Jump to content

TZOUTZOUKAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TZOUTZOUKAS

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

TZOUTZOUKAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και καλό μηνα!! Θα μπορουσε καποιος να μου προτείνει καταστημα για αγορα μπαταρίας? Βρηκα σε skroutzo-μαγαζα αλλα επειδη οι τιμες εχουν μεγαλη αποκλιση μεταξυ τους δεν ξερω ποιο να εμπιστευθω. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
  2. Καλημέρα και καλή τύχη!!! Σούπερ τηλέφωνο!!!
  3. Καλημέρα! Εχω ένα πρόβλημα με το τηλ της κοπέλας μου. Εχουμε και οι δυο το S4 mini. Στο δικό της αφου σβήσει τα mail που δεν χρειαζεται μετα απο λίγη ώρα (προφανως μετα απο συγχρονισμο) επανερχονται όλα, σα να μην τα εσβησε ποτε. Εκανα εναν ελεγχο με τις συσκευες διπλα διπλα και ολες οι ρυθμισεις ειναι ιδιες με το δικο μου. Έχει συμβει σε κάποιον? Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω!!
  4. Παιδιά καλησπέρα!! Σημερα απο τα πολλά νευρα λογω θορύβου στο ακουστικό το Ε6-00 εξφεντονισθηκε με αποτελεσμα να σπασει η οθονη και το τζαμακι αφης. Γνωριζει καποιος , καποιο site με γνησια ανταλλακτικα? Εκανα μια μικρη ερευνα στο skroutz και μου εμφανισε καποιες εταιρειες. Αν ομως εχει συμβει σε καποιον να αλλαξει οθονη και εχει εμπειρια στο θεμα θα παρακαλουσα για την βοηθεια του!! Ευχαριστω για τον χρόνο σας!!
  5. Καλημερα! Χθες πηρα το ταμπλετ απο προσφορα της Cyta. Εχει ελληνικο πληκτρολογιο και θα το βρειτε στο app store. Το κατεβαζετε και το κανετε εγκατασταση. Μηπως ξερει κανενας να μου πει πως θα βαλω αρχεια του Microsoft Office και απο που θα τα διαβαζω??
  6. Καλη σας μερα! Προσπαθω να εγκαταστησω το Microsoft Office αλλα μου εμφανιζει μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση. Οταν παταω συνεχεια μου ζηταει διακομιστη και τομεα... Ποιος ειναι ομως ο διακομιστης και ποιος ο τομεας που θα πρεπει να πληκτρολογησω?? Αν γνωριζει καποιος και μπορει ας με βοηθησει!
  7. Ευχαριστώ πολύ! Μήπως υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογη παρόμοια με το Instagram για symbian??
  8. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να εγκαταστήσω το instagram στο Nokia E6-00??
  9. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με την αλλαγή της οθόνης του Samsung Gt S5620. Επειδή απ'ότι διάβασα σε forum οτι το service της Samsung δεν είναι και το καλύτερο και επειδή οι τιμές σε ανταλακτικά παίζουν με μεγάλες διαφορές αποφάσισα να προσπαθήσω να την αλλάξω μόνος μου αφού πρωτα την παρήγγειλα απο κάποιο E-shop και αφού επιβεβαίωσα οτι είναι γνήσια. Το τηλέφωνο βράχηκε απο νερό και το πήγα σε ένα service center κινητών που με ενημέρωσαν οτι έχει βραχυκυκλώσει η οθόνη. Ωστόσο δεν έχω βρει κάπου οδηγίες σχετικα με την αλλαγή της οθόνης όπως υπάρχουν για άλλα κινητά π.χ. στο youtube. Αν γνωρίζει κάποιος κατι θα με βοηθούσε πάρα πολύ!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  10. Οι προσπάθειες που έκανα για αναβάθμιση ήταν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή! Το product number της συσκευής ειναι 0593712 και απο ότι είδα στο λινκ που μου έστειλες δεν είναι Ελληνικό! Οπότε? Τι χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση? * Να συμπληρώσω πως δεν έχω πρόβλημα με τη γλώσσα όπως διάβασα σε κάποιο άλλο post αλλα μόνο με τα update.
  11. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Είμαι καινούριος χρήστης στο forum, έχω 2 συσκευες Ε52. Την δευτερη την απέκτησα πριν λιγους μήνες και έχω πρόβλημα με τα update. Ενώ κάνω έλεγχο για διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού στη πρώτη και μου τις εμφανίζει, στην δεύτερη μου λέει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και οτι το τηλέφωνο είναι ήδη ενημερωμένο. Με τη διαφορά οτι έχει την έκδοση 033.002 ενώ η τρέχουσα είναι η 052.003. Απ' ότι μου είπαν πρέπει να κάνω unbrand μόνο που δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται και τι ενδεχομένως επιπτώσεις θα έχει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....;;;! Ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...