Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω που εβαλα την ιδια που ειχε μου πηγε 15ευρω

Θελω κι εγω να αλλαξω τα καλυματα που τα βρηκες τοσο φθηνα? ειναι original?

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σε ολους...!

παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι...

εκανα ενα data plan και πηγα να μπω μεσω 3g στο skype...αλλα το προγραμμα δεν ανοιγει καν... ειναι καποιο γνωστο προβλημα αυτο? υπαρχει λυση?

μου μπαινει κανονικα και με τον νομο, και λειτουργει με το wifi...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εννοω μονο το μπροστινο εγω. απο ΓΕΡΜΑΝΟ. και μοιαζει original.

Θελω κι εγω να αλλαξω τα καλυματα που τα βρηκες τοσο φθηνα? ειναι original?

Είναι κλασικό πρόβλημα με πολλές από τις παρτίδες των E52, δυστυχώς.

Στείλε τη συσκευή στο service και θα σου αντικαταστήσουν την πλακέτα.

Έχε υπόψη σου ότι θα μείνεις χωρίς συσκευή για περίπου ένα μήνα.

σωστός!

Έδωσα το κινητό πίσω στον γερμανό, το στείλαν θεσ\νίκη και ήρθε μετά από περίπου 20 μέρες με αλλαγμένο chip/IMEI. μέχρι στιγμής πάει μια χαρά και μάλιστα έχω μπόλικη εσωτερική μνήμη(~38mb)!

Βεβαια δεν θα το παραφορτώσω όπως την προηγούμενη φορά που έμεινα με 4mb τα οποία κρατούσα με πολύ κόπο (σβήσιμο cached/temp files κτλ...). Έβαλα μόνο τα απαραίτητα updates στους χάρτες και ρύθμισα το gmail και τις επαφές μου και την εφαρμογή best birthday. Ότι πραγματικά χρειάζομαι δλδ.

Τωρα αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει η αναβάθμιση μιας και το κινητό μου απότι φαίνεται είναι παραεισαγωγής και το τελευταίο διαθέσιμο firmware είναι το 033.002...

Τι λέτε; να το κάνω update στην 052.003...; αξίζει;

Όσο ζω , μαθαίνω ...

σωστός!

Έδωσα το κινητό πίσω στον γερμανό, το στείλαν θεσ\νίκη και ήρθε μετά από περίπου 20 μέρες με αλλαγμένο chip/IMEI. μέχρι στιγμής πάει μια χαρά και μάλιστα έχω μπόλικη εσωτερική μνήμη(~38mb)!

Βεβαια δεν θα το παραφορτώσω όπως την προηγούμενη φορά που έμεινα με 4mb τα οποία κρατούσα με πολύ κόπο (σβήσιμο cached/temp files κτλ...). Έβαλα μόνο τα απαραίτητα updates στους χάρτες και ρύθμισα το gmail και τις επαφές μου και την εφαρμογή best birthday. Ότι πραγματικά χρειάζομαι δλδ.

Τωρα αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει η αναβάθμιση μιας και το κινητό μου απότι φαίνεται είναι παραεισαγωγής και το τελευταίο διαθέσιμο firmware είναι το 033.002...

Τι λέτε; να το κάνω update στην 052.003...; αξίζει;

Δεν έχω δουλέψει την 52.003. Με την 33 δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα προσωπικά. Θα σε συμβούλευα να παραμείνεις σε αυτήν αν δεν έχεις σημαντικό λόγο, ειδικά αφού θα πρέπει να αλλάξεις Product Code (λόγω της παραεισαγωγής).

Καλησπερα στην παρεα.

λοιπον ξαναπηρα το κινητακι μου ,μετα απο ενα μηνα που ηταν στο service.

ολα καλα,

αλλα συνεχως αναβοσβηνει το φακελακι των μηνυματων (οχι των e mail)...

εχω διαβασει και διαγραψει ολα τα μηνυματα αλλα αυτο συνεχιζει.

τα φωτα σας...

ευχαριστω

το ελυσα το προβλημα.....

ευχαριστω!

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

καλησπερα. υπαρχει ευκολος και κυριως γρηγορος τροπος αλλαγης της γλωσσας γραφης. γιατι εκει στις ρυθμισεις λεει για βασικη γλωσσα και δευτερεουσα αλλα ποτε δεν βρηκα εναν συντομο τροπο να την αλλαζω!

καλησπερα παιδακια...

ρωτησα χτες αλλα μιας και δεν πηρα απαντηση ξαναρωταω!

δεν μπορω να μπω μεσω 3g στο skype...το προγραμμα δεν ανοιγει καν...μου μπαινει κανονικα και λειτουργει ομως μεσω wifi...

ειναι καποιο γνωστο προβλημα αυτο ή μονο εγω το εχω και σε ολους εσας τους υπολοιπους λειτουργει καλα? ρωταω γιατι στο σαητ του skype δεν το εχει compatible το Ε52 αλλα παρολαυτα μου βγαζει κανονικα το προγραμμα και στο ovi αλλα και αν μπω στο skype.com/m να το κατεβασω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδακια...

ρωτησα χτες αλλα μιας και δεν πηρα απαντηση ξαναρωταω!

δεν μπορω να μπω μεσω 3g στο skype...το προγραμμα δεν ανοιγει καν...μου μπαινει κανονικα και λειτουργει ομως μεσω wifi...

ειναι καποιο γνωστο προβλημα αυτο ή μονο εγω το εχω και σε ολους εσας τους υπολοιπους λειτουργει καλα? ρωταω γιατι στο σαητ του skype δεν το εχει compatible το Ε52 αλλα παρολαυτα μου βγαζει κανονικα το προγραμμα και στο ovi αλλα και αν μπω στο skype.com/m να το κατεβασω....

κανε απεγκατασταση και εγκατεστησε το ξανα στην μνημη του τηλεφωνου.

Οπου και να το εχεις κανει εγκατασταση κανε οτι σου προτεινω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!!

ακομα δεν ειμαι κατοχος e52 αλλα μαλλον προς τα εκει παει το θεμα...

ξερει κανεις γιατι αλλα μαυρα e52 ειναι ετσι http://www.amazingpacket.com/images/desc/desc_1264148338593976_g_o.jpg και αλλα ετσι http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:vdEGvQ3_Cxy8jM:http://www.open247.gr/eshop/product_images/w/l_08186674__47977.jpg&t=1 ??

πως μπορουμε να ειμαστε οσο πιο σιγουροι γινεται οτι δεν θα μας "φορτωσουν" προιον παραεισαγωγης κατα την αγορα?

ευχαριστω πολυ και παλι καλη χρονια :)

Καλή Χρονιά !!!

Δες εδώ και εδώ Περί παράλληλων εισαγωγών...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Καλή Χρονιά !!!

Δες εδώ και εδώ Περί παράλληλων εισαγωγών...

Να εισαι καλα ευχαριστω!

Βλεπω εχει αρκετο πραγμα για διαβασμα οποτε με την πρωτη ευκαιρια θα το δω αν εχω καμια απορια θα ξαναρωτησω :cool:

εχεις βαλει το skype απο την official σελιδα; τι εννοεις οτι δουλευει κανονικα με wifi σε σχεση με το 3g ;

εχει κανενας αλλος προβλημα με την τελευταια εκδοση ; καθε φορα οταν κλεισω τον browser και αποσυνδεθει απο το ασυρματο δικτυο .το κινητο βγαζει ενα pop up με σφαλμα και δεν με αφηνει να κανω τιποτα...αναγκαστηκα πρεπει να το κλεισω και να το ξαναανοιξω
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

κανε απεγκατασταση και εγκατεστησε το ξανα στην μνημη του τηλεφωνου.

Οπου και να το εχεις κανει εγκατασταση κανε οτι σου προτεινω.

ok θα το δοκιμασω!

εχεις βαλει το skype απο την official σελιδα; τι εννοεις οτι δουλευει κανονικα με wifi σε σχεση με το 3g ;

στο wifi δουλευουν τα παντα κανονικα...

απο 3g ενω εχω συνδεση με data δεν μου ανοιγει καν το προγραμμα...καθολου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκέφτομαι να το πάρω και γω αλλά έχω διαβάσει και αρκετά αρνητικά. Στο Πλαίσιο την αποσύρανε την συσκευή αλλά την βρήκα αλλού 250€. Εσείς που το έχετε αξίζει τελικά το τηλέφωνο να το πάρει κάποιος;

Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η φωνητική κλήση να δουλέυει σωστά και το σερφάρισμα στο internet να είναι ικανοποιητικό.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και 14 μήνες που το έχω και το αναβαθμίζω κανονικά. Η μπαταρία του τέλεια, η οθόνη του τέλεια, έχει και προεγκατεστημένες εφαρμογές που κανονικά θα τις αγόραζες και γενικά σαν symbian κινητό τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του (για μένα).

το σήμα του που είναι τόσο αδύναμο υπάρχει τρόπος να διορθωθεί η απλά ζούμε με αυτό?

εμένα προσωπικά έχει το ίδιο σήμα με το 6720 classic που έχω επίσης.

το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να βαλεις ξανα το προγραμμα απο την σελιδα του ετσι ωστε να ειναι σιγουρα το σωστο. μετα αν παιξει ουτε ετσι αν σε επειγει τοσο πολυ το skype να κανεις φορματ στο τηλεφωνο και ολα απο την αρχη.

καλο τηλεφωνο αλλα οχι ομως για 250ευρω. πριν ενα χρονο τα πηρα εγω 265ευρω. αν το βρεις μεταχειρισμενο εως 100 ευρω ειναι κελεπουρι.

πολυ σημαντικο για να καταλαβεις τη δυναμη του e52. Φοράει τον arm 11 600mhz. τα καινουργια τηλεφωνα της νοκια πχ το ν8 φοράει arm11 680mhz.

δεν μιλαμε για οτι και οτι. αλλα για ε52!

Edited by hlekat
Συνένωση Συνεχόμενων Μηνυμάτων.

καλο τηλεφωνο αλλα οχι ομως για 250ευρω. πριν ενα χρονο τα πηρα εγω 265ευρω. αν το βρεις μεταχειρισμενο εως 100 ευρω ειναι κελεπουρι.

πολυ σημαντικο για να καταλαβεις τη δυναμη του e52. Φοράει τον arm 11 600mhz. τα καινουργια τηλεφωνα της νοκια πχ το ν8 φοράει arm11 680mhz.

δεν μιλαμε για οτι και οτι. αλλα για ε52!

Σορρυ αλλα με αυτο που λες υποτιμάς την αγορα που εκανες, εσυ αν το πούλαγες τωρα θα το εδινες 100 ευρώ?

δηλαδή?καλό κακό?χάνεις κλήσεις?σε 3g η gsm το έχεις?

το σήμα του είναι καλό. Το έχω όμως μόνο gsm. Σε 3G & GSM δε το έχω δουλέψει. Παλαότερα που είχα δουλέψει για λίγο το Ν95 και το 6720 είχα δει ότι και τα 2 δεν είχαν τη σταθερότητα που είχαν μονο με το gsm. Αυτό δεν πρέει να είναι πρόβλημα αλλά θέμα δικτύου.