Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο ενα χρονο συμβιωσης με το Ε66 πηρα στο Σατιο.

Πρωτη μερα, πρωτο προβλημα και ζητω βοηθεια!

καθως συνδεω το τηλεφωνο στο Pc, το pc ζηταει να βρει driver για καποια συσκευη U1. Κοιταξα στο google αλλα και στο φορουμ αλλα δεν εβγαλα ακρη.

κανω κατι λαθος?

ευχαριστω προκαταβολικα

Οι drivers , κλπ. βρίσκονται στην κάρτα μνήμης και από εκεί (install.exe)

θα κάνεις εγκατάσταση στο PC.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

U1i ειναι η κωδικη ονομασια του satio φιλε μου..;)

:O:O

U1i ειναι η κωδικη ονομασια του satio φιλε μου..;)

τελικα το προβλημα λυθηκε βαζοντας την καρτα σε ενα card reader και απο εκει τραβηξα τα αρχεια που χρειαζομουν

να εισαστε καλα παιδια!

καλησπερα

1)δεν μπορω να στειλω μυνημα εχω αρκετες μοναδες αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μηπως πειραξα κατα λαθος καμια ρυθμιση οποιος μπορει ας με βοηθησει:D

2)απο που μπορεις να επιλεξεις που θελεις να αποθηκευει,απο το κινητο ή απο την καρτα μνημης:rolleyes:

ευχαριστω!!!!!!

καλησπερα

2)απο που μπορεις να επιλεξεις που θελεις να αποθηκευει,απο το κινητο ή απο την καρτα μνημης:rolleyes:

ευχαριστω!!!!!!

Εννοείς για τα μηνύματα που να αποθηκεύονται;

καλησπερα

1)δεν μπορω να στειλω μυνημα εχω αρκετες μοναδες αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μηπως πειραξα κατα λαθος καμια ρυθμιση οποιος μπορει ας με βοηθησει:D

ευχαριστω!!!!!!

1) Κάνε ένα soft format *#7780#. Επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις που είχες στο κινητό όταν το αγόρασες. Δεν επηρεάζει τα δεδομένα σου.

2) το τηλέφωνο είναι ρυθμιζμένο από μόνο του να αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης του. Οταν δεν είναι μέσα η κάρτα σε ρωτάει αν θα τα αποθηκεύσει στην μνήμη του τηλεφώνου

παιδες εχω μια ερωτιση..1ον πως κανω hard format και ποια η διαφορα με το light format και 2ον εστω πως κανω hard format , πως που βρισκω το προγραμμα το κινητου να το ξαναβαλω (εννοω το μενου και αυτα)..

Και αν χανω ετσι την εγγυηση...Το κινητο το χω παρει απο γερμανο και εχει my wiew κτλ...Με το να το κανω hard format η εστω light δε 8α γινει debranded?

παιδια το satio πανω αριστερα διπλα στο ακουστικο εχει led που αναβοσβηνει οταν ειναι σε αναμονη?
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το satio πανω αριστερα διπλα στο ακουστικο εχει led που αναβοσβηνει οταν ειναι σε αναμονη?

Αναβοσβηνει πρασινο οταν σε καλουν, εχεις αναπαντητη η μηνυμα και κοκκινο για τη μπαταρια

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αναβοσβηνει πρασινο οταν σε καλουν, εχεις αναπαντητη η μηνυμα και κοκκινο για τη μπαταρια

Και οταν ειναι απλα σε αναμονη?χωρις να υπαρχει καποια ειδοποιηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσοι εχουν το satio εχουν προβλημα με εφαρμογες που υπαρχουν για το 5800 και γενικα για την 5η εκδοση των symbian ή ολα ειναι ΟΚ και για το satio?

Καλημέρα,

μετά από ένα hard reset που έκανα (*#7370#), το μόνο που έχασα ήταν οι αρχικές σελίδες της SE στο ίντερνετ και στο play now.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που βρίσκονται αυτές οι σελίδες???

Το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο, απλά όταν ανοίγεις το ίντερνετ είχες κάποιο μενού με το χρώμα του και τις επιλογές του ενώ τώρα έχω άσπρη σελίδα.

Someone, Somewhere in Summer Time

Καλημερα παιδια την παρασκευη απεκτησα και εγω το Satio.To εργαλειο απλα τα σπαει.Μεσα σε 3 μερες το εχω φορτισει 2 φορες(απο την χρηση) δεν το ξεκολλαω απο το χερι μου:)

Αυτο που ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν εχουν βγει εφαρμογες για το κινητο και αν ξερει καποιος που μπορω να βρω?

Και αν κανουν οι εφρμογες toυ nοκια S60 5edition για το satio?

Ευχαριστω

Αυτο που ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν εχουν βγει εφαρμογες για το κινητο και αν ξερει καποιος που μπορω να βρω?

Εφαρμογές

Και αν κανουν οι εφρμογες toυ nοκια S60 5edition για το satio?

Ναι κάνουν.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καλησπερα,εχω ενα προβλημα με τα μυνηματα δεν στελνονται,ειχα προσπαθησει να το κανω ενα soft format αλλα δεν δουλεψε:(υπαρχει καμια αλλη λυση:rolleyes:

ευχαριστω!!!!!!

καλησπερα,εχω ενα προβλημα με τα μυνηματα δεν στελνονται,ειχα προσπαθησει να το κανω ενα soft format αλλα δεν δουλεψε:(υπαρχει καμια αλλη λυση:rolleyes:

ευχαριστω!!!!!!

Δες αυτο: ''Μηνυματα'' - ''επιιλογες'' - ''ρυθμισεις'' - ''αλλο'' εκει θα δες - ''μνημη σε χρηση'' επελεξε ''c:NO NAME''

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπερα,

ειμαι νεα στο φορουμ και θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση:

Θα ηθελα να αγορασω το satio για τους εξης λογους (παρολο που ακουω διαφορα αρνητικα σχολια για τη συσκευη, νομιζω οτι ειναι αξιολογη).

Απο τον υπολογιστη μου, χρησιμοποιω το VOIPwise (http://www.voipwise.com) προγραμμα που μου επιτρεπει να πραγματοποιω κλησεις σε διαφορες χωρες εντελως δωρεαν, και θα ηθελα να μαθω αν η εφαρμογη αυτη ειναι δυνατη και στο Satio.

Απο τον υπολογιστη λειτουργει παρα πολυ καλα και το κοστος ειναι ιδιατερα χαμηλο. Εχω τη δυνατοτητα να παρω το συγκεκριμενο κινητο δωρεαν και το σκεφτομαι σοβαρα. Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν μπορω να προσθεσω αυτη την εφαρμογη δτο κινητο και να πραγματοποιω VOIP κλησης. Αυτο με βοηθαει στο να μην περιοριζομαι να τηλεφωνο στην Ελλαδα η στο εξωτερικο απο το σπιτι μονο, αλλα να το εχω διαθεσιμο οποτε το χρειαζομα.

Υπαρχει καποιος που να γνωριζει την παραπανω εφαρμογη και αν δουλευει κανονικα στη συσκευη? Γνωριζω οτι απο Nokia δουλευει μεσω fring αλλα δεν γνωριζω αν κατι τετοιο ειναι δυνατο και για το Satio.

Ευχαριστω,

Μαρια

Οσοι εχουν το satio εχουν προβλημα με εφαρμογες που υπαρχουν για το 5800 και γενικα για την 5η εκδοση των symbian ή ολα ειναι ΟΚ και για το satio?

γενικα δουλευουν, αλλα κανα δυο οχι. πχ phοne torch.

Δες αυτο: ''Μηνυματα'' - ''επιιλογες'' - ''ρυθμισεις'' - ''αλλο'' εκει θα δες - ''μνημη σε χρηση'' επελεξε ''c:NO NAME''

το εκανα φιλε μου αλλα τιποτα:confused:

Καλησπέρα και από εμένα σκέφτομαι να πάρω αύριο τo satio, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει ως λειτουργία την εκφώνηση ονόματος του καλο΄ντος, όταν δηλαδή σε καλεί κάποιος να ακούς το όνομα του, εφόσον βέβαια έχεις αποθηκευμένο τον αριθμό του. Ξέρω ότι το n97, 5800 κτλ το έχουν.

Ευχαριστώ

καλημερα παιδες!ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να αναβαθμισουμε τα adobe κ quickoffice!κ αν χρειαζεται να σβησουμε αυτες τις δυο εφαρμογες πως μπορουμε να το κανουμε αυτο?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

παιδια εγω οτι εφαρμογες (παιχνιδια) εχω δοκιμασει απο το 5800 δεν λειτουργουν στο satio ....

υποθετο αμα βρω χρονομετρο απο το 5800 θα δουλευει ε? - εβαλα και δουλευει

πιθανοτητα να δουλεψει το φλας εκτος φωτογραφικης ειναι 0%??

(το φλας αμα το εχει δοκιμασει κανεις για φωτο σε αποσταση το θεωρω ....... χαλια)

Edited by ksipos

έχω κάνει hard reset το κινητό και έχω δει τεράστια βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας. Από 2 μέρες που κρατούσε, τώρα πάει 4. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει.

Και οταν ειναι απλα σε αναμονη?χωρις να υπαρχει καποια ειδοποιηση.

Δεν αναβει τιποτα.

• The title was changed to Sony Ericsson Satio