MitsosDj Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Αν έχεις τον Google Launcher σου αλλάζει! Τωρα το να παίρνει update το Google App και να αλλάζει ο launcher είναι λίγο άκυρο..! Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Προφανώς εννοείς πως δεν θα αλλάξει κάτι ΑΝ χρησιμοποιείς διαφορετικό launcher εκτός του google. Και εννοώ aftermarket, καθώς στην 4.4.4, στο δικό μου τουλάχιστον, δεν είχε άλλη επιλογή πέρα από τον google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Ααα δλδ θέλει Google Now launcher για να γίνουν οι αλλαγές, κατάλαβα! Εγώ έχω αφήσει τον stock στο 1st Gen μου, θα περιμένω να δω τις αλλαγές με Lollipop και τότε ίσως τον αλλάξω σε Google Now ή κάποιον 3rd party. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Μπερδεύετε άσχετα πράγματα. 1. Το ότι το Google app πέρασε στην έκδοση 4 δεν έχει να κάνει με την επικείμενη αναβάθμιση του Moto G. Και το Xperia Z μου σήμερα την πήρε. Τόσο καιρό την έκδοση 4 (ξεχωρίζει από το άσπρο background) την είχαν μόνο οι συσκευές με Lollipop. 2. Ο Google Now Launcher δεν δουλεύει μόνος του. Απαιτεί το Google App. Με την αναβάθμιση του Google App εμφάνισε ο Google Now Launcher το άσπρο background. Είναι περίεργο αλλά έτσι το έχει σχεδιάσει η Google. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχεις τον Google Launcher σου αλλάζει! Τωρα το να παίρνει update το Google App και να αλλάζει ο launcher είναι λίγο άκυρο..! Είναι περίεργο αλλά έτσι είναι. Τι να κάνουμε; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα στην κοινότητα. Το e-shop έχει βάλει πάλι σε προσφορά τα ακουστικά SONY Ericsson MH1. 1-2 σελίδες πιο πίσω ένας συνφορουμίτης λέει πως τα έχει δοκιμάσει με Moto G και λειτούργησαν κανονικά. Έχει κανείς άλλος εμπειρία από αυτά? Να τα χτυπήσω ή παίζει τίποτα καλύτερα σε αυτά τα λεφτά? Δουλευει κανονικοτατα. Παρηγγειλε αφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Βγηκε μαλλον το update στην ινδια!! :cool::rolleyes::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 καλησπερα παιδια! εχω μια ερωτηση.. ενεργοποιησα σημερα το daydream και απο οτι βλεπω δεν δουλευει. εχω ενεργοποιησει τα developer options και κλικαρει το stay awake (οπως διαβασα στο ιντερνετ) και παρολαυτα τιποτα. σας εχει τυχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 καλησπερα παιδια! εχω μια ερωτηση.. ενεργοποιησα σημερα το daydream και απο οτι βλεπω δεν δουλευει. εχω ενεργοποιησει τα developer options και κλικαρει το stay awake (οπως διαβασα στο ιντερνετ) και παρολαυτα τιποτα. σας εχει τυχει; Γεια χαρα! Εγω δεν το χω ενεργοποιηση ποτε οποτε δεν ξερω να σου πω! Δοκιμασε να κανεις κανα restart το κινητο μηπως και..! Αλλα προσωπικα μου φαινεται κατι τελειως περιττο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 καλησπερα παιδια! εχω μια ερωτηση.. ενεργοποιησα σημερα το daydream και απο οτι βλεπω δεν δουλευει. εχω ενεργοποιησει τα developer options και κλικαρει το stay awake (οπως διαβασα στο ιντερνετ) και παρολαυτα τιποτα. σας εχει τυχει; Το stay awake κάνει ακριβώς το αντίθετο δηλαδή δεν αφήνει την οθόνη να κλείσει.. ξετίκαρε το.. έπειτα το daydream λειτουργεί μόνο όταν φορτίζει το κινητό. τέλος για να λειτουργήσει πρέπει να αφήσεις το κινητό ενώ είναι σε φόρτιση να κλείσει από μόνο του δηλαδή να μην πατήσεις το power button. κάντα όλα αυτά και θα δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα χρήστες του Falcon! Μήπως ξέρει κάποιος σε ποιό φάκελο βρίσκονται τα αρχεία για την offline αναγνώριση φωνής; (Google settings---> Search & Now---> Voice ---> Offline speech recognition) Θέλω να διαγράψω τα προεγγατεστημένα Αγγλικά US και να βάλω τα UK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Σκασανε μοτορολα apps με lollipop style http://www.apkmirror.com/ Ελπιζω να ερχεται το λολλι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Σκασανε μοτορολα apps με lollipop style http://www.apkmirror.com/ Ελπιζω να ερχεται το λολλι!!! Ακόμα τίποτα, σε κάποια εκ των παραπάνω, παρόλο που έχω πάρει lollipop (soak test) :lol::p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ακόμα τίποτα, σε κάποια εκ των παραπάνω, παρόλο που έχω πάρει lollipop (soak test) :lol::p Σοακ? Σοβαρα? Σε βρισκω ωραιο :-) ! Μας τρολλαρουν μαλλον χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Σοακ? Σοβαρα? Σε βρισκω ωραιο :-) ! Μας τρολλαρουν μαλλον χαχαχα Διόρθωση, soak έχω αλλά moto g δεν έχω..:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Διόρθωση, soak έχω αλλά moto g δεν έχω..:p Αα εισαι απο αυτους εσυ χαχαχα!!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Γεια χαρα παιδια! http://www.apkmirror.com/apk/artem-chepurnoy/acdisplay/acdisplay-3-0-4-beta-apk/ Εβαλα σημερα active display και τα σπαει απλα!! Πολυ καλο lockscreen! Δοκιμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Έρχεται το Lollipop παιδιά! :happy: http://www.androidpolice.com/2015/01/22/motorola-rolling-lollipop-moto-g-1st-gen-india-2nd-gen-us-india/ Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Έρχεται το Lollipop παιδιά! :happy: http://www.androidpolice.com/2015/01/22/motorola-rolling-lollipop-moto-g-1st-gen-india-2nd-gen-us-india/ Αμαν αυτη η ινδια!!:p Μακαρι να μην αργησει σε εμας αν και το κοβω να το περνουμε σιγουρα φεβρουαριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αμαν αυτη η ινδια!!:p Μακαρι να μην αργησει σε εμας αν και το κοβω να το περνουμε σιγουρα φεβρουαριο.. Χριστουγεννιάτικο δώρο περίμενες, πασχαλινό θα σου βγει τελικά ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Χριστουγεννιάτικο δώρο περίμενες, πασχαλινό θα σου βγει τελικά ;) Left αστα να πανε φιλε χαχα! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τώρα άρχισαν να το δίνουν και στην Αμερική στο 2nd Gen! Πιθανόν να μας έρθει και εμάς πριν τον Φεβρουάριο! ;) Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παιδιά είναι εύκολη η αλλαγή οθόνης στο κινητό??Επίσης ξέρει κανείς κανένα μαγαζι που θα μπορούσε να την αλλάξει στην Αθήνα ή στην Πάτρα?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δες ένα για τη διαδικασία αφαίρεσης/τοποθέτησης της οθόνης στο κινητό. Αν "το 'χεις" νομίζω το κάνεις και μόνος σου. : ) Αλλιώς απευθύνεσαι στο service της Motorola στην Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Το είδα το βίντεο.ΟΥΤΕ καν... Μάλλον για service με βλέπω.Πόσο θα κοστίσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Το είδα το βίντεο.ΟΥΤΕ καν... Μάλλον για service με βλέπω.Πόσο θα κοστίσει?? Δυστυχώς η επισκευή είναι τόσο ακριβή που δεν νομίζω να συμφέρει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts