SIRHC Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 καλησπέρα, καθ'ότι νέος... υπάρχει κάποια παραμετροποιήσιμη εφαρμογή για λήψη email. Με ενδιαφέρει να λαμβάνω τα mail με τίτλους ωστε να γίνετε οικονομία στα data. Ετσι θα χρεώνομαι εφόσον το ανοίξω Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω iPhone διαθέσιμο (εν αναμονή του 5) αλλά απ' ότι βλέπω στο iPad, αν πας Settings ⇨ Mail, Contacts, Calendars έχεις την επιλογή Preview ⇨ None η οποία φαντάζομαι οτι κάνει αυτό που ζητάς με τον mail client του iOS χωρίς να κατεβάσεις καινούργια εφαρμογή. Δοκίμασε το με WiFi και δες αν κατεβάζει το περιεχόμενο των μηνυμάτων όταν τα ανοίγεις ή αν τα έχει ήδη κατεβάσει για να βεβαιωθείς οτι αυτό που προτείνω δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Λυπάμαι αλλά στο iPhone 5 με ios6.1 δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. Θέλεις να μου πεις ακριβώς που να κοιτάξω μήπως κάνω κάποιο λάθος; Ευχαριστώ Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Λυπάμαι αλλά στο iPhone 5 με ios6.1 δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. Θέλεις να μου πεις ακριβώς που να κοιτάξω μήπως κάνω κάποιο λάθος; Ευχαριστώ Υπάρχει. Κοίτα το το ξανά (6.0.1) Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ok το είδα... Αλλά αυτό είναι μόνο για να βλέπεις πόσες γραμμές θέλεις ως προεπισκόπηση πριν ανοίξεις το μήνυμα. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 εχω μια εφαρμογη στο Android μου που λεγεται semisilent. Με αυτο το προγραμμα οταν εχω το κινητο στο αθορυβο χτυπαει μονο οταν με παρουν συγκεκριμενες επαφες. σε ios υπαρχει κατι τετοιο Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μέσω "Do Not Disturb" πρέπει να γίνεται αυτό που θες. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή για το ipad που να παίζει όλα τα βίντεο και τις ταινίες και μια για να μεταφέρω τα έγραφα μου από το λαπτοπ και να τα δουλεύω στο ipad κατι σαν το Excel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή για το ipad που να παίζει όλα τα βίντεο και τις ταινίες και μια για να μεταφέρω τα έγραφα μου από το λαπτοπ και να τα δουλεύω στο ipad κατι σαν το Excel AV player είναι η καλύτερη. Smart office 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 καλημέρα στους φίλους iphone-ακηδες...:lol::lol: Ψάχνω μια light εφαρμογή που κρατά στατιστικά στις φορτίσεις του κινητού μου, πχ κάθε πόσες μέρες το φορτίζω κλπ. Αλλά το κυριότερο είναι να μην μου τρώει την μπαταρία. Τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εχω ορισμενες εφαρμογες στο ipad οπου ειναι ιδιες κ στο android. Θελω να τις περασω με την ιδια visa. Θα τις πληρωσω ξανα; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εχω ορισμενες εφαρμογες στο ipad οπου ειναι ιδιες κ στο android. Θελω να τις περασω με την ιδια visa. Θα τις πληρωσω ξανα; Αν και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να κάνεις, άλλο το App Store της Apple και άλλο αυτό του Android. Οπότε αν είναι αγορασμένες στο ένα από τα δύο stores, θα πρέπει να αγοραστούν και στο άλλο, μιας και μιλάμε για δύο διαφορετικά OS. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Αν και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να κάνεις, άλλο το App Store της Apple και άλλο αυτό του Android. Οπότε αν είναι αγορασμένες στο ένα από τα δύο stores, θα πρέπει να αγοραστούν και στο άλλο, μιας και μιλάμε για δύο διαφορετικά OS. Δε το διατυπωσα σωστα αλλα το επιασες. Ψιλοαδικο εδω που τα λεμε ομως... Κριμα. Νομιζα δε παιζει ρολο η διαφορετικοτητα των λειτουργικων αν χρησιμοποιουμε των ιδιο λογαριασμο visa....τεσπα Ευχαριστω πολυ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να φτιαχνεις ebook με την βοήθεια της καμερας του κινητού; Γνωρίζει κάποιος παιδιά....; Η που θα μπορούσα να ψάξω....; Edited July 10, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ipad mini ios 7.0.6 Λοιπον....εχω παρατηρησει πως στην εφαρμογη numbers οταν πληκτρολογω να γραψω σε κελι -αρκετες φορες- υπολειπεται το κειμενο που εμφανιζεται στην οθονη σε σχεση με αυτο που πληκτρολογω εχει δηλαδη μια διαφορα φασης που λεγαμε και στα μαθηματικα.παταω ολοκληρη φραση,τα γραμματα στο πληκτρολογιο φαινεται να μην εμφανιζονται και ξαφνικα ρολαρει το κειμενο στην οθονη.το αρχειο που επεξεργαζομαι δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο <5mb. Ειναι lag της εφαρμογης ή φταιει το ipad μου;εχω 65 εφαρμογες και 2 gb ελευθερη χωρητικοτητα.αλλες εφαρμογες δεν αφηνω να τρεχουν απο πισω. Καλημερες Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ipad mini ios 7.0.6 Λοιπον....εχω παρατηρησει πως στην εφαρμογη numbers οταν πληκτρολογω να γραψω σε κελι -αρκετες φορες- υπολειπεται το κειμενο που εμφανιζεται στην οθονη σε σχεση με αυτο που πληκτρολογω εχει δηλαδη μια διαφορα φασης που λεγαμε και στα μαθηματικα.παταω ολοκληρη φραση,τα γραμματα στο πληκτρολογιο φαινεται να μην εμφανιζονται και ξαφνικα ρολαρει το κειμενο στην οθονη.το αρχειο που επεξεργαζομαι δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο <5mb. Ειναι lag της εφαρμογης ή φταιει το ipad μου;εχω 65 εφαρμογες και 2 gb ελευθερη χωρητικοτητα.αλλες εφαρμογες δεν αφηνω να τρεχουν απο πισω. Καλημερες Δεν φταίει το μηχάνημά σου. Η εφαρμογή φταίει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αυτα ειναι....ταχυτατη εξυπηρετηση.θενκς γιαννη. Τοχεις παρατηρησει και συ; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αυτα ειναι....ταχυτατη εξυπηρετηση.θενκς γιαννη. Τοχεις παρατηρησει και συ; Το έχω παρατηρήσει σε άλλες εφαρμογές της άπλ. Κάποιοι το αναφέρουν και στον σαφάρι. Δεν έχει να κάνει ότι το αρχείο είναι βαρύ ή όχι, ούτε αν έχεις φορτώσει τη συσκευή. Είναι καθαρά θέμα εφαρμογής. Και σε τέτοιες εφαρμογές, που είναι και της άπλ, θα έπρεπε να μην υπάρχουν παρατράγουδα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Θέλω να συγχρονίζω το λογαριασμό Live (Windows) Πως είναι καλύτερα, με Exchange ή από το Outlook.com λογαριασμό; Επίσης, δωρεάν εφαρμογή για Office (όσο το δυνατόν πιο συμβατή με windows office) ποια προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Θέλω να συγχρονίζω το λογαριασμό Live (Windows) Πως είναι καλύτερα, με Exchange ή από το Outlook.com λογαριασμό; Επίσης, δωρεάν εφαρμογή για Office (όσο το δυνατόν πιο συμβατή με windows office) ποια προτείνετε; Kαλησπέρα σας, εάν η χρήση που θα κάνετε στα emails σας δεν ειναι επαγγελματική θα σας πρότεινα outlook.com Όσο αφορά για σουίτα offce εγω χρησιμοποιώ την Office Mobile for Office 365 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts