whatsername Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΜΟΥ . ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΚΑΣΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕΡΦΑΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ''ΜΟΝΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ '' . ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ . ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ .ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ . ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ?:wacko: -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited May 7, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΜΟΥ . ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΚΑΣΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕΡΦΑΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ''ΜΟΝΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ '' . ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ . ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ .ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ . ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ?:wacko: -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Βγαλε και βαλε την καρτα σιμ! Το οτι δουλευει σε αλλο κινητο δεν εχει σχεση! Οποτε βγαλτην και ξαναβαλτην και κανε και ενα restart φυσικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Για όποιον θέλει να δοκιμάσει τον Google Now Launcher: Download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Για όποιον θέλει να δοκιμάσει τον Google Now Launcher: Download Δεν με αρεσε εμενα! Μεγαλα εικονιδια λες και ειμαι τυφλος χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μία απορία που παρατήρησα τώρα.Σε όλους σας τρίζει η κάτω δεξία γωνία άμα την πιέσετε ή μόνο σε εμένα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μία απορία που παρατήρησα τώρα.Σε όλους σας τρίζει η κάτω δεξία γωνία άμα την πιέσετε ή μόνο σε εμένα? :p Πλακα κανεις?τριζει? Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο! Με εχει υπερκαλυψει το προβλημα με τον απαισιο ηχο του ακουστικο οταν μιλαω στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Πλακα κανεις?τριζει? Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο! Με εχει υπερκαλυψει το προβλημα με τον απαισιο ηχο του ακουστικο οταν μιλαω στο τηλεφωνο ντάξει μόνο αν το πιέσω δεν είναι κάτι ενοχλητικό :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ντάξει μόνο αν το πιέσω δεν είναι κάτι ενοχλητικό :P Ειναι το value for money! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsername Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Βγαλε και βαλε την καρτα σιμ! Το οτι δουλευει σε αλλο κινητο δεν εχει σχεση! Οποτε βγαλτην και ξαναβαλτην και κανε και ενα restart φυσικα! Φίλε diecast ευχαριστώ πολύ , δουλεύει και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ειναι το value for money! Παντως κατασκευαστικα το S4 που επεσε για λιγο στα χερια μου φανηκε πολυ πλαστικουρα! Και παραειναι ελαφρυ! Αντιθετως το motorola το καταλαβαινεις στα χερια σου. Βαρυ και καλη αισθηση. Αυτο για το ακουστικο που λεει ο φιλος παραπανω λυνεται. Απο τριξιμο, τιποτα σε μενα, ολα μια χαρα Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Φίλε diecast ευχαριστώ πολύ , δουλεύει και πάλι. να σε καλα φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 καλημέρα έχω αγοράσει αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00JVP21DE/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics με αυτό το ξεκλείδωμα http://www.ebay.co.uk/itm/261416924345?clk_rvr_id=626909612085 που θα αγοράσω, χάνεται η εγγύηση του 1 έτους του amazon; η διαδικασία του ξεκλειδώματος με πόσα και ποια βήματα γίνεται; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μόλις διαπίστωσα ότι ο δέκτης του WiFi έχει ίδια ισχύ με το iPad μου. Το έβλεπα και δε το πίστευα. Respect στο Moto G. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μόλις διαπίστωσα ότι ο δέκτης του WiFi έχει ίδια ισχύ με το iPad μου. Το έβλεπα και δε το πίστευα. Respect στο Moto G. Εχεις δικαιο σε αυτο το wifi τουμπανο!εχει τρελη εμβελεια! Left τι launcher χρησιμοποιεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εχεις δικαιο σε αυτο το wifi τουμπανο!εχει τρελη εμβελεια! Left τι launcher χρησιμοποιεις? Αυτον που μου προτεινες ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Αυτον που μου προτεινες ;) Χαχα δηλαδη nova? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Χαχα δηλαδη nova? Σωστός. Βέβαια ακούω καλά λόγια και για τον apex. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Σωστός. Βέβαια ακούω καλά λόγια και για τον apex. Ναι ειναι πολυ καλος!τον δοκιμασα για κανα 3βδομαδο! Μου φανηκε οτι εχει πιο smooth animations!δοκιμασε τον δεν χανεις τιποτα!εγω περιμενω νεο update του νοβα που ερχεται μετα απο καιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ξαναγυρισα σε dalvik ! Γιατι ειχα διαφορα crashes! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ξέρει κανείς καμιά ζελατίνα για την οθόνη που να ταράζει αλλά αλλά να μην είναι για το moto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 ανακάλυψα μια γρατζουνιά! ! Χωρίς να έχει πέσει ποτέ κάτω! είναι επάνω στο gorilla glass! ο θεός να το κάνει... Στην τσέπη πάντα το έχω μέσα σε ολόσωμη θήκη! πώς έγινε αυτό δεν ξέρω... το καλύπτει αυτό η εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Έβαλα στο Moto G ένα βιντεάκι 4Κ που κατέβασα από το youtube να παίξει αλλά το έπαιζε "σπαστά". Πάντως τα full hd τα αναπαράγει άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Έβαλα στο Moto G ένα βιντεάκι 4Κ που κατέβασα από το youtube να παίξει αλλά το έπαιζε "σπαστά". Πάντως τα full hd τα αναπαράγει άνετα. Εδώ υπολογιστές κολλάνε με 4k το moto δεν θα κολλούσε? Όσο για την γρατζουνιά εννοείται ότι δεν στο καλύπτει η εγγύηση μιας και είναι δικιά σου υπαιτιοτητα.. Και το gorilla glass 9000 να είχε πάλι θα σου έκανε γρατζουνιά.. Αν δεις στη σελίδα τους γράφουν για damage resistant και όχι scratch.. Για αυτό σε όλα τα κινητά βάζουμε screen protector.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 καλημέρα έχω αγοράσει αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00JVP21DE/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics με αυτό το ξεκλείδωμα http://www.ebay.co.uk/itm/261416924345?clk_rvr_id=626909612085 που θα αγοράσω, χάνεται η εγγύηση του 1 έτους του amazon; η διαδικασία του ξεκλειδώματος με πόσα και ποια βήματα γίνεται; ευχαριστώ παιδιά, γνωρίζει κάποιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 ευτυχώς είναι πολύ μικρή και το περίεργο είναι πως δεν είναι ευθεία αλλά φιδωτη. αν βάλω screen protector (αν Και αργά) θα το καλύψει στο μάτι; έχετε να προτείνετε κανένα καλό από ebay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts