεν λεω οτι αυτα συμβαινουν καθε φορα, αλλα κ 1 στις 10 να εμφανιζονται ειναι ενοχλητικο.

Οκ, δεκτο. Ο χρονος θα δειξει.

Παντως υπαρχει και η περιπτωση να εχει προβλημα το ακουστικο σου.

Το συγκρινω και με το itech 800 που εχω και δεν εχουν καμια διαφορα στην ποιοτητα του ηχου, ουτε στη μουσικη, ουτε στην κληση.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

ο browser skyfire
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

o skyfire ειναι φοβερος αλλα ακομα ειναι beta με αποτελεσμα να παιζει μονο τα βιντεο που ειναι σε μια σελιδα.... αν εχει επιλογες ή εικονεσ φλας δεν κανει τιποτα.

ρε παιδια εσας σας παιζει τα flash? εγω που μπαινω στο zoogla.gr δεν μου διχνει τις καμερες που εχει σε flash. μου εμφανιζει ενα τετραγονακι μοβ

ρε παιδια εσας σας παιζει τα flash? εγω που μπαινω στο zoogla.gr δεν μου διχνει τις καμερες που εχει σε flash. μου εμφανιζει ενα τετραγονακι μοβ

Όχι, δεν παίζει τα φλάς και είναι λογικό αφού πλήρη υποστήριξη φλας θα έχει η έκδοση 2.2.

Επίσης το zoo.gr δεν το ανοίγει καθόλου, ούτε με τον skyfire.

Λέμε , λέμε για την 2,2 αλλά το πότε το ξέρουμε?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

!!!!!!!!!!!!

Επιτελους!!!

Αντε να δουμε τι θα δουμε.....

Milestone is free

Αυτά είναι νέα!!:happy:

Σκεφτόμουν για επόμενο στη λίστα το Desire.Αλλά τώρα milestone & ξερό ψωμί.

Το ραδιόφωνο να ενεργοποιούσαν και θα ήταν τέλειο..

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..

Το ραδιόφωνο να ενεργοποιούσαν και θα ήταν τέλειο..

Για πιο ραδιο μιλας?Ξερεις κατι για την παρουσια δεκτη?:confused:

Edited by nekisia1

Ξερεις κατι και δεν το λες?:confused:

Αν ήξερα κάτι παραπάνω δεν υπήρχε λόγος να μην το μοιραστώ με όλους τους συμφορουμίτες.;)

Απλά έχω διαβάσει ότι υπάρχει ο δέκτης για το ραδιόφωνο αλλά δεν είναι ενεργοποιημένος.

Και εξέφρασα τον ευσεβή πόθο μου μήπως ενεργοποιηθεί μελλοντικά με κάποιο τρόπο.

Επειδή το χρησιμοποιώ το ραδιο στο κινητό,είναι το μοναδικό μειονέκτημα που του βρίσκω καθώς ξέρω ότι πρόκειται για ένα εξαίρετο τηλέφωνο.

Είδωμεν..

EDIT:Εδώ το είχα διαβάσει στην ερώτηση του 4ου ποστ.

http://community.developer.motorola.com/t5/Android-App-Development-for/ANN-MILESTONE-handset-specs-available/m-p/2887

Edited by lordimpaler

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..

Εδώ και 10 ημέρες μου έχει αναβοσβήσει από μόνο του 3 φορές καμιά ιδέα;;

Το έκανα rooted και μετά από την 1η φορά που αναβόσβησαι το έκανα hard reset με επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Καμιά βοήθεια;;;

Αν ήξερα κάτι παραπάνω δεν υπήρχε λόγος να μην το μοιραστώ με όλους τους συμφορουμίτες.;)

Απλά έχω διαβάσει ότι υπάρχει ο δέκτης για το ραδιόφωνο αλλά δεν είναι ενεργοποιημένος.

Και εξέφρασα τον ευσεβή πόθο μου μήπως ενεργοποιηθεί μελλοντικά με κάποιο τρόπο.

Επειδή το χρησιμοποιώ το ραδιο στο κινητό,είναι το μοναδικό μειονέκτημα που του βρίσκω καθώς ξέρω ότι πρόκειται για ένα εξαίρετο τηλέφωνο.

Είδωμεν..

EDIT:Εδώ το είχα διαβάσει στην ερώτηση του 4ου ποστ.

http://community.developer.motorola.com/t5/Android-App-Development-for/ANN-MILESTONE-handset-specs-available/m-p/2887

Δες και εδώ... http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&ie=UTF-8&sl=de&tl=en&u=http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-motorola-milestone/29869-dev-fm-radio-xt702-chines-milestone.html&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhjZjpYoHCJYMHGe6cNmv0ZgZLpjNw φαινεται να προχωραει καλα!!!

function cdl { cd $1; ls;}

Εδώ και 10 ημέρες μου έχει αναβοσβήσει από μόνο του 3 φορές καμιά ιδέα;;

Το έκανα rooted και μετά από την 1η φορά που αναβόσβησαι το έκανα hard reset με επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Καμιά βοήθεια;;;

εμενα εως τωρα εχει σβησει εντελως 1 φορα.?!?!?!?!?

LG G4

εμενα εως τωρα εχει σβησει εντελως 1 φορα.?!?!?!?!?

ΧαΧα είμαι πρωτοπόρος σε αυτό τον τομέα. Κρίμα γιατί ήταν καλό για να πάει για πέταμα

προσωπικα μαλλον μετανιωσα που πηρα το milistone, οχι επειδη δεν ειναι καλο, τρομερο ειναι.. αλλα μιλαω πολλες ωρες. Σημερα απο το πρωι μεχρι το μεσημερι τελειωσε η μπαταρια.. ξερετε καμια ρομ που να βοηθαει στην μπαταρια?
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

προσωπικα μαλλον μετανιωσα που πηρα το milistone, οχι επειδη δεν ειναι καλο, τρομερο ειναι.. αλλα μιλαω πολλες ωρες. Σημερα απο το πρωι μεχρι το μεσημερι τελειωσε η μπαταρια.. ξερετε καμια ρομ που να βοηθαει στην μπαταρια?

Φιλε μου η μονη λυση ειναι να εχεις μαζι σου και αλλες μπαταριες.Εγω εχω παρει αλλες 2 και δεν με απασχολει πια το θεμα.Κακα τα ψεμματα οτι smartphone και να ειχες παρει δεν νομιζω να σε κρατουσε πολυ περισσοτερο.

Ρε παιδια? Τα αρχεια που διαθετει ΕΔΩ ειναι για αναβαθμιση του Bootloader? και αμα ειναι το εχει κανει κανεις ? Εγω τρεχω 90.73 εκδοση

Μόλις γύρισα από γαμήλιο και βλέπω οι εξελίξεις τρέχουν για το Milestone μας... Άντε πάλι διάβασμα... για να βγάλουμε καμιά καινούργια rom... μακάρι να βγάλουν την Beast γρήγορα και για το Milestone....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Άμα σπάσανε πραγματικά τον kernel και έχουμε πραγματικά custom roms τι σε απασχολεί η 2.2??? Ότι λείπει θα το βάλουν σε νέες roms που θα φτιάξουν τα αλάνια όπως στην Bugless Beast, Canoyen κλπ....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έχουμε καθόλου νέα για την 2.2?????:(:(:(:(:(

Κάτσε πρώτα να αναβαθμιστεί το nexus1....