Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελει ροοτ για να φυγει!! Φιλε μου

Το χω κανει ρουτ απλα ελεγα να το βαλω σε αρτ αντι για νταλβικ κι ελεγα μηπως φευγει με διαφορετικό τρόπο εκτος απ το xposed

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρησιμοποιώ εδώ και πολλές μέρες το κινητό χωρίς θήκη. Συγκεκριμένα είμαι με αυτή

Παρατήρησα ότι η ποιότητα των κλήσεων είναι καλύτερη.

Ορμώμενος από το νήμα του gnexus, που είχαμε συναντήσει κι εκεί παρόμοια κρούσματα , είχαμε καταλήξει με τα παιδιά ότι όντως οι μη γνήσιες θήκες μπορεί να 'εμποδίζουν' το δέκτη. Ενώ το ακουστικό του πρόσφερε/ει πολύ καλό ήχο, μόλις βάζαμε τις θήκες, ψιλοχαλουσε η ποιότητα των κλήσεων.

Στο moto G μου τουλάχιστον τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά.

Δοκιμάστε το όσοι νομίζετε ότι έχετε θέμα.

Υ.Γ: Χωρίς τη θήκη θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί. Δεν είμαι υπεύθυνος για τυχόν πτώσεις. Το ξεκαθαρίζω για τυχόν παρεξηγήσεις. ;)

Ποιοτικά και οικονομικά screen-protectors για το Moto G!

Εξαιρετικότατα! Έρχονται από την Γερμανία σε 4 μέρες (μισό χρόνο από ότι από την Αγγλία), κοστίζουν μόνο 5 ευρώ τα 3 με τα μεταφορικά, είναι από υλικό της 3Μ και δεν έχουν καμία σχέση με τις κινεζιές! Για όλα μου τα κινητά πλέον από αυτούς παίρνω.

http://www.ebay.de/itm/3x-Vikuiti-DQCT130-screen-protector-from-3M-for-Motorola-Moto-G-XT1032-/360919062671?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item540873d88f

Αν δεν καθίσουν σωστά ή αν κολλήσει κάποιο σκουπιδάκι, τα ανασηκώνετε από τη άκρη με σελοτέηπ, τα πλένετε με μιά σταγόνα υγρού πιάτων, τινάζετε ελαφρά το νερό και τα ξανατοποθετείτε όπως είναι ελαφρά βρεγμένα. Στην συνέχεια διώχνετε απαλά το νερό προς τα έξω. Την επόμενη μέρα θα έχουν φύγει και ότι μικροσκοπικές φουσκάλες έχουν απομείνει.

Haki μόλις μου ήρθαν και μένα.. Τέλεια ποιοτικά και τέλεια εφαρμογή σαν να μην φοράει είναι .. Δύο φορές έχω πάρει αυτά που προτείνεις και βγήκαν άψογα.. Την πρώτη φορά με το galaxy nexus το protector άντεξε πάνω από 3 μήνες χωρίς σημάδι.. Για να δούμε αυτά

Καλησπέρα παιδιά. Πήρα στην κοπέλα μου το κινητάκι και μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με την ταχύτητά του (είμαι κάτοχος LG G2). Να κάνω μία γρήγορη ερώτηση: Πρέπει να κάνω κάτι σχετικά με την εγγύησή του, δηλαδή θα πρέπει να δηλώσω κάπου το IMEI ή όχι;

Καλησπέρα παιδιά. Πήρα στην κοπέλα μου το κινητάκι και μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με την ταχύτητά του (είμαι κάτοχος LG G2). Να κάνω μία γρήγορη ερώτηση: Πρέπει να κάνω κάτι σχετικά με την εγγύησή του, δηλαδή θα πρέπει να δηλώσω κάπου το IMEI ή όχι;

Οχι ακομα νομιζω απ τον επομενο μηνα ξεκινουν οι δηλωσεις ιμει για λογους ασφαλείας..

Να ρωτησω ρε παιδια εχει κανεις την flip cover της μοτορολα που υπαρχει και στα public; αξιζει σαν θηκη η θα είναι καλύτερα να παρω μια back case; υπαρχει καποιο θεμα στην οθονη με το μαγνήτη που εχει για ν ανοίγει η οθονη οταν ανοιγεις τη θηκη και να κλεινει οταν κλεινεις τη θηκη;

http://www.public.gr/product/tilefonia/top-protaseis-tech-on-the-go/top-protaseis-aksesouar-kiniton/top-protaseis-thikes-kiniton/thiki-motorola-moto-g-motorola-flip-shell-asmflpcvblk-mlti0a%C2%A0mayro/prod5840065pp/

Την έχω κι εγώ. Είναι πολύ ποιοτική αλλά θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι δε θα χρησιμοποιείς το μαηνητομετρο/πυξίδα γιατί τι καπάκι της Είσαι μαγνητικό και δημιουργεί παρεμβολές. Επίσης αν χρειάζεσαι εφαρμογές που χρησιμοποιούν την οθόνη για να δουλέψουν πχ acdisplay

ή cyberon voice commander για να δίνεις εντολές από το Bluetooth, Επίσης θα πρέπει να τις ξεχάσεις. Δεν δουλεύουν.

Μολις μιλησα με εκπροσωπο της μοτορολα και δειτε τι μου ειπε [ATTACH]45357[/ATTACH]

Απλα περιμενουμε ημερομηνια :-)

καλα αυτο το περιμενα ηδη ! Γυρω στον Ιουνιο κατι θα γινει ....:)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χαχαχα κλαίω.. http://techingreek.com/pos-to-motorola-moto-e-kerdizi-to-samsung-galaxy-s5-video/

Φανταστείτε το moto g..... :P

χαχααχ καλο...παντως το S 3 το εχει ανετα...για το 4 παιζει αλλα για το 5 δυσκολα !!!

Συνφορουμίτες, πως παίζει να εξαφανίσω το Google search bar από το home screen?

Έχω κάνει disable το Google Search αλλά αυτό η λευκή ταίνια στη οθόνη είναι χάλια. Πως τη βγάζω;

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Έχω κάνει disable το Google Search αλλά αυτό η λευκή ταίνια στη οθόνη είναι χάλια. Πως τη βγάζω;

Ρουτ η αλλαγή launcher.

καλα αυτο το περιμενα ηδη ! Γυρω στον Ιουνιο κατι θα γινει ....:)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χαχααχ καλο...παντως το S 3 το εχει ανετα...για το 4 παιζει αλλα για το 5 δυσκολα !!!

Τα samsung τα γεμίζουν με τόσες ******** που παρόλο το γαμάτο hardware που έχουν πάντα θα κολλάνε.. :p

Τα samsung τα γεμίζουν με τόσες ******** που παρόλο το γαμάτο hardware που έχουν πάντα θα κολλάνε.. :p

Το μοτο γ μας δεν το ριχνει το gs5 το τεστάρα. Αρα ουτε το μοτο ε που ειναι κατώτερο απ το δικο μας. Αρα το σαμμυ του βιντεο πρέπει να ναι πειραγμενο

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξερει κανεις αν υπαρχει κανα toggle που να κάνει εναλλαγη απο 2g σε 3g μ ενα κλικ χωρίς να πρεπει να μπεις στο μενου; εχω αρτ αρα δεν εχω xposed μη μπειτε με gravitybox το ειχα πριν :Ρ

με restart φευγει και η γραμμη

Φίλε μου και εγώ όσο το είχα σε safe mode δούλευε μια χαρά, διότι τρέχουν μόνο οι μανίσιες εφαρμογές.

Τώρα που το γύρισα βλέπω ότι η κατανάλωση αυξάνεται. Πιστεύω ότι κάτι γίνευται με την διαχείρηση των εφαρμογών, χωρίς να φταίει κάποια συγκεκριμένη αλλά συνδυαστικά. Αυτό το ανέφερα και στον τεχνικό της Μοτορόλα, το θεώρησε πιθανό και μου είπε να κάνω απεγκαταστάσεις μέχρι να βρώ ποιά φταίει. Βέβαια δεν είναι λύση αυτή, αλλά και να το στείλουμε για αντικατάσταση(όπως μου είπε) θα δουν αυτοί ότι σε safe mode τρέχει μια χαρά και θα το γυρίσουν πίσω.

Ευελπιστώ όταν πάρουμε την 4.4.3 να διορθωθεί η διαχείριση.

Συμφωνω οτι δεν ειναι καταστσαη αυτη!!Πρωτα απόλα ολες οι εφαρμογες που εχω μεσα ειναι οι βασικες.Αν αυτες δημιουργουν προβλημα κλαιν μαιν.Ας εμενα και με το πρηγουμενο κινητο μου!!Ασε που μετα απο factory reset λειτουργει κανονικα με ολες τις εφαρμογες και μετα απο καποιο καιρο αρχιζουν τα παρατραγουδα!!Απορω πως δεν εχει καποιος αλλος προβλημα :/ Ξαναρωταω: μηπως φταινε οι μεγαλες αποφορτισεις??Οσον αφορα την επιστροφη της συσκευης φιλε μου χεσε την Motorola.Μιλα με Amazon και θα βγαλουμε ακρη πιστευω.Την επομενη φορα θα το γυρισω σε κανονικη λειτουργια.Θα τις βγαλω μια μια.Αν συνεχιστει το προβλημα θα μιλησω με Amazon για επιστροφη

παιδια βοηθεια. εχω διαβασει 100+ σελιδες για το moto g (το οποιο περιμενω να ερθει με υποστηριξη sd card) και ακομα μπερδεμενος ειμαι :lol: :lol:

πανω που λεω ενταξει να το προχωρησω διαβαζω για μπαταριες και διαδικασιες να ψαχνω εφαρμογες που τραβανε μπαταρια και διαφορα.

δεν εχω καμια απολυτως επαφη με το android ειμαι κατοχος berry kai iphone μεχρι τωρα οποτε δεν γνωριζω τιποτα απο reset, safe mode, διαφορετικους launcher κλπ.

εγω χρειαζομαι ενα budget δικαρτο τηλεφωνο για πολλα email λογω δουλειας, τηλεφωνηματα και wifi

αξιζει τελικα η θα κυνηγαω την μπαταρια απο πισω??? το battery drain που εχει ειναι τοσο φοβερο?

βγαζει μια μερα χρησης το τηλεφωνο η θα πρεπει να το φορτιζω οπου παω οπως κανω τωρα με το 4s?

ευχαριστω πολυ!

παιδια βοηθεια. εχω διαβασει 100+ σελιδες για το moto g (το οποιο περιμενω να ερθει με υποστηριξη sd card) και ακομα μπερδεμενος ειμαι :lol: :lol:

πανω που λεω ενταξει να το προχωρησω διαβαζω για μπαταριες και διαδικασιες να ψαχνω εφαρμογες που τραβανε μπαταρια και διαφορα.

δεν εχω καμια απολυτως επαφη με το android ειμαι κατοχος berry kai iphone μεχρι τωρα οποτε δεν γνωριζω τιποτα απο reset, safe mode, διαφορετικους launcher κλπ.

εγω χρειαζομαι ενα budget δικαρτο τηλεφωνο για πολλα email λογω δουλειας, τηλεφωνηματα και wifi

αξιζει τελικα η θα κυνηγαω την μπαταρια απο πισω??? το battery drain που εχει ειναι τοσο φοβερο?

βγαζει μια μερα χρησης το τηλεφωνο η θα πρεπει να το φορτιζω οπου παω οπως κανω τωρα με το 4s?

ευχαριστω πολυ!

Για τη χρηση που το θες βγαζει χαλαρα μιαμιση μερα ισως και δυο. Battery drain μπορει να έχουν καποιες συγκεκριμένες εφαρμογες που δεν ειναι απο μεγαλους προγραμματιστες. Αν εισαι απο wifi εισαι κομπλε. Τωρα νταξει το 3g ρουφαει αρκετα οπως σε ολα τα κινητα. Γενικα δε σκαλωνει πουθενα θα σου αρεσει

ευχαριστω πολυ!

Το Moto G ούτε υποδοχή για sd card έχει ούτε είναι dual-sim (εκτός από μια συγκεκριμένη έκδοση με περιορισμένη σχετικά κυκλοφορία στο εξωτερικό και ακριβότερη).

Γι αυτά θέλεις το Moto E, το οποίο κυκλοφορεί στο εξωτερικό αυτήν την στιγμή, αλλά είναι γενικά υποδεέστερο από το G (και φθηνότερο).

Το Moto G ούτε υποδοχή για sd card έχει ούτε είναι dual-sim (εκτός από μια συγκεκριμένη έκδοση με περιορισμένη σχετικά κυκλοφορία στο εξωτερικό και ακριβότερη).

Γι αυτά θέλεις το Moto E, το οποίο κυκλοφορεί στο εξωτερικό αυτήν την στιγμή, αλλά είναι γενικά υποδεέστερο από το G (και φθηνότερο).

Και το κερασακι στη τουρτα δεν εχει φλας! Ποσο ελεινο μπορει να ειναι αυτο πραγματικα! Μεγαλη κινηση η μοτορολα πολυ εξυπνο!

Παιδιά έχει να μου προτείνει κάποιος έναν αντάπτορα για γρήγορη φόρτιση του κινητού;

Πάρε έναν 1500 mA. Αυτό είναι το ανώρερο όριο που προτείνει η Motorola.

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Moto G