Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατηρήσατε ότι μετά το κλείσιμο της συσκευής οι πρόσφατες καρτέλες παραμένουν; Στο κιτ και δεν το έκανε. Σαν πρώτες εντυπώσεις είναι ότι το κινητό παραμένει το ίδιο γρήγορο και smooth αλλά στο βάθος χρόνου θα δείξει. Ένα μικρό λαγκαρισματάκι παρατηρώ στον dialer κυρίως αν κάνω κλήση από το widget της "άμεσης κλήσης". Η μπαταρία φαίνεται καλύτερη αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι "φρέσκο" το κινητό από τα wipes και δεν έχω βάλει ακόμα όλες τις εφαρμογές που είχα πχ δεν έβαλα το facebook app ακόμα. Είμαι στο 54% μπαταρία με 2,5 ώρες οθόνη (αυτόματη φωτεινότητα) αλλά πρώτες σε κατανάλωση είναι οι "υπηρεσίες google play".... Έκανα εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης τους μπας και φτιάξει.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ τελικά έχω πρόβλημα ρε παιδιά :P Μου βγάζει στα καλά καθούμενα No sim. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με KitKat και δεν μου ζητάει PIN.Απλά δεν έχω σήμα..Δεν ξέρω τι γίνεται:wacko:

Εγώ τελικά έχω πρόβλημα ρε παιδιά :P Μου βγάζει στα καλά καθούμενα No sim. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με KitKat και δεν μου ζητάει PIN.Απλά δεν έχω σήμα..Δεν ξέρω τι γίνεται:wacko:

Βγαλε την σιμ και ξαναβαλτην!! Τα wipes τα εχεις κανει ??

Παρατηρήσατε ότι μετά το κλείσιμο της συσκευής οι πρόσφατες καρτέλες παραμένουν; Στο κιτ και δεν το έκανε.

Είναι νέο χαρακτηριστικό της lollipop να μη φεύγουν οι εφαρμογές από το multitask έστω κι αν απενεργοποιείται η συσκευή.

Πιο πολύ για επαγγελματικούς/εργασιακούς λόγους το έκανε η Google. Δεν είναι bug.

Το έκλεψε από το iOS ;)

Το θαυμαστικο σημαινει οτι δεν εισαι συνδεδεμενος στο internet. Οσο για το σημα, πλεον ετσι εμφανιζεται. "Μασιφ" χαρην material design υποθετω...

Ευχαριστω Ατιλλα. Δλδ, δεν θα βλεπουμε ποτε αν πιανουμε καλο σημα σε καποιο σημειο; Ειναι δλδ Digea; Ή βλεπεις ή μαυρο; Πανε τα "χιονια" και στα κινητα;;;; :)

Να κανω και γω ενα μικρο review για την λολλιποπ :αφοτου εκανα το update εκανα wipe data κ wipe cache!

Μου αρεσει παρα πολυ το νεο interface και αυτη η ασπριλα παντου ειναι τελεια απλα :p !

1)η μπατατια νομιζω οτι ειναι ακομα καλυτερη απο κιτκατ δεν εχω κανενα προβλημα βεβαια ακομα ειναι νωρις αλλα μεχρι στιγμης φαινεται αψογη.

2)Αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι οντως τα animations ειναι λιγο laggy οποτε πηγα επιλογες προγραμματιστη>και εβαλα τις κλιμακες μεταβασης,γραφικων κτλπ απο το 1χ στο 0.5χ και τα animations ειναι αψογα τωρα!

3) οι εφαρμογες δουλεουν πιο γρηγορα ειδικα οταν ειμαι μεσα σε μια εφαρμογη οπως fb,tapatalk,youtube,browsers κτλπ!

4)το wifi μεσα στο σπιτι τουλαχιστον φαινεται πολυ πιο γρηγορο :D με σημα δν εχω κανενα θεμα!

5) Το multitask ειναι αψογο η μεταβαση απο μια εφαρμογη στην αλλη ειναι πολυ γρηγορη και παρα πολυ smooth!καλυτερο απο κιτκατ!

Εν τελει το μονο αρνητικο θα ελεγα ειναι τα animations τα οποια με αυτον τον τροπο που ειπα διορθωνοντε!

Υ.Γ. βαλτε τον καινουργιο novalauncher παιδια που εχει ματεριαλ design ;);)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έβαλα και εγώ. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Νομίζω ότι μου δίνει καλύτερο wifi.

Να ρωτήσω:

1) η "οθόνη μετάδοσης" τι ακριβώς κάνει?

2) πριν δούλευα ένα widget με κουμπί "on-off" για τα δεδομένα και τώρα δεν δουλεύει σε lolipop. Ξέρετε κάποια που να λειτουργεί?

Και γω ψαχνω να βρω widget αλλα μετα απο ψαξιμο μαλλον δεν υπαρχει η δυνατοτητα ακομα να βαλουε widget για data on and off!

Βρηκα τροπο ομως, κατεβασε το notification bar και κανε κλικ εκει στο cosmote ή vodafone αναλογα τι εχεις και μετα θα δεις οτι μπορεις να ενεργοποιησεις με πατηνα τα data!

Βγαλε την σιμ και ξαναβαλτην!! Τα wipes τα εχεις κανει ??

Wipe και Reset έχω κάνει!Έκλεισα την συσκευή και την άνοιξα και τώρα είναι οκ.Αλλά γενικά κάτι δεν πάει καλά ρε ****το.Θα δομιμάσω και με την sim αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό :wacko:

Ευχαριστω Ατιλλα. Δλδ, δεν θα βλεπουμε ποτε αν πιανουμε καλο σημα σε καποιο σημειο; Ειναι δλδ Digea; Ή βλεπεις ή μαυρο; Πανε τα "χιονια" και στα κινητα;;;; :)

Όχι, η αλλαγή είναι μόνο οπτική. Πάλι με γραμμές μετράει το σήμα, όταν πέσει κάτω απο full θα το προσέξεις.

Πρέπει να έχει αλλάξει η διαχείριση των data στο Android 5. Αυτό σε εμένα δημιουργεί 2 πολύ μεγάλα προβλήματα:

1. Στο Automagic Premium είχα 2 flows, το ένα 4 λεπτά μετά το σβήσιμο της οθόνης έκλεινε τα data/wifi, το άλλο ανά μία ώρα άνοιγε τα data/wifi και έκανε συγχρονισμό. Τώρα κανένα από τα δύο flows δε λειτουργεί.

2. Στο Power Toggles είχα ένα toggle που απευθείας άνοιγε/έκλεινε τα data, τώρα με πάει στο μενού των data, άρα θέλω ένα κλικ παραπάνω, που σε κάτι τόσο βασικό είναι κουραστικό.

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Έκανα εκκαθάριση προσωρινής μνήμης υπηρεσιών google play και wipe cache partition ξανά αλλά εξακολουθούν οι υπηρεσίες google play να είναι πρώτες στη λίστα κατανάλωσης.

Καμιά ιδέα;

Εκτός αν έφαγε κόλλημα και απλά δεν δείχνει σωστά γιατί 32% μπαταρία με 4 ώρες οθόνης με φαίνεται εξαιρετικά καλά.

Πρέπει να έχει αλλάξει η διαχείριση των data στο Android 5. Αυτό σε εμένα δημιουργεί 2 πολύ μεγάλα προβλήματα:

1. Στο Automagic Premium είχα 2 flows, το ένα 4 λεπτά μετά το σβήσιμο της οθόνης έκλεινε τα data/wifi, το άλλο ανά μία ώρα άνοιγε τα data/wifi και έκανε συγχρονισμό. Τώρα κανένα από τα δύο flows δε λειτουργεί.

2. Στο Power Toggles είχα ένα toggle που απευθείας άνοιγε/έκλεινε τα data, τώρα με πάει στο μενού των data, άρα θέλω ένα κλικ παραπάνω, που σε κάτι τόσο βασικό είναι κουραστικό.

Κάτι τέτοια βλέπω και λέω καλά κάθομαι με την κιτκατ.

Αυτά δεν είναι προβλήματα, πρέπει απλώς να περιμένεις τις εφαρμογές να αναβαθμιστούν. Για το 2ο μπορείς να δοκιμάσεις αυτό για την ώρα http://www.xda-developers.com/toggle-data-5-lollipop/

Πάντως τώρα που έβαλαν flashlight στο notification panel δε βλέπω και πολύ ουσία στο power toggles... Το ένα click παραπάνω το κάνεις μηχανικά μόλις το συνηθίσεις.

Edited by klaount

Το πληκτρολόγιο ανοίγει ακαριαια η αργει?

Η εφαρμογη youtube κανει 5+sec να ανοιξει?

Η ενναλαγή εφαρμογών είναι αισθητά πιο αργη?

Το κινητό είναι αισθητά πιο γρήγορο.

Κάποιες ασυμβατοτητες θέλουν υπομονή μέχρι να βγουν καινούργιες εκδόσεις.

Δύο μέρες με την loli και μπορώ να πω ότι και η μπαταρία είναι ίδια με πριν.

Οι μικρό αλλαγές που ήρθαν με άφησαν ευχαριστημενο

Αυτά δεν είναι προβλήματα, πρέπει απλώς να περιμένεις τις εφαρμογές να αναβαθμιστούν. Για το 2ο μπορείς να δοκιμάσεις αυτό για την ώρα http://www.xda-developers.com/toggle-data-5-lollipop/

Πάντως τώρα που έβαλαν flashlight στο notification panel δε βλέπω και πολύ ουσία στο power toggles... Το ένα click παραπάνω το κάνεις μηχανικά μόλις το συνηθίσεις.

Δεν είναι θέμα αναβάθμισης των εφαρμογών. Όλες οι εφαρμογές αυτού του τύπου απαιτούν root πλέον. Είναι περιορισμός του Android.

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Παιδιά έχει και άλλος πρόβλημα με το GravityBox, οπού αγνοεί τη σειρά των tiles που ορίζεις και τα εμφανίζει όπως να 'ναι;

Για να δουμε αν ειναι γενικο το φαινομενο ή δικο μου προβλημα (και δε θα γλιτωσω τα wipe):

Ειμαι στο wifi, στο σπιτι. Για καμποση ωρα δεχομαι ειδοποιησεις, σκαιπ-μαιλ-ειδοποιησεις τουιτερ κλπ. Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα σιωπη. Τερμα. Το ειχα παρατηρησει, αλλα δεν εβρισκα το μοτιβο, ουτε ημουν σιγουρος για το αν ισχυει ή αν ειναι της φαντασιας μου. Ξαφνικα θελησα να τσεκαρω τη μπαταρια στο κινητο μου, κατεβασα το notification bar και διαπιστωσα οτι με το "ξυπνημα" που εκανα στο κινητο, ξανασυνδεθηκε στο wifi. Το ειδα με τα ματια μου, ηταν γκρι (εκτος συνδεσης) κι εγινε λευκο αμεσα. Φυσικα, εχω επιλεξει να μην βγαινει απο το ιντερνετ οταν μενει idle απο τις επιλογες του μενου. Και φυσικα, με το που μπηκε στο ιντερνετ ελαβα ειδοποιηση για ενα τουιτ που ειχε γινει στις 22.30, δλδ πριν απο 3,5 ωρες.

Εχει κανεις παρομοιο προβλημα; Να ανησυχω γιατρε μου;

Το παρακολουθω. Αρκει λιγη ωρα να μεινει κλειδωμενη η οθονη και αποσυνδεεται απο το ρουτερ. Θαυμαστικο στο εικονιδιο κλπ. Νομιζω ομως οτι ΔΕΝ το κανει στα data.

Το παρακολουθω. Αρκει λιγη ωρα να μεινει κλειδωμενη η οθονη και αποσυνδεεται απο το ρουτερ. Θαυμαστικο στο εικονιδιο κλπ. Νομιζω ομως οτι ΔΕΝ το κανει στα data.

Ρυθμισεις wifi -> Συνθετες ρυθμισεις -> Διατηρηση wifi στην αδρανεια τι εχεις επιλεγμενο ;

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Καλημέρα παιδιά. Ανανέωσα κι εγώ σε Lollipop και μέχρι στιγμής είναι όλα κομπλέ. Απλά μία ερώτηση: Μου βγάζει ειδοποίηση για ανανέωση των "Υπηρεσιών Google Play", ωστόσο δεν μου δίνει τη δυνατότητα για ενημέρωση, μόνο για άνοιγμα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Τι πρέπει να κάνω για να μη μου βγάζει την ειδοποίηση;

του κολητου, του επεσε κατω και εσπασε το εξωτερικο τζαμι..

δουλευει και η οθονη και η αφη...

κοιταει για ανταλλακτικο και με ρωταει: πρεπει να παρει μονο τζαμακι ή ειναι κολλημενο με το digitazer? λογικα αφου δουλευει η αφη, δεν χρειαζεται να αλλαξει digitazer ε;

εχει βαλει κανεις; απο που να παραγγειλει;

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Ρυθμισεις wifi -> Συνθετες ρυθμισεις -> Διατηρηση wifi στην αδρανεια τι εχεις επιλεγμενο ;

"Πάντα". Το ανεφερα πιο πανω. Στο μεταξυ, απενεργοποιησα αυτη την αηδια "Σαρωση παντα διαθεσιμη" που αφορα τις υπηρεσιες Γκουγκλ και εκτοτε νομιζω οτι δεν εχω αποσυνδεσεις. Φυσικα, δεν ειμαι σιγουρος οτι παιζει ρολο αυτο, αλλα το μοτιβο αλλαξε. Θα το παρακολουθησω λιγο σημερα και το ΣΚ, μηπως καταληξω καπου.

"Πάντα". Το ανεφερα πιο πανω. Στο μεταξυ, απενεργοποιησα αυτη την αηδια "Σαρωση παντα διαθεσιμη" που αφορα τις υπηρεσιες Γκουγκλ και εκτοτε νομιζω οτι δεν εχω αποσυνδεσεις. Φυσικα, δεν ειμαι σιγουρος οτι παιζει ρολο αυτο, αλλα το μοτιβο αλλαξε. Θα το παρακολουθησω λιγο σημερα και το ΣΚ, μηπως καταληξω καπου.

Το ειχες ενεργοποιημενο αυτο?κλειστο παιζει να εφταιγε αυτο φιλε! Πες μας αν το τεσταρεις να ξερουμε και μεις αμα συμβει αε καποιον αλλον

Ναι, το ενεργοποίησα όταν με ρώτησε στην πρώτη ασύρματη σύνδεση μετά την εγκατάσταση του νέου λογισμικού. Δεν ήξερα τι ήταν και είπα ναι προσωρινά. Μετά το ξέχασα. Τώρα είμαι εκτός σπιτιού, αλλά όσο ήμουν σπίτι δεν έκανε αποσύνδεση. Θα το δω το ΣΚ και θα επιστρέψω με συμπέρασμα. Ελπίζω να ήταν αυτή η επιλογή.

του κολητου, του επεσε κατω και εσπασε το εξωτερικο τζαμι..

δουλευει και η οθονη και η αφη...

κοιταει για ανταλλακτικο και με ρωταει: πρεπει να παρει μονο τζαμακι ή ειναι κολλημενο με το digitazer? λογικα αφου δουλευει η αφη, δεν χρειαζεται να αλλαξει digitazer ε;

εχει βαλει κανεις; απο που να παραγγειλει;

Δυστυχώς πουλιέται όλο μαζί. Και μάλλον είναι ασύμφορη η επισκευή.

Δες αν πιάνουν τα χέρια σας για ανταλλακτικό από το ebay.

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Moto G