ykostarikas Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τι βελτιώσεις δίνει? Φεύγει το κλωσσόπουλο που ήταν στην προηγούμενη boot screen ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φεύγει το κλωσσόπουλο που ήταν στην προηγούμενη boot screen Αυτή ήταν για την άνοιξη, άντε να δούμε τι θα βάλουν για καλοκαίρι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Αυτό δηλαδή μόνο βελτιώνει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Χαχαχα! Οχι την αλλαξανε αυτη. Βαλανε τη παλια με τα τοπια... Σε δουλεια να βρισκονται! Καλα αυτοι στη μοτορολα οτι και μα βαλουν ειναι τέρμα παιδιαστικο. Ντρεπομαι να το κανω reboot σε κοινη θεα :Ρ χαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό δηλαδή μόνο βελτιώνει? Δεν βελτιωνει κατι απλα αλλαζει η οθονη εναρξης για λογους αισθητικης ντεμεκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Επικοινώνησα με Motorola.Μου λεει να μεινω σε safe mode για λιγο..Αντε να δουμε μπας και φτιαξει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Αυτό δηλαδή μόνο βελτιώνει? Ταξιδιωτη : αξιζει αλλαγη απο MOTO G Σε LG G 2 η να μεινω στο moto G μεχρι να πεσει η τιμη του G 2 στα 300 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ταξιδιωτη : αξιζει αλλαγη απο MOTO G Σε LG G 2 η να μεινω στο moto G μεχρι να πεσει η τιμη του G 2 στα 300 ; Νταξει καμια σχεση ρε συ...Αν εχεις τα λεφτα εννοειτε παρε το G2. Μπαταρια,οθονη,καμερα,περισσοτερες λειτουργιες(αν και οι πιο πολλες αχρειαστες θα σου ειναι. Καλο το moto G αλλα για την mid range κατηγορια του,οχι για συγκριση με τα high end κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Νταξει καμια σχεση ρε συ...Αν εχεις τα λεφτα εννοειτε παρε το G2. Μπαταρια,οθονη,καμερα,περισσοτερες λειτουργιες(αν και οι πιο πολλες αχρειαστες θα σου ειναι. Καλο το moto G αλλα για την mid range κατηγορια του,οχι για συγκριση με τα high end κινητα. θα συμφωνήσω, το g2 είναι άλλη φάση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ωχ ο δαιμων του τυπογραφειου... Περισσοτερες λειτουργιες,που ισως οι περισσοτερες να σου ειναι αχρηστες. Το ενα ειναι κορυφη στην mid range κατηγορια και το αλλο ειναι κορυφη στα high end. To ειχα το G2 για 6 μηνες και μονο τα καλυτερα εχω να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ταξιδιωτη : αξιζει αλλαγη απο MOTO G Σε LG G 2 η να μεινω στο moto G μεχρι να πεσει η τιμη του G 2 στα 300 ; Εντάξει εκεί περνάς σε άλλη κλάση τελείως... Περίμενε όμως γιατί θα πέσει σύντομα η τιμή του κι άλλο.έρχεται το g3. Πάντως το moto g είναι διαμάντι. Αυτός ο φορτιστής κάνει? [ATTACH]45278[/ATTACH] Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Λιγάκι δυνατός μου φαίνεται. Από tablet είναι; Ότι θα κάνει, θα κάνει δεν θα έχει πρόβλημα να το φορτίσει και γρηγορότερα λογικά. Απλά ίσως να μην είναι ότι καλύτερο για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Λιγάκι δυνατός μου φαίνεται. Από tablet είναι; Ότι θα κάνει, θα κάνει δεν θα έχει πρόβλημα να το φορτίσει και γρηγορότερα λογικά. Απλά ίσως να μην είναι ότι καλύτερο για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Βασικά είναι από ασύρματο φορτιστή lg.μεγάλος μου φαίνεται κι εμένα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Εντάξει εκεί περνάς σε άλλη κλάση τελείως... Περίμενε όμως γιατί θα πέσει σύντομα η τιμή του κι άλλο.έρχεται το g3. Πάντως το moto g είναι διαμάντι. Αυτός ο φορτιστής κάνει? [ATTACH]45278[/ATTACH] εσυ τωρα τι εχεις τελικα ; Εχεις moto G η G 2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Και τα 2,αφού τα θεωρώ ότι καλύτερό υπάρχει αυτή την στιγμή κι αφού έχω περάσει από τα υπόλοιπα καινούρια κινητά. Το καθένα βεβαία στην κατηγορία του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Και τα 2,αφού τα θεωρώ ότι καλύτερό υπάρχει αυτή την στιγμή κι αφού έχω περάσει από τα υπόλοιπα καινούρια κινητά. Το καθένα βεβαία στην κατηγορία του. Ωραιος..Ευχαριστω ! Μαλλον θα κρατησω το μικρο γιατι το G 2 ακομα ειναι σε υψηλη τιμη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ωραιος..Ευχαριστω ! Μαλλον θα κρατησω το μικρο γιατι το G 2 ακομα ειναι σε υψηλη τιμη ! και πολύ καλά θα κάνεις.. 300 ευρώ είναι ένα μηνιάτικο πλέον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Επικοινώνησα με Motorola.Μου λεει να μεινω σε safe mode για λιγο..Αντε να δουμε μπας και φτιαξει :P Σε μένα μετά απο 3 ημερες σε safe mode, δεν είδαν κάτι που να δημιουργεί πρόβλημα στην μπαταρία και Οντως η μπαταρία δούλευε ρόλοι. Τώρα το ξαναγύρισα σε κανονική και περιμένω να δω συμπεριφορά. Μου είπε βέβαια το παλικάρι αν θέλω να το στείλουμε για επισκευη-επιστροφη άλλα αν δεν δούνε τίποτα θα μου το επιστρέψουν πίσω. Λέω να περιμένω να πάρει την 4.4.3 και μετα να κάνω κινηση, διότι πιστεύω οτι είναι θέμα software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Σε μένα μετά απο 3 ημερες σε safe mode, δεν είδαν κάτι που να δημιουργεί πρόβλημα στην μπαταρία και Οντως η μπαταρία δούλευε ρόλοι. Τώρα το ξαναγύρισα σε κανονική και περιμένω να δω συμπεριφορά. Μου είπε βέβαια το παλικάρι αν θέλω να το στείλουμε για επισκευη-επιστροφη άλλα αν δεν δούνε τίποτα θα μου το επιστρέψουν πίσω. Λέω να περιμένω να πάρει την 4.4.3 και μετα να κάνω κινηση, διότι πιστεύω οτι είναι θέμα software. Και εμενα μεχρι στιγμη δουλευει μια χαρα!!Μου ειπε να το αφησω να κλεισει απο μπαταρια και μετα να το φορτισω.Σου ειπα κατι αντιστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 και πολύ καλά θα κάνεις.. 300 ευρώ είναι ένα μηνιάτικο πλέον.. Ενα οχι αλλα μισο σιγουρα...ομως δεν ειναι μονο θεμα χρηματων,το κινητακι μας πεταει σε οτι του εχω βαλει να κανει και νομιζω οτι με το G 2 θα δω μονο μεγαλη διαφορα στην οθονη,βασικο θα μου πεις αλλα οχι το πιο βασικο !!! Οταν πεσει στα 250 το G 2 θα το παρω σιγουρα-το θεωρω το κορυφαιο κινητο για οποιον δεν θελει να του φορτωσει αρχεια μεσα! Οποιος θελει να κανει φορτωμα ας παει σε GS 4 H Note 3. Τελικα ποτε θα παρουμε update γνωριζει καποιος ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 α ρε lg, θα πάμε φυλακή με τα κινητά που βγάζεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τελικα ποτε θα παρουμε update γνωριζει καποιος ;;; Αν ισχυουν οι φημες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392342 καπου μεσα στον ιουνιο λογικα θα το παρουμε και μεις το update... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αν ισχυουν οι φημες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392342 καπου μεσα στον ιουνιο λογικα θα το παρουμε και μεις το update... Δε νομίζω να είναι σίγουρο ακόμα. Μακάρι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Να ρωτησω ρε παιδια εχει κανεις την flip cover της μοτορολα που υπαρχει και στα public; αξιζει σαν θηκη η θα είναι καλύτερα να παρω μια back case; υπαρχει καποιο θεμα στην οθονη με το μαγνήτη που εχει για ν ανοίγει η οθονη οταν ανοιγεις τη θηκη και να κλεινει οταν κλεινεις τη θηκη; http://www.public.gr/product/tilefonia/top-protaseis-tech-on-the-go/top-protaseis-aksesouar-kiniton/top-protaseis-thikes-kiniton/thiki-motorola-moto-g-motorola-flip-shell-asmflpcvblk-mlti0a%C2%A0mayro/prod5840065pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Γιατί αφού από την αρχή μου είχε συνδεθεί το κινητό στον υπολογιστή τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Γιατί αφού από την αρχή μου είχε συνδεθεί το κινητό στον υπολογιστή τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα; Διέγραψε τους driver για να γίνουν από την αρχή εγκατάσταση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Να ρωτησω ρε παιδια εχει κανεις την flip cover της μοτορολα που υπαρχει και στα public; αξιζει σαν θηκη η θα είναι καλύτερα να παρω μια back case; υπαρχει καποιο θεμα στην οθονη με το μαγνήτη που εχει για ν ανοίγει η οθονη οταν ανοιγεις τη θηκη και να κλεινει οταν κλεινεις τη θηκη; http://www.public.gr/product/tilefonia/top-protaseis-tech-on-the-go/top-protaseis-aksesouar-kiniton/top-protaseis-thikes-kiniton/thiki-motorola-moto-g-motorola-flip-shell-asmflpcvblk-mlti0a%C2%A0mayro/prod5840065pp/ Την έχω από τότε που πήρα το κινητό (Φεβρουάριο). Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Απλά είναι λίγο κουραστική όπως είχα αναφέρει και παλαιότερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ξεχνάς την ύπαρξη του power button. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts