Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορώ να το συνδέσω με usb.....!Χάνει την σύνδεση του οπότε δεν μπορεί να βάλει τους drivers τί γίνεται;Μόνο για μαζική αποθήκευση μένει συνδεδεμένο.Τί πρέπει να κάνω;

Γιατί έτσι δεν μπορώ να κάνω update.

- - - -

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα! Εχω το σατιο εδω κ 2 μερες κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Ομως εχω ενα θεμα κ θελω να μου πειτε αν ειναι προβλημα....

Στα μενου πηγαινω:

ρυθμισεις>τηλεφωνο>ρυθμ.αισθητηρα>ελεγχος με περιστροφη...

Ενω εχω τσεκαρισμενα κ τα τρια το μονο που μου δουλευει ειναι η αυτοματη περιστροφη... Η σιγαση κλησεων κ η αναβολη αφυπνισεων οσο κ αν περιστρεφω το τηλεφωνο δεν μου δουλευουν... :(

Γτ ρε παιδια μου το κανει αυτο? :worry:

Για να σου δουλέψουν τα άλλα 2 πρέπει να γυρνας το τηλέφωνο τούμπα, με την οθόνη δηλαδή προς τα κάτω!!!!!!!!

;)

Edited by IMMORTALFRANK

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

Για να σου δουλέψουν τα άλλα 2 πρέπει να γυρνας το τηλέφωνο τούμπα, με την οθόνη δηλαδή προς τα κάτω!!!!!!!!

;)

Το εκανα αλλα δεν λειτουργει... Θελει ωρα? ή αμεσως μολις το τουμπαρω πρεπει να σταματα? (να χαμηλωνει δλδ ο ηχος???)

:(

Το εκανα αλλα δεν λειτουργει... Θελει ωρα? ή αμεσως μολις το τουμπαρω πρεπει να σταματα? (να χαμηλωνει δλδ ο ηχος???)

:(

Γύρνα το τούμπα και ακούμπα το πάνω στο γραφείο σου. Μην το έχεις στον αέρα.

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

Γύρνα το τούμπα και ακούμπα το πάνω στο γραφείο σου. Μην το έχεις στον αέρα.

IMMORTALFRANK εισαι κορυφαιος!!! Για μια στιγμη νομιζα πως ειναι ελαττωματικο!

Ευχαριστω φιλε!:)

γιατι δεν εχω δονηση στα μηνυνηματα απο την στιγμη που εκανα την τελευταια αναβαθμιση?στισ κλησεισ εχω κανονικα τι πρεπει να κανω?μπορω να βαλω real player

στο κινητο?ευχαριστω

Edited by bellinaki

Το vivaz τραβαει HD(high definition) ενω το Satio μετα την τελευταια αναβαθμιση wvga.Σαφως το Vivaz,μεχρι ας ελπισουμε να αποκτησει και το Satio hd recording σε επομενη αναβαθμιση...Γιατι οι δυνατοτητες σαν συσκευη υπαρχουν,ορεξη οι τεχνικοι της se εχουν?Ιδου η απορια...
Poco X3 nfc 6/128

Για το usb κάποιος;

Επείσης έχω vodafone ελληνικό.

Έκδοση λογισμικού: 1218-9500_R1CA037 29/11/09

Προσαρμοσμένη έκδοση: 1225-9492_R1BA028 29/11/09

U1

ποιά έκδοση θα βάλω;

κάτι άκυρο που είδα ξαφνικά,μου βγάζει ότι το vodafone navigation ότι σταμάτησε να παρέχεται όπως και το locate ..τι έγινε;Μέχρι προχτές καλά ήταν...

Edited by xtrmsnpr

- - - -

γιατι δεν εχω δονηση στα μηνυνηματα απο την στιγμη που εκανα την τελευταια αναβαθμιση?

Αυτη την απορια εχω κ εγω... Μετα την αναβαθμιση σταματησε η ειδοποιηση δονησης για τα μνμ... Nα δεις που καποια βλακεια εχουν κανει με το τελευταιο update...:mad: (ή μηπως επειδη εχω το cosmote???)

Oι υπολοιποι παιδια το εχετε ψαξει? Να δωσετε τα φωτα σας κ σε εμας... Σας λειτουργει κανονικα?

(To αστειο ομως ειναι πως αν βαλεις τα μνμ να αποθηκευονται στην μνημη τηλεφωνου τοτε εχεις κανονικα δονηση... Αν τα βαλεις να αποθηκευονται στην καρτα μνημης τοτε ξαφνικα ουτε δονηση ουτε τίπoτα...)

Edited by Leon_G

Εννοεις οτι ουδεποτε σου εκανε παραμορφοση ο ηχος στο ΒΤ οσο δυνατα και να ειχες την ενταση?

ειχες ποτε αλλο bt? σε ρωταω γιατι εχω bt εδω και 3 χρονια και ουδεποτε ειχα τετοιο προβλημα παραμορφωσης ηχου

Το ΒΤ το έχω 5 χρόνια ( ΗΒΗ-PV 710 ) και ποτέ δεν παραμόρφωσε. Δούλεψε σε Κ 800 Κ 850 C 905 και τώρα στο Satio.

Edited by tre

Σε οσους δεν δουλευει η δονηση (μετα την τελευταια αναβαθμιση) οταν τους στελνουν μνμ (οταν εχουν βαλει να αποθηκευονται στην καρτα μνημης) δοκιμαστε να ξαναεγκαταστησετε το λογισμικο... Δυο παιδια το εκαναν κ τωρα εχουν κανονικα δονηση... Ωστοσο εγω το εκανα δυο φορες κ παλι δεν μου δουλευει... Δοκιμαστε το κ πειτε μου αν σας δουλεψε.. Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει κ τι κολλημα εχει φαει τωρα....:mad: Edited by Leon_G

οχι ,ακομα τιποτα

Κυκλοφορει μια νέα εκδόση του HelloOX (beta version 2.04)...αλλά δεν ξέρω δουλευει στο satio

Everybody_Lies...

Για το usb κάποιος;

Επείσης έχω vodafone ελληνικό.

Έκδοση λογισμικού: 1218-9500_R1CA037 29/11/09

Προσαρμοσμένη έκδοση: 1225-9492_R1BA028 29/11/09

U1

ποιά έκδοση θα βάλω;

κάτι άκυρο που είδα ξαφνικά,μου βγάζει ότι το vodafone navigation ότι σταμάτησε να παρέχεται όπως και το locate ..τι έγινε;Μέχρι προχτές καλά ήταν...

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ .ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?

Edited by multiPetros
joys μην γράφεις συνεχόμενα με κεφαλαίους χαρακτήρες. Απαγορεύεται από τους όρους χρήσης.

Η vodafone τι θα κάνει θα βγάλει την νέα έκδοση λογισμικού και για εμάς;

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ .ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?

Δεν ξέρω,κάνω την μία update λειτουργεί και είναι και πολύ ωραίο.Ξανακάνω και δεν λειτουργεί.....ότι να ναι:mad: .

Το κινητό εχει ένα σορό προβλήματα...Βασίκα όχι το κινητό,αυτή η άθλια @@ που ονομάζετε symbian..Από το κινητό πάντως δεν είμαι 100% ικανοποιημένος,πες κάπου 70% και είσαι καλά.. :(:(

Η vodafone τι θα κάνει θα βγάλει την νέα έκδοση λογισμικού και για εμάς;

γιαυτό δεν βρίσκω στο davinciteam;

- - - -

Eσεις που εχετε vodafone παιδια ποια αναβαθμιση περιμενετε? Αυτη που δινει κ τη δυνατοτητα για βιντεο WVGA?

A! Eπισης αυτο με τη δονηση παραπανω ακυρο... Ακομα κ με επανεγκατασταση αν δουλεψει, μετα απο επανεκκινηση κανει ξανα τα δικα του...

Edited by Leon_G

Eσεις που εχετε vodafone παιδια ποια αναβαθμιση περιμενετε? Αυτη που δινει κ τη δυνατοτητα για βιντεο WVGA?

A! Eπισης αυτο με τη δονηση παραπανω ακυρο... Ακομα κ με επανεγκατασταση αν δουλεψει, μετα απο επανεκκινηση κανει ξανα τα δικα του...

Ότι περιλαμβάνει η νεα έκδοση του λογισμικού...θέλω να το κάνω με davinciteam αλλά δεν βρίσκω για τις voda.

- - - -

Δεν ξέρω αν ξαναέχει ειπωθεί,αλλά για να μπούμε στο γνωστό μας "κρυφό μενού"στο Satio",πατάμε σε κατάσταση αναμονής τα κουμπιά απάντησης και τερματισμού κλήσης με την εξής σειρα:red-green-red-red-green-red

πολυ καλο αυτο δε το ηξερα,μολισ εκανα τιν αναβαθμηση παιδια,εχω το κινητο απο τον νοεμβριο κ δε μου εχει βγαλει κανενα προβλημα.τι διαφορα εχει η καινουρια αναβαθμηση? γδεν εχω βγαλει ακρι ακομα

τι διαφορα εχει η καινουρια αναβαθμηση? γδεν εχω βγαλει ακρι ακομα

* DLNA support for easy transfer of audio and still pictures via any DLNA enabled device, for example PS3™ or DLNA enabled TV.

* Support for WVGA video recording, with enhanced fit for widescreen format and increased resolution to 864x480 pixels.

* Facebook™ application.

* Upload pictures to Facebook™ directly when viewing pictures.

* Upload videos to YouTube™ directly from the Video player.

* Integrated conversations menu in Messaging.

καλημέρα σε όλους. το πήρα κι εγώ χθες. επειδή πρώτη φορά παίρνω τέτοιο τηλέφωνο, έχω μουρλαθεί στο διάβασμα. και τώρα απορίες.

1. το wifi δουλεύει κανονικά. πρέπει από πριν να έχω κάνει κάποια ρύθμιση ώστε να μη χρεώνομαι από τη wind;

2. πέρασα τις επαφές μου κάνοντας αντιγραφή από τη sim. όταν μπαίνω από το μενού τις βρίσκω μια χαρά. Μου έχει βγάλει όμως και ένα εικονίδιο πάνω αριστερά στο οποίο όταν πατάω δεν μου εμφανίζει καμία και μου ζητάει να προσθέσω εκεί. τις περνάω και εκεί πάλι;

3. για να περάσω εφαρμογές (garmin κλπ) πρέπει πρώτα να το χακάρω;

4. για τα το συνδέσω με τον υπολογιστή, απλά το συνδέω με το usb και μετά τι κάνω για να περάσω προγράμματα όπως αυτά για bacap κλπ;

επίσης θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει με pm τα γνωστά μαγαζάκια και τι πρέπει να κατεβάσω από εκεί ειδκά για το garmin;

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

λοιπον μολις ανακαλυψα ενα bug του καινουριου firmware!!!!! οταν παμε να στειλουμε ενα αρχειο μεγαλυτερο απο την ελευθερη μνημη του τηλεφωνου ασχετα αν εχουμε βαλει να πηγαινουν ολα αυτα που στελνουμε με bluetooth στην memory λεει μνημη πληρης!!

και κάτι ακόμη. μπήκα να κατεβάσω το HellοOX2 και μου ζητάει να συμπληρώσω αυτό. MEI:

* dial *#06# on your phone idle screen to get it, must be 15 digit. είναι του κινητού; και πως το βλέπω;

edit. το βρήκα. όταν το πάρω αυτό πρέπει και σε αυτό να βρω πιστοποιητικό ή όχι;

Edited by senos

* Support for WVGA video recording, with enhanced fit for widescreen format and increased resolution to 864x480 pixels.

Στο θέμα του ήχου υπάρχει κάποια βελτίωση;

• The title was changed to Sony Ericsson Satio