Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Είναι φυσιολογικό

2. Δε μπαίνει στο προφιλ αθόρυβο, όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και το γυρίσεις τότε σταματάει να κουδουνάει

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To (ξανα)έχω στα χεράκια μου το λάτρεμένο Ε52. H διαφορά του με το ίδιο κινητό που είχα πάρει πριν από...12 μήνες;

To κουτί του!

Το (νέο) είχε μέσα και βάση για το αμάξι! :D

http://img46.imageshack.us/img46/885/imag0109b.jpg

Καλησπερα. Εκανα την τελευταια αναβαθμηση (052.003) και δεν λειτουργει η αντιγραφη μνήμης τηεφώνου. Καμία άποψη?

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Είμαι καινούριος χρήστης στο forum, έχω 2 συσκευες Ε52. Την δευτερη την απέκτησα πριν λιγους μήνες και έχω πρόβλημα με τα update. Ενώ κάνω έλεγχο για διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού στη πρώτη και μου τις εμφανίζει, στην δεύτερη μου λέει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και οτι το τηλέφωνο είναι ήδη ενημερωμένο. Με τη διαφορά οτι έχει την έκδοση 033.002 ενώ η τρέχουσα είναι η 052.003. Απ' ότι μου είπαν πρέπει να κάνω unbrand μόνο που δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται και τι ενδεχομένως επιπτώσεις θα έχει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....;;;! Ευχαριστώ!!

Καταρχήν κάλως ήρθες..

Εαν προσπαθείς να κάνεις update μέσω OTA δοκίμασε και μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε περιπτωση που δεν την κάνει ελεγξε το product code της συσκευής..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καταρχήν κάλως ήρθες..

Εαν προσπαθείς να κάνεις update μέσω OTA δοκίμασε και μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε περιπτωση που δεν την κάνει ελεγξε το product code της συσκευής..

Οι προσπάθειες που έκανα για αναβάθμιση ήταν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή! Το product number της συσκευής ειναι 0593712 και απο ότι είδα στο λινκ που μου έστειλες δεν είναι Ελληνικό! Οπότε? Τι χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση?

* Να συμπληρώσω πως δεν έχω πρόβλημα με τη γλώσσα όπως διάβασα σε κάποιο άλλο post αλλα μόνο με τα update.

Αφού δεν είναι ελληνικό το product code όταν κάνεις αναβάθμιση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή θα χάθούν και τα Ελληνικά. Για να μην κάνει update λογικά δεν έχει βγει ακόμη καινούριο firmware για το product code που έχει η συσκευή σου. Καλύτερα να ακολουθήσεις τον οδηγό που σου είπα πριν: Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής και μετά να κάνεις αναβάθμιση.

Αγαπητά Μέλη, Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά να έχετε! Εύχομαι υγεία σε όλους

Ευτυχής λοιπόν και γω κάτοχος του E52 έχω κάποιες απορίες.

Το έχω αγοράσει από Γερμανό και η έκδοση είναι branded με 0,33 τελευταίο λογισμικό..Φοβάμαι να του κάνω debrand μήπως έχω προβλήματα λειτουργικότητας κλπ

Το έχω 3 μέρες και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Κάτι που παρατηήρησα όμως είναι πως κάποιες φορές πετά στην οθόνη αναζήτηση για wifi. Δύο τεινά παίζουν. Ή από την βιασύνη μου κατά το ξεκλείδωμα πατάω κατά λάθος το πλήκτρο για τα mail και γιαυτό ψάχνει ή είναι κάποιο bug.

Traveler και λοιπές εφαρμογές δεν παίζουν τα έχω τσεκάρει...

Συγκεκριμένα εμφανίζει( Αναζήτηση WiFI και από κάτω (i) χωρίς σημείο πρόσβασης....

Τέλος να σημειώσω πως μου πέταξε μια φορά το μνμ για γεμάτη προσωρινή μνήμη αλλά σβήνοντας την cahe είναι όλα ok μέχρι στιγμής..

Θα ήθελα την ευγενή σας γνώμη για το θεμα με το Wifi.

Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα:)

Edited by gianpithio
Το σώμα και το πνεύμα μου!

Καλημέρα σε όλους!

Χθές άνοιξα τα ακουστικά για πρώτη φορά να ακούσω μουσική και ω...απογοήτευση...θυμήθηκα τα γόλκμαν...τελωσπάντων...Δύο ερωτήσεις: το ραδιόφωνο δεν μπαίνει ξυπνητήρι σωστά(ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα) και δεύτερον όταν μίλησα από τα ακουστικά (πέραν της ποιότητάς τους) ο ήχος και τέρμα όταν τον έβαλα δεν άκουγα σχεδόν καθόλου...δεν φαντάζομαι να είναι προβληματικα;συμβαίνει και σε άλλυς αυτό?Είχα διαβάσει για τα ακουστικά πριν το πάρω αλλά τόσο χάλια;;

Όπως και να χει...

Εύχομαι σε όλους καλή πρωτοχρονιά!Να συναντήσουμε το Νέο έτος με υγεία και να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία!Χρόνια πολλά σε όλους!

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

τα παραλες νομιζω. δεν ειναι τοσο χαλια τα ηχεια. ειναι λιγο χαμηλα αλλα οι τοσο χαλια!

οσο για το ραδιο, οχι δεν μπαινει.

εγω ακομα περιμενω μια απαντηση για τιη αντιγραφη μνημης τηλεφωνου....

Καλημέρα σε όλους!

Χθές άνοιξα τα ακουστικά για πρώτη φορά να ακούσω μουσική και ω...απογοήτευση...θυμήθηκα τα γόλκμαν...τελωσπάντων...Δύο ερωτήσεις: το ραδιόφωνο δεν μπαίνει ξυπνητήρι σωστά(ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα) και δεύτερον όταν μίλησα από τα ακουστικά (πέραν της ποιότητάς τους) ο ήχος και τέρμα όταν τον έβαλα δεν άκουγα σχεδόν καθόλου...δεν φαντάζομαι να είναι προβληματικα;συμβαίνει και σε άλλυς αυτό?Είχα διαβάσει για τα ακουστικά πριν το πάρω αλλά τόσο χάλια;;

Όπως και να χει...

Εύχομαι σε όλους καλή πρωτοχρονιά!Να συναντήσουμε το Νέο έτος με υγεία και να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία!Χρόνια πολλά σε όλους!

Καλησπερα. Εκανα την τελευταια αναβαθμηση (052.003) και δεν λειτουργει η αντιγραφη μνήμης τηεφώνου. Καμία άποψη?

περνα ξανα την αναβαθμιση μεσω υπολογιστη ομως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μεσω υπολογιστη το εχω κανει και 2 φορες μαλιστα γιατι απο το κινητο δεν ξεκιναγε καν!

περνα ξανα την αναβαθμιση μεσω υπολογιστη ομως.

Εννοείς ότι θέλεις να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας και δεν μπορείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ακριβως. λεει σφαλμα συστηματος (ή καπως ετσι)

Εννοείς ότι θέλεις να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας και δεν μπορείς;

Μου το έκανε και εμένα αυτό στο Ν86 και έκανα hard format και λύθηκε το πρόβλημα.

Για δοκίμασε το και εσύ.

Καλημέρα παιδιά.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το e52.

Οταν πατάω να γράψω μήνυμα ή να μπω στο ιντερνετ μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η λειτουργία. Αυτό συνέβη σήμερα το πρωί ξαφνικά. Χθες το βράδυ ανανέωσα το internet on the phone και δεν το ξαναχρησιμοποίησα.

Ωστόσο όταν βάζω την κάρτα σε παλαιότερο κινητό στέλνει μήνυμα. Στο e52 δεν μπαίνει καν στην εφαρμογή sms & internet.

Τι κάνω?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Ενώ ετοιμαζόμουνα να κάνω φορματ τη συσκευή μου για να λύσω το πρόβλημα, βγάζοντας την κάρτα μνήμης είδα ότι το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Μπορώ να γράφω μηνύματα και να μπαίνω στο ίντερνετ. Οπότε κάνω ένα φορματ την κάρτα μνήμης και βλέπουμε...

Καλή χρονιά σε όλους...

@broxopios

Μήπως έχεις την εργοστασιακή κάρτα μνήμης της Nokia που είχε μέσα το κουτί? Γενικά βγάζουν κολλήματα και προβλήματα. Αν όντως έχεις την συγκεκριμένη κάρτα ξεκίνα με format και αν δεις ότι δεν αλλάζει κάτι τότε καλύτερα άλλαξε κάρτα μνήμης.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

@broxopios

Μήπως έχεις την εργοστασιακή κάρτα μνήμης της Nokia που είχε μέσα το κουτί? Γενικά βγάζουν κολλήματα και προβλήματα. Αν όντως έχεις την συγκεκριμένη κάρτα ξεκίνα με format και αν δεις ότι δεν αλλάζει κάτι τότε καλύτερα άλλαξε κάρτα μνήμης.

Όχι έβαλα μια kingston 8gb. Μετά το format μπορώ να περάσω τα παλιά αρχεία που είχα ή θα μου βγάλει πάλι προβλήματα? Κυρίως με ενδιαφέρει για το garmin γιατί έχω ξεχάσει την διαδικασία και θέλει πάλι ψάξιμο...

Καλή χρονιά!

Edited by broxopios

Όχι έβαλα μια kingston 8gb. Μετά το format μπορώ να περάσω τα παλιά αρχεία που είχα ή θα μου βγάλει πάλι προβλήματα? Κυρίως με ενδιαφέρει για το garmin γιατί έχω ξεχάσει την διαδικασία και θέλει πάλι ψάξιμο...

Καλή χρονιά!

Καλή χρονιά!

Πέρνα μόνο τα δεδομένα σου μόνο. Φακέλους όπως private, systme, κτλ καλύτερα άφησε τα εκτός.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλή Χρονιά !!!

Δύστυχος το garmin δεν θα δουλέψει ... πρέπει να κάνεις τη διαδικασία από την αρχεί και καλύτερα από την παλιά κάρτα να μην αντιγράψεις τους φακέλους συστήματος

:)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Παιδιά χρονια πολλά και καλή χρονιά.

Συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή που έχει ενσύρματο internet. Πως μπορεί το κινητό να συνδεθεί στο internet μέσω του υπολογιστή (δεν μπορώ να κάνω update το foreca μέσω του υπολογιστή)? Στο φροντιστήριο συνδέεται μιας και έχω ασύρματο αλλά στο σπίτι με το ενσύρματο τι γίνεται? Ευχαριστώ.

To οβι μαπσ μέτριο ως πρόγραμμα πλοήγησης από τη μία, άριστο ως δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης από την άλλη. Δε ξέρω ποια έκδοση έχεις περασμένη αλλά είναι 100% σίγουρο ότι μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ιντερνετ.

καλή χρονία και ευχαριστώ για το τιπ!! τελικά τα κατάφερα!

οταν δουλευει και με ιντερεντ χρησιμοποιηει τον εσωτερικο δεκτη και την κεραια για ταυτοποιηση θεσης; και κατι ακομα , οταν το σιτε του ovi σου λεει send to mobile σε χρεωνει για το sms; δεν αναφερει τιποτα!

Edited by hlekat

εγω που εβαλα την ιδια που ειχε μου πηγε 15ευρω

Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει να αλλάξω όλα τα καλύμματα και από ασημί να το κάνω μαυρο