tomtom44 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Καλημέρα. Α) Για να αποθηκευτούν τα αρχεία που λαμβάνεις από ΒΤ θα πρέπει να αλλάξεις την επιλογή αποθήκευσης μηνυμάτων και να επιλέξεις την κάρτα μνήμης. Αυτό θα γίνει πηγαίνοντας, Μηνύματα > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Άλλο > Μνήμη σε χρήση και θα επιλέξεις κάρτα μνήμης. Να ξέρεις όμως ότι με αυτή την αλλαγή και τα sms/mms θα αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης. Β) Αν έχεις γενικά ενεργοποιημένη την περιστροφή οθόνης λογικά θα πρέπει να γυρνάει αυτόματα σε landscape. Μήπως μέσα στο μενού του ovi maps υπάρχει επιλογή για περιστροφή της οθόνης? Ας μας ενημερώσεις και κάποιος άλλος κάτοχος για το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ για την ενημέρωση στο πρώτο σκέλος!! Όσον αφορά στο δεύτερο, ενώ στο garmin με ενεργοποιημένη την περιστροφή οθόνης γυρνάει αυτόματα σε landscape, στους χάρτες δεν συμβαίνει το ίδιο. Επίσης έψαξα το μενού (και σε περίοδο πλοήγησης αλλά και το κυρίως) και δεν βρήκα κάποια ρύθμιση! Το κακό είναι ότι το κινητό ξαπλωμένο ταιριάζει στο τασάκι του αυτοκινήτου μου γάντι, αλλά όρθιο πουθενά και θα χρειαστώ βάση:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο για να βελτιωθεί το Τ9; Μετά και την τελευταία αναβάθμιση, η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα στο συγχρονισμό με το Ovi Suite? Στην προσπάθεια συχρονισμού μου στις επαφές, βγάζει error "80043bee"... Επανέρχομαι στο παραπάνω πρόβλημα, έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο; Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Τις απομενες μερες θα εχω κι εγω το Ε52, μετα απο πολλα χρονια στα WM. Ισως να χρειαστω την βοηθεια σας καπου καπου, οπως τωρα για παραδειγμα. Μια ερωτηση. Ποιο προγραμμα πρεπει να εχω εγκατεστημενο στο PC, το Nokia PC suite η το Nokia Ovi Suite; Η μηπως και τα δυο; Ποιες ειναι οι διαφορες τους και που χρειαζετε το καθενα; Ευχαριστω! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Τις απομενες μερες θα εχω κι εγω το Ε52, μετα απο πολλα χρονια στα WM. Ισως να χρειαστω την βοηθεια σας καπου καπου, οπως τωρα για παραδειγμα. Μια ερωτηση. Ποιο προγραμμα πρεπει να εχω εγκατεστημενο στο PC, το Nokia PC suite η το Nokia Ovi Suite; Η μηπως και τα δυο; Ποιες ειναι οι διαφορες τους και που χρειαζετε το καθενα; Ευχαριστω! Προσωπικά έχω και τα δύο. Θεωρώ ότι με το ένα κάνεις save όλα του κινητού σου μόνο στον υπολογιστή σου, ενώ με το άλλο γίνονται save σε server της ΝΟΚΙΑ οπότε όπου και να είσαι μπορείς να τα ξαναπάρεις. Το "βλέπω" σαν save σε έναν άλλο εξωτερικό σκληρό. (Αν έχω καταλάβει λάθος πέστε το μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Μου παρουσίασε ένα πρόβλημά με την καινούργια έκδοσή λειτουργικού το κινητό μας δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς . Λοιπόν με το πάτημα του άμεσου πλήκτρου * για την ενεργοποίησή-απενεργοποιήση bluetooh κολλάει το κινητό και δεν ξεκολλάει με τίποτα παρά μόνο εάν βγάλω την μπαταρία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Μου παρουσίασε ένα πρόβλημά με την καινούργια έκδοσή λειτουργικού το κινητό μας δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς . Λοιπόν με το πάτημα του άμεσου πλήκτρου * για την ενεργοποίησή-απενεργοποιήση bluetooh κολλάει το κινητό και δεν ξεκολλάει με τίποτα παρά μόνο εάν βγάλω την μπαταρία . Καλύτερα να ξαναπεράσεις μια φορά το update σε μενα δε το κάνει. Σήμερα το καημένο το κινητό πρώτα έκανε μπάνιο με σιρόπι και μετά έφαγε μια πολύ καλή τούμπα, με αποτελεσμα να ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αλλαγή η πρόσοψη. Θα μπορούσα να παραγγείλω μέσω ebay αλλά λόγω ημερών ένας θεός ξέρει πότε θα έρθει. Έχει κανένας καμία πρόταση που μπορώ να βρω? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Καλύτερα να ξαναπεράσεις μια φορά το update σε μενα δε το κάνει. Σήμερα το καημένο το κινητό πρώτα έκανε μπάνιο με σιρόπι και μετά έφαγε μια πολύ καλή τούμπα, με αποτελεσμα να ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αλλαγή η πρόσοψη. Θα μπορούσα να παραγγείλω μέσω ebay αλλά λόγω ημερών ένας θεός ξέρει πότε θα έρθει. Έχει κανένας καμία πρόταση που μπορώ να βρω?Άμεσα στα Alpha Copy και γενικά σε χαμηλές τιμές....;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Άμεσα στα Alpha Copy και γενικά σε χαμηλές τιμές....;) Θα το πάω τη δευτέρα, αλλά σε alpha copy ανάλογα το κατάστημα το βρήκα απο 17,5 έως 35Ε περίεργο ο καθένας τη δική του τιμή έχει... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Θα το πάω τη δευτέρα, αλλά σε alpha copy ανάλογα το κατάστημα το βρήκα απο 17,5 έως 35Ε περίεργο ο καθένας τη δική του τιμή έχει... Εγώ στην θέση σου θα ρωτούσα να μάθω γιατί τέτοια απόκλιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Θα το πάω τη δευτέρα, αλλά σε alpha copy ανάλογα το κατάστημα το βρήκα απο 17,5 έως 35Ε περίεργο ο καθένας τη δική του τιμή έχει... Από έρευνα που έχω κάνει, ο καθένας ανάλογα το χαρακτηρίζει σαν αξεσουάρ ή ανταλλακτικό και το πουλάει ανάλογα (οι τιμές ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες είναι διαφορετικές, σαν αξεσουάρ έρχεται με ζελατίνα, σαν ανταλλακτικό χύμα) ;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Εγώ στην θέση σου θα ρωτούσα να μάθω γιατί τέτοια απόκλιση. Ποιο συγκεκριμένα 17,5 ζωγράφου 25 αγία παρασκευή και 30κάτι κατεχάκη. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ποιο συγκεκριμένα 17,5 ζωγράφου 25 αγία παρασκευή και 30κάτι κατεχάκη. Βασικά, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να ψάξεις λίγο κανά e-bay μπας και τα βρεις φτηνότερα; Για παράδειγμα: http://cgi.ebay.com.au/Full-Housing-Cover-Fascia-Facia-Nokia-E52-Black-/170448534972 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Βασικά, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να ψάξεις λίγο κανά e-bay μπας και τα βρεις φτηνότερα; Για παράδειγμα: http://cgi.ebay.com.au/Full-Housing-Cover-Fascia-Facia-Nokia-E52-Black-/170448534972 To έχω βρει και 15.5 δολάρια μαζί με μεταφορικά στο ebay αλλά λόγω ημερών φαντάζομαι θα κάνει κανένα μήνα μέχρι να φτάσει. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Δεν νομίζω να είναι μεγάλη διαφορά τα 20$ από τα 17euro. Αλλά από πληκτρολόγιο τι γίνεται? Σου έμεινε το παλαιό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Δεν νομίζω να είναι μεγάλη διαφορά τα 20$ από τα 17euro. Αλλά από πληκτρολόγιο τι γίνεται? Σου έμεινε το παλαιό? Το πληκτρολόγιο δεν έχει θέμα. Οπότε θα το πάω σε ένα νοκια σοπ να το έχω μια ώρα αρχύτερα, από ebay πήρα μια θήκη να το έχω πλέον μέσα να είμαι ποιο σίγουρος... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Ρε παιδιά πως μπορώ να την κατεβάσω και να αναβαθμίσω την υπαρχουσα; Απο το Μενού-> πίνακα ελέγχου -> τηλέφωνο -> ενημέρωση λογισμικού, όσες φορές κι αν το δοκίμασα επιλέγοντας εκεί που λέει λογισμικό τηλεφώνου κι έναρξη ενημέρωσης, ποτέ δεν ξεκίνησε. Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από αυτόν που περιγράφω παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Ρε παιδιά πως μπορώ να την κατεβάσω και να αναβαθμίσω την υπαρχουσα; Απο το Μενού-> πίνακα ελέγχου -> τηλέφωνο -> ενημέρωση λογισμικού, όσες φορές κι αν το δοκίμασα επιλέγοντας εκεί που λέει λογισμικό τηλεφώνου κι έναρξη ενημέρωσης, ποτέ δεν ξεκίνησε. Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από αυτόν που περιγράφω παραπάνω; Οι διαθέσιμοι τρόποι αναβάθμισης αναφέρονται εδώ: Τι είναι η αναβάθμιση λογισμικού και πως την κάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Μετά από χρήση κάποιων ημερών της νέας έκδοσης, 33.002, διορθώθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με την χαμηλή ένταση του ήχου σε ακουστικό blue tooth! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rip Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλημέρα, Ήθελα να ρωτήσω πριν το αγοράσω αν η πλοήγηση GPS χρειάζεται σύνδεση με gprs ή λειτουργεί αυτόνομα αν βάλεις καποιο πρόγραμμα.. όπως garmin. Δηλαδή το A-gps που έχει είναι παρόμοιο με to gps που έχουν οι windows mobile συσκευές ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλημέρα, Ήθελα να ρωτήσω πριν το αγοράσω αν η πλοήγηση GPS χρειάζεται σύνδεση με gprs ή λειτουργεί αυτόνομα αν βάλεις καποιο πρόγραμμα.. όπως garmin. Δηλαδή το A-gps που έχει είναι παρόμοιο με to gps που έχουν οι windows mobile συσκευές ? Ευχαριστώ Καλημέρα. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ενεργοποιημένο το A-GPS, υπάρχει επιλογή στο μενού της συσκευής για να το απενεργοποιήσεις. Απλά με το A-GPS ενεργοποιημένο γίνεται πιο γρήγορα το κλείδωμα της θέσης που βρίσκεσαι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rip Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλημέρα. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ενεργοποιημένο το A-GPS, υπάρχει επιλογή στο μενού της συσκευής για να το απενεργοποιήσεις. Απλά με το A-GPS ενεργοποιημένο γίνεται πιο γρήγορα το κλείδωμα της θέσης που βρίσκεσαι. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Άρα έχει κανονικό GPS αλλά υπάρχει και η δυνατότητα του Α-gps για πιο "γρήγορο"¨αν κατάλαβα καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Άρα έχει κανονικό GPS αλλά υπάρχει και η δυνατότητα του Α-gps για πιο "γρήγορο"¨αν κατάλαβα καλά.. Ναι έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS και επιπλέον έχει επιλογή για το αν θα χρησιμοποιείς το A-GPS ή όχι. Για λεπτομέρειες διάβασε το GPS, A-GPS, Nokia Maps/OVI Maps και η πρώτη χρήση Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zigouri Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 να ρωτησω και γω κατι ο ασχετος ? Δηλαδη μπορουμε να βαλουμε ενα οποιοδηποτε προγραμμα(as poyme to destinator) στην καρτα του τηλεφωνου και να λειτουργησει σαν gps? επισης στο σαιτ της Κοσμοτε το διαφημιζει σαν ''NEW" . Εχει κατι αλλαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 να ρωτησω και γω κατι ο ασχετος ? Δηλαδη μπορουμε να βαλουμε ενα οποιοδηποτε προγραμμα(as poyme to destinator) στην καρτα του τηλεφωνου και να λειτουργησει σαν gps? επισης στο σαιτ της Κοσμοτε το διαφημιζει σαν ''NEW" . Εχει κατι αλλαξει? Φυσικα, εφοσον εχει δεκτη, βαζεις ενα προγραμμα το οποιο ειναι για Symbian (νομιζω destinator δεν υπαρχει για symbian) και εισαι ετοιμος. Ειδικα για το E52 η Νοκια δινει δωρεαν το Nokia Maps, το οποιο ειναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts