alex61 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 ... Μπορείς όμως να αλλάξεις product code ... Πως το κάνουμε αυτό?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill91 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Καλησπερα ! εχω ενα θεματακι με το e52... σε λειτουργια gsm δεν μπορω να δεχτω κλησεις ενω σε 3g ολα καλα... κατι δεν παει καλα μαλλον με καποια ρυθμιση... μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Πως το κάνουμε αυτό?????? Διάβασε το Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd Καλησπερα ! εχω ενα θεματακι με το e52... σε λειτουργια gsm δεν μπορω να δεχτω κλησεις ενω σε 3g ολα καλα... κατι δεν παει καλα μαλλον με καποια ρυθμιση... μπορει να με βοηθησει καποιος? Ότα το γυρνάς σε GSM έχεις κανονικά σήμα? Όταν σε καλούν ακούν κάποιο μήνυμα από τον πάροχο σου? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) τελικa παράτησα ότι το ράδιο και το bluetooth όταν βάζω το κινητό να φόρτισεί για λίγη ώρα και έχοντας τον φόρτιστη επάνω δουλεύουν και τα δυο κανονικά. Άμα κλείσω το κινητό μου και το ανοίξω χωρίς φόρτιστη πάλι δεν δουλεύουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το κάνει αυτό. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό ; Edited June 9, 2012 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Έχω την έκδοση 52.003 hacked με τη μέθοδο PNHT. Άμα αναβαθμίσω στην 91.003 που κατά τα φαινόμενα λύνει το πρόβλημα που δε χτυπάει στα SMS, πώς να τη hackάρω; Με PNHT ή με Just HackIt!; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Ρώτησα εγώ πριν και δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα απ'οτι καταλαβα, αφου το hack μένει. Εγώ το χω κανει με την μεθοδο norton antivirus? (κατι τετοιο, καταλαβες) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Αναβάθμισες στην 91.003 για να το επιβεβαιώσεις όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Αναβάθμισες στην 91.003 για να το επιβεβαιώσεις όμως; Οχι, το σκεφτομαι γιατι βαριεμαι να ξανακανω διαδικασια. Δεν το χω σαν κυρια συσκευη, μονο για κανα netmonitor το χω οποτε δεν με πολυενδιαφερει η αναβαθμιση. Μονο εαν βεβαιωθώ πως δεν θα γινει τιποτα θα την βαλω. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill91 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ότα το γυρνάς σε GSM έχεις κανονικά σήμα? Όταν σε καλούν ακούν κάποιο μήνυμα από τον πάροχο σου? τελικα ηταν προβλημα της μιας μερας...τωρα ολα οκ...μαλλον απο την εταιρεια καποιο θεμα οχι δεν ακουγαν τιποτα οταν με καλουσαν... και το σημα στο gsm δεν ηταν σταθερο...σαν να εκανε συνεχως αναζητηση ηταν τελος καλο ολα καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Τελικα το κινητακι αυτο πωλειται ακομη στην αγορα,οσοι θελουν μπορουν να το παραγγειλουν απο e-shop,μετα απο τοσα χρονια εξεπλαγειν που το ειδα....αν ειχα παντως τα λεφτα θα το αγοραζα και θα βαζα πανω το field test οπως εκανα στα δυο Ε51 που διαθετω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Τι ειναι το field test και που θα το βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) Τι ειναι το field test και που θα το βρουμε? κοιτάς πληροφορίες της κεραίας αλλά και πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω σαν πρόγραμμα ίσως δεν του έδωσα τον χρονο που απαιτείται για να το καταλάβω. Στο ίντερνετ δεν μπορώ να το βρω ούτε εγώ μου το στείλανε με mail από το myphone. Τελικα το κινητακι αυτο πωλειται ακομη στην αγορα,οσοι θελουν μπορουν να το παραγγειλουν απο e-shop,μετα απο τοσα χρονια εξεπλαγειν που το ειδα....αν ειχα παντως τα λεφτα θα το αγοραζα και θα βαζα πανω το field test οπως εκανα στα δυο Ε51 που διαθετω.... οντως το έχω αναφέρει και εγώ αυτο σε προηγούμενα post υπάρχει επίσης και στο wap5 αλλά και στο ricardo μεταχειρισμενο . Edited June 20, 2012 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 κοιτάς πληροφορίες της κεραίας αλλά και πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω σαν πρόγραμμα ίσως δεν του έδωσα τον χρονο που απαιτείται για να το καταλάβω. Στο ίντερνετ δεν μπορώ να το βρω ούτε εγώ μου το στείλανε με mail από το myphone. οντως το έχω αναφέρει και εγώ αυτο σε προηγούμενα post υπάρχει επίσης και στο wap5 αλλά και στο ricardo μεταχειρισμενο . Αυτά μήπως είναι παραεισαγωγής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oust_alex Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλησπέρα σε όλους και όλες στο forum. Απέκτησα πρόσφατα τη συσκευή Nokia Ε52 και ομολογώ οτι είναι πολύ καλή. Είναι άψογη πραγματικά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όμως. Έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του S60 την 091.003 μέσα από την εφαρμογή Nokia Suite. Την εφαρμογή αυτή την έκανα λήψη από την ιστοσελίδα της Nokia Ελλάδας. Μόλις έγινε η αναβάθμιση, το τηλέφωνο γύρισε σε αγγλικό μενού, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι χάθηκε η Ελληνική γραφή τελείως από το τηλέφωνο. Προσπαθώντας να λύσω το πρόβλημα, κατέβασα το Nokia Software Updater στην Ελληνική έκδοση και έκανα ξανά αναβάθμιση αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Γνωρίζει κανείς να μου πεί πως να το λύσω το πρόβλημα. Δεν με ενδιαφέρει το μενού μόνο να μπορώ να έχω Ελληνική γραφή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Παράθεση Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 μπορει καποιος σας παρακαλω να με διαφωτισει ως προς τον τροπο που πρεπει να ακολουθησω ωστε να περασω τις επαφες μου (ειτε απο gmail ειτε απο outlook (πρωην hotmail)) στο κινητο? απο gmail εχει δυνατοτητα εξαγωγης των επαφων σε μορφη vcf που θελει το ovi suite αλλα παρ'ολα αυτα οταν παω να τις περασω δεν γινεται τιποτα. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Παιδιά, πριν μια βδομάδα έκλεισα το E52 μου και μετά δεν έλεγε να ανοίξει. Πατώντας το κουμπί που ανοίγει, έκανε την χαρακτηριστική δόνηση και τίποτα άλλο. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες άνοιξε. Προχτές είχαμε πάλι τα ίδια. Μόνο που αυτή τη φορά δε βλέπω να σώζεται η κατάσταση. Μπρίκιασε για τα καλά! Ούτε ο φορτιστής το βοηθάει, ούτε η σύνδεση με υπολογιστή. Καμιά ιδέα; :( Edited September 5, 2012 by odontiatros1986 Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Στην αρχή δοκίμασε να ανοίξεις την συσκευή χωρίς την κάρτα μνήμης, εάν δεν τα καταφέρεις δοκίμασε να το ανοίξεις κάνοντας hard format: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3948570#post3948570 Επίσης δες και το : Επαναφορά νεκρής Nokia Symbian συσκευής Και στις 2 περιπτώσεις τα δεδομένα από την μνήμη της συσκευής θα χαθούν.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Σε ευχαριστώ, αλλά όσο και αν προσπάθησα, δεν τα κατάφερα. Με βλέπω για service αύριο και καινούργιο κινητό από βδομάδα... Κρίμα, γιατί το είχα συμπαθήσει το E52, παρά τις αδυναμίες του... :cry: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Σε ευχαριστώ, αλλά όσο και αν προσπάθησα, δεν τα κατάφερα. Με βλέπω για service αύριο και καινούργιο κινητό από βδομάδα... Κρίμα, γιατί το είχα συμπαθήσει το E52, παρά τις αδυναμίες του... :cry: Μπορει να εχει παθει αυτο που εχουν παθει πολλα Ε52, να εχει χαλασει το κυκλωμα φορτισης. Ετσι οσο εσυ νομιζεις οτι φορτιζει να μην κανει τιποτα. Αν εχεις αλλη μπαταρια βαλε να δοκιμασεις αν ανοιγει κανονικα. Το service δεν το γλυτωνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Μπορει να εχει παθει αυτο που εχουν παθει πολλα Ε52, να εχει χαλασει το κυκλωμα φορτισης. Ετσι οσο εσυ νομιζεις οτι φορτιζει να μην κανει τιποτα. Αν εχεις αλλη μπαταρια βαλε να δοκιμασεις αν ανοιγει κανονικα. Το service δεν το γλυτωνεις... για μένα δοκίμασε μια μπαταρία νόκια που να έχει τa ίδια με αυτήν που έχεις τώρα να δεις εαν ανοίγει. Εξάλλου ο χώρος τις μπαταρίας ειναι μεγάλος επειδη παίρνει μεγάλη μπαταρία άρα χωράνε ολων των μεγεθών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Θα το δοκιμάσω, αν και όταν πατάω το κουμπί που ανοίγει, το κινητό δονείται κανονικά, άρα έχει μπαταρία. Απλά δεν γίνεται τίποτα άλλο στη συνέχεια, ούτε ο φορτιστής το βλέπει, ούτε η σύνδεση με υπολογιστή είχε αποτέλεσμα, και με το Phoenix εμφανιζόταν σφάλμα HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)... Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Θα το δοκιμάσω, αν και όταν πατάω το κουμπί που ανοίγει, το κινητό δονείται κανονικά, άρα έχει μπαταρία. Απλά δεν γίνεται τίποτα άλλο στη συνέχεια, ούτε ο φορτιστής το βλέπει, ούτε η σύνδεση με υπολογιστή είχε αποτέλεσμα, και με το Phoenix εμφανιζόταν σφάλμα HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)... Μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα εδώ και ένα μήνα. Αν κλείσει και πάω να το ανοίξω λειτουργεί μόνο η δόνηση και τίποτε άλλο. Αν το βάλω στον φορτιστή τότε ανοίγει κανονικά και μετά το αποσυνδέω. Επίσης όταν το βάζω να φορτίσει σε 10'' εμφανίζει οτι φόρτισε και να αποσυνδέσω τον φορτιστή. Δεν μπορώ πλέον να κάνω ολοκληρωμένη φόρτιση.Το πήγα σε nokia store και μου είπαν οτι φταίει το κύκλωμα φόρτισης και όχι η μπαταρία και με 80ευρώ φτιάχνεται. Το έχω ακριβώς 3 χρόνια και θεωρώ οτι είναι πολλά για επισκευή. Επίσης κάτι άσχετο. Όταν πάω στο OVI STORE σε μια εφαρμογή να την κατεβάσω, την επιλογή ''ΛΗΨΗ'' δεν με αφήνει να την πατήσω. Είναι γκρι ανοιχτό χρώμα και όχι σκούρο όπως οι άλλες επιλογές. Γνωρίζει κανείς τι φταίει; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Παιδιά, μια ερώτηση... Επειδή κάποιος γνωστός μου έτυχε να πέσει σε λίγο χαζή γυναίκα (παντρεμένος), και υπάρχει μεγάλο θέμα (δικαστικό σχεδόν!!!) αναφορικά με κάτι φωτογραφίες που είδε στο κινητό του αυτή, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ STOCK IMAGES που έχει το τηλέφωνο preloaded, θέλω να ξέρω ΑΝ έχει κανένας υπόψιν του πού μπορώ να τις βρω τις φωτό, αν τις έχει η ΝΟΚΙΑ σε κανένα site, or whatever! Εγώ προσωπικά θα έσερνα τη γυναίκα αυτή πρώτος στα δικαστήρια για παθολογική ζήλια και έλλειψη εγκεφάλου, αλλά τι να κάνουμε! Αναφορικά, είναι οι φωτό με τα τοπία και την κοπέλα... Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει για να τον βοηθήσω με τη σειρά μου. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει site με τα stock images, και μπορείτε, όποιος το έχει, να βγάλετε από την έκθεση τις φωτογραφίες φωτογραφία με μηχανή ή άλλο κινητό και να τις ανεβάσετε, θα το εκτιμήσω :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madwalker Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Παιδιά, μια ερώτηση... Επειδή κάποιος γνωστός μου έτυχε να πέσει σε λίγο χαζή γυναίκα (παντρεμένος), και υπάρχει μεγάλο θέμα (δικαστικό σχεδόν!!!) αναφορικά με κάτι φωτογραφίες που είδε στο κινητό του αυτή, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ STOCK IMAGES που έχει το τηλέφωνο preloaded, θέλω να ξέρω ΑΝ έχει κανένας υπόψιν του πού μπορώ να τις βρω τις φωτό, αν τις έχει η ΝΟΚΙΑ σε κανένα site, or whatever! Εγώ προσωπικά θα έσερνα τη γυναίκα αυτή πρώτος στα δικαστήρια για παθολογική ζήλια και έλλειψη εγκεφάλου, αλλά τι να κάνουμε! Αναφορικά, είναι οι φωτό με τα τοπία και την κοπέλα... Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει για να τον βοηθήσω με τη σειρά μου. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει site με τα stock images, και μπορείτε, όποιος το έχει, να βγάλετε από την έκθεση τις φωτογραφίες φωτογραφία με μηχανή ή άλλο κινητό και να τις ανεβάσετε, θα το εκτιμήσω :) O Xριστός και η Μάνα του!!! Το ακούσαμε κι αυτό!! Παράθεση Ericsson 788 , Ericsson T10 , Nokia 5210 , Nokia 6020 , Nokia 6151 , Nokia N73 , Nokia E52, Xiaomi Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts