epivitor3 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Για θηκη αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Frosted-Matte-Hard-case-cover-Film-for-Nillkin-Motorola-Moto-G-XT1032-/161242228678?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item258ac927c6 Για hands-free αυτα http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=SoundMagic+MP+21&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XSoundMagic+MP21&_nkw=SoundMagic+MP21&_sacat=0 Αριστα και τα 2 Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ioadim Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Κάθε φορά που ανοίγω το gps με ρωτάει: Να επιτρέπεται στην υπηρεσία της Google να συλλέγει......... ........και όταν ακόμη δεν εκτελούνται εφαρμογές? Διαφωνώ ........... Συμφωνώ Κανονικά μόνο την πρώτη φορά δεν έπρεπε να το ρωτήσει αυτό? Έχει γίνει κουραστικό! Επίσης όταν πατάω το toggle για το on/off του gps μεταφέρομαι αυτόματα στο μενού "τοποθεσία" για να το ανοιγοκλέισω από εκεί! Δεν θα έπρεπε να ανοιγοκλείνει απευθείας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 παιδια " καθαρο " μεγεθος οθονης πιο ειναι ; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για θηκη αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Frosted-Matte-Hard-case-cover-Film-for-Nillkin-Motorola-Moto-G-XT1032-/161242228678?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item258ac927c6 Για hands-free αυτα http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=SoundMagic+MP+21&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XSoundMagic+MP21&_nkw=SoundMagic+MP21&_sacat=0 Αριστα και τα 2 Εγω πηρα αυτη http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/motorola-smartphone-cases/motorola-moto-g-cases/ngp-case-for-motorola-moto-g.html ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάθε φορά που ανοίγω το gps με ρωτάει: Να επιτρέπεται στην υπηρεσία της Google να συλλέγει......... ........και όταν ακόμη δεν εκτελούνται εφαρμογές? Διαφωνώ ........... Συμφωνώ Κανονικά μόνο την πρώτη φορά δεν έπρεπε να το ρωτήσει αυτό? Έχει γίνει κουραστικό! Επίσης όταν πατάω το toggle για το on/off του gps μεταφέρομαι αυτόματα στο μενού "τοποθεσία" για να το ανοιγοκλέισω από εκεί! Δεν θα έπρεπε να ανοιγοκλείνει απευθείας? πολυ Σπαστικο οντος !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εβαλα κι εγω το νεο boot service. Ξεκαθαρα δεν το εμφανιζω σε κοσμο ντρεπομαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το ραδιόφωνο παίζει μέσω ηχείου; Η μόνο στα ακουστικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Κάθε φορά που ανοίγω το gps με ρωτάει: Να επιτρέπεται στην υπηρεσία της Google να συλλέγει......... ........και όταν ακόμη δεν εκτελούνται εφαρμογές? Διαφωνώ ........... Συμφωνώ Κανονικά μόνο την πρώτη φορά δεν έπρεπε να το ρωτήσει αυτό? Έχει γίνει κουραστικό! Επίσης όταν πατάω το toggle για το on/off του gps μεταφέρομαι αυτόματα στο μενού "τοποθεσία" για να το ανοιγοκλέισω από εκεί! Δεν θα έπρεπε να ανοιγοκλείνει απευθείας? για δοκίμασε να το κρατήσεις πατημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εβαλα κι εγω το νεο boot service. Ξεκαθαρα δεν το εμφανιζω σε κοσμο ντρεπομαι!! πως το εβαλες φιλε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Κάθε φορά που ανοίγω το gps με ρωτάει: Να επιτρέπεται στην υπηρεσία της Google να συλλέγει......... ........και όταν ακόμη δεν εκτελούνται εφαρμογές? Διαφωνώ ........... Συμφωνώ Κανονικά μόνο την πρώτη φορά δεν έπρεπε να το ρωτήσει αυτό? Έχει γίνει κουραστικό! Επίσης όταν πατάω το toggle για το on/off του gps μεταφέρομαι αυτόματα στο μενού "τοποθεσία" για να το ανοιγοκλέισω από εκεί! Δεν θα έπρεπε να ανοιγοκλείνει απευθείας? Έτσι είναι και στα nexus κάθε φορά που ανοίγεις το location. Το ραδιόφωνο παίζει μέσω ηχείου; Η μόνο στα ακουστικά... Εάν δεν το ρουταρις δεν παίζει απο το ηχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εβαλα κι εγω το νεο boot service. Ξεκαθαρα δεν το εμφανιζω σε κοσμο ντρεπομαι!! Πως έβαλες νέο boot αφού δε κάνει άλλο update.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Πως έβαλες νέο boot αφού δε κάνει άλλο update.:confused: Πως μου ήρθε ενημέρωση τότε εμένα στο store;; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Πως μου ήρθε ενημέρωση τότε εμένα στο store;; Α ναι το βρήκα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 πως το εβαλες φιλε ; Εφαρμογη απ το play store ειναι κι εβγαλε αναβαθμιση ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως έβαλες νέο boot αφού δε κάνει άλλο update.:confused: Στο store ειναι η ενημερωση οχι λογισμικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Πανικος με το boot animation χαχαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Για ποια ενημέρωση λέτε; Δεν έχω πάρει ακόμα τίποτα... Με 3g και data ανοιχτά πόσες ώρες βγάζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Για ποια ενημέρωση λέτε; Δεν έχω πάρει ακόμα τίποτα... Το motorola boot service ειναι που εβγαλε αναβαθμιση, και ειναι κατι κοτοπουλακια τωρα και κατι χαζομαρες δεν είναι να τ ανοιγεις σε κοσμο μπροστα :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το motorola boot service ειναι που εβγαλε αναβαθμιση, και ειναι κατι κοτοπουλακια τωρα και κατι χαζομαρες δεν είναι να τ ανοιγεις σε κοσμο μπροστα :Ρ Γ@@@ει ψαγμενιλα πολυ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Με πόση ραμ τρέχει το κινητό σας; εμένα μου έχει 74% στο clean master Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γ@@@ει ψαγμενιλα πολυ :-) Χαχαχαχαχα εμενα δε μ αρεσε πάντως πολύ παιδιαστικο με φανηκε :Ρ ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με πόση ραμ τρέχει το κινητό σας; εμένα μου έχει 74% στο clean master Εμενα με 70% αλλα δεν κλεινω εφαρμογες απ τον τασκ μανατζερ τις εχω απο πισω να τρεχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εμενα με 70% αλλα δεν κλεινω εφαρμογες απ τον τασκ μανατζερ τις εχω απο πισω να τρεχουν Και καλά κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Και καλά κάνεις. Νομιζω πως έτσι ανοιγουν πιο γρηγορα γιατι δεν αργει να κανει boot η εφαρμογη απ την αρχη. Ετσι τουλαχιστον φαινονται σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ξερει κανεις αν μπορει να συνδεθει με καλωδιο HDMI σε τηλεοραση;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ξερει κανεις αν μπορει να συνδεθει με καλωδιο HDMI σε τηλεοραση;:) Μάλλον όχι. Η θύρα του usb δεν είναι MHL ή Slimport σαν άλλα, για μετάδοση σε τηλεόραση οι επιλογές σου είναι είτε DLNA είτε σε φάση Chromecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Νομιζω πως έτσι ανοιγουν πιο γρηγορα γιατι δεν αργει να κανει boot η εφαρμογη απ την αρχη. Ετσι τουλαχιστον φαινονται σε μενα Σωστό, συν ότι γλυτώνεις και μπαταρία, σε αντίθεση με τι πιστεύουν διάφοροι, αφού δε χρησιμοποιεί το ίδιο πολύ επεξεργαστική δύναμη για να επαναφέρει την εφαρμογή. Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με linux κι όχι με windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Σωστό, συν ότι γλυτώνεις και μπαταρία, σε αντίθεση με τι πιστεύουν διάφοροι, αφού δε χρησιμοποιεί το ίδιο πολύ επεξεργαστική δύναμη για να επαναφέρει την εφαρμογή. Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με linux κι όχι με windows. σωστό Αυτή είναι η φιλοσοφία της μνήμης του android. πάνω εκεί πατάει Και το art Edited May 4, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ξεκαθαρα δεν το εμφανιζω σε κοσμο ντρεπομαι!! Κορυφαιο σχολιο! Χαχαχα!! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts