Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι βελτιώσεις δίνει?

Φεύγει το κλωσσόπουλο που ήταν στην προηγούμενη boot screen

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φεύγει το κλωσσόπουλο που ήταν στην προηγούμενη boot screen

Αυτή ήταν για την άνοιξη, άντε να δούμε τι θα βάλουν για καλοκαίρι :D

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό δηλαδή μόνο βελτιώνει?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Χαχαχα! Οχι την αλλαξανε αυτη. Βαλανε τη παλια με τα τοπια... Σε δουλεια να βρισκονται!

Καλα αυτοι στη μοτορολα οτι και μα βαλουν ειναι τέρμα παιδιαστικο. Ντρεπομαι να το κανω reboot σε κοινη θεα :Ρ χαχαχα

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν βελτιωνει κατι απλα αλλαζει η οθονη εναρξης για λογους αισθητικης ντεμεκ

Ταξιδιωτη : αξιζει αλλαγη απο MOTO G Σε LG G 2 η να μεινω στο moto G μεχρι να πεσει η τιμη του G 2 στα 300 ;

Ταξιδιωτη : αξιζει αλλαγη απο MOTO G Σε LG G 2 η να μεινω στο moto G μεχρι να πεσει η τιμη του G 2 στα 300 ;

Νταξει καμια σχεση ρε συ...Αν εχεις τα λεφτα εννοειτε παρε το G2.

Μπαταρια,οθονη,καμερα,περισσοτερες λειτουργιες(αν και οι πιο πολλες αχρειαστες θα σου ειναι.

Καλο το moto G αλλα για την mid range κατηγορια του,οχι για συγκριση με τα high end κινητα.

Νταξει καμια σχεση ρε συ...Αν εχεις τα λεφτα εννοειτε παρε το G2.

Μπαταρια,οθονη,καμερα,περισσοτερες λειτουργιες(αν και οι πιο πολλες αχρειαστες θα σου ειναι.

Καλο το moto G αλλα για την mid range κατηγορια του,οχι για συγκριση με τα high end κινητα.

θα συμφωνήσω, το g2 είναι άλλη φάση

Ωχ ο δαιμων του τυπογραφειου...

Περισσοτερες λειτουργιες,που ισως οι περισσοτερες να σου ειναι αχρηστες.

Το ενα ειναι κορυφη στην mid range κατηγορια και το αλλο ειναι κορυφη στα high end.

To ειχα το G2 για 6 μηνες και μονο τα καλυτερα εχω να πω...

Εντάξει εκεί περνάς σε άλλη κλάση τελείως...

Περίμενε όμως γιατί θα πέσει σύντομα η τιμή του κι άλλο.έρχεται το g3.

Πάντως το moto g είναι διαμάντι.

Αυτός ο φορτιστής κάνει?

[ATTACH]45278[/ATTACH]

Λιγάκι δυνατός μου φαίνεται. Από tablet είναι; Ότι θα κάνει, θα κάνει δεν θα έχει πρόβλημα να το φορτίσει και γρηγορότερα λογικά. Απλά ίσως να μην είναι ότι καλύτερο για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Λιγάκι δυνατός μου φαίνεται. Από tablet είναι; Ότι θα κάνει, θα κάνει δεν θα έχει πρόβλημα να το φορτίσει και γρηγορότερα λογικά. Απλά ίσως να μην είναι ότι καλύτερο για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Βασικά είναι από ασύρματο φορτιστή lg.μεγάλος μου φαίνεται κι εμένα

Εντάξει εκεί περνάς σε άλλη κλάση τελείως...

Περίμενε όμως γιατί θα πέσει σύντομα η τιμή του κι άλλο.έρχεται το g3.

Πάντως το moto g είναι διαμάντι.

Αυτός ο φορτιστής κάνει?

[ATTACH]45278[/ATTACH]

εσυ τωρα τι εχεις τελικα ; Εχεις moto G η G 2 ;

Και τα 2,αφού τα θεωρώ ότι καλύτερό υπάρχει αυτή την στιγμή κι αφού έχω περάσει από τα υπόλοιπα καινούρια κινητά.

Το καθένα βεβαία στην κατηγορία του.

Και τα 2,αφού τα θεωρώ ότι καλύτερό υπάρχει αυτή την στιγμή κι αφού έχω περάσει από τα υπόλοιπα καινούρια κινητά.

Το καθένα βεβαία στην κατηγορία του.

Ωραιος..Ευχαριστω ! Μαλλον θα κρατησω το μικρο γιατι το G 2 ακομα ειναι σε υψηλη τιμη !

Ωραιος..Ευχαριστω ! Μαλλον θα κρατησω το μικρο γιατι το G 2 ακομα ειναι σε υψηλη τιμη !

και πολύ καλά θα κάνεις.. 300 ευρώ είναι ένα μηνιάτικο πλέον..

Επικοινώνησα με Motorola.Μου λεει να μεινω σε safe mode για λιγο..Αντε να δουμε μπας και φτιαξει :P

Σε μένα μετά απο 3 ημερες σε safe mode, δεν είδαν κάτι που να δημιουργεί πρόβλημα στην μπαταρία και Οντως η μπαταρία δούλευε ρόλοι. Τώρα το ξαναγύρισα σε κανονική και περιμένω να δω συμπεριφορά. Μου είπε βέβαια το παλικάρι αν θέλω να το στείλουμε για επισκευη-επιστροφη άλλα αν δεν δούνε τίποτα θα μου το επιστρέψουν πίσω. Λέω να περιμένω να πάρει την 4.4.3 και μετα να κάνω κινηση, διότι πιστεύω οτι είναι θέμα software.

Σε μένα μετά απο 3 ημερες σε safe mode, δεν είδαν κάτι που να δημιουργεί πρόβλημα στην μπαταρία και Οντως η μπαταρία δούλευε ρόλοι. Τώρα το ξαναγύρισα σε κανονική και περιμένω να δω συμπεριφορά. Μου είπε βέβαια το παλικάρι αν θέλω να το στείλουμε για επισκευη-επιστροφη άλλα αν δεν δούνε τίποτα θα μου το επιστρέψουν πίσω. Λέω να περιμένω να πάρει την 4.4.3 και μετα να κάνω κινηση, διότι πιστεύω οτι είναι θέμα software.

Και εμενα μεχρι στιγμη δουλευει μια χαρα!!Μου ειπε να το αφησω να κλεισει απο μπαταρια και μετα να το φορτισω.Σου ειπα κατι αντιστοιχο?

και πολύ καλά θα κάνεις.. 300 ευρώ είναι ένα μηνιάτικο πλέον..

Ενα οχι αλλα μισο σιγουρα...ομως δεν ειναι μονο θεμα χρηματων,το κινητακι μας πεταει σε οτι του εχω βαλει να κανει και νομιζω οτι με το G 2 θα δω μονο μεγαλη διαφορα στην οθονη,βασικο θα μου πεις αλλα οχι το πιο βασικο !!!

Οταν πεσει στα 250 το G 2 θα το παρω σιγουρα-το θεωρω το κορυφαιο κινητο για οποιον δεν θελει να του φορτωσει αρχεια μεσα!

Οποιος θελει να κανει φορτωμα ας παει σε GS 4 H Note 3.

Τελικα ποτε θα παρουμε update γνωριζει καποιος ;;;

Τελικα ποτε θα παρουμε update γνωριζει καποιος ;;;

Αν ισχυουν οι φημες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392342 καπου μεσα στον ιουνιο λογικα θα το παρουμε και μεις το update...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Αν ισχυουν οι φημες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392342 καπου μεσα στον ιουνιο λογικα θα το παρουμε και μεις το update...

Δε νομίζω να είναι σίγουρο ακόμα. Μακάρι.

Φιλικά Γιώργος

Να ρωτησω ρε παιδια εχει κανεις την flip cover της μοτορολα που υπαρχει και στα public; αξιζει σαν θηκη η θα είναι καλύτερα να παρω μια back case; υπαρχει καποιο θεμα στην οθονη με το μαγνήτη που εχει για ν ανοίγει η οθονη οταν ανοιγεις τη θηκη και να κλεινει οταν κλεινεις τη θηκη;

http://www.public.gr/product/tilefonia/top-protaseis-tech-on-the-go/top-protaseis-aksesouar-kiniton/top-protaseis-thikes-kiniton/thiki-motorola-moto-g-motorola-flip-shell-asmflpcvblk-mlti0a%C2%A0mayro/prod5840065pp/

Γιατί αφού από την αρχή μου είχε συνδεθεί το κινητό στον υπολογιστή τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα;

Γιατί αφού από την αρχή μου είχε συνδεθεί το κινητό στον υπολογιστή τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα;

Διέγραψε τους driver για να γίνουν από την αρχή εγκατάσταση.

Φιλικά Γιώργος

Να ρωτησω ρε παιδια εχει κανεις την flip cover της μοτορολα που υπαρχει και στα public; αξιζει σαν θηκη η θα είναι καλύτερα να παρω μια back case; υπαρχει καποιο θεμα στην οθονη με το μαγνήτη που εχει για ν ανοίγει η οθονη οταν ανοιγεις τη θηκη και να κλεινει οταν κλεινεις τη θηκη;

http://www.public.gr/product/tilefonia/top-protaseis-tech-on-the-go/top-protaseis-aksesouar-kiniton/top-protaseis-thikes-kiniton/thiki-motorola-moto-g-motorola-flip-shell-asmflpcvblk-mlti0a%C2%A0mayro/prod5840065pp/

Την έχω από τότε που πήρα το κινητό (Φεβρουάριο). Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Απλά είναι λίγο κουραστική όπως είχα αναφέρει και παλαιότερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ξεχνάς την ύπαρξη του power button.

• The title was changed to Moto G