maria4790 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Επειδη ειναι γενικο.. Λετε να χει σχεση με το update? (Ισως τελειως ασχετη ερωτηση χαχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Πρέπει να έχει σχέση με το Google που έγινε Update αυτή την εβδομάδα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δεν ξέρω με τι έχει σχέση, αλλά αυτό είναι τουλάχιστον σπαστικό: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δεν ξέρω με τι έχει σχέση, αλλά αυτό είναι τουλάχιστον σπαστικό: Και σε μένα το ίδιο σπαστικό σχεδόν σε κάθε κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Πλακα σπατε ρε παιδια σε ολους το κανει? Αρα?? Μακαρι να ειναι απο lollipop :D:D:D:D:D:cool::cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 και σε μενα που εχω το 4G κανει το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Πλακα σπατε ρε παιδια σε ολους το κανει? Αρα?? Μακαρι να ειναι απο lollipop :D:D:D:D:D:cool::cool::cool::cool: και μας ερχεται η lollipop και εχουμε σε καθε κληση αυτο το σπαστικο χαχαχαχ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 και μας ερχεται η lollipop και εχουμε σε καθε κληση αυτο το σπαστικο χαχαχαχ :lol: Χαχα ! Αλλα παντως κατι παιζει γιατι συμβαινει σε ολους!! :confused::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Χαχα ! Αλλα παντως κατι παιζει γιατι συμβαινει σε ολους!! :confused::cool: εκτος κ αν ειναι λογω του update της google οπως προαναφερθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δεν εχει λογικη να εχει σχεση με την lollipop, μαλλον καμια αλλη αναβαθμιση θα τα εκανε μπαχαλο Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Στην Γερμανία αρχίσανε να παίρνουνε το update! Μόνο για το κανονικό Moto G λένε ρε ****το δεν κάνουν τίποτα και για το 4G μοντέλο που έχω! Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 θα το πεθανω στα refresh χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Στην Γερμανία αρχίσανε να παίρνουνε το update! Μόνο για το κανονικό Moto G λένε ρε ****το δεν κάνουν τίποτα και για το 4G μοντέλο που έχω! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393486&highlight=moto+g+4g&page=19 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 2)τα 8-16 gb σου έφτασαν ? Εχω το 8αρι. Δεν ειμαι και hardcore χρηστης αλλα με 2 παιχνιδια και καμια 10αρια εφαρμογες εχω ακομα 2,5gb ελευθερα... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Λιγο extreme για μενα αυτα...! Μαλλον θα μεινω στο factory reset, αλλα νομιζα οτι θα επρεπε να το κανω πριν κανω το update για να "κατσει" καλυτερα η αναβαθμιση... Ευχαριστω παντως!! Δεν είναι καρέκλα το κινητό για να κάτσει η αναβάθμιση. Το factory reset είναι χρήσιμο μετά την αναβάθμιση για να καθαρίσει οτιδήποτε έχει ξεμείνει από το kitkat. Αν κάνεις factory reset πριν την αναβάθμιση και πάλι καλό είναι γιατί καθαρίζει ο,τι έχει ξεμείνει από εφαρμογές και τη δική σου χρήση, αλλά μετά και πάλι θα έχεις μια εγκατάσταση lollipop πάνω σε εγκατάσταση kitkat με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Άρα factory reset μετά την αναβάθμιση για να ξεκινήσεις από το μηδέν με καθαρό lollipop . Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εχω το 8αρι. Δεν ειμαι και hardcore χρηστης αλλα με 2 παιχνιδια και καμια 10αρια εφαρμογες εχω ακομα 2,5gb ελευθερα... Εμενα στο Moto g 2nd gen μου εφαγε περιπου 2gb το lollipop :( Ευτυχως το 1st gen που εχω ειναι 16αρι Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εμενα στο Moto g 2nd gen μου εφαγε περιπου 2gb το lollipop :( Ευτυχως το 1st gen που εχω ειναι 16αρι 2gb??? Πλακα σπας? Αα καλα εμεις με τα 8αρια τοτε θα κλαψουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 2gb??? Πλακα σπας? Αα καλα εμεις με τα 8αρια τοτε θα κλαψουμε! Δυστυχως, απο 3,6gb free πηγα στα 1,7gb free :( Βεβαια εχω 95 εφαρμογες Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 95 εφαρμογές; : Ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Στο chat της Motorola λένε ότι έχει κυκλοφορήσει το Lollipop για το 1st gen εδώ και μέρες και όλοι στο Reddit γκρινιάζουν ότι δεν το χουν. Κάτι δεν πάει καλά. (Όσο και ανά "waves" να το δίνουν το Lollipop, όλο και κάποιος θα το είχε πάρει) Edited February 16, 2015 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Στο chat της Motorola λένε ότι έχει κυκλοφορήσει το Lollipop για το 1st gen εδώ και μέρες και όλοι στο Reddit γκρινιάζουν ότι δεν το χουν. Κάτι δεν πάει καλά. (Όσο και ανά "waves" να το δίνουν το Lollipop, όλο και κάποιος θα το είχε πάρει) τι παιζει να συμβαινει δλδ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Δεν ξέρω, απλά το αναφέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εγω παντως μιλησα με moto chat και μου ειπανε οτι δεν εχουν ξεκινησει ακομα τα soak tests στην ευρωπη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εγω παντως μιλησα με moto chat και μου ειπανε οτι δεν εχουν ξεκινησει ακομα τα soak tests στην ευρωπη!! Α καλα!! Σοβαρα;;!! Καλο καλοκαιρι... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Σε rooted συσκευή, το ota γίνεται κανονικά? Άλλου διαβάζω πως γίνεται, άλλου πως όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts