kalagas Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 (edited) Ρε παιδια πως μπορουμε να ανεβασουμε αρχεια σε διαφορα sites που εχουν upload δυνατοτητες; οπου και αν δοκιμασα μου γραφει uploads disabled. Λογικο απο τη μια γιατι ισως δεν υποστηριζουν το file system του Android. Δεν υπαρχει καποια αλλη λυση για αυτο; Μονο με την ενσωματωμενη gmail εφαρμογη μπορεις θεωρητικα να ανεβασεις κατι αλλα εδω κ 2 ωρες παλευω να ανεβασω ενα .doc 90 kb και ακομα το στελνει! Nομίζω, χωρίς να είμαι και σίγουρος, ότι φταίει η έλλειψη flash του browser. Άμα βγει το Αdobe flash 10.1 για Android μάλλον θα μπορούμε να ανεβάζουμε και από το κινητό.... Μπορεί και να φταίει αυτό που λες, το ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει την sdcard το site ώστε να διαλέξεις αρχείο για ανέβασμα... Edited March 3, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 H MLS ανακοινωσε την διαθεση πλοηγου για android κινητα. Δεν βρηκα πουθενα ακομη τιμη, αλλα αν παρουμε σαν δεδομενο οτι η symbian εκδοση κοστιζει κοντα στα 100€, μαλλον ακριβη ειναι η MLS Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Παιδια το τηλεφωνο κατα τις κλησεις σας ζεστενεται και σας? Στην αρχη νομιζα οτι ειναι normal αλλα τωρα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Η Νοκια ανακοινωσε την εκδοση Skype για symbian κινητα. Το gtalk ουτε για μεταξυ μας δεν εχει κληση (απο android) και οσο αφορα το gvoice ουτε λογος δεν γινεται απο πλευρας google για την ευρωπαικη ηπειρο. Κοιμομαστε τον υπνο του δικαιο εκει στην Android tm ε... ΥΓ. Ναι ζεστενεται το κινητο Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Η Νοκια ανακοινωσε την εκδοση Skype για symbian κινητα. Για το skype συγκεκριμένα το Nimbuzz κάνει εξαιρετική δουλειά. Όχι μόνο γρήγορο chatting αλλά και με ένα ολιγόλεπτο τέστ (1 min.) είδα ότι έχει ικανοποιητικότατη ταχύτητα και σε κλήσεις κανονικές, χωρίς καμία περαιτέρω ρύθμιση. Ότι πρέπει για την ώρα για όποιον θέλει να χρησιμοποιεί συχνά το Skype network του. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Νομιζω καταλαβαινεις την διαφορα μεταξυ native εφαρμογων και 3rd part εφαρμογων. Επιπλεον το Nimbuzz στο Android δεν σου δινει δυνατοτητα χρησης του SkypeOut credit για κλησεις. Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Προφανώς. Απλά περισσότερο το ανέφερα για κάποιον που μπορεί να διαβάζει το θέμα και να πιστέψει λανθασμένα πως με το Android θα πρέπει να ξεχάσει εντελώς το skype. Εμένα πχ. (και όποιον άλλο αρκείται σε chat και απλές κλήσεις χωρίς credits) η συγκεκριμένη λύση με έχει καλύψει σχεδόν 100%, είμαι μέσα 24h από το κινητό και κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα και στο σπίτι από το skype, δηλαδή chat και voice only-calls. Δεν διαφωνούμε ότι χρειάζονται ακόμα βήματα στην κυκλοφορία δημοφιλών εφαρμογών σε εκδόσεις android. Προσωπικά το θεωρώ λογικό και αναμενόμενο σε σχέση με την ηλικία του λειτουργικού και την (μικρή ως τώρα) υποστήριξη που είχε απο συσκευές, αλλά φαίνεται πως βρισκόμαστε σε αυτή ακριβώς τη φάση ανάπτυξης. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Επειδή είμαι λίγο άσχετος,τι ακριβώς είναι o bootloader? Και κάτι ακόμα αξίζει να πάρω το κινητό η να περιμένω το sony ericsson xperia x10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 νομιζω το μοτορολα ειναι καλυτερο απο το xperia σιγουρα εχει πιο καινουρια °version android bootloader χοντρικα ειναι οτι το bios στο pc και μια απο τις λειτουργιες του ειναι να θελει (στην μοτο) ψηφιακη υπογραφη (της μοτο) για την εκαστοτε ρομ που περνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyanous Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 νομιζω το μοτορολα ειναι καλυτερο απο το xperia σιγουρα εχει πιο καινουρια °version android bootloader χοντρικα ειναι οτι το bios στο pc και μια απο τις λειτουργιες του ειναι να θελει (στην μοτο) ψηφιακη υπογραφη (της μοτο) για την εκαστοτε ρομ που περνας To Xperia είναι πιο μεγάλο (οθόνη) έχει καλυτερα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά από την άλλη το Milestone έχει πληκτρολόγιο, 2.0.1 και σύντομα 2.1 Android, και δεν έχει πλαστικά μέρη - το Χperia άγνωστο πότε θα την έχει. Από την άλλη αν έρθει επίσημα στην Ελλάδα τότε ενδεχωμένως να έχεις και καλύτερη εξυπηρέτηση δεδομένου ότι το Milestone δεν έχει έρθει επίσημα. Θεωρώ ότι η τιμή του Milestone όταν το Xperia κυκλοφορήσει θα έχει πέσει κι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Δύσκολο να πέσει σύντομα η τιμή του ΜΜ. Είναι ήδη πολύ καλό, Ελλάδα 470€ και εξωτερικό ακόμη λιγότερα. Το Χ10 θα κάνει άνετα >550€ Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Προφανώς. Απλά περισσότερο το ανέφερα για κάποιον που μπορεί να διαβάζει το θέμα και να πιστέψει λανθασμένα πως με το Android θα πρέπει να ξεχάσει εντελώς το skype. Εμένα πχ. (και όποιον άλλο αρκείται σε chat και απλές κλήσεις χωρίς credits) η συγκεκριμένη λύση με έχει καλύψει σχεδόν 100%, είμαι μέσα 24h από το κινητό και κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα και στο σπίτι από το skype, δηλαδή chat και voice only-calls. Δεν διαφωνούμε ότι χρειάζονται ακόμα βήματα στην κυκλοφορία δημοφιλών εφαρμογών σε εκδόσεις android. Προσωπικά το θεωρώ λογικό και αναμενόμενο σε σχέση με την ηλικία του λειτουργικού και την (μικρή ως τώρα) υποστήριξη που είχε απο συσκευές, αλλά φαίνεται πως βρισκόμαστε σε αυτή ακριβώς τη φάση ανάπτυξης. Ναι, σωστα. Παντως πρεπει να κουνηθουν λιγο, γιατι μενουν σε καποια πραγματα πισω. Δεν διαφωνω οτι το λειτουργικο ειναι καινουριο, αλλα το ιδιο ειναι και το iPhone. Απλα η διαφορα ειναι οτι η google βασιζεται περισσοτερο στην κοινοτητα, σαν ανοιχτο λειτουργικο που ειναι. Να σου πω, προσωπικα εμενα δεν με νοιαζει το skype, γιατι στο pc την εχω καταβρει με το Gtalk. Απλα πρεπει οπωσδηποτε να ενσωματωθει η voip κληση στο Gtalk για Android, ή τελοσπαντων να προχωρησει το Gvoice. Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Ευχαριστώ φίλε μου komos αλλά την ρομ γιατί να την αλλάξεις, τι αλλάζει στο κινητό αλλάζοντας την? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Ευχαριστώ φίλε μου komos αλλά την ρομ γιατί να την αλλάξεις, τι αλλάζει στο κινητό αλλάζοντας την? γιατι? γιατι μπορω!! ετσι απλα με τοσο απλο τροπο σκεψης.... ολα τα αλλα ερχονται δλδ ταχυτητα σταθεροτητα bugs γλωσσες διαφοροποιηση γενικα αυτη ειναι η ουσια του android και η μοτο δεν λεει να το καταλαβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Καλησπέρα... Όποιος θέλει να φαίνεται το Sound Recorder στα προγράμματα (είναι η default εφαρμογή που φαίνεται μόνο όταν πάτε από τα mms να κάνετε attach και σας βγάζει και την επιλογή record sound) κατεβάζει το αρχείο το ξεζιπάρει, αντικαθιστά το SoundRecorder.apk στο /system/app, δίνει στο καινουργιο όλα τα permissions (rwxrwxrwx) και κάνει restart... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Υπάρχει τρόπος με συνδιασμό Market Enabler & Google Checkout να αγοράσει κανείς απο Ελλάδα κάποια εφαρμογή; Δεν εχω χρησιμοποιήσει Google checkout ξανα και κατα τη διάρκεια της αγοράς πρέπει να επιλέξεις χώρα (φυσικά λείπει η Ελλάδα...) Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Και κάτι ακόμα αξίζει να πάρω το κινητό η να περιμένω το sony ericsson xperia x10? Για τέτοιου είδους συζητήσεις... υπάρχουν αποκλειστικά οι Διαξιφισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Καλημερα σας.. Ηθελα να σας αναφερω ενα προβλημα που ετυχε χθες σε μενα μπας και το συναντησετε και σεις στο μελλον.. Μετα απο αρκετα flash της ROM ο υπολογιστης δε μου αναγνωριζε το κινητο, οταν επιχειρουσα USB συνδεση μαζι του (Δεν εκανε τιποτα ομως.. Δεν εβλεπε καν τη συσκευη σαν αγνωστη! ΤΙΠΟΤΑ..!). Μετα απο αρκετο "Googling" (:p) εκανα απλα hard reset το κινητο και μου το αναγνωρισε μια χαρα.. Οποτε μην αγχωθειτε (οπως εγω:cry:) αν σας τυχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Υπάρχει τρόπος με συνδιασμό Market Enabler & Google Checkout να αγοράσει κανείς απο Ελλάδα κάποια εφαρμογή; Δεν εχω χρησιμοποιήσει Google checkout ξανα και κατα τη διάρκεια της αγοράς πρέπει να επιλέξεις χώρα (φυσικά λείπει η Ελλάδα...) Nαι δεν μπορείς να αγοράσεις γιατί δεν υπάρχει η Ελλάδα... Εγώ όποια εφαρμογή θέλω να αγοράσω στέλνω email στον developer (στο market έχει σε κάθε εφαρμογή το email του developer) και μου δίνει το paypal του και αγοράζω.. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 (edited) Απ'οτι φαινεται εχουμε και καλη οθονη που δεν καταστρεφεται ευκολα.. Gorilla Glass λεγεται Δειτε εδω http://www.ubergizmo.com/15/archives/2009/12/gorilla_glass_makes_things_tough_to_break.html στο youtube Edited March 7, 2010 by takkaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 παιδες μου εχει γυαλισει επικυνδυνα :!: το milestone τελευταια... θελω ομως να ρωτησω καποια πραγματακια... 1. το κινητακι εχω διαβασει θα ερθει επισημα ελλαδα.. ξερουμε ποτε? 2. το εχετε αγορασει απο ελληνικο e-shop? (το βρηκα 450 - ιδια τιμη με το n97 mini και πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα -> γι αυτο ψαχνομαι... :confused:) 3. σε περιπτωση αγορας απο ελληνικο e-shop τι παιζει με την εγγυηση? 4. το μενου και τα sms φανταζομαι μονο αγγλικα...? 5. διαβασα οτι η μοτο δεν επιτρεπει την αλλαγη ρομ... αυτο πρακτικα μπορει να σημαινει κατι για τον μεσο χρηστη? :worry:(ακουω για ''καψιμο'' του μοντελου λογω αυτης της τακτικης...) 6. γιατι ρε παιδια τα ανδροιδη δεν εχουν ραδιοφωνο? προσωπικα το θεωρω τεραστιο μειον :down: ως λατρης του ραδιοφωνου.. (παιζει να την εχουν τη δυνατοτητα, αλλα να ειναι ''κλειδωμενη'' οπως -νομιζω- γινεται με το iphone?) 7. υπαρχει πληθος επιλογων για προγραμματα gps και γενικα εφαρμογων? 8. παιζει να το δω το κινητακι live καπου? :help: περιμενω απαντησεις απο το εμπειρο και μη κοινο του milestone.. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 1.δεν θα ερθει μιας και δεν υπαρχει ελληνικη μοτορολα 2.προσεχε το συγγεκριμενο μαγαζι μια εποχη πουλαγε qwertz εκδοσεις 3.εγγυηση εχεις απο οπου το αγορασεις 4.αγγλικα ναι αλλα διαβαζει και γραφει ελληνικα κανονικοτατα 5.για τον μεσο χρηστη δεν σημαινει τιποτα απολυτος( τι γινεται οταν ανοιξει η ορεξη του μεσου χρηστη ομως?) 6.εχει κρυμμενο καλα το μοτο θα το δεις σε επομενη συσκευη (την οποια θα πρεπει να αγορασεις) 7.ναι για ολα τα γουστα 8.στο μαγαζι που ειπες ισως να το εχει live σα πρωην χρηστης του σου λεω παρτο με κλειστα ματια ειναι κινηταρα με απιστευτη ποιοτητα κατασκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 2.προσεχε το συγγεκριμενο μαγαζι μια εποχη πουλαγε qwertz εκδοσεις 3.εγγυηση εχεις απο οπου το αγορασεις 6.εχει κρυμμενο καλα το μοτο θα το δεις σε επομενη συσκευη (την οποια θα πρεπει να αγορασεις) 2. αν μπορεις στειλε μου pm και πες μου σε ποιο μαγαζι αναφερεσαι... 3. δλδ αν χαλασει ή χρειαστει service φευγει εξωτερικο για εβδομαδες και ο θεος βοηθος? 6. δεν καταλαβα απο αυτα που λες αν οντως εχει ραδιο... για επομενο μοντελο αναφερεσαι στο shadow..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 2.δεν το κρυβω ειναι το vnp vpn καπως ετσι το qwertz πληκτρολογιο δεν ειναι λαθος ουτε κοροιδια απο αυτον που το πουλαει μιας και στο λεει απλα εμενα δεν με βολεψε σε αλλη συσκευη το °qwertz 3.δεν ξερω τι γινεται σε περιπτωση σερβις ισως στο αλλαζουν ισως κανουν την παπια ισως το στελνουν εξω (με ποιανου τα εξοδα ομως?) 6. εννοω οτι η πλακετα που εχει τον cortex a8 πανω εχει και ραδιο απλα απο επιλογη της η μοτο δεν το ενεργοποιησε δεν θυμαμαι το ονομα του επομενου μοτελου αλλα ειχε πει πως στο μελλον θα εβαζε και ραδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 δυστυχως παρολο που προκειται για φοβερο σιγουρα κινητο το θεμα της μη επισημης υποστηριξης του στην ελλαδα ισως και να με αποθαρυνει τελικα απο την αγορα... απο την αλλη βεβαια οταν σκεφτομαι οτι μπορω να χτυπησω τετοιο κινητο με 450 ευρω τρελαινομαι... απ οτι φαινεται η αγορα κινητου αναβαλλεται προσωρινα... ευχαριστω για τις απαντησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts