anapospastos Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Guys, το πρόγραμμα για αλλαγή bοot videο στα extra testing είναι ok ή έχει παρεμβολές? βαριέμαι να κάνω τη διαδηκασια με terminal... Αν εννοείς αυτό μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δουλεύει μια χαρά χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Στα extra-devel πάντως βλέπω ότι βρίσκεται μόνο. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Αν εννοείς αυτό μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δουλεύει μια χαρά χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα. +1 Δουλευει τελεια. (μην σας φοβιζει το extras-devel. αν και καλα κανετε και το ψαχνετε λιγο παραπανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 παίδες, εφαγμογή αναγνώρισης μουσικής σαν τo Shazam που έχουν όλοι οι άλλοι , ΔΕΝ έχουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 παίδες, εφαγμογή αναγνώρισης μουσικής σαν τo Shazam που έχουν όλοι οι άλλοι , ΔΕΝ έχουμε;;; Υποτίθεται ότι έχουμε. Εγκατέστησε το instinctiv απ το ovi store και δoκίμασε μέσω της επιλογής identify. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 και με μια γρήγορη δοκιμή που έκανα μόλις τώρα,βλέπω οτι λειτουργεί "άψογα".:confused::confused::confused: Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealine Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 να ρωτησω? τι widgets χρησιμοποιειτε? μεχρι στιγμης για μην μου τρωει μπαταρια εχω κλειστες ολες τις επιφανειες κ τωρα λεω να το δοκιμασω λιγο.. εχει δει κανεις διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js_giannis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Τελικά μετά την τελευταία αναβάθμιση πήγαν όλα κομπλέ με το FastSms. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Έχω βέβαια ένα μικρό παράπονο. Η εφαρμογή δεν υποστηρίζει ελληνικά έτσι? Δεν υπάρχει ακόμα κάποια εφαρμογή που να στέλνεις μηνύματα σε portait mode και να έχει και ελληνικά? Απορώ που δεν έχει βγει ακόμα γιατί εμένα μου φαίνεται από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές. Edit: Μόλις βρήκα μια πρόχειρη λύση στο θέμα. Κατέβασα την εφαρμογή rotatedaemon που βρίσκεται επίσης στα extras-devel και γυρίζει το κινητό σε portait mode σε όποια οθόνη και αν βρίσκεσαι. Έτσι γράφεις μήνυμα με το εικονικό ελληνικό πληκτρολόγιο και σε "όρθια" θέση. Αν έχει κάποιος κάποια καλύτερη λύση ας ενημερώσει:p Edited February 8, 2011 by js_giannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealine Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 προσπαθησα 2-3 φορες να χρησιμοποιησω τον ssh server, για να μεταφερω κυριως αρχεια μεσα απο το ασυρματο αλλα ειδα πολυ αργη ανταποκριση! καμια συμβουλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 να ρωτησω? τι widgets χρησιμοποιειτε? μεχρι στιγμης για μην μου τρωει μπαταρια εχω κλειστες ολες τις επιφανειες κ τωρα λεω να το δοκιμασω λιγο.. εχει δει κανεις διαφορα? Eγω ειμαι και με τις 4 επιφανειες και πολλες συντομευσεις και 2-3 widget (καιρος, email κλπ) Λεω να τα βγαλω και να μεινω με μια επιφανεια μπας και δω καμια μεγαλη αλλαγη προς το καλυτερο σε μπαταρια... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εγώ έχω 4 desktops, αρκετά widgets (καιρός -3 δελτία, email, % επεξεργαστή, ip address, down-upload μέσω 3G) & εφαρμογές (χάρτες, υπολογιστής, μηνύματα, ρυθμίσεις, multimedia, ταχείες κλήσεις, file manager) & η μπαταρία την ακούει κανονικά! Συνήθως κρατάει από το πρωί (9) ως το απόγευμα (5 με 6) Αλλά έχω βρει λύση Έχω μαζί μου τον φορτιστή (στη δουλειά), τον φορτιστή αυτοκινήτου (σε κίνηση) & όταν δεν υπάρχει πρίζα (τοίχου ή αυτοκινήτου) έχω το 5800 πλήρως φορτισμένο :lol: Always on power :lol: Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Κραταει 9 ωρες..ελπιζω με ποιο απλη χρηση να βγαζει μερα..:p Βασίλη αν δεν υπερβάλλεις (όπως εγώ) βγάζει άνετα μέρα. Ουσιαστικά άνετα βγάζει ένα διάστημα 8 πρωί με 12 βράδυ (και η μπαταρία να έχει ένα 20% περίπου) στο οποίο θα έχεις αρκετές κλήσεις & internet & μουσική ή άλλες διεργασίες. Η μπαταρία την ακούει αν σερφάρεις μέσω wifi Αν σερφάρεις μέσω 3G αντέχει περισσότερο (αρκετά) Οι 9 ώρες στα χέρια μου σημαίνει 5+ ώρες internet 3G, 1 ώρα κλήσεις, μερικά μυνήματα (περίππου 15), 1+ ώρα μουσική σε χαμηλή ένταση, μερικές φωτογραφίες, app manager για νέα προγράμματα και ενημερώσει καιρού/emails τουλάχιστον 5 φορές ανά μέρα. Φαντάσου πως κάνω πλήρες moderation σε 2 fora (εκ των οποίων το ένα είναι μεγάλο, avsite.gr) και σχεδόν πάντα είμαι on line Τώρα γράφω από το Ν900 Το οποίο σχεδόν αντικαθιστά netbook με το πλεονέκτημα της φορητότητας & κλήσεων. Το lap top έχω να το χρησιμοποιήσω μήνες (μόνο σε ταξίδια για να βλέπει κινούμενα σχέδια η μικρή μου) :) To pc μόνο για downloads & αν είμαι σπίτι ώρες Edited February 9, 2011 by ksino1100 Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 [..]έχω το 5800 πλήρως φορτισμένο :lol: Always on power :lol: Πρεπει να το ειχες αναφερει και παλιοτερα αν δεν κανω λαθος. θυμαμαι που το διαβαζα και σκεφτομουνα να κανω και εγω το ιδιο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 οχι εγω σκεφτομουν να το κανω με το 5800 γιατι εχει την ιδια μπαταρια με το Ν900. μονο για για να φορτιζει την δευτερη μπαταρια μου θα το ηθελα δηλαδη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Πρεπει να το ειχες αναφερει και παλιοτερα αν δεν κανω λαθος. θυμαμαι που το διαβαζα και σκεφτομουνα να κανω και εγω το ιδιο. Ναι, σωστά θυμάσαι :) Παράδειγμα σημερινό..... Αυτή τη στιγμή το Ν900 είναι εκτός πρίζας από τις 10:40 Βλέπω το γράφημά του στο battery graph Εκεί λοιπόν βλέπω επίσης πως είναι συνεχώς network 3G από τις 2:30 μέχρι τώρα (4 ώρες) Επίσης είναι σε σύνδεση bluetooth με το handsfree από τις 12 μέχρι τώρα Έχω ανοιχτά συνεχώς 6 tabs στο forum "μου" & άλλα δύο παράθυρα σε άλλα site & άλλα 3 tasks: υπολογιστής, επαφή & battery graph Έχω κάνει 3 αναβαθμίσεις καιρού & στα τρία δελτία καιρού Έχω ελέγξει 2 φορές τα mail μου & έχω μιλήσει χοντρικά μια ώρα στο κινητό Έχω στείλει 4 sms Έχω βγάλει 9 φωτογραφίες (χωρίς φλας) Η μπαταρία μου τώρα (σχεδόν 7 ώρες μετά την τελευταία φόρτιση) είναι στο 15% και (προφανώς) γράφω πάλι από το Ν900 :) EDIT: επειδή δεν ήμουν ξεκάθαρος πριν......Το 5800 δεν το χρησιμοποιώ....Το έχω πλήρως φορτισμένο για να μπορώ, αν χρειαστεί, να χρησιμοποιήσω τη μπαταρία του που είναι ίδια με του Ν900. Μετά το Ν900 αρνούμαι να χρησιμοποιήσω το 5800 που είναι πραγματικά πολύ καλό στα λεφτά του, αλλά έτη φωτός σε σχέση με το Ν900 Edited February 9, 2011 by ksino1100 Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 παιδια ξαφνικα δε μου λειτουργει το app manager.εχει συμβει κ σε αλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 EDIT: επειδή δεν ήμουν ξεκάθαρος πριν......Το 5800 δεν το χρησιμοποιώ....Το έχω πλήρως φορτισμένο για να μπορώ, αν χρειαστεί, να χρησιμοποιήσω τη μπαταρία του που είναι ίδια με του Ν900. Μετά το Ν900 αρνούμαι να χρησιμοποιήσω το 5800 που είναι πραγματικά πολύ καλό στα λεφτά του, αλλά έτη φωτός σε σχέση με το Ν900 Αυτο ακριβως καταλαβα και εγω. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 παιδια ξαφνικα δε μου λειτουργει το app manager.εχει συμβει κ σε αλλους? Γιατι νομιζω πως το εχω ξανα ακουσει..μιπως υπαρχει καποιο θεμα με αυτο?Πειτε γιατι μεχρι τωρα μονο θετικα ακουω.(να μην ξερω για το κινητο που θελω να αγορασω..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Γιατι νομιζω πως το εχω ξανα ακουσει..μιπως υπαρχει καποιο θεμα με αυτο?Πειτε γιατι μεχρι τωρα μονο θετικα ακουω.(να μην ξερω για το κινητο που θελω να αγορασω..) Εμένα δεν μου συμβαίνει προφανώς κάτι θα έκανε ο φίλος μας. Η δεν θα έχει υπομονή να φορτώσει τους καταλόγους και θα έχει και τα extras, extras-devels ενεργοποιημένα και αυτά απαιτούν κάποιο χρόνο και υπομονή να φορτώσουν. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Μια απορια που εχω και συνέχεια ξεχναω να ρωτησω.Τα widgets που εχει μεσα το κινητο για να κατεβασεις ειναι αρκετα?γιατι στο ομνια που εχω δεν εχει αρκετες εφαρμογες και εψαχνα αριστερα και δεξια μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εμένα δεν μου συμβαίνει προφανώς κάτι θα έκανε ο φίλος μας. Η δεν θα έχει υπομονή να φορτώσει τους καταλόγους και θα έχει και τα extras, extras-devels ενεργοποιημένα και αυτά απαιτούν κάποιο χρόνο και υπομονή να φορτώσουν.[/QUO εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα.μονο το φλασαρισμα δεν εχω κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα.μονο το φλασαρισμα δεν εχω κανει Φλάσαρε μόνο τον πυρήνα.. http://wiki.maemo.org/Updating_the_tablet_firmware#Flashing_only_the_kernel_from_a_FIASCO_image Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καλησπέρα σας και πάλι φίλτατοι, είχα κάνει και παλιότερα την ίδια ερώτηση αλλά δεν έλαβα απάντηση, οπότε και επαναλαμβάνω. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η εφαρμογή whatsapp για Maemo? ΑΝ υπάρχει από τρίτο, μιας και στην ιστοσελίδα τους δεν αναφέρεται κάτι ανάλογο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν υπάρχει για το Maemo. Υπάρχουν όμως άλλες εφαρμογές για IM. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο παρόν θέμα και στο θέμα Προτάσεις Εφαρμογών για Maemo 5 θα βρεις αναφορές για τέτοιου είδους εφαρμογές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν υπάρχει για το Maemo. Υπάρχουν όμως άλλες εφαρμογές για IM. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο παρόν θέμα και στο θέμα Προτάσεις Εφαρμογών για Maemo 5 θα βρεις αναφορές για τέτοιου είδους εφαρμογές. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση, το ζήτημα είναι ότι την έχουν όλοι οι συνάδελφοι για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας, τώρα θα πρέπει να βρω κάτι άλλο... Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καλησπέρα σας και πάλι φίλτατοι, είχα κάνει και παλιότερα την ίδια ερώτηση αλλά δεν έλαβα απάντηση, οπότε και επαναλαμβάνω. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η εφαρμογή whatsapp για Maemo? ΑΝ υπάρχει από τρίτο, μιας και στην ιστοσελίδα τους δεν αναφέρεται κάτι ανάλογο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση! Εδώ είναι το thread στο talk.maemo.org. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts