rs280ps Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Εχω 4 μερες να φορτισω το κινητο..με κανονικη χρηση..και μου εχουν μεινει ακομη 2 μπαρες.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Η συσκευή μου έχει έκδοση λογισμικού 021.013 / 3.7.09, προσαρμοσμένη έκδοση 021.013.C00.01 / 3.7.09. Χακάρεται κανονικά ή υπάρχει πρόβλημα; Κάτι άκουσα σχετικά, γι αυτο και ρωτάω.... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα ακολουθησε τις οδηγιες του επισημου θεματος.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Παιδια το εχω δεκα μερες! Ειναι κινηταρα! Μα πραγματικα δεν εχω ξανασυναντησει τετοια μπαταρια! Δε ξεφορτιζει με τιποτα, και ειναι πολυ γρηγορο ουτε κολαει ουτε τιποτα, το μονο που με χαλαει ειναι οι φωτο τη νυχτα αλλα δε πηραζει τη μερα βγαζει τελειες εχει και φοβερο βιντεο και τελεια ποιοτητα μουσικης! Αυτα εν ολιγης! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα ακολουθησε τις οδηγιες του επισημου θεματος.. που είναι το επίσημο θέμα για haking;)? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 *** ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ *** Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα! έχω μια κάρτα μνήμης kingston 8gb και ενώ πέρασα αρκετά τραγούδια όταν πατάω από το player της nokia ανανέωση βιβλιοθήκης μου λέει ότι προστέθηκαν 0 αρχεία ενώ μπορεί να έχω περάσει καμιά 100ριά. Από τον core player μου παίζουν μια χαρά αλλά μου αρέσει ο μανάτος player. Επίσης δεν μου εμφανίζει τα κομμάτια για να βάλω κάποιο σαν ήχο κλήσης Ξέρει κανείς τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Πρέπεις να κάνεις ανανέωση κομματιών, πατώντας επιλογές στον nokia player.... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 καλημέρα παιδιά. εγώ έχω αγοράσει (ξανά) το Ε52 απο ολλανδία αυτή τη φορά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ελληνικά φοντς στο κινητό. ξέρετε αν μπορώ να τα προσθέσω εγώ από μόνη μου? κυρίως όταν μπαίνω στο ιντερνετ απο το κινητό, χρειάζομαι τα ελληνικά! παιδιά προσπαθώ να συνδέσω το κινητό μου με το Nemesis Service Suite, αλλά κάνοντας scan device μου εμφανίζει τα παρακάτω: Reading Virtual USB device...Done. ->Serial: 98FDB33C, HW: 0.0 Testing Interfaces... ->USB DKU2....Supported. ->USB CA-53...Supported. Testing Directories... ->DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->Products Dir('products').......Not Found. θέλω να αλλάξω το Product code, για να εγκαταστήσω ελληνικά στο Ε52. ακολουθώ τον οδηγό που υπάρχει στα FAQs αλλά δε μπορεί να συνδεθεί το Nemesis! Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amilo Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 καλημέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να μην κάνει ήχο όταν ανοίγει,δηλαδή να σταματήσει μόνιμα μέσω του μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Πρέπεις να κάνεις ανανέωση κομματιών, πατώντας επιλογές στον nokia player.... όπως ανέφερα στο post μου την έχω κάνει αυτή την διαδικασία αλλά δεν υπάρχει αποτελέσματα. καμία λύση? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Το Ε 52 Παντου οπου και να ειδα υπαρχει μονο σε γκρι χρωμα.Σε αλλο χρωμα δεν προκειται να κυκλοφορησει στην αγορα? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 καλημέρα παιδιά. εγώ έχω αγοράσει (ξανά) το Ε52 απο ολλανδία αυτή τη φορά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ελληνικά φοντς στο κινητό. ξέρετε αν μπορώ να τα προσθέσω εγώ από μόνη μου? κυρίως όταν μπαίνω στο ιντερνετ απο το κινητό, χρειάζομαι τα ελληνικά! παιδιά προσπαθώ να συνδέσω το κινητό μου με το Nemesis Service Suite, αλλά κάνοντας scan device μου εμφανίζει τα παρακάτω: Reading Virtual USB device...Done. ->Serial: 98FDB33C, HW: 0.0 Testing Interfaces... ->USB DKU2....Supported. ->USB CA-53...Supported. Testing Directories... ->DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->Products Dir('products').......Not Found. θέλω να αλλάξω το Product code, για να εγκαταστήσω ελληνικά στο Ε52. ακολουθώ τον οδηγό που υπάρχει στα FAQs αλλά δε μπορεί να συνδεθεί το Nemesis! Δοκιμασε να το αλλαξεις με το δευτερο τροπο.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Το Ε 52 Παντου οπου και να ειδα υπαρχει μονο σε γκρι χρωμα.Σε αλλο χρωμα δεν προκειται να κυκλοφορησει στην αγορα? Εγώ το πήρα από Oteshop πριν 10 μέρες σε ασημί EDIT:Μάλλον το ίδιο λέμε Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Παιδια το Ε52 εχει Tv-Out? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Παιδια το Ε52 εχει Tv-Out? Όχι φυσικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Παιδιά το κινητό έχει κανένα πρόγραμμα σαν το "πορτοφόλι" που είχε παλιά το 6230i για να γράφεις σημειώσεις που να είναι κρυφές (pins and stuff like that)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Ενσωματωμένο όχι. Ωστόσο υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Άγιε μου Δημήτρη, μεγάλη η χάρη σου, σήμερα που γιορτάζεις κάνε να βγει το γ@^^#^^3^0 το firmware update για το E52! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Άγιε μου Δημήτρη, μεγάλη η χάρη σου, σήμερα που γιορτάζεις κάνε να βγει το γ@^^#^^3^0 το firmware update για το E52! looool...:D και αν θέλεις και για το Ε55...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Ναι ρε παιδιά, αμήν και πότε... Αν έχουν λύσει και το πρόβλημα με το noise cancelation προσωπικά δεν θα έχω κανένα παράπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Ναι ρε παιδιά, αμήν και πότε... Αν έχουν λύσει και το πρόβλημα με το noise cancelation προσωπικά δεν θα έχω κανένα παράπονο. Εσύ καλά να πάθεις, γιατί "δάσκαλε που δίδασκες"....:p Δεν λέγαμε ότι πρώτα περιμένουμε 2-3 μήνες να βγεί το κινητό και μετά αγοράζουμε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Εσύ καλά να πάθεις, γιατί "δάσκαλε που δίδασκες"....:p Δεν λέγαμε ότι πρώτα περιμένουμε 2-3 μήνες να βγεί το κινητό και μετά αγοράζουμε? Φίλε μου, δεν το πήρα από μαγαζί και δεν πλήρωσα την τιμή που έχει στην αγορά. Σε διαφορετική περίπτωση, φυσικά και δεν θα το αγόραζα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Φίλε μου, δεν το πήρα από μαγαζί και δεν πλήρωσα την τιμή που έχει στην αγορά. Σε διαφορετική περίπτωση, φυσικά και δεν θα το αγόραζα. :) Αφού είναι έτσι , καλά έκανες..:) (έτσι και αλλιώς, πλάκα κάνω). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Αφού είναι έτσι , καλά έκανες..:) (έτσι και αλλιώς, πλάκα κάνω). Εννοείται. :) Πάντως, για να είμαστε και μέσα στο θέμα μας, το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής είναι αυτό που ανέφερα και μάλιστα είναι κάτι που δεν συμβαίνει συνέχεια. Με άλλα λόγια, αν και ειδικά το δικό μου Ε52 ανήκει στις πολύ πρώιμες παρτίδες, δεν μου έχειι βγάλει κάποιο πρόβλημα. Μετά από 2 μήνες συμβίωσης μαζί του, έχω να δηλώσω ότι για κάποιον που θέλει ένα κομψό, candybar κινητό που να μην «φωνάζει» ότι είναι smartphone και ειδικά για κάποιον που έχει Ε51, το Ε52 είναι πραγματικά καλό κινητό. Άψογη μπαταρία, ευανάγνωστη οθόνη, αρκετά καλό πληκτρολόγιο, αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής, όλες οι μορφές συνδεσιμότητας, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω τον κατάλογο και το ημερολόγιό μου... είμαι ευχαριστημένος. Και το ξαναλέω, ειδικά με την μπαταρία δηλώνω ΠΟΛΥ ικανοποιημένος. Βασικά, έχω ξεχάσει τι σημαίνει φορτιστής. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts